Puncte forte

 • Platforma aerisită și bine optimizată
 • Multe piețe de pariere pre-meci și live
 • Varietate sporturi pe care putem paria

Puncte slabe

 • Singura modalitate de plată este Cardul
 • Lipsă aplicație mobilă
 • Fără transmisiuni live

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Bonusuri Vivabet

coin
Bonus de Bun Venit Sport

Tot ce trebuie să faci este să iți creezi un cont nou, iar oferta va fi imediat disponibilă în secțiunea Ofertele mele. 


De acolo trebuie doar să realizezi o depunere de minimum 50 RON și să activezi Pariul Gratuit de 50 RON.


După finalizarea Primului Pas vei regăsi în cont Pasul 2 ce constă într-un Pariu Gratuit de 100 RON.

coins

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
50.000 RON
2%
Instant
20 RON
50.000 RON
2%
Instant
20 RON
50.000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
60 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
1-3 zile lucrătoare
60 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
1-3 zile lucrătoare
60 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
1-3 zile lucrătoare

Recenzia casei de pariuri Vivabet efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Vivabet a primit licența de funcționare la 1 mai 2024, iar în mai puțin de o lună de zile a și deschis platforma online. Oferta este variată și potrivită pentru toate tipurile de jucători, indiferent că vorbim despre pariori care preferă să parieze pe biletul zilei pre-meci sau pariază live.

Putem plasa pariuri din 40 de discipline sportive, dar există și o categorie de pariuri non-sportive, unde putem miza pe alegeri electorale din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie sau personalitatea din sport a anului aleasă de BBC Sport, însă de fiecare dată sunt adăugate noi și noi opțiuni.

Cea mai mare atenție o primește fotbalul, un sport atât de răspândit și unde pariorii pot plasa pariuri cunoscute, cât și pariuri speciale, antepost. Există și minusuri, spre exemplu nu putem plasa pariuri prin intermediul unei aplicații mobile, dar putem paria pe mobil datorită versiunii de mobil a site-ului. Vivabet bonus de bun venit constă în 150 LEI sub formă de Freebet.

Cote — mediu

Am analizat cotele în funcție de fiecare sport și daca urmarim clasamentul în funcție de cote, Vivabet are o marjă de profit medie și face parte din operatorii care limită decentă.

Cote Fotbal

Între 3 și 4% este marja de profit în care Vivabet se încadrează, dacă ne referim la competiții de top precum Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Premier League, Serie A, Liga 1. Cotele sunt bune, uneori mai mult decât decente, iar cel mai bun exemplu vine de la Euro 2024, unde cotele afișate erau mai mult decât acceptabile în comparație cu ale altor operatori.

Cote Tenis

Unul dintre cele mai populare sporturi, tenisul este extrem de bine tratat de către Vivabet, care vine cu o gamă impresionantă de pariuri pre-meci. Putem paria și live, însă piețele sunt mai restrânse, în funcție de importanța competiției. În jur de 4% și până la 5% este marja de profit pe care o propune Vivabet pentru noi dacă pariem pe tenis.

Cote Baschet

NBA rămâne competiția numărul 1 în materie de piețe, deoarece putem paria pe jucători, pariuri populare, iar marja de profit este undeva în jur de 5%. Cel mai probabil o marjă asemănătoare propune și pentru meciurile din Euroliga, așa cum obișnuiesc casele de pariuri online licențiate în România.  

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Redactarea recenziei Vivabet vine într-un moment în care multe competiții de top sunt întrerupte și doar Euro 2024 sau Wimbledon sunt acum competiții de top în plină desfășurare sau urmează să înceapă într-un timp foarte scurt. Am găsit sute de piețe pentru un meci de la Euro 2024, dar fiind o competiție de top, probabil același principiu se va aplica și când debutează Premier League 2024-25, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga.

Miză minimă

Un lucru pe care trebuie să-l menționăm este miza minimă. Oricine vrea să plaseze un bilet o poate face cu sume care încep de la 0.50 lei.

Pariuri pe Handicap 

 • Handicap european – Da. 
 • Handicap asiatic –  Da.
 • Totaluri asiatice – Da.

