Biletul Zilei Azi

Biletul zilei este asteptat cu nerabdare de pariorii ce viziteaza site-ul nostru pentru ca el contine cele mai atent analizate meciuri din fiecare zi.


Tipseri nostri iti dau ponturi de la cele mai importante meciuri din oferta caselor de pariuri. Avem specialisti dedicati pentru biletul zilei: fotbal, ci si pentru tenis masculin si feminin, baschet european sau NBA, hochei European sau NHL. 


Fiecare meci de pe biletul zilei azi este atent studiat dupa un algoritm pe care l-am pus la punct si il rafinam de mai bine de cinci ani, pentru a-ți oferi cele mai profesioniste pronosticuri posibile in domeniul pariurilor sportive.

Biletul Zilei la Pariuri Sportive

Biletul zilei este cel mai popular tip de pariu in randul celor pasionati de pariuri sportive. Il vei gasi zinic si pe site-ul Legalbet.

Trebuie sa stii insa un lucru important.

Ca orice alt tip de pariu, biletul zilei un pariu sigur nu poate fi socotit. Acesta este primul si cel mai important de stiut pentru pariori: nu exista pariuri sigure.

Tipseri nostri iti ofera insa garantia ca analiza fiecarui meci este facuta cu maxim profesionalism, ca fiecare pronostic de pe site este rodul unui studiu serios, riguros.

Consideram casele de pariuri un partener de joc onest pentru toti pariorii si suntem atenti sa-ti aducem in atentie toate ofertele imediat cum apar: de la cash out la bonus dublu, de la cote speciale sau marite, la pariu sansa.

De asemenea, analizam pentru tine ofertele caselor de pariuri si alegem ofertele cele mai bune, optiunile ce au cotele cele mai mari pentru a le juca pe biletul zilei.

Cote pariuri Pentru Biletul Zilei

biletul zilei pariuri sportive

Filosofia noastra de pariere este simpla: cu cat ai mai putine meciuri pe bilet, cu atat sansele de castig sunt mai mari. Asa trebuie sa gandeasca un parior profesionist.

Si daca biletul zilei de azi, duminica, sa spunem, contine doar meciul Liverpool — Manchester City, este foarte bine. Nu scrie nicaieri ca biletul zilei trebuie sa contina cel putin doua meciuri.

Da, poti avea un singur meci pe biletul zilei, de cota 2 sau 3 sau chiar mai mare. Daca meciul este riguros analizat, sansele de castig sunt mari, pentru ca avem un singur meci pe bilet.

Te sfatuim, asadar, sa joci de regula bilete cu putine meciuri, chiar single, cum am spus.

Stim ca vrei si cote mai mari, e firesc, toti vrem si castiguri mai mari. Regula ramane insa aceeasi, de a nu avea foarte multe meciuri pe bilet.

Daca pentru cota 2 poti alege doua cote de 1,40 (daca nu joci single, repet), pentru cota 3 poti gasi doua meciuri de cota 1.70 fiecare, iar pentru cota 4, poti analiza doua meciuri fiecare de cota 2.

Biletul zilei cota mare

Spre biletul zilei de cota 10 e bine sa te orientezi la sfarsit de saptamana, atunci cand oferta de meciuri e mare iar optiunile de pariere sunt variate.

O cota de 10 se poate obtine din cinci meciuri de cote 1,60 fiecare, sau din patru meciuri de cota 1,80 fiecare. 

Bineinteles ca e tentant ca din 10 RON sa faci 100 de RON, dar riscul e pe masura.

E doar un exemplu, dar deja patru sau cinci meciuri pe biletul zilei sunt prea multe, dupa parerea noastra. Iar sansele de castig pentru acele bilete sunt simtitor mai mici.

Te sfatuim sa ramai totusi in zona de dublare a castigului, de la 100 RON la 200 RON, spre exemplu. E o strategie mult mai sanatoasa, cu mai multi sorti de izbanda si e verificata in timp. 

Tipsterii nostri va vor oferi in fiecare saptamana bilete de cota 2, 3, 4, 5 si mai rar de cota 10, pentru cei cu profil de risc mai mare.

Ce Sporturi Alegem pe Biletul Zilei?

