Puncte forte

 • Platformă intuitivă
 • Multiple modalități de plată
 • Calendar
 • Live TV

Puncte slabe

 • Bonus de bun venit neatractiv, cu mult sub media pieței
 • Siteul se misca greu si se blocheaza adesea

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
10 RON
49.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
20 RON
5.000 RON
2%
Instant
20 RON
45.000 RON
2%
Instant
10 RON
49.000 RON
2%
Instant
20 RON
4.500 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
10.000 RON
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucrătoare
40 RON
10.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, Instant
40 RON
10.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, Instant
20 RON
10.000 RON
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucrătoare
40 RON
10.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, maxim 48h

Recenzia casei de pariuri TotoGaming efectuata de Legalbet

Intrarea pe piața pariuri sportive legale din România a casei de pariuri TotoGaming a avut loc în a doua parte a anului 2023. Activează în baza licenței cu numărul L1234057W001504, valabilă până la 31.07.3033. 

Cu toate acestea, proiectul în sine a început în anul 2004, atunci când a început să opereze în Armenia, unde de 20 de ani își face simțită prezența atât în mediul online, cât și prin intermediul caselor de pariuri stradale.

Fie că vorbim de pariuri sportive pre-meci, live sau pariuri virtuale, TotoGaming reprezintă un loc unde serviciile unice pe piața de profil din România sunt la ordinea zilei. Bineînțeles, pe lângă o platformă foarte bine optimizată și aerisită, operatorul oferă și recompense pentru utilizatorii noi și fideli, metode de depunere și retragere diferite, un departament de relații cu clienții variat.

Cote — mediu

Cotele furnizate sunt de valoare medie, raportat la ceea ce există acum conform caselor de pariuri online licențiate în România. Mai mult, TotoGaming are o marjă de profit medie și cote care se încadrează în limita decenței, cum reiese conform clasamentului bazat pe ratingul  caselor de pariuri online în funcție de cote.

Cote Fotbal

Competițiile importante precum Premier League, Bundesliga, Ligue 1, La Liga și Serie A au o marjă de profite care se încadrează între 2 și 4%. Este de bun augur pentru că înseamnă cote bune, uneori foarte bune, deoarece pe măsură ce marja de profit a casei de pariuri este mai mică, cotele pe care TotoGaming le pune la dispoziția noastră sunt mai mari.

Cote Tenis

Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open sunt competițiile unde regăsim pariuri premeci, antepost, live. 

Cu alte cuvinte, în competițiile de top din tenis avem parte de o multitudine de pariuri și cote cu marjă de profit care ajunge între 3-5%, iar între 5% și 7% dacă vorbim despre competiții Challenger și ITF.

Cote Baschet

În mare parte, aceia care preferă ponturi baschet se axează pe NBA, cel mai puternic campionat din lume, iar marja de profit a fost calculată undeva în jur de 6%. Aceeași marjă se aplică și atunci când facem referire la Euroliga, cea mai puternică competiție de baschet din Europa.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Am remarcat o deschidere foarte mare a casei de pariuri TotoGaming în ceea ce privește meciurile de top. Am analizat oferta pentru un meci Arsenal – Liverpool din Premier League, iar operatorul ne așteaptă cu sute de pariuri unul și unul. 1, X, 2, cornere, jucători, cartonașe galbene, handicap goluri, total goluri prima repriză/a doua repriză. Ce-i drept, pentru un meci oarecare din Superliga sunt mai puține piețe, dar suficiente cât să acopere cele mai comune pariuri, oferta fiind adaptată după nevoile jucătorilor.

Miza minimă

Miza minimă pe biletul de pariuri, respectiv pentru fiecare combinație în cazul pariurilor de sistem este cuprinsă între 0.001 și 0.01 RON, în timp ce plata minimă acceptată de TotoGaming pentru un singur bilet de pariuri este de 2 RON atât pentru pariurile virtuale, pariuri live sau pariuri în cotă fixă.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap european –  Da.
 • Handicap asiatic –  Da.
 • Totaluri asiatice – Da.

Tipuri de pariuri sportive prin care TotoGaming se remarcă

 • Pariuri pe handicap goluri
 • Total goluri
 • Marcator gol 1, 2, 3, 4, 5
 • Rezultat final & Total goluri
 • Penalty în meci
 • Victorie la 0
 • Peste 1,5 goluri în ambele reprize
 • Gol interval minute

Pariuri pe fotbal

Favorite pariurilor, meciurile de fotbal sunt acelea care ne aduc cele mai multe piețe de pariere per eveniment și aici vorbim despre campionatele decente și de top. 

Mai mult decât atât, nu scapă nici Champions League, Europa League, Europa Conference League, unde TotoGaming sare în sprijinul nostru cu pariuri speciale, iar experții Legalbet cu ponturi fotbal. Sunt câteva sute de opțiuni pentru meciurile din competițiile amintite anterior, cât și pentru Superliga României, Bundesliga, Premier League, Ligue 1, Serie A și LaLiga.

