Ponturi pariuri la volei

Pronosticuri gratuite la volei de la expertii Legalbet, specializati in volei. Consulta argumentele acestora si ia o decizie în cunostinta de cauza!

Ce sunt predictiile pe volei?

Un sport de echipa destul de spectaculos, insa prea putin mediatizat in Romania, este voleiul. Daca plasezi o predictie pe volei inseamna ca acea optiune de pariere trebuie sa fie castigatoare la finalul meciului pentru ca tu sa generezi profit. 

Optiunile de pariere oferite de casele de pariuri se refera la rezultat final, castigatorul setului, total puncte set, total puncte meci, handicap seturi, numar seturi etc. In general, o partida de volei are pana in 30 optiuni de pariere.

Cum analizam un meci de volei?

In cazul in care doresti sa pariezi pe un meci de volei, am recomanda pariurile live.

 Daca nu iti surade ideea, poti miza pre-live, insa cu maxim doua-trei ore inaintea inceperii partidei. De ce? Fiindca in acest sport oricand pot aparea accidentari, chiar si la antrenamente. Ar fi excelent daca ai gasi echipele de start pentru meciul pe care doresti sa pariezi. De asemenea, cateva date despre precedentele meciuri ale echipei, in afara rezultatelor finale, sunt binevenite. Aici ne referim la punctele reusite direct din serviciu, dar si la blocaje.

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Need Register or Need Login pentru a accesa continut unic: statistici, cele mai bune cote, tendinte si sfaturi utile. Autentificare / Inregistrare
Copy the token