Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Toate postarile
Toti utilizatorii sunt eligibili la promotia conform careia vei putea primi un fullbet de 50 RON in urma meciului dintre Romania si Suedia.
Daca nu ai suficiente motive pentru a paria pe meciul dintre Romania si Suedia, ti se ofera cote mult marite la victorie de catre o casa de pariuri.
Penultima etapa a preliminariilor Campionatului European de anul viitor iti aduce sapte cote marite, cota cea mai mica fiind 3.5.
In urmatoarea perioada vei putea castiga premii de sute de mii de lei cash daca vei participa la jocuri slot si/sau la cele din Live Casino.
In vederea partidei dintre Romania si Suedia, din preliminariile CE 2020, ai ocazia de a obtine un freebet in valoare de 20 RON.
In acest top al celor mai bogati oameni din sport nu se regasesc doar persoane care au avut legatura cu sporturi foarte cunoscute.
In vederea partidei dintre Romania si Suedia ti se ofera cota 80.0 pentru victoria „tricolorilor”, victorie ce ne-ar tine in cursa pentru calificare.
Romania trebuie sa castige cu Suedia si sa spere ca Spania, echipa deja calificata la turneul final, se va relaxa in meciul cu noi.
In perioada Sarbatorilor de Iarna multe case de pariuri vor fi inchise cel putin o zi, printre acestea aflandu-se si Casa Pariurilor.
Daca nu indragesti inca sporturile americane, foarte probabil o vei face in urma promotiei in care ai putea castiga 2 500 RON in fiecare saptamana.
Derby-ul dintre Liverpool si Manchester City va incheia etapa cu numarul 12 din Premier League, in urma lui putand obtine un fullbet de 50 RON.
In ultimul meci al etapei cu numarul 16 din Liga I CFR Cluj o va intalni pe Dinamo, tu putand plasa un pariu la cota 60.0 pe victoria ardelenilor.
In vederea derbyului din Premier League dintre Liverpool si Manchester City ti se ofera cota 80.0 la victorie pentru oricare dintre cele doua echipe.
Nu mai putin de 250 pariori vor fi premiati in urma turneului care pune la bataie premii cash in valoare totala de 250 000 RON.
La ATP Finals vom asista la o grupa in care Roger Federer si Novak Djokovic se vor duela, insa si Rafael Nadal are adversari incomozi.
La o anumita casa de pariuri Black Friday se sarbatoreste mai devreme, in acest weekend oferindu-ti-se 200 RON la urmatoarea depunere.
Australia si Franta se vor duela in weekend pentru titlul de campioana a Fed Cup, niciuna neavand vreun titlu in istoria recenta.
Liverpool vs Manchester City este duelul primelor doua clasate in Premier League, tu putand obtine un pariu fara risc de 150 RON daca vei paria pe el.
In a patra runda a grupelor Champions League Chelsea o va intalni pe teren propriu pe Ajax, tu putand sa mizezi la cote marite pentru victorie.
Daca vei paria pe meciurile din cea de-a patra etapa a grupelor Champions League, respectiv Europa League, ai ocazia de a obtine un fullbet de 50 RON.