Pariuri pe tenis

Competițiile de tenis sunt abordate cu o seriozitate la fel de mare de către experții TotoGaming, ceea  ce face să avem peste 220 de piețe pentru unele dintre meciuri al unui turneu ATP 250. 

Cotele sunt decente, iar categoriile cele mai populare sunt completate cu pariuri precum total mingi de meci, total mingi de set în primul set, seturile cu cel mai mare scor, ceea ce sunt pariuri inedite.

Pariuri pe baschet

Pasionații de ponturi baschet NBA au la dispoziție între 200 și 350 de tipuri de pariuri, în funcție de importanța evenimentului. Se remarcă foarte multe opțiuni unde putem miza pe numărul de puncte reușite de jucătorii echipelor implicate, dar și alte piețe precum total puncte sfert 1, total puncte înscrise de o echipă, pariuri pe handicap, primele puncte înscrise, ultimul fault, primul fault, prima recuperare și multe astfel de pariuri inedite.

Pariuri pe hochei

Tot campionatul nord-american ține capul de afiș și atunci când vorbim despre hochei și trebuie să remarc numărul mare de opțiuni de pariere. Peste 600 de tipuri de pariuri așteaptă să mizăm pe meciuri din NHL, câteva zeci fiind destinate categoriei „rezultat final & Total goluri”. La categoria piețe interesante pentru hochei pe gheață am remarcat victoria unei echipe cu revenire, victorie cel puțin o perioadă a unei echipe, șansă dublă & total goluri.

Sisteme de pariuri

TotoGaming oferă posibilitatea de a paria pe sisteme de pariuri des întâlnite, respectiv bilete simple, multiple, dar și tip sistem sunt toate disponibile pe www.totogaming.ro

Opțiuni speciale

Posibilitatea de a iniția pariuri inedite prin Bet Builder este una dintre opțiunile speciale TotoGaming, acolo unde în fiecare zi avem+30% la câștig. Zilnic în secțiunea Sport apar diferite opțiuni speciale de pariuri multiple pe care putem plasa un pariu și avem 30% în plus la câștig.

Oferta de pariuri Live — bine

Sute de opțiuni de pariere am găsit pentru un eveniment live dintr-o ligă modestă precum cea a Australiei. Pariuri pe intervalul de minute în care se va înscrie, total goluri între anumite minute,  total goluri asiatice, peste/sub goluri, următorul gol și alte pariuri interesante menite să ne facă să alegem casa de pariuri TotoGaming.

Transmisiuni în direct

Da. Există meciuri transmise live de către casa de pariuri TotoGaming și cel mai interesant este faptul că există și o fereastră de chat prin care jucătorii pot să împartă păreri și să discute pe marginea evenimentelor sportive.

Grafică și statistici

În timpul evenimentului live există o reprezentare grafică și pot fi consultate statistici pe baza cărora ne formăm o părere asupra următorului pariu live plasat.

Calendar Pariuri Live

Da. Există un Calendar cu evenimente și evenimente live pe care îl putem accesa la TotoGaming. Acolo regăsim meciurile care urmează să se dispute, puse pe intervale orare.

Opțiunea de a adăuga evenimentul la favorite

Da. Există o stea pe care dacă dăm un simplu click așezăm meciul la loc de cinste în lista cu evenimente favorite. Așa putem avea acces mult mai ușor și nu mai trebuie să căutăm pe site.

Pariuri Live de pe mobil

Putem paria live prin intermediul dispozitivului mobil datorită versiunii de mobil a site-ului, cel puțin până la apariția unei aplicații mobile.

TotoGaming - Site oficial

O platformă prietenoasă și primitoare, www.totogaming.ro este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză. Putem accesate site-ul și prin intermediul unui PC, dar și pe dispozitivul mobil datorită versiunii foarte bine optimizate. De asemenea, butoanele cu ajutorul cărora ne înregistrăm și alimentăm contul sunt bine poziționate și evidențiate printr-o culoare diferită.

Lista cu sporturile disponibile și meciurile care se află în plină desfășurare este în partea stângă a site-ului, iar evenimentele aflate în plină desfășurare apar într-o listă disponibilă pe mijlocul ecranului de joc. De asemenea, pentru a reduce și mai mult timpul pe care îl pierdem prin căutarea evenimentului și pe bara de sus regăsim o listă cu evenimente live, vizualizare multiplă, calendarul cu meciuri viitoare, cât și o bară de căutare.

TotoGaming - deschiderea și verificarea contului

Bucuria pariurilor online presupune și deschiderea unui cont, iar la TotoGaming lucrul acesta se face foarte ușor, întreg procesul având durată maximă de 3 minute.

Cum deschidem cont pe siteul TotoGaming?

 • Apăsăm butonul „Înregistrare” din partea stânga sus a ecranului.
 • Introducem detalii precum numele de utilizator, e-mail, parola, confirmăm parola și numărul de telefon
 • Furnizăm informații precum nume, prenume, CNP, Județ, adresă și oraș.
 • Confirmăm prin bifarea căsuței că avem 18 ani și acceptăm termenii și condiții, apoi dacă dorim să primim bonusuri prin mail sau SMS și apăsăm „ÎNREGISTRARE”.

Verificarea contului TotoGaming

Procesul de verificre al contului deschis la TotoGaming trebuie parcurs obligatoriu în termen de cel mult 30 de zile. În primul rând pentru că așa sunt legile în vigoare, iar al doilea motiv este că doar așa putem avea parte de posibilitatea de a iniția retrageri și de a depune peste 200 euro (1.000 RON). Mergem la Cont, Verificarea identității, unde adăugăm o fotocopie a actului de identitate.

TotoGaming - bonusuri și promoții

Bonusurile sunt nelipsite din cadrul oricărei platforme online, iar casa de pariuri TotoGaming este vine în întâmpinarea noastră cu cinci promoții interesante. Bonus zilnic unde beneficiem de o rotire gratuite, un bonus de bun venit de până la 150 LEI fără rulaj (X1) și bonus la înregistrare fără depunere care constă în 20 RON pariu gratuit, 10 RON la Rocketon și 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown. 

Mai mult, suntem invitați să participăm la turneul gratuit cu premii totale de 19.500 RON.

TotoGaming Bonus de bun venit de până la 150 LEI fără cerințe de rulaj la primele două depuneri

Bonusul de bun venit este unul interesant pentru că deși nu vorbim de sute de lei cum se întâmplă în cazul altor operatori, are rulajul foarte mic. Practic, TotoGaming bonus de bun venit constă în 100% până la 150 de lei la primele două depuneri, fără rulaj (X1).

 • Prima depunere: minimum 25 lei depunere, acceptăm bonusul dorit și primim cel mult 50 lei valoarea bonusului de bun venit
 • A doua depunere: minimum 50 lei depunere, acceptăm bonusul dorit și primim cel mult 100 lei valoarea bonusului de bun venit.

Termeni și condiții

 • Bonusul are o valabilitate de cel mult 7 zile din momentul acceptării lui pentru fiecare depunere.
 • Nu există cerințe de rulaj pentru cele două depuneri.
 • Sunt eligibili acei jucători care au parcurs procesul de verificare cont.

Bonus în fiecare zi

În fiecare zi avem ocazia să rotim de roata norocoasă și cu puțin noroc să câștigăm premii în bani, bonus Live Cazino, zboruri gratuite în valoare de câțiva le, pariuri gratuite și rotiri gratuite.

Turneul Sport Gratuit cu premii zilnice

Adună cât mai multe puncte bonus prin pariurile efectuate la pariuri sportive și cele mai bune cinci locuri primesc premii în valoare totală de 500 lei, după cum urmează:

 • Locul 1: 215 lei
 • Locul 2: 130 lei
 • Locul 3: 85 lei
 • Locul 4: 45 lei
 • Locul 5: 25 lei

Triplu bonus de înregistrare fără depunere

TotoGaming bonus de înregistrare fără depunere este acordat tuturor jucătorilor care parcurg procesul de validare cont. 

 • Astfel, imediat ce validăm contul prin SMS (primim un cod prin mesaj pe care-l introducem când accesăm profilul de jucător 
 • apoi verificăm contul prin link-ul primit la e-mail-ul ales. 
 • Ultimul pas este accesarea contului, apoi „Documente” și încărcăm o copie a actului de identitate. 
 • Procesul durează câteva ore, iar apoi primim 20 lei pariu gratuit la pariuri sportive, 10 lei pariu la jocul RocketOn și 50 de rotiri gratuite la Shining Crown cu valoare de 0.20 lei per învârtire.

Alte tipuri de bonusuri la TotoGaming

În fiecare zi avem parte de bonusuri zilnice, cum ar fi Bet Edit. Ne permite să aducem modificări pariurilor single sau multiple deja plasate.

TotoGaming - depuneri și retrageri

Imediat după crearea contului nostru la casa de pariuri TotoGaming ne rămâne să pariem, iar pasul următor este să depunem bani. Conform metodelor de depunere și retragere, operatorul ne permite să facem lucrul acesta prin cardul bancar Visa și Mastercard, portofel electronic (Skrill, Neteller), Paysafecard, OKTO.Wallet și OKTO.Cash.

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la TotoGaming

Depunerile și retragerile se efectuează într-o manieră extrem de simplă. Trebuie doar să ne logăm în contul de jucător TotoGaming, apoi mergem la „Profil – Plăți – Alegem depuneri sau retrageri”. O altă varianta pentru depuneri este ca după logarea în cont, în partea dreapta sus pe butonul verde se va deschide fereastra cu opțiunile disponibile pentru depunere.

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

În cazul retragerilor până la 10.000 LEI se percepe o taxă de 3%, iar apoi în funcție de valoarea retragerii se percep alte taxe impuse de către statul român.

TotoGaming - versiune de mobil și aplicații

Pentru moment nu ne putem bucura de o aplicație pe mobil TotoGaming, dar în același timp site-ul este foarte bine optimizat pentru mobil și există o versiune dedicată acestor dispozitive. 

TotoGaming - relații cu clienții

Este foarte important ca relația dintre client și operator să fie una strânsă și orice nelămurire sau problemă să-și găsească rapid rezolvarea. Prin intermediul Live Chat-ului putem obține cel mai rapid răspuns, dar cu toate acestea mai există și alte alternative precum e-mail-ul support@totogaming.ro sau numărul de telefon +40 371. 171.86.86. Departamentul TotoGaming este acolo pentru noi 24 de ore din 24, inclusiv în perioada sărbătorilor legale.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online TotoGaming, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 12.06.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Telefonic
24/7
0371 171 8686
Chat
24/7

Intrebari si raspunsuri

👉Este TotoGaming o casa de pariuri sigura?

Da. Operatorul TotoGaming își desfășoară activitatea în baza licenței cu numărul L1234057W001504 valabilă de la 01.08.2023 până la 31.07.2033 bazată pe autorizația de exploatare obținută prin decizia 1497 din 14.07.2023.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la TotoGaming?

Mai multe și cele mai utile. Destinate atât jucătorilor care au un card bancar, dar și celor care nu doresc să atașeze un card contului de jucător, metodele de plată folosite de casa de pariuri online TotoGaming sunt: Apple Pay, Okto Wallet, portofel electronic (Skrill, Neteller), card bancar (Visa, Mastercard), Paysafecard.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la TotoGaming?

Da. TotoGaming bonus de bun venit este piesa de rezistență concepută de către operator doar pentru clienții noi. Poate fi accesat din categoria „Promoții” amplasată pe bata de sus a site-ului și constă în bonus 100% pentru primele două depuneri de minimum 25 LEI după verificare, apoi primește un bonus de până la 50 RON la prima depunere și până la 100 RON la a doua depunere de minimum 50 RON.

⚽TotoGaming ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Da. Operatorul face și precizarea în regulamentul său că există posibilitatea de acordare a unor pariuri gratuite și Freebet-uri. Unul dintre ele constă în valoare de 20 RON și este acordat în momentul înregistrării pe site, după parcurgerea procesului de verificare a identității.

⏳Cat dureaza o retragere la TotoGaming?

Depinde de metoda aleasă. În funcție de metoda de plată aleasă, timpul până la transferarea fondurilor din contul de jucător către conturile proprii poate dura până la 5 zile lucrătoare. Depinde și de operatorul de plăți.

📡Este disponibil live streaming la TotoGaming?

Da. LiveTV este disponibil la TotoGaming. Pentru a putea viziona evenimentele live prin intermediul siteului TotoGaming trebuie să deținem un cont pe platformă și apoi mergem la Live TV, de unde selectăm evenimentul în cauză.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la TotoGaming?

Simplu. Un pariu Gratuite înseamnă posibilitatea de a paria pe banii casei de pariuri, iar conform regulilor impuse de TotoGaming, pariurile gratuite la Sport trebuie folosite pentru a efectua pariuri simple sau multiple cu cel puțin trei evenimente, cu cotă minimă 1.50 per eveniment. 

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la TotoGaming?

Da. TotoGaming ne permite să acționăm funcția Cash-Out atunci când pariem atât pre-meci cât și live. Practic, Cash-out-ul o șansă în plus de a câștiga fără să mai așteptăm finalul meciului. Este o funcție pe care o putem acționa în orice moment al evenimentului. La TotoGaming există și Cash-Out Parțial, unde putem retrage oricând o parte din miza.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la TotoGaming?

Prin mai multe metode. Live Chat TotoGaming este cea mai rapidă cale, dar mai există și alte metode pe care utilizatorii platformei le au la dispoziție. Adresa de e-mail support@totogaming.ro, numărul de telefon +4 0371.718.686, fie în secțiunea de întrebări frecvente.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la TotoGaming?

TotoGaming bonus de bun venit. De regulă, bonusul de bun venit este destinat doar jucătorilor noi și este cel mai consistent pe care o casă de pariuri online licențiată în România îl pune la dispoziție. Totodată, există și alte promoții care sunt destinate utilizatorilor deja înregistrați.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii