Puncte forte

 • Program VIP bine structurat si diversificat
 • Oferta foarte bogata
 • Cote destul de mari in comparatie cu alte case
 • Bonusuri si promotii variate la sport disponibile pe site

Puncte slabe

 • Lipsa transmisiunilor live pentru sporturile importante
 • Daca am efectuat depuneri cu paysafecard nu se pot face retrageri prin aceeasi metoda

Bonusuri Mr Bit

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
20 RON
4000 RON
2%
Instant
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
2
50 %
Rezolvat
0 %
Nerezolvat
0 %
In progress
Aceasta casa de pariuri colaboreaza cu Legalbet pentru o rezolvare prompta a problemelor aparute.
andreeamatei
14 februarie 2023, 12:21
Cont Suspendat si Confiscarea Banilor
Buna ziua, Am creat un cont la MrBit, am facut 3 depuneri, si intr-un final am castigat suma de 2500 de ron (aproximativ). Am dat retragere,...
andreeamatei
14 februarie 2023, 12:21
2500 RON
3

Recenzia casei de pariuri Mr Bit efectuata de Legalbet

In ultimii ani au obtinut licenta de operare in Romania cateva case de pariuri ce pun mai mult accentul pe jocurile de cazino, insa care prezinta si pariuri sportive. Una dintre aceste case este Mr.Bit, care a primit licenta de operare pe 1 iunie 2021, avand, asadar, permisiunea de a accepta utilizatori din Romania pana pe 31 mai 2031.

Mr.Bit este detinut si operat de Aveno MT Limited, companie care are sediul in Malta. Desi opereaza doar de un an in Romania, Mr. Bit a castigat repede in popularitate printre utilizatorii romani atat pe partea de cazino, cat si pe cea de pariuri sportive.  

Cote — mediu

Cote Mr.Bit pariuri sportive - fotbal

Beneficiaza de cote destul de mari pentru rezultatele finale, comparativ chiar si cu unele case de top, nu doar in cazul campionatelor importante, ci si pentru ligi ceva mai modeste. Cu siguranta Mr.Bit va castiga multi utilizatori in perioada urmatoare datorita acestui aspect.

Cote Mr.Bit pariuri sportive - tenis

Aici cotele nu sunt atat de ridicate ca la fotbal, insa nu ne putem plange nici de cote mici. Daca am efectua un top al cotelor pe meciurile de tenis, foarte probabil Mr.Bit s-ar afla in primele 7 case de pariuri.

Cote Mr.Bit pariuri sportive - baschet

In ceea ce priveste baschetul nu putem spune ca avem parte de cote foarte mari. Asta se observa mai ales daca dorim sa pariem pe victoria outsiderilor. Cat despre echipele favorite, acestea au cote comparabile cu ale caselor de top.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

La casa de pariuri Mr.Bit putem alege din peste 40 sporturi. Sigur, printre acestea se afla si sporturi pe care unii nu le agreeaza, cum ar fi navigatie, sumo, floorball, hurling, kabbadi si lista ar putea continua.

 Cei care sunt pasionati de aceste sporturi insa vor fi bucurosi sa stie ca pot paria pe asemenea evenimente. Pana la urma, aceasta este menirea unei case de pariuri: sa multumeasca un numar cat mai mare de utilizatori. De asemenea, numarul de competitii pentru un sport este si el foarte mare.

In ceea ce priveste optiunile individuale, Mr.Bit apeleaza la un mic siretlic. In dreptul fiecarui meci nu este trecut numarul total de pariuri, ca la alte case, ci numarul total de variante. 

Spre exemplu, under 2.5 goluri, under 3.5 goluri, over 2.5 goluri, over 3.5 goluri se calculeaza de Mr.Bit ca 4 pariuri, nu ca unul singur. Astfel se explica faptul ca multe meciuri de fotbal au peste 1 000 variante de pariere. In acest fel, tentatia unui utilizator de a paria la acea casa devine mai mare.

