Joc responsabil

Jocurile de noroc sunt o forma de divertisment, iar pentru noi la Legalbet acesta este un factor esential, si facem tot posibilul pentru a contribui la stabilirea unui mediu de joc sigur si de incredere. Cei mai multi jucatori de cazino care ne viziteaza site-ul accepta jocurile ca pe o forma de divertisment, dar exista si cazuri in care jucatorii isi pierd controlul. Te rugam sa joci responsabil!

Jucator compulsiv

Semnele care indica un dezechilibru includ incapacitatea de a se opri din joc, imprumuturi de bani pentru a juca la cazino, schimbari de comportament, riscul pierderii locului de munca si a deteriorarii relatiilor de familie din cauza jocurilor de noroc. 

Ajutor extern

Poti contacta urmatoarele organizatii pentru a primi consiliere si suport: 

https://www.gamcare.org

https://www.gordonhouse.org

https://www.gamblersanonymous.org

https://www.spielersuchthilfe.at

https://www.cafe-beispiellos.de

Protectia minorilor

Cazinourile accepta doar jucatori care au varsta de 18 ani implinita, si folosesc toate metodele disponibil pentru a stopa orice incercare a minorilor de a juca la cazino. Cazinourile isi rezerva dreptul de a solicita o dovada a identitatii, iar in cazul in care jucatorul nu are varsta de 18 ani implinita accesul jucatorului va fi interzis. Incurajam parintii sa coopereze si sa isi protejeze copii pentru a nu accesa site-uri pentru jocuri de noroc. Exista anumite programe care te pot ajuta cu aceasta problema. Te rugam sa vizitezi urmatoarele site-uri pentru mai multe informatii: 

https://www.cyberpatrol.com

https://www.gamblock.com

https://www.solidoak.com

https://www.netnanny.com

Copy the token