Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei

Biletul zilei este cautat in mod cotidian de catre toti pariorii, iar noi vi-l oferim cu generozitate. Tipsterii nostri analizeaza minutios fiecare pont pe care il gasiti pe site, pentru ca, pentru a putea obtine castiguri la pariuri sportive, este imperios necesar ca fiecare pariu plasat sa fie tratat cu multa responsabilitate.


Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Ponturi de top

Arhiva Biletul Zilei

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tipsters

Biletul zilei azi - asta isi doresc pariorii

Ce este biletul zilei?

Biletul zilei a devenit, practic, un leitmotiv pentru pariuri sportive si este speranta zilnica a pariorilor de a impleti in mod fericit pasiunea pentru sportul preferat cu dorinta fireasca de a face profit din aceasta pasiune. Toata lumea parioristica isi doreste un bilet al zilei castigator, dar inca destul de putini isi dau seama cu adevarat de cata munca este nevoie pentru a construi biletul zilei azi. 

Cum functioneaza biletul zilei?

Biletul zilei azi functioneaza ca un motor, ca un catalizator pentru fiecare parior. Cel mai important, dar si cel mai greu lucru, pentru biletul zilei este sa reusim sa il facem cat mai des castigator. 

Fie ca jucam single si il putem numi pariul zilei in acest caz, fie ca este compus din doua sau trei meciuri, cel mai important lucru este sa ne pastram disciplina si planul initial de joc.

Cum construim biletul zilei?

Vom incerca sa jucam, in mod sistematic, ponturi pariuri sportive „single” (pe cote „valoroase”), sau vestitele bilete de 2-3 meciuri pentru a obtine faimoasa cota 2,00.  Cu ajutorul biletului zilei incercam sa facem profit pe o perioadă lunga de timp, nu cautam, cu obstinatie, sa dam “lovitura vietii” la pariuri.

Biletul zilei sigur

A construi biletul zilei la pariuri sigur este un demers practic imposibil, pentru ca, pur si simplu, nu exista ponturi pariuri sportive care sa ne ofere o astfel de siguranta. De aceea, trebuie sa punem cap la cap mai multe ingrediente de mindset personal, dar si de analiza tehnica a pariurilor, care fac parte din arsenalul unui parior profesionist.

Pariuri sportive biletul zilei

Pentru a gasi pariurile cat mai potrivite pentru biletul zilei, folosim toate cunostintele noastre din domeniul sportiv, experienta acumulata in ani, dar si flerul parioristic, pentru a monetiza pasiunea pentru sport pe care o avem. Fie ca vorbim despre biletul zilei din fotbal, despre pariul zilei din tenis, sau chiar despre pariul zilei din baschet, pe langa dragostea pentru acel sport trebuie sa tinem cont de doua aspecte extrem de importante, care se intrepatrund:

Strategia de pariere 

Strategia de pariere este foarte importanta pentru a crea un bilet al zilei castigator. Exista multe strategii clasice la indemana, dar de multe ori, fiecare parior in parte descopera o strategie simpla, potrivita pentru profilul sau de risc, profitand din plin de oferta din ce in ce mai variata si mai valoroasa a caselor de pariuri online.  

Managementul banilor

Este un aspect foarte important, poate cel mai important din pariuri.Un management riguros, care porneste de la alocarea pentru pariuri a maxim 10% din sumele castigate de un parior intr-o luna, este un punct de plecare pentru asigurarea sanatatii financiara si mentale a acestora.

Cati bani punem pe biletul zilei?

Asadar, am ajuns la managementul banilor, un aspect vital in pariurile sportive, deci si atunci cand  vorbim despre biletul zilei. Acea banca lunara despre care am vorbit mai sus trebuie planificata in functie de numarul de bilete pe care ni le propunem intr-o luna. Recomandarea a specialistilor este sa nu mizam mai mult de 10% din bugetul lunar pe un singur bilet, in functie de increderea pe care i-o acordam. Ca sa nuantez un pic aici, experienta personala m-a facut sa fac urmatoarea categorisire a mizelor pentru biletul zilei: 

  • 8-10% din banca pentru incredere maxima;

  • 4-7% pentru incredere moderata;

  • 1-3% pentru  incredere mica (ne putem juca, o data de luna, ca o exceptie, cu un bilet bonus dublu, de exemplu, care sa ne astampere dorinta de a deveni bogati peste noapte)

Biletul zilei - bankroll management

Intr-o continuare fireasca a ceea ce am spus mai sus, sa vedem acum in ce mod ne organizam banca lunara pentru a ne maximiza sansele de a avea pariul zilei sau biletul zilei profitabil. 

Iata cateva reguli de baza:

  • Impartim banca lunara totala in parti proportionale cu numarul de bilete ale zilei pe care ni le propunem lunar;

  • Nu jucam la pariuri in fiecare zi, ci doar atunci cand avem meciuri despre care avem informatii solide si pe care le analizam riguros;

  • Nu pariem “all-in”, toti banii din cont pe un singur bilet;

  • Eventualul profit lunar nu se reinvesteste, ci merge intr-un cont separat;

  • Daca banca lunara s-a consumat, nu se joaca la recuperare, ne oprim din pariat in acea luna.

Biletul zilei nu trebuie sa fie o corvoada pentru pariori, ci dimpotriva. El va impleti, in mod ideal, pasiunea pentru sport a pariorilor cu adrenalina inoculata de un pariu plasat pe meciul preferat.