Ponturi pariuri la tenisul de masa

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Ce sunt predictiile pe tenis de masa?

Unul dintre cele mai populare sporturi individuale este tenisul de masa, sport la care romanii si mai ales romancele se afla in top. Pana la startul pandemiei, oferta pentru tenis de masa era una mai degraba saraca, care se concentra doar pe competitii mari, cum ar fi Campionatele Mondiale sau Europene. De la startul pandemiei insa, vedem in fiecare zi o oferta bogata pentru acest sport, cu meciuri in special din Rusia si Ucraina.

Cum analizam meciurile de tenis de masa?

In cazurile meciurilor din Rusia si Ucraina un sportiv joaca mai multe meciuri pe zi. Asadar, forma de moment reprezinta un aspect important in caz ca doresti sa pariezi pe meciuri de tenis de masa.

 De asemenea, programul incarcat, dar si nivelul adversarului reprezinta factori de care ar trebui sa se tina cont in plasarea unui pariu. 

Spre exemplu, daca un jucator vine dupa o serie de victorii, insa are un program incarcat, este mult mai probabil decat ai crede initial sa piarda in fata unui jucator ce vine dupa o serie de infrangeri. Istoricul intalnirilor directe nu conteaza foarte mult la astfel de meciuri. 

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri