Cristian Mihala
Bloguri43
Ponturi157
Comentarii
Despre mine
Bloguri
 • Blogul lui Mihala
 • Previewuri şi analize pe fotbalul spaniol, ciclism, tenis şi snooker
  86 puncte • Pozitia 23 • 0 urmaritori
  Anglia - Scoția se joacă în Etapa 2 din faza grupelor Euro 2020, iar Legalbet,ro îți oferă cele mai interesante informații și cote la pariuri.
  Anglia - Croația este meciul care deschide Grupa D de la Euro 2020, iar Legalbet.ro își oferă cele mai importante informații
  Manchester City - Chelsea, în finala UEFA Champions League. Legalbet.ro îți oferă cele mai interesante informații și date despre marele meci.
  Leicester - Tottenham este cel mai interesant meci al ultimei etape din Premier League, iar legalbet.ro îți oferă cele mai importante informații de care ai nevoie pentru a paria.
  Chelsea - Leicester este finala Cupei Angliei din 2021 și legalbet.ro îți oferă cele mai interesante date statistice și ponturi la pariuri.
  Manchester United - Leicester e un meci vital în lupta pentru Champions League, iar Legalbet.ro îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Manchester City - Chelsea e derby-ul etapei din Premier League, iar Legalbet.ro îți oferă cele mai interesante informații și cote la pariuri
  Manchester City – PSG se joacă în semifinalele UEFA Champions League, iar legalbet.ro îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Manchester United - Liverpool este cel mai interesant meci al etapei din Premier League, iar legalbet.ro îți oferă cele mai interesante statistici și ponturi la pariuri
  PSG - Manchester City se joacă în semifinalele UEFA Champions League 2020-21, iar Legalbet.ro îți oferă cele mai interesante date statistice și cote la pariuri.
  West Ham – Chelsea este cel mai important duel al etapei 32 din Premier League în ceea ce privește lupta pentru un loc de Champions League. Vezi aici cele mai importante statistici și cote la pariuri.
  Leeds - Liverpool e unul dintre mai interesante meciuri ale rundei 32 din Premier League, iar legalbet.ro îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Spania - Grecia este unul dintre cele mai interesante meciuri din prima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din Qatar (2022).
  Real Sociedad - Barcelona este derbyul etapei 28 în La Liga, iar acesta oferă o mulţime de pariuri interesante. Victoria catalanilor, care sunt neînvinşi de 17 partide, e extrem de motivantă.
  PSG - Barcelona este cel mai aşteptat meci din returul optimilor Champions League, chiar dacă francezii au calificarea în buzunar, după 4-1 în tur.
  Liverpool - Chelsea, derbyul săptămânii în Premier League, se joacă joi, de la ora 22:15, și are o miză uriașă în perspectiva obținerii biletelor de Champions League pentru ambele formații.
  Sevilla - Barcelona este derby-ul acestei etape din La Liga, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri
  Atletico Madrid - Chelsea este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile Champions League. Disputa are loc la București, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Barcelona - PSG este cel mai așteptat meci din Champions League, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Liverpool - Manchester City este cel mai așteptat meci al etapei din Anglia, iar legalbet îți oferă cele mai interesante ponturi la pariuri.
  Comentarii
  Nicio postare deocamdata

  Ponturi

  Pariuri
  157
  85
  1
  65
  ROI, %
  -3.6
  Profit
  -537 RON
  Pariuri
  18
  5
  0
  8
  ROI, %
  -34.0
  Profit
  -442 RON
  Pariuri: 157
  851 / 65
  Profit
  ROI: -3.6
  Pariuri: 18
  50 / 8
  Profit
  ROI: -34.0
  Tipster

  Cristian Mihala

  Cristian Mihala
  Cristian Mihala
  Jurnalist sportiv.