Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Superbet

500 RON
JUCATORI NOI
500 RON
JUCATORI NOI
Feedback: 21
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 16 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Superbet

 • Poti depune si retrage direct din agentii
 • Depunerea si retragerea minima in agentii e de 10 RON, iar prin metodele online de doar 20 RON
 • Transmisiuni live disponibile

Puncte slabe Superbet

 • Numar mic de evenimente
 • Platforma Live nu atat de performanta precum a caselor de pariuri online consacrate

Cote — bine

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de 5-5.5% la fotbal, coeficient care o plaseaza sus in topul caselor de pariuri in functie de cote.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Superbet pariuri sportive - marja la Fotbal

La competitiile importante aplica o marja de profit de aproximativ 5%, valoare care insa este mai ridicata in cazul ligilor mai putin populare. Raportat strict la ligile cele mai populare pe care pariaza majoritatea pariorilor, marja de profit este de 5-5.5% in medie.

Superbet pariuri sportive - marja la Tenis

La tenis marja de profit este de peste 6%.

Superbet pariuri sportive - marja la Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial opereaza cu o marja de profit de aproximativ 7-8%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Oferta de pariuri pre-meci este un capitol la care acest operator nu exceleaza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima pe superbet.ro

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 2 RON.

Pariuri cu handicap

 • Handicap European – Nu
 • Handicap asiatic – Da
 • Totaluri asiatice – Da

Superbet oferta fotbal

La acest operator puteti paria pe foarte multe campionate, respectiv meciuri inter-cluburi sau inter-tari, insa oferta unui eveniment este modesta fata de alte case de pariuri. Printre optiunile disponibile in oferta fotbal le avem, totusi, pe cele mai importante: rezultat final, total goluri, handicap asiatic, rezultatul primei reprize, rezultatul celei de-a doua reprize, Da gol/Nu da gol, Primul gol, Scor corect etc.

Superbet fotbal, ligi de top: pentru ligile si competitiile importante, respectiv pentru cupele europene, ofera aproximativ 30 optiuni de pariere, printre acestea amintind si numarul golurilor din respectiva etapa, optiune care nu se intalneste la o alta casa de pariuri decat foarte rar.

Superbet oferta pariuri pe tenis

Pentru turneele ATP si WTA ofera aproximativ 15 optiuni de pariu, la fel intamplandu-se si la turneele challenger sau la unele turnee ITF. De cele mai multe ori insa, la turneele ITF ni se pune la dispozitie doar rezultatul final. Printre optiuni se numara castigatorul meciului, castigatorul primului set, castigatorul celui de-al doilea set, castigatorul primului set si rezultat final, total game-uri, total seturi etc.

Superbet oferta pariuri pe baschet

Pentru NBA si competitiile europene sunt puse la dispozitie aproximativ 15 optiuni, in vreme ce pentru majoritatea ligilor interne avem doar 5 optiuni. Printre acestea enumeram castigatorul meciului (cu si fara prelungiri), total puncte, handicap asiatic etc.

Sisteme de pariuri

La casa de pariuri Superbet se pot plasa atat pariuri simple, multiple, cat si pariuri combinate.

Optiuni speciale

Optiunea de cash out este indisponibila. In schimb ofera in fiecare zi optiunile Super cota, Super 6 si Super extra. Super cota ofera cote mai mari pentru rezultatul final al unui eveniment de fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, putandu-se combina cu orice alt meci. Pe un bilet care contine un meci Super Extra trebuie sa jucati minim alte 5 meciuri, in vreme ce la Super 6 ni se ofera 6 evenimente de fotbal, toate variantele de rezultat final avand aceeasi cota. Pe biletul de joc trebuie sa apara toate aceste 6 meciuri.

Oferta de pariuri Live — modest

Oferta de pariuri live este una mediocra, insa nu lipsesc optiunile de pariere de baza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Transmisiuni live

Nu ofera transmisiuni live.

Grafici si statistici

Indisponibile, insa puteti verifica rezultatele anterioare ale acelui campionat, accesand butonul aflat in stanga paginii principale a unui eveniment live.

Calendar pariuri live

Indisponibil

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri, aveti posibilitatea de a le marca, avandu-le astfel mereu in fruntea listei evenimentelor live.

