Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Toate postarile
Promotiile cazinoului Betano, fie ca vizeaza sloturile sau jocurile de masa, iti pot rotunji veniturile, mai ales ca acestea se desfasoara zilnic.
In etapa a opta a preliminariilor CE Romania va intalni pe teren propriu Norvegia, tie oferindu-ti-se cota 70.0 pentru victoria “tricolorilor”.
Un singur pariu pe meciul dintre Insulele Feroe si Romania, din preliminariile CE, iti poate aduce un freebet in valoare de 50 RON.
Avem multe de spus despre oferta, cotele si bonusurile "Casa Pariurilor" si vrem sa vi le impartasim si voua.
Cazinoul online Betano ne surprinde placut, oferindu-ne aproape 400 jocuri in acest moment, toate aceste jocuri venind de la 5 furnizori.
In a saptea runda a preliminariilor EURO 2020 Romania va intalni Insulele Feroe, meci la care tu poti obtine cota 40.0 pentru victoria “tricolorilor”.
In aceste zile se disputa a saptea si a opta etapa a preliminariilor EURO 2020, lucru care iti poate aduce un freebet in valoare de 30 RON.
Mese cu dealeri ce vorbesc limba romana te asteapta la Cazinoul Live Betano, unde miza minima intr-o runda este 2.5 lei, iar cea maxima 25 000 lei.
Nationala de tineret a Romaniei va disputa joi al doilea meci din grupe, tu putand obtine un fullbet daca vei alege un marcator, iar el nu va inscrie.
In octombrie vei putea fi recompensat de doua ori pe saptama cu 20 rotiri gratuite, castigurile de pe urma lor fiind cash, fara conditii de rulaj.
Sloturile fac deliciul cazinoului Betano, insa nici cele de masa nu ne displac, prezentandu-ni-se multe variante de Ruleta si Blackjack, dar nu numai.
Betano se afla in topul caselor online pentru mai multe aspecte, unul dintre acestea constituindu-l rapiditatea tranzactiilor efectuate.
Daca esti pasionat de jocuri de Cazino nu ar trebui sa desconsideri ofera cazinoului online Betano, una care, in timp, a devenit destul de bogata.
Cu o saptamana inaintea partidei cu Insulele Feroe, Cosmin Contra a anuntat lotul ce se va deplasa in Feroe si care va asista si cu Norvegia.
Daca vei paria pe cele cinci campionate de top, dar si pe Liga I din Romania, in acest weekend, vei putea obtine freebeturi totale de 100 RON.
Meciul dintre Real Madrid si Granada este duelul primelor doua clasate, tu avand posibilitatea de a paria la cota 40.0 pe victoria „galacticilor”.
O promotie atractiva in acest weekend vine in Derby de Romania, oferindu-ti-se cote marite atat pentru victoria FCSB, cat si pentru cea a lui Dinamo.
Pentru o suma de bani mizata la Cazino in fiecare vineri vei primi 10 rotiri gratuite, oferta putand fi revendicata de 10 ori in ziua respectiva.
In acest weekend se desfasoara Derby de Romania, iar tu vei putea obtine un pariu fara risc in valoare de 150 RON daca vei miza pe acest meci.
Fiind vorba de tranzactii care implica banii nostri, domeniul pariurilor este unul riscant, putand aduce insa si beneficii daca ai anumite calitati.