Biletul zilei din fotbal sigur este cel mai des folosit in randul pariorilor romani. Pentru simplul motiv ca toata lumea se pricepe la fotbal, nu-i asa?

Pe site-ul Legalbet veti gasi o nișare a acestor bilete din fotbal, pe cele mai importante campionate din Europa.

In plus, avem pentru tine biletul zilei din tenis, biletul din hochei si chiar pe cel din baschet. 

Vor fi si bilete cu pronosticuri din handbal, dar preferam sa ne limitam la sporturile pe care le cunoastem foarte bine, asa cum e profesionist sa procedam. 

Nu ne bagam in cee ace nu cunoastem foarte bine…

Biletul Zilei Fotbal

La fotbal, fiecare dintre tipseri este specializat pe cate un campionat, iar asta creste sansele de a gasi la noi bilete profitabile. Iti oferim biletul zilei fotbal azi, pentru fiecare etapa din marile campionate ale Europei:

 • Premier League

 • La Liga

 • Serie A

 • Bundesliga

 • Liga 1

Vor exista si bilete ce vor contine meciuri din campionate diferite.

Bineinteles ca marile competitii precum Champions League, Europa League, Campionatele Europene si Mondiale se vor bucura de un interes special din partea noastra.

Avem si experti pe site, jurnalisti sportivi de prestigiu care va ofera pronosticuri pentru biletul zilei de fotbal azi.

Optiunile cele mai des intalnite pe bilete nu vor fi cele de rezultat final, ci biletul zilei pe goluri. 

Biletul Zilei Tenis

La tenis, tichetele vor contine, de regula, meciuri din marile competitii: turnee ATP si WTA de 500 si 1000 de puncte, turnee de Grand Slam. 

Meciurile Simonei Halep si a celorlalti jucatori romani se vor bucura de un interes special, desi se spune sa nu pariezi daca esti implicat emotional. 

In biletul zilei la tenis veti intalni pronosticuri legate de numarul total de ghemuri si de handicap asiatic ghemuri.

Biletul Zilei Hochei

Tichetele din hochei vor contine meciuri din campionatele europene de top, KHL, Germania, Suedia, Finlanda, dar si din Cupa Campionilor si Liga nord-americana de hochei, NHL.

Pronosticurile  intalnite pe bilete vor viza mai ales numarul total de goluri, rezultat din analizele statistice si din forma de moment a echipelor.

Biletul Zilei Baschet

Biletele din baschet vor fi alcatuite preponderent din meciuri cele mai spectaculoase din lume, cele din NBA. 

Optiunile intalnite pe tichete vor viza mai ales numarul total de puncte, dar si performantele individuale ale jucatorilor.

Case de Pariuri pentru Biletul Zilei

Un tichet de top al zilei presupune niste optiuni de pariere si cote pe masura. 

Casele de pariuri se intrec in a oferi sute de opțiuni de pariere și bonusuri pentru biletul zilei, pe baza cărora putem construi strategii de pariere câștigătoare.

Biletul zilei profesionist e construit, in mod firesc, la una dintre casele de pariuri ce au o oferta de top.

Iata aici casele de pariuri online cu cea mai buna oferta pentru tichetul zilei:

Biletul Zilei Superbet

Casa de pariuri Superbet are oferte speciale in fiecare zi:

 • Super cota, cote marite pentru fotbal si tenis ce se pot juca pe acelasi tichet

 • Super Extra, cote marite ce se pot juca impreuna cu alte cinci meciuri pe tichet

 • Bonus dublu pentru 20 de evenimente pe tichet la cota minima 1.25 si noul Super Bonus, ce ofera 150% bonus pentru 25 de evenimente pe tichet la cota minima 1.25.

Biletul Zilei Unibet

Casa de pariuri Unibet are ca puncte de atractie pentru intocmirea unui tichet al zilei castigator urmatoarele optiuni:

 • totalurile asiatice ajustabile 

 • handicapurile asiatice ajustabile 

atat pentru fotbal (numar de goluri si handicap goluri), dar si pentru tenis (numar de ghemuri si handicap ghemuri) sau baschet (numar de puncte si handicap puncte)

Biletul Zilei Betano

 • Casa de pariuri Betano are cote foarte bune, poate cele mai bune de pe piata, unele cu marja de profit a casei de 0%.

 • Marea varietate a ofertei si cotele excelente sunt foarte importante pentru tichetul zilei. Aceasta oferta generoasa si diversificata este prezenta atat la tenis, baschet sau hochei, cat si in ceea ce priveste fotbalul mare din Europa, zonele mari de interes in pariurile sportive;

 • Si la Betano ai parte de bonus multiplu, pentru 4-10 selectii pe tichet, de cote minim 1.50. Oferta este valabila pentru competitiile importante din fotgbal si pentru baschet, NBA si Euroleague si campionatul Spaniei.

Biletul Zilei Fortuna

 • Casa de pariuri Fortuna a devenit celebra pentru acel “bonus dublu” care a creat o mare emulatie in randul pariorilor. Cu cat pui mai multe meciuri pe billet, cu atat cota bonus e mai mare, pana cand se dubleaza, pentru 20 de meciuri pe tichet, la cote minime de 1.25.

Dincolo de atractivitatea ofertei, nu te incurajam sa ai multe meciuri pe bilet dioar de dragul acestui bonus.

 • De curand, depunerea minima la Fortuna a devenit 20 de lei, iar retragerea maxima a crescut la 45000 de lei.

Biletul Zilei PublicWin

 • Ai un bonus de bun venit foarte atractiv, de pana la 2000 de lei;

 • Cota marita pe echipa favorita cu pana la 25%, pentru anumite meciuri, zilnic.

Biletul Zilei 888Sport

 • La 888 Sport ai o platforma si o oferta de joc foarte asemanatoare cu cele de la Unibet. Cotele sunt bune, marja de profit a casei fiind una decenta.

 • De asemenea, primesti un freebet de 25 lei atunci când câștigi un pariu de minim 50 lei pe cote de minim 5.00, pentru orice sport.

Biletul Zilei – Casa Pariurilor list

Biletul Zilei Tipseri Profesionisti

Tipserii Legalbet au experienta acumulata in ani de zile, nu in cateva luni asa cum vedeam prin alte parti. Niciunul dintre ei nu are o experienta de sub cinci ani in pariuri sportive, ceea ce vorbeste de la sine despre competentele acumulate in timp.

In plus, avem tipseri specializati pe anumite sporturi si pe anumite campionate, ceea ce inseamna ca acele competitii sunt cunoscute in cele mai mici amanunte.

Iata care este aria de expertiza a tipsterilor Legalbet:

 • Premier League

 • La Liga

 • Serie A

 • Bundesliga

 • Ligue 1

 • Liga 1

 • Tenis

 • Baschet European NBA

 • Hochei European si NHL

Fiecare dintre tipseri are conturi la mai toate casele de pariuri online licentiate in Romania si cunosc in profunzime ofertele si optiunile cele mai potrivite pentru a fi utilizate pe biletul zilei la pariuri sportive.

Cum să Compui Biletul Sigur?

De fapt, vorbim despre biletul zilei cat mai sigur posibil, pentru ca un bilet 100% sigur nu exista.

Totul pleaca de la managementul banilor si de la ideea ca pariurile sportive raman la stadiul de pasiune, nu vor deveni nicicum un mod de viata

Biletul zilei cu meciuri din sportul pe care-l stii cel mai bine. «Joaca ce stii!» cu alte cuvinte, doar meciuri din sportul si campionatul pe care il cunosti, pe care-l studiezi cu seriozitate, despre care stii tot ce misca. 

Nu apleca urechea la ce spun cei din jur, la predictii de-a gata, decizia finala de pariere trebuie sa fie a ta!

Devino specialist pe un campionat, urmareste acel campionat si analizeaza-l cu seriozitate si fa biletul zilei doar din meciuri ce se joaca in acel campionat.

Managementul banilor pentru biletul zilei

Managementul banilor si strategia proprie de pariere sunt cele mai importante aspecte de care un parior ar trebui sa tina cont pentru a-si spori sansele de a avea cat mai multe bilete castigatoare.

Iar pe biroul tau trebuie sa ai mereu aceste reguli, scrise cu litere de foc:

 • Nu aloca pariurilor sportive mai mult de 10% din suma pe care o castigi intr-o luna. 

Exemplu: Daca veniturile tale lunare sunt de 4000 de RON nu aloca pentru pariuri mai mult de 400 de RON. Asta pentru a nu periclita sanatatea financiara, fizica si mentala a ta si a familiei tale.

 • Aceasta suma nu trebuie suplimentata cu niciun pretext: chiar daca pariurile merg bine, chiar daca merg prost in acea luna.

 • Fa-ti un bilant al biletelor, in fiecare luna, fa o analiza, vezi ce ai facut bine si ce ai facut rau. Analizeaza si fa corecturile necesarepentru ca biletele de luna viitoare sa fie mai profitabile

Gestionarea bugetului lunar pentru biletul zilei

Bugetul lunar sau “banca’ destinata pariurilor sportive, cum i se mai spune, e bine sa fie gestionat astfel:

 • Dacă joci single, bilete de cote 1.70-2.20, poti aloca pana la 10% din banca lunara pe fiecare tichet;

 • Daca joci bilete de cote 3-4-5, cu doua sau mai multe meciuri pe bilet, poti aloca 3-10% din banca lunara pe fiecare tichet;

 • Daca joci bilete de cote 5-10, cu trei sau mai multe meciuri pe bilet, poti aloca cel mult 3% din banca lunara pe fiecare tichet.

Cate Meciuri sa Joci pe Biletul Zilei?

Am spus si mai sus, pe biletul zilei ar trebui sa ai cat mai putine meciuri.

 • Ideal este ca biletul fiecarei zile sa contina un singur meci;

 • Biletul de cota 2 se poate obtine si din doua meciuri de cote 1,40;

 • Cu cat sunt mai multe meciuri pe tichet, cu atat sansele de castig scad, chiar daca acele meciuri au cote mici;

 • Daca joci tichete de cote mai mari de 5.00, asuma-ti riscul si aloca sume mici din banca lunara, nu mai mari de 3%. 

Intrebari comune si Raspunsuri (FAQ)

❓Este biletul zilei un pariu sigur?

Nu, iti spun asta direct si onest. Fiecare pariu, si cel de cota 1.01, are doza lui de risc. Analiza riguroasa a fiecarui meci de pe bilet iti ofera insa sanse mai mari pentru ca biletul tau sa fie castigator.

❓Unde pot paria biletul zilei gratis?

Exista case de pariuri care iti ofera, periodic, la deschiderea unui cont, posibilitatea de a paria fara a fi necesar sa depui bani in cont. Urmareste saptamanal promotiile de pe site-ul nostru si vei putea paria biletul zilei gratis.

❓Câte evenimente să pun pe un bilet?

Raspunsul e simplu: cu cat ai mai putine meciuri pe bilet, cu atat ai mai multe sanse de a avea un bilet castigator. Fii prudent si nu te lasa ametit de mirajul marilor castiguri cu mize mici. Cel mai mic numar de meciuri posibil este unu. Asadar, 1 este cifra ideala pentru numarul de meciuri de pe biletul zilei.

❓Cât să mizez pe biletul zilei?

Am vorbit despre acest lucru la managementul banilor. Ideea principala este sa nu mizezi pe niciun bilet mai mult de 10% din valoarea totala a bancii tale lunare. Alocarea mizei pe un tichet se face in functie de gradul de risc al biletului respectiv.

❓Ce cotă finală este recomandată pentru biletul zilei?

Nu este o reteta prestabilita. Biletul zilei cota 2 pare a fi cel mai profitabil, fie obtinut dintr-un singur meci fie din doua meciuri.

Reteta ideala vine odata cu acumularea experientei in pariuri si cu stabilirea unei strategii proprii de pariere.

❓La ce case de pariuri să pariez biletul zilei?

Ai mai sus o lista cu acele case de pariuri care ofera, in opinia noastra, cele mai bune optiuni de pariere pentru biletul zilei.

Nu uita ca varietatea ofertei de pariere si marimea cotelor oferite sunt principalele criterii dupa care alegi casa de pariuri ideala pentru strategia ta de joc. Ai aici lista cu toate casele de pariuri online licentiate in Romania.
Copy the token