Cristian Mihala
Bloguri32
Ponturi123
Comentarii
Despre mine
Bloguri
 • Blogul lui Mihala
 • Previewuri şi analize pe fotbalul spaniol, ciclism, tenis şi snooker
  54 puncte • Pozitia 26 • 0 urmaritori
  Leeds - Liverpool e unul dintre mai interesante meciuri ale rundei 32 din Premier League, iar legalbet.ro îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Spania - Grecia este unul dintre cele mai interesante meciuri din prima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din Qatar (2022).
  Real Sociedad - Barcelona este derbyul etapei 28 în La Liga, iar acesta oferă o mulţime de pariuri interesante. Victoria catalanilor, care sunt neînvinşi de 17 partide, e extrem de motivantă.
  PSG - Barcelona este cel mai aşteptat meci din returul optimilor Champions League, chiar dacă francezii au calificarea în buzunar, după 4-1 în tur.
  Liverpool - Chelsea, derbyul săptămânii în Premier League, se joacă joi, de la ora 22:15, și are o miză uriașă în perspectiva obținerii biletelor de Champions League pentru ambele formații.
  Sevilla - Barcelona este derby-ul acestei etape din La Liga, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri
  Atletico Madrid - Chelsea este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile Champions League. Disputa are loc la București, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Barcelona - PSG este cel mai așteptat meci din Champions League, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Liverpool - Manchester City este cel mai așteptat meci al etapei din Anglia, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Barcelona - Bilbao este cel mai interesant meci al etapei din Spania, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.,
  Alaves - Real Madrid e una dintre cele mai interesante partide din acest weekend în termeni de pariuri sportive, ca urmare a ceea ce s-a întâmplat la Real Madrid în ultima săptămână şi jumătate.
  Barcelona - Bilbao (duminică, ora 22:00, Digi Sport 2) este finala Supercupei Spaniei, o partidă care generează interes enorm în rândul pariorilor.
  Atletico Madrid - Sevilla este partida așteptată cu sufletul la gură de toți fanii La Liga, pentru implicațiile în vârful ierarhiei.
  Granada - Barcelona (sâmbătă, ora 19:30) e unul dintre cele mai așteptate dueluri din La Liga pentru iubitorii de pariuri.
  Real Madrid - Celta Vigo este primul meci al anului 2021 pentru formația lui Zidane, care trebuie să se impună pentru a nu pierde contactul cu Ateltico Madrid.
  Elche - Real Madrid este ultimul meci al "galacticilor" în 2020. Ultima lună a fost una de excepție pentru "los blancos", astfel că pornesc din postura de mari favoriți.
  Real Madrid - Granada este cel mai interesant meci al săptămânii în La Liga şi oferă opţiuni multiple pentru pariuri câştigătoare.
  Barcelona - Valencia se joacă sâmbătă, de la 17:15 și poate fi un moment de cotitură pentru catalani în economia sezonului.
  Barcelona - Real Sociedad se joacă miercuri, de la ora 22:00, și e probabil cea mai interesantă dispută a zilei pentru amatorii de pariuri
  Real Madrid - Ateltico Madrid, derbyul săptămânii în fotbalul mondial, e sâmbătă, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 şi Telekomsport şi ridică un interes enorm în rândul pariorilor.
  Comentarii
  Nicio postare deocamdata

  Ponturi

  Pariuri
  123
  71
  1
  51
  ROI, %
  -2.5
  Profit
  -309 RON
  Pariuri
  24
  12
  0
  12
  ROI, %
  -15.3
  Profit
  -367 RON
  Pariuri: 123
  711 / 51
  Profit
  ROI: -2.5
  Pariuri: 24
  120 / 12
  Profit
  ROI: -15.3
  Tipster

  Cristian Mihala

  Cristian Mihala
  Cristian Mihala
  Jurnalist sportiv.