Pozitii neplatite

Rating-urile Legalbet sunt rezultatul unei analize amanuntite efectuate de expertii nostri independenti.

In astfel de rating-uri pozitiile caselor de pariuri nu se pot cumpara.

Pariuri Live: cele mai bune case de pariuri online dupa oferta de pariuri Live

Acest rating a fost efectuat pe baza unei analize amanuntite a tuturor caselor de pariuri online licentiate in Romania. S-au luat in calcul: numarul de evenimente disponibile pentru pariuri live, numarul de optiuni de pariuri disponibile, disponibilitatea transmisiunilor in direct, disponibilitatea optiunii cash out (inchidere pariu), rapiditatea platformei, designul platformei, prezenta calendarului de evenimente live, disponibilitatea statisticilor si elementelor de reprezentare grafica pe parcursul meciurilor.

Cele mai bune
Casa de pariuri Varietatea pariurilor Recenzii Bonus
Cele mai multe evenimente disponibile pentru pariuri live si cele mai multe optiuni de pariere pentru fiecare eveniment in parte. Operatorii din aceasta categorie ofera transmisiuni in direct pentru un numar ridicat de evenimente. Pariurile si platile sunt acceptate rapid.
Medii
Numar mediu de evenimente disponibile pentru pariuri live si un numar mediu de optiuni de pariuri pentru fiecare eveniment in parte. Nu toti operatorii de pariuri din aceasta categorie ofera transmisiuni in direct. Pariurile si platile sunt solutionate intr-un timp acceptabil.
Mediocre
Oferta de pariuri live este foarte modesta, la fel si optiunile de pariuri disponibile pentru fiecare meci in parte. Transmisiunile video nu sunt disponibile, iar in cazul in care operatorul de pariuri ofera astfel de transmisiuni, numarul de evenimente este unul foarte redus.
V-ar putea interesa si
Copy the token