Mr Bit

Reinnoit: 21.11.2022
600 RON
Pentru primele 3 depuneri
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Mr Bit

 • Oferirea unei aplicatii de mobil pe Android
 • Oferta foarte bogata
 • Cote destul de mari in comparatie cu alte case

Puncte slabe Mr Bit

 • Puține promotii si bonusuri la pariuri sportive
 • Lipsa transmisiunilor live pentru sporturile importante
 • Daca am efectuat depuneri cu paysafecard nu se pot face retrageri prin aceeasi metoda
Casa de pariuri online licentiata in Romania

Cote — mediu

Cote Mr.Bit pariuri sportive - fotbal

Beneficiaza de cote destul de mari pentru rezultatele finale, comparativ chiar si cu unele case de top, nu doar in cazul campionatelor importante, ci si pentru ligi ceva mai modeste. Cu siguranta Mr.Bit va castiga multi utilizatori in perioada urmatoare datorita acestui aspect.

Cote Mr.Bit pariuri sportive - tenis

Aici cotele nu sunt atat de ridicate ca la fotbal, insa nu ne putem plange nici de cote mici. Daca am efectua un top al cotelor pe meciurile de tenis, foarte probabil Mr.Bit s-ar afla in primele 7 case de pariuri.

Cote Mr.Bit pariuri sportive - baschet

In ceea ce priveste baschetul nu putem spune ca avem parte de cote foarte mari. Asta se observa mai ales daca dorim sa pariem pe victoria outsiderilor. Cat despre echipele favorite, acestea au cote comparabile cu ale caselor de top.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

La casa de pariuri Mr.Bit putem alege din peste 40 sporturi. Sigur, printre acestea se afla si sporturi pe care unii nu le agreeaza, cum ar fi navigatie, sumo, floorball, hurling, kabbadi si lista ar putea continua.

 Cei care sunt pasionati de aceste sporturi insa vor fi bucurosi sa stie ca pot paria pe asemenea evenimente. Pana la urma, aceasta este menirea unei case de pariuri: sa multumeasca un numar cat mai mare de utilizatori. De asemenea, numarul de competitii pentru un sport este si el foarte mare.

In ceea ce priveste optiunile individuale, Mr.Bit apeleaza la un mic siretlic. In dreptul fiecarui meci nu este trecut numarul total de pariuri, ca la alte case, ci numarul total de variante. 

Spre exemplu, under 2.5 goluri, under 3.5 goluri, over 2.5 goluri, over 3.5 goluri se calculeaza de Mr.Bit ca 4 pariuri, nu ca unul singur. Astfel se explica faptul ca multe meciuri de fotbal au peste 1 000 variante de pariere. In acest fel, tentatia unui utilizator de a paria la acea casa devine mai mare.

Pariuri sportive Mr.Bit - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 1 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

Daca ne uitam la numarul de competitii oferit, putem spune ca oferta este foarte bogata. Ne sunt oferite meciuri chiar si din campionate modeste din Asia si Africa. La putine case de pariuri vei gasi in oferta meciuri de fotbal din campionatul Bhutanului sau din Djibouti. Cat despre optiunile de pe meciurile individuale, nu putem spune ca oferta este saraca, de vreme ce ni se pun la dispozitie pariuri pe cornere, pe faulturi, chiar si pariuri speciale.

Pariuri pe tenis

Nici aici Mr.Bit nu dezamageste, in sprijinul acestei afirmatii fiind de ajuns sa spunem ca ne sunt prezentate peste 20 pariuri pentru un meci din turneul Challenger. Numarul pariurilor creste, insa nu cu mult, in ceea ce priveste meciurile din turnee ATP si WTA. Aici ne referim la numarul pariurilor, nu la cel al variantelor de pariu. De asemenea, observam foarte multe competitii din turnee ITF.

Pariuri pe baschet

Si aici oferta este una foarte bogata, oferindu-ni-se meciuri chiar si din campionate care nu au nicio treaba cu baschetul la nivel mondial. Aici ne referim la Norvegia, Kosovo, Nicaragua, lista putand continua. Nici pariurile pe meciurile individuale nu sunt putine pe aceste ligi. La NBA ni se ofera multe pariuri antepost, majoritatea nemaiintalnite la alte case de pariuri. Oferta pentru meciuri individuale este si ea una foarte bogata.

Sisteme de pariuri

Cei ce prefera acest tip de pariu pot rasufla usurati, fiindca la Mr.Bit poti sa creezi sisteme. Pur si simplu, alegem numarul de meciuri care trebuie sa fie castigatoare pentru a nu pierde intreaga suma. Am formulat asa fiindca este cunoscut faptul ca la pariurile tip sistem nu generezi intotdeauna profit, de multe ori putand castiga mai putin decat ai investit. De asemenea, avem la dispozitie si un calculator, care va calcula exact cat vom putea castiga in functie de cotele si pariurile castigatoare. 

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Nu putem sa nu remarcam oferta foarte bogata avuta de Mr.Bit si pentru pariurile live. Nu putine sunt pariurile live pe e-sports sau chiar pe fotbal de masa. Observam insa o oferta foarte bogata si pentru meciuri de fotbal, tenis, baschet, dar si volei, unde putam intalni chiar si pariuri din liga amatorilor. Numarul de optiuni pentru meciuri individuale este si el unul mare, anumite optiuni de pariere fiind nemaiintalnite la casele de pariuri.

Transmisiuni in direct

Mr.Bit beneficiaza de transmisiuni in direct, insa doar pentru tenis de masa si fotbal de masa.

Grafica si statistici

Grafica este prezenta in partea dreapta a meciului. Cat despre statisticile unui meci ele sunt prezentate in timp real. Avem parte de mai multe statistici in timp real decat la alte case de pariuri. Spre exemplu, la fotbal statisticile vizeaza cornerele, cartonasele, suturile pe poarta, dar si numarul de offsideuri sau de faulturi.  

Calendar pariuri live

Ne sunt prezentate meciurile viitoare ce vor dispune de cote la Mr.Bit in sectiunea de pariuri live. Meciurile sunt grupate pe zile, dar si pe intervale orare. Mai mult, putem vedea si numarul de meciuri care vor avea loc intr-o anumita zi. 

Optiunea de a adauga la favorite

Mr.Bit beneficiaza de aceasta optiune. De asemenea, daca suntem interesati de un anumit tip de pariu, nu trebuie decat sa bifam steluta aflata in dreptul acestuia, iar tipul de pariu ne va aparea primul la toate meciurile. 

Optiuni speciale

 • Optiunea “Cash out” - disponibila. 
 • Optiunea de cautare a unui eveniment live - disponibila.
 • Optiunea cautarii unui anumit tip de pariu la un meci live - disponibila.
Puncte forte:
0
Puncte slabe:
Buna ziua. In data de 21.11.2022, am plasat 2 pariuri pe site-ul de pariuri online mrbit.ro, cele care se observa in capturile de ecran. Ambele au fost validate ca fiind necastigatoare, cu toate ca statisicile meciurilor respective (consultate pe sofascore si care nu au dat gres niciodata la tipul asta de pariu) arata altceva si de asemenea am verificat in timp real si la Betano, care ofera aceeasi selectie la lovitul barii si acolo au fost acordate corect. De asemenea, la dansii pe site in afara de ce am subliniat eu in captura cu regulamentul de pariuri nu se menționează nimic din ce mi-au trimis dansii ulterior in răspunsul la mail-ul pe care l-am trimis pt.a le cere sa-mi valideze corect pariurile. Si de asemenea, având experienta anterioara in acest tip de pariuri, consider ca barele respective au fost valide si ar fi trebuit acordate pariurile drept castigatoare, statisticile confirma ca a fost bara, doar la dansii este altfel si se aplica un regulament aleatoriu, in plus ca acesta nu este disponibil nicaieri sa poata fi consultat inainte de efectua respectivul pariu. O sa le fac plangere la ANPC, ONJN si poate chiar si in instanta, poate asa se mai raresc din tepari de pe piata pariurilor din Romania.

Bonusuri Mr Bit

Pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri
 • 50% pana la 250 RON la prima depunere. Rulaj: 4x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 75% pana la 200 RON la a doua depunere. Rulaj: 5x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 100% pana la 150 RON la a treia depunere. Rulaj: 6x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70

Bonusurile de bun venit sunt disponibile pentru o perioada de 40 de zile de la inregistrare, iar cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 30 de zile.

Pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri

 • 50% pana la 250 RON la prima depunere. Rulaj: 4x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 75% pana la 200 RON la a doua depunere. Rulaj: 5x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70
 • 100% pana la 150 RON la a treia depunere. Rulaj: 6x pentru bonus + depunere, doar la pariuri sportive cu cota peste 1.70

Bonusurile de bun venit sunt disponibile pentru o perioada de 40 de zile de la inregistrare, iar cerintele de rulaj trebuie indeplinite in termen de 30 de zile.

Despre casa de pariuri

In ultimul timp au obtinut licenta de operare in Romania cateva case de pariuri ce pun mai mult accentul pe jocurile de cazino, insa care prezinta si pariuri sportive. Una dintre aceste case este Mr.Bit, care a primit licenta de operare pe 1 iunie 2021, avand, asadar, permisiunea de a accepta utilizatori din Romania pana pe 31 mai 2031.

Mr.Bit este detinut si operat de Aveno MT Limited, companie care are sediul in Malta. Desi opereaza doar de un an in Romania, Mr.Bit a castigat repede in popularitate printre utilizatorii romani atat pe partea de cazino, cat si pe cea de pariuri sportive.  

Mr Bit: site-ul oficial

Pagina de pariuri sportive a site-ului este foarte usor de manevrat, cu toate ca este putin diferita decat a multor case de pariuri licentiate in Romania. Astfel, in partea stanga a paginii vei observa o lista cu toate sporturile oferite de Mr.Bit. In capul listei vedem insa doua optiuni: Pre-meci si Live. 

Daca vom comuta pe optiunea Live, lista va afisa sporturile, competitiile si meciurile care sunt in direct la acea ora. Optiunile unui meci live se vor deschide pe mijlocul paginii. 

Deasupra acestei liste se afla casuta de cautare, cu ajutorul careia putem cauta meciul, competitia, echipa sau sportivul favorit tastand primele sale litere. 

Revenind la lista, avem posibilitatea de a selecta pentru ce interval de timp putem vedea oferta (1 ora, 3 ore, 3 zile, 7 zile etc.). In prima parte a listei gasim cele mai importante competitii care se desfasoara in acele zile, nu doar din fotbal. In a doua parte a listei ni se prezinta sporturile disponibile pentru pariere.

Atentie, vorbim de peste 40 sporturi. Sigur, asta depinde si de perioada in care ne aflam.

De asemenea, in partea dreapta a paginii ai numarul total de meciuri de la pariuri live. Poti cauta manual meciul care te intereseaza sau poti apela la casuta de cautare pentru evenimente live (alta decat cea din partea stanga). 

Totodata, in dreapta ai acces si la transmisiunile live (daca esti logat). In acest moment, Mr.Bit ofera transmisiuni doar pentru meciuri de tenis de masa si fotbal de masa. Aveno MT Limited este singura companie, de altfel, ce ofera transmisiuni live de la fotbal de masa. Vazand aceste meciuri de fotbal de masa iti vei putea aduce de momentele frumoase din copilarie, spre exemplu, nu neaparat sa plasezi pariuri.

Mr Bit: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Mr.Bit

Primul pas pentru plasarea de pariuri la o casa online il reprezinta deschiderea unui cont pe site. La Mr.Bit procesul de inregistrare nu dureaza mai mult de un minut. In partea dreapta a paginii vei observa butonul “Creare cont”. Selectandu-l vei vedea ca ai de parcurs trei pasi pentru a te inregistra cu succes. 

Pas 1

 • Introducere adresa mail

Pas 2

 • Alegerea unei parole (continand litere mari si numere)
 • Introducerea numarului tau de telefon. 

Pas 3

 • Completare cu nume si prenume
 • Completare adresa de pe buletin
 • Completare CNP
 • Confirmare ca ai minim 18 ani si ca accepti termenii si conditiile
 • Bifare accept materiale de marketing si oferte prin e-mail, sms si telefon (optionala).

Dupa completarea tuturor acestor date, un singur lucru mai trebuie facut pentru a iti activa contul. Este vorba de apasarea linkului de verificare ce ti-a fost trimis pe adresa de mail. 

Poti efectua apoi depozite, pentru a primi bonusul de inregistrare. 

Verificarea contului Mr.Bit

Dupa ce ti-ai creat contul si te-ai logat, efectueaza o prima depunere. Pana atunci nu este necesara nicio verificare a contului. Abia dupa prima depunere poti efectua verificarea. In acest sens vei primi un mail de instiintare, alternativ putand-o efectua direct din contul tau in termen de 30 zile de la prima depunere. 

Verificarea consta in trimiterea unei copii a buletinului tau de identitate (poza), insa si a unei poze cu al tau card, in care sa se vada primele 6 cifre si ultimele 4 ale numarului de card. Sau poti realiza un print scren cu portofelul tau virtual. Asteapta apoi sa primesti confirmarea verificarii prin mail. Abia dupa acest pas poti efectua o retragere. 

Mr Bit: bonusuri si promotii

In ceea ce priveste promotiile, oferta Mr.Bit nu este foarte spectaculoasa. Bonusul total la pariuri sportive este de maxim 600 lei, capatat in urma primelor 3 depuneri. Astfel, la prima depunere vei primi un bonus de 50% din depozit, pana la 250 lei, la a doua depunere primesti 75%, pana la 150 lei, iar la a treia 100%, pana la 100 lei.

La cazino, bonusul maxim este de 2 500 lei, pe care il poti obtine tot in urma primelor trei   depozite. Bonusul la prima depunere este de 100%, pana la 1 000 lei+200 rotiri gratuite, la a doua este de 75% pana la 500 lei+100 rotiri gratuite, iar la a treia de 75%, pana la 100 lei+ 100 rotiri. 

La fiecare dintre primele 3 depuneri poti alege pentru care dintre cele doua bonusuri optezi. Toate cele 3 bonusuri trebuie rulate in termen de 40 zile de la efectuarea inregistrarii.

Un alt bonus se va acorda la efectuarea verificarii. Pentru a-l accepta ai la dispozitie 24 ore de la activarea bonusului de inregistrare. Bonusul consta in 100 rotiri gratuite.

Dupa cum am spus la inceputul articolului, Mr.Bit se concentreaza mai mult pe cazino. Drept urmare, in afara bonusului de inregistrare nu se ofera niciun alt bonus la pariuri sportive.

Mr Bit: depuneri si retrageri

In ceea ce priveste metodele de plata, Mr.Bit sta destul de bine. Numaram 5 metode de plata, dintre care cea mai populara este, desigur, plata prin card bancar. Urmeaza plata prin paysafecard si cea prin portofele electronice (Skrill, Neteller, Much Better). Cat despre retrageri, le poti efectua doar daca ti-ai verificat contul si prin aceeasi metoda pe care ai folosit-o ultima oara la depunere, cu exceptia Paysafecard.

Cum se efectueaza o depunere la Mr.Bit?

 • Acceseaza-ti contul.
 • Apasa pe butonul “Depozit” din partea dreapta sus a paginii.
 • Alege metoda de plata preferata si suma pe care doresti sa o depui.
 • Completezi datele si confirmi tranzactia.

Conform legii, fiecare depunere este taxata cu 2% din suma depusa. Daca nu ai contul verificat poti efectua o depunere maxima de 980 lei (200 euro).

Cum se efectueaza o retragere la Mr.Bit?

 • Acceseaza-ti contul.
 • Apasa butonul “Depunere”, apoi “All payment systems”.
 • Apasa butonul “Retragere”.
 • Alege metoda de retragere.
 • Completeaza datele si confirma tranzactia.

De precizat ca taxa pentru fiecare retragere pana in 10 000 lei este 3% din suma retrasa, pentru retrageri intre 10 001 lei si 66 750 lei este de 300 lei, la care se adauga 20% din ce depaseste 10 000 lei. In fine, daca vei retrage mai mult de 66 750 lei taxa este de 11 650 lei, la care se adauga 40% din ce depaseste 66 750 lei.

Mr Bit: versiune de mobil si aplicatii

In afara versiunii de mobil, Mr.Bit a dezvoltat lunile trecute si o aplicatie de mobil. In prezent, aceasta este disponibila doar pentru telefoane cu sistem Android, insa cu siguranta in urmatoarele luni aplicatia va fi disponibila si pentru telefoanele cu iOS.

Mr Bit: relatii cu clientii

Ne bucura sa auzim ca Mr.Bit dispune de live chat, asta insemnand ca poti discuta cu un operator oricand. Ii mai poti contacta pe adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon +40373812995.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Mr Bit, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Neteller
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
Paysafecard
20 RON
4000 RON
2%
Instant
Skrill
20 RON
20 000 RON
2%
Instant
Visa
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
10 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
20 RON
Maxim
4000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Visa
Minim
20 RON
Maxim
10 000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
Neteller
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
Skrill
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
cateva ore
Visa
20 RON
9000 RON
3% pana la 10 000 RON
0-3 zile lucratoare
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
0-3 zile lucratoare
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
cateva ore
Skrill
Visa
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
cateva ore
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
3% pana la 10 000 RON
Timp procesare
0-3 zile lucratoare

Suport Mr Bit

Live chat disponibil
+40373812995

Aplicatii mobile

Evaluare rating: 0 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Mr Bit.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii