Ponturi pariuri handbal

Pronosticuri gratuite la handbal oferite de tipsterii Legalbet pentru evenimentele viitoare. Citeste in continuare si alege-ti pariurile! 

Ce sunt predictiile pe handbal?

Un sport de echipa la care inca mai contam este handbalul. Sigur, aici ne referim la handbalul feminin, fiindca la cel masculin deocamdata nu avem sanse prea mari. Poate si acest succes al handbalului feminin romanesc a determinat pariorii sa isi indrepte atentia catre acest sport. 

Oferta unui meci de handbal este destul de bogata pentru meciuri de cupe europene si meciuri internationale. Nici meciurile din campionatele de top nu putem spune ca dispun de o oferta modesta. Sigur, aici depinde si de casa de pariuri aleasa. 

Cum analizam meciurile de handbal?

La fel ca la toate sporturile de echipa in care se marcheaza des, un rol important il au portarii. Daca goalkeeperul prinde o zi buna, se poate ca echipa sa sa se impuna, chiar daca este cotata cu a doua sansa si viceversa. 

De asemenea, forma de moment a interului, cel care in general marcheaza cel mai mult intr-un meci, este foarte importanta. De aceea, ar fi mai bine sa plasam pariuri live, pentru meciuri pe care le putem vedea in transmisiune directa.

Pariuri gratuite pe handbal de la Legalbet

Tipsterii Legalbet ofera ponturi din handbal pentru meciurile importante, mai ales la Campionatele Mondiale, masculin si feminin. 

In analiza unui meci tinem cont in primul rand de statisticile acelei echipe in ultimele meciuri de pe teren propriu, respectiv din deplasare.

 Forma de moment a portarilor reprezinta si ea un factor important. De asemenea, galeria gazdelor poate impinge de la spate echipa, purtand-o spre victorie. In urma acestei analize oferim un pont, pe care il poti plasa doar daca esti 100% de acord cu el.

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Need Register or Need Login pentru a accesa continut unic: statistici, cele mai bune cote, tendinte si sfaturi utile. Autentificare / Inregistrare
Copy the token