Tipuri de pariuri sportive prin care Vivabet se remarcă

 • Prima repriză total goluri
 • Total goluri exact
 • Total goluri interval
 • Par/Impar
 • Șansă dublă prima repriză
 • Câștigă la 0

Pariuri pe fotbal

Cel mai popular sport din lume este preferatul pariorilor, iar casa de pariuri Vivabet s-a adaptat rapid, oferind nenumărate piețe unice. Listarea celor mai importante evenimente se face cu câteva zile înainte, chiar și o săptămână, iar pe măsură ce se apropie ziua meciului, operatorul adaugă pariuri speciale și alte piețe atractive. 

Același principiu aplicat în meciurile de la Euro 2024 este valabil și pentru top 5 campionate din lume, unde pariorii aleg să mizeze. Pariuri antepost, pariuri speciale , câștigă ambele reprize, scor corect – pauză/final, cartonașe, cornere, goluri, sunt doar câteva dintre pariurile disponibile.

Pariuri pe tenis

Tenisul a crescut foarte mult în ochii pariorilor pentru că propune meciuri între jucători de top, iar jucătoarele din România în frunte cu prim-racheta Sorana Cîrstea ne adună în fața televizoarelor. 

Edițiile de Grand Șlam precum Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open sunt tratate mult mai atent de către casa de pariuri Vivabet, cu un număr mai mare de pariuri, însă nici turneele de 250 puncte, 500 sau 1000 de puncte ATP sau WTA nu sunt neglijate. În oferta Vivabet pariuri sportive sunt sute de meciuri de simplu și dublu.

 Setul 1 – Handicap Game-uri, Câștigă meciul & Total Game-uri, Scor Corect, Total Game-uri per jucător, Câștigător Setul 1 & Total Game-uri Setul 1 sunt câteva dintre piețele active pentru fiecare meciuri din cadrul unui turneu interesant.

Pariuri pe baschet

În fruntea listei Vivabet pariuri baschet stă NBA, o competiție atât de urmărită de către fani de pe întreaga planetă. Există și Euroliga, o alternativa pentru aceia care vor să parieze pe baschet european. Legalbet oferă ponturi baschet din cele două competiții și nu numai, iar dacă vrei să pariezi găsești piețe nenumărate.  Handicap inclusiv în prelungiri, total puncte inclusiv în prelungiri, total puncte per echipă, prima repriză – Victorie, Total puncte, , Pauză/Final. Sfert – Total Puncte, Sfert – Handicap.

Pariuri pe hochei

NHL este competiția cea mai importantă a hocheiului mondial și este disponibilă în oferta Vivabet. Meciuri din această competiție stau în lista cu ponturi hochei a site-ului nostru pentru a te ajuta să parieze pe piețele precum Total Goluri, Handicap, Victorie inclusiv în prelungiri, total goluri perioada 1, 2 și 3,  Ambele echipe înscrie într-o anumită perioadă, Șansă dublă.

Sisteme de pariuri

La Vivabet putem paria atât biletul zilei de pariuri, cât și pariuri în tip sistem. După alegerea evenimentelor, în partea dreaptă a ecranului putem opta pentru una dintre aceste opțiuni.

Opțiuni speciale

Cu Bet Builder putem alege nenumărate pronosticuri pentru același eveniment în același bilet. Este una dintre opțiunile speciale. Cash-Out este o altă opțiune specială care ne ajută să încasăm câștigul unui bilet plasat în orice moment al meciului.

Oferta de pariuri Live — mediu

În pariuri sportive online avem avantajul că putem plasa pariuri live. În funcție de competiția de unde face parte evenimentul, putem avea la dispoziție un număr impresionant de piețe. În cazul unui meci dintr-o competiție modestă, opțiunile sunt mai restrânse, dar dacă pariem pe meciuri din Premier League, Superliga României, La Liga, Bundesliga și Ligue 1, avem la dispoziție sute de pariuri live.

Transmisiuni în direct

Nu. Vivabet nu oferă transmisiuni live.

Grafică și statistici

Nu. În timpul desfășurării meciurilor nu există reprezentare grafică. În schimb, există o statistică pe care o putem consulta înaintea plasării unui pariu live.