Pariuri Live de pe mobil

Poti paria live de pe orice dispozitiv mobil, prin intermediul versiunii optimizate pentru dispozitivele mobile, dar si prin intermediul aplicatiilor pentru Android si pentru iOS. Aplicatia pentru iOS este disponibila in Appstore, in timp ce aplicatia Android (Superbet apk) trebuie descarcata in format .apk si instalata pe mobil.

Puncte forte:
Rezolutia este ok,se vede bine
Puncte slabe:
Nici nu merita sa incerci!Bagi 9 si iei 1. Pierdere de bani si timp
Puncte forte:
Castig 20% din cat bagi in cazul fericit
Puncte slabe:
Casa de pariuri care da cel mai putin cand vine vorba de slot-uri, NU JUCATI LA SLOTURI PE SUPERBET!
Puncte forte:
Depunere si Retragere din Agentie ( instant / 24 h ) .... atat.
Puncte slabe:
1. Meciuriile pentru platforma LIVE sunt Selectate ... 2. Operatori de la Chat-Live sunt foarte putin informati despre majoritatea problemelor cu care se intersecteaza utilizatori si asta ii impinge si pe dansi sa indrume utilizatori sa faca reclamatie superbetului ... tocmai , superbetului :O ... hai ma dava-n cacat de prosti.3. Ce-a mai penala problema la SuperBet .... Plata biletelor Live ... sunt momente cand superbetul nu face plata biletelor castigatoare pe motiv ca "s-a pierdut legatura cu meciul respectiv" ... in general plata se face dupa aprox 2 ore cand e gata meciul :Ocu toate ca ai avut 1 gol in prima si s-a marcat in min 2 :D 4. O chestie pe care marea majoritate a utilizatorilor celor de la superbet nu o stiu .... Atunci cand un utilizator instaleaza pentru prima oara aplicatia superbet sau o re-instaleaza ... pierde acorduriile pentru bonusuri dar ce crede-ti ca se intampla ?!?! ... SuperBet-ul nu recunoaste asa ceva si o arde ca "Aplicatia este in curs de dezvoltare" ... pai date-n rasa mati cu aplicatia ta ... am jucat 1 luna la promoti si bonusurii ca sa aflu a 32`a zi ca aveam acorduriile de-bifate ... bineinteles ca operatori au dat vina pe mine cum ca le-as fi de-bifat singur pana cand ... le-am demonstrat ca defapt reinstalarea aplicatiei face ca aceste acorduri sa fie de-bifate fara acordul utilizatorului.... asta insemna Hotie !5. Nu recomand SuperBet-ul de nici-un fel sub nici-o forma ....platforma live reprezinta un furt in direct....Jocuriile virtuale nici nu apartin de aceasta casa de pariuri ... Intreba-ti superbetul de Besix :)) ... 6. Asa in mare .... ce ar trebui sa faca utilizatori din romania pentru a inchide aceasta casa de pariuri ?!?!?! ...o sa ajunga SuperBet-ul peste BOR si sincer, actiunea asta chiar v-a saraci Romania :))
Puncte forte:
Are cote bune si poti urmări live stream, poti paria live,multe avantaje,
Puncte forte:
Pariuri in cote ok. Cazinoul este JAF LA DRUMUL MARE!!
Puncte slabe:
Totul...tot ce tine de cazinoul on-line! Acest cazinou ar trebui interzis! Joc la ei încă de la înființare însă experiența trăită în acest cazinou arata mai mult decit un FURT live din buzunar! Acest cazinou este numai și numai pe minus! Orice ai incerca oricît ai depune acest cazinou "uită" istoricul...rulajul tot!! Cazinou cu R.T.P. de 10%!!! Fraților acest cazinou este un FURT garantat din buzunar! Mai bine donezi din start banii decit sa joci aici!! Ești deconectat din joc...ești scos de pe server atunci cînd urmează o plata ...totul pare de necrezut cita hoție pot avea acești indivizi de la Superbet! Furt! Hoție! Te lasă falit și nu țin cont de istoric de depuneri de nimic! Concluzie după 4 ani de cazinou Superbet: hoție la drumul mare! Nu exista R.T.P!!! Umbla la sloturi in timpul jocului!!  Ești deconectat de pe server cînd șlițul trebuie să facă o plata mai însemnată! Hoție!!! 
Toate rapoartele de feedback (21)