Pariuri sportive Mr.Bit - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 1 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

Daca ne uitam la numarul de competitii oferit, putem spune ca oferta este foarte bogata. Ne sunt oferite meciuri chiar si din campionate modeste din Asia si Africa. La putine case de pariuri vei gasi in oferta meciuri de fotbal din campionatul Bhutanului sau din Djibouti. Cat despre optiunile de pe meciurile individuale, nu putem spune ca oferta este saraca, de vreme ce ni se pun la dispozitie pariuri pe cornere, pe faulturi, chiar si pariuri speciale.

Pariuri pe tenis

Nici aici Mr.Bit nu dezamageste, in sprijinul acestei afirmatii fiind de ajuns sa spunem ca ne sunt prezentate peste 20 pariuri pentru un meci din turneul Challenger. Numarul pariurilor creste, insa nu cu mult, in ceea ce priveste meciurile din turnee ATP si WTA. Aici ne referim la numarul pariurilor, nu la cel al variantelor de pariu. De asemenea, observam foarte multe competitii din turnee ITF.

Pariuri pe baschet

Si aici oferta este una foarte bogata, oferindu-ni-se meciuri chiar si din campionate care nu au nicio treaba cu baschetul la nivel mondial. Aici ne referim la Norvegia, Kosovo, Nicaragua, lista putand continua. Nici pariurile pe meciurile individuale nu sunt putine pe aceste ligi. La NBA ni se ofera multe pariuri antepost, majoritatea nemaiintalnite la alte case de pariuri. Oferta pentru meciuri individuale este si ea una foarte bogata.

Sisteme de pariuri

Cei ce prefera acest tip de pariu pot rasufla usurati, fiindca la Mr.Bit poti sa creezi sisteme. Pur si simplu, alegem numarul de meciuri care trebuie sa fie castigatoare pentru a nu pierde intreaga suma. Am formulat asa fiindca este cunoscut faptul ca la pariurile tip sistem nu generezi intotdeauna profit, de multe ori putand castiga mai putin decat ai investit. De asemenea, avem la dispozitie si un calculator, care va calcula exact cat vom putea castiga in functie de cotele si pariurile castigatoare. 

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Nu putem sa nu remarcam oferta foarte bogata avuta de Mr.Bit si pentru pariurile live. Nu putine sunt pariurile live pe e-sports sau chiar pe fotbal de masa. Observam insa o oferta foarte bogata si pentru meciuri de fotbal, tenis, baschet, dar si volei, unde putam intalni chiar si pariuri din liga amatorilor. Numarul de optiuni pentru meciuri individuale este si el unul mare, anumite optiuni de pariere fiind nemaiintalnite la casele de pariuri.

Transmisiuni in direct

Mr.Bit beneficiaza de transmisiuni in direct, insa doar pentru tenis de masa si fotbal de masa.

Grafica si statistici

Grafica este prezenta in partea dreapta a meciului. Cat despre statisticile unui meci ele sunt prezentate in timp real. Avem parte de mai multe statistici in timp real decat la alte case de pariuri. Spre exemplu, la fotbal statisticile vizeaza cornerele, cartonasele, suturile pe poarta, dar si numarul de offsideuri sau de faulturi.  

Calendar pariuri live

Ne sunt prezentate meciurile viitoare ce vor dispune de cote la Mr.Bit in sectiunea de pariuri live. Meciurile sunt grupate pe zile, dar si pe intervale orare. Mai mult, putem vedea si numarul de meciuri care vor avea loc intr-o anumita zi. 

Optiunea de a adauga la favorite

Mr.Bit beneficiaza de aceasta optiune. De asemenea, daca suntem interesati de un anumit tip de pariu, nu trebuie decat sa bifam steluta aflata in dreptul acestuia, iar tipul de pariu ne va aparea primul la toate meciurile. 

Optiuni speciale

 • Optiunea “Cash out” - disponibila. 
 • Optiunea de cautare a unui eveniment live - disponibila.
 • Optiunea cautarii unui anumit tip de pariu la un meci live - disponibila.

