Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei

Biletul zilei este cautat in mod cotidian de catre toti pariorii, iar noi vi-l oferim cu generozitate. Tipsterii nostri analizeaza minutios fiecare pont pe care il gasiti pe site, pentru ca, pentru a putea obtine castiguri la pariuri sportive, este imperios necesar ca fiecare pariu plasat sa fie tratat cu multa responsabilitate.


Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Ponturi de top

Arhiva Biletul Zilei

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tipsters

Analizam zilnic pentru voi cele mai importante meciuri

Sintagma "biletul zilei" a devenit laitmotivul pariurilor sportive. Toata lumea isi doreste un bilet al zilei castigator. Fireste, ne dorim cu totii asta, in mod cotidian, daca se poate.

Ceea ce va putem spune in mod sigur este ca tipsterii nostri analizeaza cu maxima atentie si responsabilitate oferta sportiva a fiecarei zile.

Este cert ca acest lucru nu garanteaza succesul, dar suntem cu sufletul impacat ca facem tot ceea ce depinde de noi pentru a va oferi biletul zilei fotbal sau biletul zilei tenis profitabile. Nu sunt neglijate nici celelalte sporturi, astfel incat puteti intalni oricand pe site-ul nostru un bilet al zilei din baschet, de exemplu, care sa va aduca bucuria unui castig frumos.

A construi biletul zilei la pariuri sigur este un demers practic imposibil. Nu va putem minti spunand ca detinem secretul castigului zilnic la pariuri sportive.

Insa punem zilnic in slujba voastra toate cunostintele noastre din domeniul sportiv, experienta acumulata in ani, dar si flerul parioristic, un aspect deloc de neglijat si care se cristalizeaza in timp.

Uneltele dedicate pariorilor pe care le gasiti pe site-ul nostru sunt construite si dezvoltate permanent doar pentru a face ca profitul obtinut din biletul zilei la pariuri sa nu fie doar o himera.

Centrul de pariere este o astfel de unealta care, odata folosita, face ca analiza evenimentelor sportive sa fie tot mai completa si mai complexa si, implicit, creste exponential calitatea ponturilor la pariuri sportive si biletului zilei pe care le gasiti pe site-ul nostru.

Avem incredere ca vom face impreuna cu voi o echipa din ce in ce mai performanta, iar educatia parioristica, auto-disciplina si un bun management al banilor vor face din pasiunea comuna a pariurilor sportive una tot mai profitabila.