Ponturi pariuri box

Opinia tipsterilor și a experților Legalbet referitoare la urmatoarele lupte de box. Predictiile gratuite de box de pe aceasta pagina pot fi de ajutor.

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Ce sunt predictiile pe box?

Boxul este cel mai popular sport de contact, oferta la pariuri fiind ceva mai bogata decat alte sporturi din aceasta categorie, insa mai saraca decat oferta pe meciuri de volei, spre exemplu. 

De obicei, meciurile de box oferite de case sunt cele din cadrul galelor importante. Daca nu ai suficiente informatii despre oponentii unui meci de box nu iti recomandam sub nicio forma sa plasezi pariuri pe acel meci.

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri