Paul
Bloguri 0 Ponturi 3164 Comentarii 16 Reclamatii 1 Despre mine
Tipster
Paul
Paul
Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Informatii

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

Despre mine

Am 28 de ani si sunt nascut in Targu Jiu. Copil fiind, am stat mai mult in casa si astfel urmaream aproape mereu Eurosport, indragostindu-ma de sporturile mai putin populare la noi. Ulterior, am trecut la alte discipline mai mainstream, pe care reuseam sa le si practic (tenis, fotbal, biliard), iar pasiunea pentru tot ce inseamna sport s-a dezvoltat. In liceu am facut cunostinta si cu sporturile electronice, astfel ca acum pariez deseori si pe eSports. Treptat, mi-am marit gama de discipline si astazi pot sa analizez corect o varietate impresionanta de sporturi. De obicei, ma concentrez pe sporturile pe care le si practic in perioada respectiva, deoarece astfel reusesc mai bine sa inteleg sportivii, emotiile prin care trec si greselile pe care le fac. Voi incerca sa fac profit de pe urma tenisului, fotbalului si sporturilor electronice, dar sa va asteptati si la surprize

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Los Angeles Lakers — Denver Nuggets: ponturi NBA
Salut. Fan Lakers, cumva? Analizele sunt scurte, deci nu obisnuim sa dezvoltam anumite detalii, mai ales daca nu au legatura cu pronosticul oferit. Ca James ar fi fost pe parchet sau nu, pronosticul nostru nu era aproape deloc afectat. Si la orele la care scriem articolele, e destul de greu sa anticipam corect cine lipseste sau care reuseste o revenire miraculoasa, desi era dat accidentat cu o zi inainte (s-a intamplat de atatea ori asta in sezon, dar si invers). Nu ne-am dorit sa-i scadem din merite lui James, ba din contra. Prezenta sa pe parchet poate sa fie "salvatoare" pentru echipa chiar daca nu bifeaza multe minute, fiind si factorul motivator.
4 mai 2021
Manchester City - Brighton: Ponturi pariuri Premier League
N-o sa joace Brighton cu 3 fundasi centrali
29 septembrie 2018
Liverpool - Chelsea: Ponturi pariuri Carabao Cup
Ceva schimbari la echipe: Origi e out pentru Liverpool, iar Loftus-Cheek este bolnav si nu joaca azi pentru Chelsea
26 septembrie 2018
Inlocuire de pariu
N-am zis in nicio clipa ca sunt printurile mele, dar nu vad cu ce schimba situatia. In schimb, urmatoarele doua sunt facute de mine. A doua este dupa ce le-am sesizat greseala facuta (din nou). Iar baiatului din printul 3 nu i-au zis si lui ca a incercat sa-i fraudeze?
22 iunie 2018
Inlocuire de pariu
O incercare de frauda ce anume? Problema pe care incerc s-o rezolv?
21 iunie 2018
Bilet Pierdut
Vor spune probabil ca statisticile prezentate de ei sunt orientative, iar omologarea rezultatelor se face dupa o sursa oficiala (sau una pe care o vor ei). De aia zic ca e mereu frumos si elegant sa se precizeze sursa informatiilor, asa cum are Superbet. Pe flashscore si fifa apare 1-7 raportul suturilor pe poarta, de aceea il ai pierdut.
19 iunie 2018
Inlocuire de pariu
Nu, ambele conturi sunt facute ca la carte, persoane diferite (CNP-uri), carduri diferite, proprii. Amandoua conturile sunt verificate. Am avut si confirmarea de la chat ca este ok, cel de-al doilea (adriana64) fiind al mamei. Dar doar nu puteam s-o las pe ea sa explice situatia:)
18 iunie 2018
Inlocuire de pariu
contul este adriana64, nu nas3lu.
18 iunie 2018
Inlocuire de pariu
Am uitat sa precizez, era vorba de meciul Maroc- Iran.
16 iunie 2018
Concurență de experți experți
Sa corectati la Shaktar - Roma, pronosticul lui Salinas
22 februarie 2018
Concurență de experți experți
Salut. M-am uitat acum, ca am vrut sa vad daca mai stau in clasament si are rost. Greseala este la pronosticurile lui Wallberg, am 3 pct in loc de 4. Probabil mi-ai trecut un singur pct la Tottenham - Bournemouth
30 aprilie 2017
Concurență de experți experți
Da, asa este, doar ca a fost si meciul de baschet noaptea. Am votat si la acela, deci au fost in total 4
21 aprilie 2017
Concurență de experți experți
Din cate imi amintesc, am inceput ziua respectiva cu 10 puncte, iar la finalul ei aveam 13, in conditiile in care am dat 4 ponturi castigatoare
21 aprilie 2017
Concurență de experți experți
Salut. Poti verifica daca n-ar fi trebuit sa am 14 puncte dupa ziua de ieri?
19 aprilie 2017
Concurență de experți experți
Eu am 3-1 dupa ziua de ieri. Cum aveam 0 pct la inceputul zilei, de ce am doar 1 pct in clasament?
20 februarie 2017
Concurență de experți experți
Vreo idee cand vor fi creditate premiile?
1 septembrie 2016

Ponturi

Pariuri
3477
1978
54
1443
ROI, %
-0.7
Profit
-2 310 RON
Pariuri
7
4
0
3
ROI, %
-4.3
Profit
-30 RON
Pariuri: 3477
197854 / 1443
Profit
ROI: -0.7
Pariuri: 7
40 / 3
Profit
ROI: -4.3
Reclamatii

Inlocuire de pariu

In afara competentei
Salut. Va trebui sa spun toata povestea pentru a fi cu adevarat coerenta. In prima zi de Mondial, joi, am observat un pariu cu o linie foarte atragatoare, si anume "Total Pase". N-am pariat, iar linia, asa cum ma asteptam, a fost depasita cu vreo 300 de pase. Am decis sa pariez pt a doua zi, la toate cele trei partide. Insa, precauti, alti prieteni au intrat la chat pt a intreba daca este intr-adevar vorba de numarul total de pase sau doar de cele reusite. Raspunsul lor a fost clar - se iau in considerare si cele nefinalizate. Vineri dupa-amiaza, surpriza. Apare o bulinuta informativa in dreptul acestor tip de pariuri, ce spune ca se iau in considerare DOAR pasele complete, specificand de data asta si sursa oficiala pt validare - site-ul FIFA. Mentionez ca nu este obligatoriu ca omologarea sa se faca dupa o sursa oficiala. Superbet, de exemplu, foloseste pentru acest turneu final site-ul Flashscore.com, in conditiile in care pentru UCL si UEL utilizeaza UEFA.com. De asemenea, toate pariurile statistice ar trebui, logic, sa aiba specificate de la inceput sursa pt omologare. Practic, piata pe care am pariat eu a fost inlocuita de alta. Logic ar fi fost sa primesc cota 1. Nu s-a intamplat acest lucru, iar la finalul zilei am contactat supportul prin chat, fiind sigur ca situatia se va rezolva. Cand colo, domnisoara de la chat mi-a precizat ca bulinuta a fost mereu prezenta acolo, iar eu am ales s-o ignor. I-am precizat ca am printuri de la chat, cat si altele in care bulina nu este prezenta. Mi-a precizat ca ea poate doar sa-mi spuna ca au fost 500 de pase corecte, asa ca pariul meu este clar pierzator. Cand am solicitat un superior, m-am lovit de un refuz. Asadar, mi-a fost validat un pariu pe care eu nu l-am pus, iar cel pe care l-am avut, n-ar mai fi trebuit sa fie, in conditiile in care piata n-a mai existat.
Tipster

Paul

Paul
Paul
Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.
Ponturi pariuri sportive
Copy the token