Calendar Pariuri Live

Casa de pariuri Vivabet oferă un calendar pariuri live, unde găsim care sunt meciurile ce urmează să înceapă în următoarele minute, ore, zile. Acolo regăsim întreg programul meciurilor care urmează să aibă loc, cu ora de începere.

Opțiunea de a adăuga evenimentul la favorite

Oricare meci din oferta Vivabet poate fi adăugat la „Favorite”. Trebuie doar să apăsăm pe steaua transparentă din dreptul competiției și meciul respectiv apare primul în meniul din stânga al site-ului.

Pariuri Live de pe mobil

Prin intermediul site-ului Vivabet putem plasa pariuri și pe mobil. Deși nu există încă o aplicație special dedicată pentru utilizatorii de Android/iOS, operatorul a dezvoltat o versiune de mobil a site-ului care este foarte bine optimizată. Ne permite o conexiune bună, în funcție de viteza internetului și a dispozitivului inteligent folosit. Nimic nu se schimbă, aceeași grafică precum versiunea desktop, stă la dispoziția noastră și dacă suntem pe mobil.

Vivabet: site oficial

Vivabet este un operator de pariuri care ne întâmpină cu site prietenos și foarte bine optimizat. Fără buguri și ușor de accesat, site-ul www.vivabet.ro este disponibil și pe desktop/PC, cât și pe dispozitivul mobil indiferent de sistemul de operare. Avem parte de categorii diferite pentru fiecare sport în parte și butoane de căutare prin care ajungem în cel mai scurt timp la meciul dorit, fără a ne încurca în oferta zilei.

Meniul principal se află în partea de sus a paginii principale, iar în stânga este meniul fiecărei categorii. Sporturile pe care putem paria apar în stânga, în timp ce în partea dreaptă vor fi disponibile pariurile selectate pentru biletul simplu sau sistem. În total sunt peste 40 de discipline sportive și o categorie de Non-Sportive, unde putem paria pe alegeri prezidențiale sau diferite alte astfel de pariuri.

Cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Vivabet

 • Rezultat final (1, X, 2)
 • Peste/sub goluri
 • Șansă dublă
 • Ambele marchează (GG)
 • Pauză sau final

Vivabet: deschiderea si verificarea contului

Dacă nu avem încă un cont deschis la Vivabet, dar dorim să ne înregistrăm pe platformă, o putem face foarte ușor. Întreg procesul durează între 60 și 120 de secunde, iar apoi putem plasa primele noastre pariuri.

Cum deschidem cont pe Vivabet?

Procesul prin care deschidem cont la Vivabet pariuri sportive este foarte simplu. În dreapta există butonul „Înregistrare”, iar de acolo trebuie urmați câțiva pași pentru ca într-un minut să avem deja cont deshis.

 1. Adăugam prenume, nume, data nașterii, genul și apăsăm pe săgeata orientată spre dreapta.
 2. Introducem numărul de telefon, e-mail-ul, parola și numele de utilizator
 3. Completăm datele personale (nume, prenume, CNIP, adresă)
 4. Contul nostru Vivabet a fost creat!

Verificarea contului Vivabet

Procesul de verificare cont sau KYC Vivabet așa cum mai este el cunoscut este obligatoriu și durează aproximativ o oră dacă suntem în cursul săptămânii. Trebuie doar să apăsăm pe „Contul Meu” și apoi „Verificare”. Ni se cere să adăugăm o fotocopie color a actului de identitate pentru a beneficia de depuneri mai mari de 1.000 lei. Când contul va fi verificat, atunci putem iniția și retrageri. 

Vivabet: bonusuri si promotii

Unul dintre marile avantaje de a juca la o casă de pariuri online este că avem parte de bonusuri interesante, ceea ce se aplică și în acest caz. Lista cu Vivabet bonusuri nu este mare, însă promoțiile sunt dedicate atât jucătorilor noi înregistrați, cât și utilizatorilor care au deja un cont. Pariuri Gratuite, bonus progresiv și alte diferite bonusuri sunt la dispoziția noastră.

Vivabet bonus de bun venit

Jucătorii noi sunt întâmpinați așa cum se cuvine. Drept mulțumire că au ales Vivabet, pot opta pentru Vivabet bonus de bun venit care constă într-un Freebet de până la 150 lei la primele două depuneri. O depunere minimă de 50 lei activează un Pariu Gratuit de 50 lei, iar după finalizarea primului pas, în cont găsim un Pariu Gratuit în valoare de 100 lei.

Termeni și condiții

 • Depunerea minimă este 50 lei.
 • Pariu Gratuit acordat este de 50 lei și nu are condiții de rulaj.
 • Pariul Gratuit poate fi jucat pe bilete de tip solo (un singur eveniment) în cotă minimă de 1.40.
 • Pariul Gratuit trebuie folosit în cel mult trei zile din momentul acordării lui.
 • Prin utilizarea Pariului Gratuit oferit ca bonus de bun venit nu putem activa funcția Cash Out.

Bonus la validarea contului fără rulaj

Orice cont deschis la o casă de pariuri licențiată în România trebuie validat pentru a nu se bloca și apoi închide automat. Mai mult, în momentul validării se vor ridica restricțiile precum imposibilitatea de a efectua retrageri și depuneri de până la 1.000 lei. Mai mult, dacă atașăm fotocopia color a actului de identitate în secțiunea „Validare cont” din profilul de joc, obținem un Freebet de 30 lei fără rulaj.

Bonus Progresiv

Biletul zilei la pariuri ne poate aduce bonus progresiv de până la 150% dacă pariem pe evenimente pre-live. Sunt eligibili aceia care au minimum două selecții pe bilet cu o cotă de cel puțin 1.20. Miza minimă ce poate fi folosită este de 0.50 lei. Nu sunt eligibile pariurile de tip sistem.

Alte tipuri de bonusuri la Vivabet

Viva Extra 

Se adresează acelor care caută Cote Mărite în fiecare zi. Zilnic sunt evenimente care primesc o cotă mai mare decât de obicei și pe care putem paria doar în anumite condiții.

Freebet-uri

Pentru că în momentul redactării recenziei Vivabet pariuri sportive se desfășura Campionatul European de Fotbal 2024, am putut opta pentru un Freebet în valoare de 100 lei dacă pariam pe meciul Belgia – România de la Euro 2024. Un pariu single în cotă minimă 1.50 și cu miza de 100 lei ne putea aduce un Freebet de 100 lei dacă pariul nu este câștigător.

Vivabet: depuneri si retrageri

După parcurgerea procesului de verificare cont, ne rămâne sa efectuăm o depunere pentru a ne bucura de oferta Vivabet. Din pacate, avem la dispoziție o singură metodă și aceasta este prin cardul bancar, la fel și în cazul retragerilor.

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la Vivabet

Depunerile și retragerile sunt relativ asemănătoare, în sensul că trebui să introducem detaliile cardului bancar care ne aparține. În procesul de depunere, alimentarea contului se face instant, însă dacă dorim să retragem atunci dacă este pentru prima oară când facem lucrul acesta trebuie să așteptăm cel mult trei zile.

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

În cazul retragerilor până la 10.000 LEI se percepe o taxă de 3%, iar apoi în funcție de valoarea retragerii se percep alte taxe impuse de către statul român.

 • 3% pana la 10.000 lei inclusiv
 • 300 + 20% pentru ceea ce depășește suma de 10.000 le, pana la 66.750,00 lei inclusiv
 • 11.1650 + 40% pentru ceea ce depășește suma de 66.750 lei

Vivabet: versiune de mobil si aplicatii

Operatorul de pariuri sportive Vivabet nu oferă încă această facilitate, respectiv de a paria prin intermediul unei aplicații mobile. Însă, putem paria accesând dispozitivul mobil indiferent de sistemul de operare, deoarece există o versiune de mobil a site-ului, foarte bine optimizată.

Vivabet: relatii cu clientii

Orice nelămurire pe care o avem se poate rezolva în doar câteva minute. Departamentul de relații cu clienții Vivabet poate fi contactat prin trei modalități diferite, unde timpul de răspuns diferă în funcție de opțiunea pe care o alegem. Live Chat-ul este cea mai rapidă metodă de contact. Lăsăm mesajul dorit și un operator ne răspunde în cel mai scurt timp. Mai avem la dispoziție și e-mail-ul contact@vivabet.ro, fie prin intermediul telefonului, la numărul +40 310 051 603.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Vivabet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 15.07.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Chat

Intrebari si raspunsuri

👉Este Vivabet o casa de pariuri sigura?

Da. Numele Vivabet apare pe lista cu operatori licențiați clasă I, cu drept de operare în România și care este vizibilă pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Funcționează în baza licenței L1244215W001560, valabilă până la 30.04.2025, ceea ce este garanția faptului că Vivabet este o casă de pariuri sigură și legală care se supune reglementărilor în vigoare.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Vivabet?

Doar una singură. Putem alimenta contul nostru Vivabet sau retrage fonduri doar prin intermediul cardului nostru bancar. Cel mai probabil, în viitor va există cel puțin încă o metodă, însă la mai puțin de o lună din momentul intrării pe piața din România există doar metoda de plată cu card bancar.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Vivabet?

Da. Utilizatorii noi care vor să deschidă cont la casa de pariuri Vivabet au la dispoziție bonusuri specifice pe care le pot încasa. Unul este bonusul de bun venit care constă într-un Freebet de până la 150 lei acordat la primele două depuneri și care nu se supune unor condiții de rulaj. Un alt bonus pentru clienții noi Vivabet constă în 30 lei tot formă de Freebet, dar pentru validarea contului.

⚽Vivabet ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Da. Vivabet chiar oferă Freebet-uri și o face încă de la deschiderea contului. Bonusul de bun venit constă în două Freebet-uri (50 și 100 lei). Validarea contului aduce un Freebet de 30 lei pe care să-l folosim așa cum dorim.

⏳Cat dureaza o retragere la Vivabet?

Până la 10 zile. Poate pentru că este o casă nouă de pariuri, Vivabet pune la dispoziția noastră o singură modalitate de plată prin care putem retrage fondurile și aceasta este cardul bancar. Dacă avem card emis de o bancă din România, atunci retragerea poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare. Însă, dacă banca care a emis cardul este din străinătate, atunci o retragere poate dura până la 10 zile lucrătoare.

📡Este disponibil live streaming la Vivabet?

Nu. Vivabet este o casă nouă de pariuri și încă nu oferă și această facilitate. În schimb, ne oferă pariuri live și o statistică de unde ne putem inspira înainte de a plasa pariuri în timp real.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la Vivabet?

Simplu. Modul de funcționare al unui Pariu Gratuit la Vivabet este identic cu modul de folosire al oricăror alte case de pariuri online. În cazul Pariului Gratuit acordat ca bonus la înregistrare, trebuie să pariez pe un singur eveniment în cotă minimă 1.40, câștigul fiind apoi acordat drept ca bani cash pe care îi putem retrage.

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la Vivabet?

Da. Prin intermediul Cash-Out-ului de la Vivabet, avem ocazia de a încasa câștigul în orice moment al jocului. Disponibilă în majoritatea timpului, opțiunea este interzisă în momentul în care dorim să o folosim, dar am pariat cu Free Bet-ul obținut ca bonus de bun venit.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Vivabet?

Simplu. Din dorința de a oferi clienților o experiență de neuitat, departamentul Servicii Clienți Vivabet stă la dispoziția pariorilor 7 zile din 7 și este mereu pregătită să ofere o mână de ajutor dacă este cazul. Live Chat este cea mai rapidă metodă de a contacta echipa de asistență, dar o putem face și prin e-mail-ul contact@vivabet.ro sau la numărul de telefon +40.30.051.603.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Vivabet?

Vivabet este încă la început, dar bonusul de bun venit este cea mai atractivă promoție aflată în desfășurare. La primele două depuneri de primim până la 150 lei sub formă de Pariu Gratuit fără condiții de rulaj. Trebuie să pariem pe un singur eveniment în cotă minimum 1.40 și fondurile rezultate intră în contul nostru sub formă de bani cash pe care oricând îi putem retrage.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii