Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
Utilizatori online:
7
Numarul maxim de utilizatori online:
84 utilizatori, 26.12.2018
Astazi:
2159
Inregistrati:
2173
 
18+

Superbet

Puncte forte

 • Poti depune si retrage direct din agentii
 • Depunerea si retragerea minima in agentii e de 10 RON, iar prin metodele online de doar 20 RON
 • Transmisiuni live disponibile

Puncte slabe

 • Numar mic de evenimente
 • Platforma Live nu atat de performanta precum a caselor de pariuri online consacrate
186 utilizatori au ales Superbet
Pariez aici!

Cote — bine

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de 5-5.5% la fotbal, coeficient care o plaseaza sus in topul caselor de pariuri in functie de cote.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Fotbal

La competitiile importante aplica o marja de profit de aproximativ 5%, valoare care insa este mai ridicata in cazul ligilor mai putin populare. Raportat strict la ligile cele mai populare pe care pariaza majoritatea pariorilor, marja de profit este de 5-5.5% in medie.


Tenis

La tenis marja de profit este de peste 6%.


Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial opereaza cu o marja de profit de aproximativ 7-8%.  


Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Oferta de pariuri pre-meci este un capitol la care acest operator nu exceleaza.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive


Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 2 RON.


Pariuri pe handicap

Handicap European – Nu

Handicap asiatic – Da 

Totaluri asiatice – Da


Pariuri pe fotbal

La acest operator puteti paria pe foarte multe campionate, respectiv meciuri inter-cluburi sau inter-tari, insa oferta unui eveniment este modesta fata de alte case de pariuri.  Printre optiunile oferite le avem, totusi, pe cele mai importante: rezultat final, total goluri, handicap asiatic, rezultatul primei reprize, rezultatul celei de-a doua reprize, Da gol/Nu da gol, Primul gol, Scor corect etc. . Pentru ligile de top, respectiv pentru cupele europene, ofera aproximativ 30 optiuni de pariere, printre acestea amintind si numarul golurilor din respectiva etapa, optiune care nu se intalneste la o alta casa de pariuri decat foarte rar.

 

Pariuri pe tenis

Pentru turneele ATP si WTA ofera aproximativ 15 optiuni de pariu, la fel intamplandu-se si la turneele challenger sau la unele turnee ITF. De cele mai multe ori insa, la turneele ITF ni se pune la dispozitie doar rezultatul final. Printre optiuni se numara castigatorul meciului, castigatorul primului set, castigatorul celui de-al doilea set, castigatorul primului set si rezultat final, total game-uri, total seturi etc. .

 

Pariuri pe baschet

Pentru NBA si competitiile europene sunt puse la dispozitie aproximativ 15 optiuni, in vreme ce pentru majoritatea ligilor interne avem doar 5 optiuni. Printre acestea enumeram castigatorul meciului (cu si fara prelungiri), total puncte, handicap asiatic etc.

 

Sisteme de pariuri

Se pot plasa atat pariuri simple, multiple, cat si pariuri combinate.

 

Optiuni speciale

Optiunea de cash out este indisponibila. In schimb ofera in fiecare zi optiunile Super cota, Super 6 si Super extra. Super cota ofera cote mai mari pentru rezultatul final al unui eveniment de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, putandu-se combina cu orice alt meci. Pe un bilet care contine un meci Super Extra trebuie sa jucati minim alte 5 meciuri, in vreme ce la Super 6 ni se ofera 6 evenimente de fotbal, toate variantele de rezultat final avand aceeasi cota. Pe biletul de joc trebuie sa apara toate aceste 6 meciuri.

Oferta de pariuri Live — modest

Oferta de pariuri live este una mediocra, insa nu lipsesc optiunile de pariere de baza.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.


Transmisiuni live

Nu ofera transmisiuni live.

 

Grafici si statistici

Indisponibile, insa puteti verifica rezultatele anterioare ale acelui campionat, accesand butonul aflat in stanga paginii principale a unui eveniment live.


Calendar pariuri live

Indisponibil


Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri, aveti posibilitatea de a le marca, avandu-le astfel mereu in fruntea listei evenimentelor live.


Pariuri Live de pe mobil

Poti paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile. Nu ofera insa si aplicatii iOS sau Android.

Reclamatii(13)

Lasa o reclamatie
Neintemeiate
5

Bonus aniversar

Buna ziua! Am primit un Bonus aniversar de 2 ani de 500 de lei,am primit un mail cu termini și condițiile in care scria căci bonusul trebuie rulat de 6x pe o cota minima de 1,60. Mi-am făcut un bilet cu uncâștig in valoare 10.410 lei și a ieșit câștigător Deci suma de 500 de lei a fost rulată de 6x cum scrie in regulament,Dacă fac 500x6=3000 de lei,eu crezând căci am îndeplinit condițiile de rulare ale bonusului am încercat sa efectuez o retragere. Când am încercat sa efectuez retragerea nu am primit niciun mesaj prin caresa mi se comunice căci nu sunt eligibil pentru retragerea sumei din cont și căci voi pierde toții banii Am încercat sa fac retragerea,am vrut sa retrag 9091 lei și am dat retragere in agenție,am selectat agenția unde doresc sa retrag banii și când am apăsat pe retragere îmi scria cu roșu pe ecran ca pot efectua o retragere decât prim metoda prin care am depus banii.Asta fost tot ce am făcut,după aproximativ 15 minute am intrat iar pe site încercând sa îmi fac un bilet și am constat ca soldul meu din cont era 0 Mi-au dispărut toți banii din cont fără a primi niciun mesaj prim care sa fiu atenționat ca voi rămâne fără banii Luni voi merge la ONJN și voi depune o plăcere cu toate screenshot-urile pe care le am.Am discutat cu un avocat și voi deschide și un proces pentru a-mi recupera banii care îmi aparțineau Dacă era greseala mea înțelegeam sa mi se retragă toată suma din cont dar atâta timp cât eu rulez 10.410 lei și încerc sa efectuez retragerea și nu primesc niciun mesaj prin care sa fiu atenționat căci voi pierde banii dacă dau retragere mi se pare un abuz din partea superbet! Va mulțumesc!
Toate reclamatiile (13)

Bonusuri

Bonus pana la 500 RON

5bd05c30a87d0_1540381744.png


 • In urma fiecaruia dintre primele doua depozite vei primi 50% pana la 200 lei, iar in urma celui de-al treilea vei obtine 100% pana la 100 lei
 • Bonusul trebuie rulat de 6 ori la o cota minima de 1.6
 • Pariurile plasate in sectiunile “Virtuale”, “Loto” sau biletele care contin meciuri de la “Super Cota” nu vor fi luate in calcul in vederea rulajului
 • Fiecare bonus este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activarii acestuia

Depuneri si retrageri

Transfer bancar

Min.
20 RON
Max.
Nelimitat
Timpul de procesare a depunerii
3-5 zile

Mastercard

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Neteller

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Paysafecard

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Skrill

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa Electron

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Agentie

Min.
10 RON
Max.
40000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Transfer bancar

Min.
20 RON
Max.
50000 RON
Timpul de procesare a retragerii
3-5 zile

Mastercard

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a retragerii
3-6 zile

Neteller

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a retragerii
Pana la 24 de ore

Skrill

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a retragerii
Pana la 24 de ore

Visa Electron

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a retragerii
3-6 zile

Visa

Min.
20 RON
Max.
20000 RON
Timpul de procesare a retragerii
3-6 zile

Agentie

Min.
10 RON
Max.
40000 RON
Timpul de procesare a retragerii
Pana la 24 de ore

Despre casa de pariuri

Pana nu demult acest operator exista in Romania doar ca agentii de cartier, care se bucurau de un succes destul de mare. Aceasta casa de pariuri a decis sa ofere servicii de pariere si in mediul online, luand, in prima faza, o licenta provizorie, iar in septembrie 2016 obtinand-o pe cea pentru 10 ani. 


Site-ul superbet.ro a trecut in ultima perioada prin nenumarate schimbari , iar astazi putem spune ca este la un nivel decent, dupa ce in prima faza, la lansare, nu am avut prea multe cuvinte de lauda despre Superbet.


La capitolul cote aceasta agentie este in topul operatorilor din Romania cu o marja de profit de aproximativ 5-5.5%, ceea ce nu este rau deloc comparativ cu celelalte site-uri de pariuri sportive din Romania. 


In luna octombrie 2018 Superbet a lansat si mult astetatele aplicatii de mobil: 

 • aplicatia de Android cu extensia apk trebuie descarcata direct de pe site-ul de mobil Superbet.ro si instalata pe telefonul tau mobil. Nu cauta in Google Play pentru ca nu o vezi gasi acolo, data fiind politica acestui magazin de aplicatii online de a nu permite promovarea unor astfel de aplicatii.
 • aplicatia de iOS poate fi descarcata din AppStore


Ca si metode de contact Superbet dispune de toate metodele standard de contact - live chat, telefon, mail.


La capitolul promotii, recent Superbet a lansat un nou bonus pentru clienti noi - pana la 500 RON pentru primele 3 depuneri, insa conditiile de pariere nu sunt cele mai prietenoase. Gasiti mai multe detalii despre bonus aici.


Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Superbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema. 

Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Toate casele de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
25 ianuarie ora 12:58
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Bună ziua , pe data de 22.01.2019 Am primit un mail că aș fi primit un bonus de 500ron pe care trebuie să îl rulez de 6ori pe pariuri sportive cu cota minimă de 1.60 , am cerut anumite informații în chat , gen dacă pot face 3 pariuri pe bilet cu cota minimă de 1.60 și apoi din câștig să pariez restul rujalului (2500ron) pe o partidă sau 3 cu fiecare eveniment având cota minimă de 1.60 și mi-a închis chat-ul, dar inițial mi-a zis că bonusul era pentru casino , abia după ce am trimis print de pe mail'ul pe care l-am primit a zis că îmi va deschide o semnalare. Intru iar în chat și întrebam dacă pot pune mai multe meciuri pe un bilet , cu cota minimă de 1.60 , ea îmi răspunde că "puteți paria și un singur meci" și iar îmi închide chat-ul. Intru iar în chat și îmi spune că bonusul mi-a fost acreditat pe 15.01 și că din o eroare mi-a fost trimis din nou acest mail , eu nu am beneficiat de niciun bonus pentru pariuri sportive , abia după semnalarea aia mi-a dat un bonus de 20ron , mi se pare absurd !
Raspunde
21.11.2018 ora 11:57
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
buna ziua,conform unei promotii marca superbet am primit un bonus de pe care l-am rulat pana la anumita suma de 3000 ron pe online am incercat sa vad cat mai am de rulat pentru a putea retrage suma ,sigur ei nu au un sistem in care sa iti spuna suma ,am intrat pe chat am vb cu un operator care mi-a spus sa calculez cat am jucat ,jucasem de vreo 4 ore ceea ce era imposibil sa fac .Dupa care am incecat sa vad daca pot retrage banii si mi-a aparut un mesaj in care scria in cazul in care retrag pot pierde bonusul,specific balanta mea era 0,deci in mod normal nu aveam ce sa retrag daca nu era rulajul facut.Si ca o surpriza placuta am dat pe butonul mesajului primit crezand ca in cazul in care dau retragere nu se pierde bonusul de 3000 ron pentru ca o retragere inseamna sa retragi ceva ,nu poti retrage 0.In final mi-au luat cei 3000 ron din aceasta cauza .Am vb cu un operator si a spus ca am fost informat in cazul in care dau retragere se pierde bonusul,dar eu nu am retras nimic .
Nu este specificat in cazul in care incerci sa retragi banii din bonus inainte sa ii rulezi avand contul pe 0 ,poate eu vroiam sa imi retrag banii de la sport.
Ceva nu e in regula si trebuie luate masuri .
Raspunde
12.11.2018 ora 13:03
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Astazi 10 noiembrie in intervalul orar 15:40 - 15:55 o angajata din agentia Superbet din localitatea Targu Ocna judet Bacau a incercat sa-mi fure banii pentru biletul pe care l-am pus.
Acesta a luat banii de pe tejghea si telefonul pentru a scana codulde bare al biletului.
Telefonul a intrat in stand by si mi l-a dat inapoi. Eu l-am redeschis si i l-am inmanat iar, in timpul asta angajata a efectuaut o plata la pacanele catre un alt individ.
Angata mi-a cerut din nou banii pe bilet, nu a recunoscut ca i-a luat.
Ne-am luat la cearta si intr-un final dupa mai multe blesteme din partea acesteia mi-a pus biletul fara sa-l platesc din nou. Este o angajata foarte nepriceputa si detestata de majoritatea clientilor datorita lipsei de profesinalism, miscarii lente in pusul biletelor, gresitul biletelor si inclinatiei catre cearta cu lumea.
Doresc sa vada coducerea aceasta reclamatie si sa verifice pe camerele de supraveghere cum ca angajata a luat banii de pe tejghea.
De asmenea tot aceasta angajata a furat de la un cetaten de varsta a-3a suma de 10 lei de la un aparat de tip slot. Aparatul respectiv are un defect la incasatorul de bancnote, adica trage bancnota si nu baga credit in aparat, bancnota NU intra in incasator in momentul respectiv si se duce pe langa.
In aceste cazuri celelalte angajate descuie aparatul si inapoiaza bancnota jucatorului. Angajata in cauza NU a facu acest lucru furand din aparat cei 10 lei ai batranului.
Raspunde
08.11.2018 ora 09:09
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
De ce nu sunt aceleași extrageri la toate agențiile
Raspunde
23.07.2018 ora 14:26
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua.Pe data de 22.07.2018 inclusiv astazi 22.07. Am intrat in agentia Super bet Pascani,str.Cuza Voda pt a paria la loto si angajatele de acolo mai precis una din ele (Ciubotaru Ionela) nu a vrut sa imi puna biletele si mi-a vorbit foarte urat fiind deranjata de la tigara si cafea. In acea agentie se pun bilete foarte multe pe datorie.Cand am vrut sa scriu in caietul de reclamatii am fost amenintat si de aceea am ales aceasta cale pentru a putea face reclamatia.Multi clienti au renuntat de a mai paria la aceasta agentie. Ni se amana castigurile cu motiv ca nu au bani destui.Sunte-m iselati la bani si asa mai departe. Va rog sa luati niste masuri in privinta angajatelor. Multumesc,o zi buna.
Raspunde
24.05.2018 ora 11:03
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
A-m primut un bonus de 500 ron pe data de 24 Aprilie. Eu mai ave-am in cont pana la 50 ron. Azi in data de 24 Mai contul este 0 ron. Domnisoara de la chat ma anunta ca a fost retras bonusul deoarece nu am rulat cei 2500 ron pe care trebuia sa ii rulez, deoarece scrie in termeni si conditii, si eu am fost anuntat. Poate ca asa o fi, dar unde am fost anuntat ???. pe e-mail am de la ei de toate dar despre bonus si conditii de pierdere a bunusului nimic, in termeni si conditii eu nu gasesc nicaieri sa fie specificat ca un bonus trebuie rulat de 5 ori suma s-au se goleste contul. Daca ave-am in acel moment o suma mult mai mare in cont pe care o pierde-am pentru cei 500 ron primiti. Luati aminte, variante de a ti se goli contul sunt destule, verificati din timp bonusurile primite sa nu patiti la fel.
Raspunde
24.05.2018 ora 11:04
+
0
-
#
Daca asa era stipulat in termeni si conditii, atunci nu prea ai ce face. Trebuie sa fi fost mentionat fie pe pagina de promotie, atunci cand ai primit acest bonus, fie in termenii si conditiile generale.
Raspunde
24.05.2018 ora 11:28
+
0
-
#
A-m descoperit si eu unde este problema. Superbet sustine ca a-m fost informat printr-un e-mail cu termeni si conditiile pentru acest bonus, eu nu pot demonstra ca acest e-mail nu a fost primit poate nici trimis, deci eu sunt cel vinovat, deoarece in aceasta perioada a-m fost plecat in concediu si nu a-m rulat cei 2500 ron, poate ca nici nu iii rulam deoarece nu stiam de aceste conditii. Deci atentie la plecarea in concediu, posibil golire cont prin nerespectarea termenilor!
Raspunde
21.05.2018 ora 09:21
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Mia fost permis sa depun sume si sa pierd pana la 1200 roni apoi miau blocat contul pt. Documente suplimentare extras de cont in care sa arate numarul cardului si ca a aprobat banca mia tranzactia cu ei... pai daca nu o aproba mai ajungea bani la voi pe site? Escrocilor voi face plangere pentru inselaciune
Raspunde
24.04.2018 ora 08:33
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua. Mi s-a restrictionat contul, fara vreo instiintare ! Motivul a fost ca nu am facut autentificarea. Am urmat tot timpul pasii ceruti. Mi s-a cerut la Notificari ( clopotelul dindreapta-sus) sa adaug o copie dupa C.I.
Asta am si facut. Cu toate astea, repet, fara vreo notificare, mi-a fost restrictionat contul. Am trimis toate documentele ( poza card, selfie cu buletinul.... absurd de altfel !, extras de cont cu operatiunea catre contul Superbet) prin e-mail. Am luat legatura prin live chat de nenumarate ori, dar raspunsul este intotdeauna evaziv. De multe ori, persoana care este la capatul celalalt al firului, nu raspunde sau raspunde foarte greu dupa ce deschide chatul. De fiecare data cand intampin un asemenea tratament si cand primesc raspunsuri evazive, apreciez convorbirea cu "Slab". Sunt sigur ca deranjeaza aceste evaluari si de asta sunt tratat ca un outsider. Nu vreau rezolvare pe loc, insa un raspuns decent, un raspuns care sa vina ca o urmare a unei bune informari, ar trebui sa fie prezent in fiecare sesiune de chat. Mi se spune de fiecare data, acelasi sablon " Situatia va fi analizata si va vom informa prin email" dupa care "operatorul" inchide chatul ( echivalentul inchiderii in nas a telefonului sau a inchiderii usii, fara doza de respect necesara intr-o conversatie, cu atat mai mult cat este vorba despre un client ( o persoana pe care, se presupune ca vrei sa o "agati")
Aceeasi problema o are si sotul, pe contul lui. Acelasi comportament, aceleasi raspunsuri, aceeasi nerezolvare, aceeasi tergiversare. Am intrebat daca suntem persoane non-grata. Asta ca sa nu mai deranjam si sa ne vedem de ale noastre. Insa...niciun raspuns. Asta e tara, asta e mentalitatea, asta este cheia declinului din toate punctele de vedere. Doar un cutremur de 9 grade mai poate face ceva in Romania mea, in tara acaparata din ce in ce mai tare de inconstienta, de neam prostie, de lipsa respectului fata de cel de langa noi.
Raspunde
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Cota medie
IulianGGMU (5) 21/0/8 1.59
Milan (4) 14/7/10 2.43
Mironica (2) 14/0/11 1.67
Paul 5/0/2 1.60
Rafa (3) 11/1/12 1.76
Pardo 0/0/1 2.12
Karbacher (3) 6/0/14 1.70
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 14/0/11 1.67
Pardo 0/0/1 2.12
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
IulianGGMU (5) 21/0/8 1.59
Milan (4) 14/7/10 2.43
Paul 5/0/2 1.60
Rafa (3) 11/1/12 1.76
Karbacher (3) 6/0/14 1.70
Tipster Pariuri Cota medie
Karbacher (3) 534/2/351 1.72
Mironica (2) 645/2/466 1.69
IulianGGMU (5) 470/5/323 1.78
Rafa (3) 138/10/95 1.71
Paul 128/3/86 1.73
Pardo 277/0/248 2.16
Milan (4) 108/20/83 2.36
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 645/2/466 1.69
Pardo 277/0/248 2.16
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
Karbacher (3) 534/2/351 1.72
IulianGGMU (5) 470/5/323 1.78
Rafa (3) 138/10/95 1.71
Paul 128/3/86 1.73
Milan (4) 108/20/83 2.36
Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica accceptarea acestora. 
Mai multe informatii
Accept