Mr Bit: site-ul oficial

Pagina de pariuri sportive a site-ului este foarte usor de manevrat, cu toate ca este putin diferita decat a multor case de pariuri licentiate in Romania. Astfel, in partea stanga a paginii vei observa o lista cu toate sporturile oferite de Mr.Bit. In capul listei vedem insa doua optiuni: Pre-meci si Live. 

Daca vom comuta pe optiunea Live, lista va afisa sporturile, competitiile si meciurile care sunt in direct la acea ora. Optiunile unui meci live se vor deschide pe mijlocul paginii. 

Deasupra acestei liste se afla casuta de cautare, cu ajutorul careia putem cauta meciul, competitia, echipa sau sportivul favorit tastand primele sale litere. 

Revenind la lista, avem posibilitatea de a selecta pentru ce interval de timp putem vedea oferta (1 ora, 3 ore, 3 zile, 7 zile etc.). In prima parte a listei gasim cele mai importante competitii care se desfasoara in acele zile, nu doar din fotbal. In a doua parte a listei ni se prezinta sporturile disponibile pentru pariere.

Atentie, vorbim de peste 40 sporturi. Sigur, asta depinde si de perioada in care ne aflam.

De asemenea, in partea dreapta a paginii ai numarul total de meciuri de la pariuri live. Poti cauta manual meciul care te intereseaza sau poti apela la casuta de cautare pentru evenimente live (alta decat cea din partea stanga). 

Totodata, in dreapta ai acces si la transmisiunile live (daca esti logat). In acest moment, Mr.Bit ofera transmisiuni doar pentru meciuri de tenis de masa si fotbal de masa. Aveno MT Limited este singura companie, de altfel, ce ofera transmisiuni live de la fotbal de masa. Vazand aceste meciuri de fotbal de masa iti vei putea aduce de momentele frumoase din copilarie, spre exemplu, nu neaparat sa plasezi pariuri.

Mr Bit: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Mr.Bit

Primul pas pentru plasarea de pariuri la o casa online il reprezinta deschiderea unui cont pe site. La Mr.Bit procesul de inregistrare nu dureaza mai mult de un minut. In partea dreapta a paginii vei observa butonul “Creare cont”. Selectandu-l vei vedea ca ai de parcurs trei pasi pentru a te inregistra cu succes. 

Pas 1

 • Introducere adresa mail

Pas 2

 • Alegerea unei parole (continand litere mari si numere)
 • Introducerea numarului tau de telefon. 

Pas 3

 • Completare cu nume si prenume
 • Completare adresa de pe buletin
 • Completare CNP
 • Confirmare ca ai minim 18 ani si ca accepti termenii si conditiile
 • Bifare accept materiale de marketing si oferte prin e-mail, sms si telefon (optionala).

Dupa completarea tuturor acestor date, un singur lucru mai trebuie facut pentru a iti activa contul. Este vorba de apasarea linkului de verificare ce ti-a fost trimis pe adresa de mail. 

Poti efectua apoi depozite, pentru a primi bonusul de inregistrare. 

Verificarea contului Mr.Bit

Dupa ce ti-ai creat contul si te-ai logat, efectueaza o prima depunere. Pana atunci nu este necesara nicio verificare a contului. Abia dupa prima depunere poti efectua verificarea. In acest sens vei primi un mail de instiintare, alternativ putand-o efectua direct din contul tau in termen de 30 zile de la prima depunere. 

Verificarea consta in trimiterea unei copii a buletinului tau de identitate (poza), insa si a unei poze cu al tau card, in care sa se vada primele 6 cifre si ultimele 4 ale numarului de card. Sau poti realiza un print scren cu portofelul tau virtual. Asteapta apoi sa primesti confirmarea verificarii prin mail. Abia dupa acest pas poti efectua o retragere. 

Mr Bit: bonusuri si promotii

In ceea ce priveste promotiile, oferta Mr.Bit nu este foarte spectaculoasa. Bonusul total la pariuri sportive este un free bet de maxim 200 de lei obtinut la prima depunere. 

Pentru a fi eligibili pentru MrBit bonus de bun venit Sport,  clienții noi trebuie să plaseze un pariu simplu sau multiplu (combinat) pe orice piață la cote de minim 1,50 per selecție iar primul pariu plasat va fi luat în considerare la această ofertă. 

De asemenea, primul depozit efectuat trebuie să fie de minim 20 RON. Dacă îndeplinești aceste criterii de calificare, pariul tău gratuit va fi creditat și calculat din valoarea primului tău pariu stabilit, până la o valoare maximă de 200 RON. 

Valoarea pariului gratuit este calculată din suma primului pariu plasat și crește în trepte de câte 10 RON. Astfel valoarea minimă a pariului gratuit este de 20 RON, iar valoarea maximă a pariului gratuit este de 200 RON.

Exemple:

- Dacă primul pariu este cuprins între 20 și 29,99 RON, vei primi un pariu gratuit de 20 RON.

- Dacă primul pariu este între 30 și 39,99 RON, vei primi un pariu gratuit de 30 RON.

- Dacă primul pariu este între 100 și 109,99 RON, vei primi un freebet de 100 RON.

- Dacă primul pariu este de 200 RON sau mai mult, vei primi un freebet de 200 RON.

La cazino, bonusul maxim este de 2 500 lei, pe care il poti obtine tot in urma primelor trei depozite. Bonusul la prima depunere este de 100%, pana la 1 000 lei+200 rotiri gratuite, la a doua este de 75% pana la 500 lei+100 rotiri gratuite, iar la a treia de 75%, pana la 100 lei+ 100 rotiri. 

La fiecare dintre primele 3 depuneri poti alege pentru care dintre cele doua bonusuri optezi. Toate cele 3 bonusuri trebuie rulate in termen de 40 zile de la efectuarea inregistrarii.

Un alt bonus se va acorda la efectuarea verificarii. Pentru a-l accepta ai la dispozitie 24 ore de la activarea bonusului de inregistrare. Bonusul consta in 100 rotiri gratuite.

Dupa cum am spus la inceputul articolului, Mr.Bit se concentreaza mai mult pe cazino. Drept urmare, in afara bonusului de inregistrare nu se ofera niciun alt bonus la pariuri sportive.

Mr Bit: depuneri si retrageri

In ceea ce priveste metodele de plata, Mr.Bit sta destul de bine. Numaram 5 metode de plata, dintre care cea mai populara este, desigur, plata prin card bancar. Urmeaza plata prin paysafecard si cea prin portofele electronice (Skrill, Neteller, Much Better). Cat despre retrageri, le poti efectua doar daca ti-ai verificat contul si prin aceeasi metoda pe care ai folosit-o ultima oara la depunere, cu exceptia Paysafecard.

Cum se efectueaza o depunere la Mr.Bit?

 • Acceseaza-ti contul.
 • Apasa pe butonul “Depozit” din partea dreapta sus a paginii.
 • Alege metoda de plata preferata si suma pe care doresti sa o depui.
 • Completezi datele si confirmi tranzactia.

Conform legii, fiecare depunere este taxata cu 2% din suma depusa. Daca nu ai contul verificat poti efectua o depunere maxima de 980 lei (200 euro).

Cum se efectueaza o retragere la Mr.Bit?

 • Acceseaza-ti contul.
 • Apasa butonul “Depunere”, apoi “All payment systems”.
 • Apasa butonul “Retragere”.
 • Alege metoda de retragere.
 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

De precizat ca taxa pentru fiecare retragere pana in 10 000 lei este 3% din suma retrasa, pentru retrageri intre 10 001 lei si 66 750 lei este de 300 lei, la care se adauga 20% din ce depaseste 10 000 lei. In fine, daca vei retrage mai mult de 66 750 lei taxa este de 11 650 lei, la care se adauga 40% din ce depaseste 66 750 lei.

Mr Bit: versiune de mobil si aplicatii

In afara versiunii de mobil, Mr.Bit a dezvoltat si o aplicatie de mobil. In prezent, aceasta este disponibila atat pentru telefoane cu sistem Android, cat si pentru cele cu sistem iOS.

Mr Bit: relatii cu clientii

Ne bucura sa auzim ca Mr.Bit dispune de live chat, asta insemnand ca poti discuta cu un operator oricand. Ii mai poti contacta pe adresa de mail support@mrbit.ro sau la numarul de telefon +40373812995.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Mr Bit, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 10.07.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Evaluare rating: 1 / 5
Evaluarea dumneavoastră:

Informatii despre companie

Contact
Live chat disponibil
+40373812995

Intrebari si raspunsuri

👉Este Mr.Bit o casa de pariuri sigura?

Casa de pariuri Mr.Bit este cat se poate de sigura. 

Casa de pariuri  Mr.Bit face parte din lista caselor de pariuri licentiate de ONJN, organism care este cu ochii pe orice miscare gresita a caselor de pariuri. ONJN a acordat o licenta de functionare valabila de la 1.06.2021 pana la 31.05.2031, cu posibilitatea de a fi prelungita.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Mr.Bit?

La Mr.Bit sunt disponibile 6 metode de depunere si 4 de retragere. Vorbim despre card bancar, Skrill, Neteller, Much Better, Paysafecard si Flexepin. La ultimele doua poti efectua numai depuneri, nu si retrageri.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Mr.Bit?

La  Mr.Bit avem posibilitatea de a primi bonus de inregistrare pentru prima depunere. Acesta consta intr-un pariu gratuit in valoare de pana la 200 lei. Pentru a se califica pentru bonusul de bun venit cu pariu gratuit, clienții noi trebuie să plaseze un pariu simplu sau multiplu/combinat pe orice piață la cote de 1,50 per selecție sau mai mari. Odata stabilit pariul plasat, un Freebet de pana la 200 lei va fi creditat.

⚽Mr.Bit ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Da, este forba de un Freebet chiar pentru bonusul de bun venit.

⏳Cat dureaza o retragere la Mr.Bit?

Te vei putea bucura de suma retrasa prin Skrill, Neteller si MuchBetter in cateva ore de la solicitarea retragerii. Pentru retragerile folosind cardul bancar poti astepta de la una la cinci zile lucratoare pana cand banii vor ajunge in cont. 

📡Exista disponibil livestreaming la Mr.Bit?

In acest moment nu exista transmisiuni video la Mr.Bit. In urma cu doar cateva saptamani erau transmise meciuri din tenis de masa si fotbal de masa. Poate aceste transmisiuni se vor relua in viitorul apropiat si se vor completa cu transmisiuni live din fotbal sau tenis.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Mr.Bit?

Un freebet se foloseste integral (intreaga suma pe un singur pariu) la Mr.Bit. Freebetul trebuie rulat o singura data, iar in cont vei primi doar profitul rezultat din folosirea freebetului, nu si valoarea acestuia.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Mr.Bit?

Putem beneficia de Cash-out la Mr.Bit atat la meciurile pre-live, cat si la cele in desfasurare.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Mr.Bit?

Poti contacta operatorii Mr.Bit prin live chat. De asemenea, ti se pune la dispozitie adresa de mail support@mrbit.ro, dar si numarul de telefon +40373812995.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Mr.Bit?

La momentul actual, Mr.Bit prezinta o promotie in fiecare luni, in care premiul este un freebet de 50 lei. Pentru a-l obtine mizeaza un bilet cu minim 3 selectii si cu o cota minima a selectiei de 1.4 pe evenimente sportive din campionate romanesti. La promotie se califica Liga I si Liga a II-a la fotbal, Divizia A de baschet, Liga Nationala de handbal si Divizia A1 de volei.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii