Cristian Mihala
Bloguri21
Ponturi63
Comentarii
Despre mine
Bloguri
 • Blogul lui Mihala
 • Previewuri şi analize pe fotbalul spaniol, ciclism, tenis şi snooker
  42 puncte • Pozitia 26 • 0 urmaritori
  Barcelona - Bilbao (duminică, ora 22:00, Digi Sport 2) este finala Supercupei Spaniei, o partidă care generează interes enorm în rândul pariorilor.
  Atletico Madrid - Sevilla este partida așteptată cu sufletul la gură de toți fanii La Liga, pentru implicațiile în vârful ierarhiei.
  Granada - Barcelona (sâmbătă, ora 19:30) e unul dintre cele mai așteptate dueluri din La Liga pentru iubitorii de pariuri.
  Real Madrid - Celta Vigo este primul meci al anului 2021 pentru formația lui Zidane, care trebuie să se impună pentru a nu pierde contactul cu Ateltico Madrid.
  Elche - Real Madrid este ultimul meci al "galacticilor" în 2020. Ultima lună a fost una de excepție pentru "los blancos", astfel că pornesc din postura de mari favoriți.
  Real Madrid - Granada este cel mai interesant meci al săptămânii în La Liga şi oferă opţiuni multiple pentru pariuri câştigătoare.
  Barcelona - Valencia se joacă sâmbătă, de la 17:15 și poate fi un moment de cotitură pentru catalani în economia sezonului.
  Barcelona - Real Sociedad se joacă miercuri, de la ora 22:00, și e probabil cea mai interesantă dispută a zilei pentru amatorii de pariuri
  Real Madrid - Ateltico Madrid, derbyul săptămânii în fotbalul mondial, e sâmbătă, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 şi Telekomsport şi ridică un interes enorm în rândul pariorilor.
  Barcelona - Juventus se joacă marţi, de la 22:00, în direct pe Digi Sport 1 şi Telekomsport şi e unul dintre cele mai aşteptate dueluri pentru cei care vor să parieze pe Champions League.
  Sevilla - Real Madrid, derby-ul etapei din La Liga, se va juca sâmbătă, de la 17:15, în direct pe Digi Sport 1 și Telekomsport.
  Inter - Real Madrid (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1 și Telekomsport) este partida cea mai așteptată de pariori, în Champions League.
  Atletico Madrid - Barcelona (sâmbătă, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 și Telekomsport) e un meci așteptat de toți pariorii cu sufletul la gură.
  Elveția - Spania (sâmbătă, ora 21:45) are o miză uriașă pentru trupa lui Luis Enrique, care, în cazul unei victorii, își permite un egal în ultima etapă, cu Germania.
  Valencia - Real Madrid (duminică, ora 22:00, Digi Sport 2 și Telekomsport) este o dispută cu o favorită clară, judecând după ce s-a întâmplat în ultimele luni.
  Real Madrid - Inter (marți, ora 22:00, Digi Sport 1, Telekomsport și Look Sport+) este cea mai interesantă dispută din această săptămână, în Champions League.
  Real Madrid - Huesca (sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1 și Telekomsport) se anunță un meci dezechilibrat, cu o favorită certă, dar Zidane cu siguranță își va proteja mai mulți titulari.
  Juventus - Barcelona este derbyul săptămânii în Liga Campionilor. Partida de miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1 și Telekomsport, are o miză imensă atât din perspectiva ocupării locului 1 în grupă.
  Barcelona - Real Madrid, poate cel mai important derby din istoria fotbalului, a ajuns la episodul 278 (Sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport).
  Ucraina - Spania, meci din Grupa A a Ligii Națiunilor, se va disputa la Kiev, marți, 13 octombrie, începând de la ora 21:45
  Comentarii
  Nicio postare deocamdata

  Ponturi

  Pariuri
  63
  36
  1
  26
  ROI, %
  -3.1
  Profit
  -195 RON
  Pariuri
  13
  6
  1
  6
  ROI, %
  -19.3
  Profit
  -251 RON
  Pariuri: 63
  361 / 26
  Profit
  ROI: -3.1
  Pariuri: 13
  61 / 6
  Profit
  ROI: -19.3
  Tipster

  Cristian Mihala

  Cristian Mihala Cristian Mihala
  Jurnalist sportiv.
  Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
  Inchide