Bonusuri Superbet

Pariuri sportive oferta clienti noi: Bonus pana la 500 RON

5bd05c30a87d0_1540381744.png

 • In urma fiecaruia dintre primele doua depozite vei primi 50% pana la 200 lei, iar in urma celui de-al treilea vei obtine 100% pana la 100 lei
 • Bonusul trebuie rulat de 6 ori la o cota minima de 1.6
 • Pariurile plasate in sectiunile “Virtuale”, “Loto” sau biletele care contin meciuri de la “Super Cota” nu vor fi luate in calcul in vederea rulajului
 • Fiecare bonus este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activarii acestuia

Pariuri sportive oferta clienti noi: Bonus pana la 500 RON

5bd05c30a87d0_1540381744.png

 • In urma fiecaruia dintre primele doua depozite vei primi 50% pana la 200 lei, iar in urma celui de-al treilea vei obtine 100% pana la 100 lei
 • Bonusul trebuie rulat de 6 ori la o cota minima de 1.6
 • Pariurile plasate in sectiunile “Virtuale”, “Loto” sau biletele care contin meciuri de la “Super Cota” nu vor fi luate in calcul in vederea rulajului
 • Fiecare bonus este valabil pe o perioada de 7 zile de la data activarii acestuia

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
20 RON
Nelimitat
0%
3-5 zile
Mastercard
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Neteller
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Paysafecard
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Skrill
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa Electron
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Agentie
10 RON
40000 RON
0%
Instant
Transfer bancar
Mastercard
Minim
20 RON
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Neteller
Paysafecard
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Skrill
Visa Electron
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
10 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
20 RON
50000 RON
0%
3-5 zile
Mastercard
20 RON
20000 RON
0%
3-6 zile
Neteller
20 RON
20000 RON
0%
Pana la 24 de ore
Skrill
20 RON
20000 RON
0%
Pana la 24 de ore
Visa Electron
20 RON
20000 RON
0%
3-6 zile
Visa
20 RON
20000 RON
0%
3-6 zile
Agentie
10 RON
40000 RON
0%
Pana la 24 de ore
Transfer bancar
Mastercard
Minim
20 RON
Maxim
50000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-6 zile
Neteller
Skrill
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 24 de ore
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 24 de ore
Visa Electron
Visa
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-6 zile
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-6 zile
Agentie
Minim
10 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 24 de ore

Despre casa de pariuri

Pana nu demult acest operator exista in Romania doar ca agentii de cartier, care se bucurau de un succes destul de mare. Aceasta casa de pariuri a decis sa ofere servicii de pariere si in mediul online, luand, in prima faza, o licenta provizorie, iar in septembrie 2016 obtinand-o pe cea pentru 10 ani.

Site-ul superbet.ro a trecut in ultima perioada prin nenumarate schimbari , iar astazi putem spune ca este la un nivel decent, dupa ce in prima faza, la lansare, nu am avut prea multe cuvinte de lauda despre Superbet.

La capitolul cote aceasta agentie este in topul operatorilor din Romania cu o marja de profit de aproximativ 5-5.5%, ceea ce nu este rau deloc comparativ cu celelalte site-uri de pariuri sportive din Romania.

In luna octombrie 2018 Superbet a lansat si mult astetatele aplicatii de mobil:

 • Superbet apk: aplicatia de Android cu extensia apk trebuie descarcata direct de pe site-ul de mobil Superbet.ro si instalata pe telefonul tau mobil. Nu cauta in Google Play pentru ca nu o vezi gasi acolo, data fiind politica acestui magazin de aplicatii online de a nu permite promovarea unor astfel de aplicatii.
 • aplicatia de iOS poate fi descarcata din AppStore

Ca si metode de contact Superbet dispune de toate metodele standard de contact - live chat, telefon, mail.

La capitolul promotii, recent Superbet a lansat un nou bonus pentru clienti noi - pana la 500 RON pentru primele 3 depuneri, insa conditiile de pariere nu sunt cele mai prietenoase.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Superbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 1 zi
suport@superbet.ro
Numar contact: 1226
Serviciu disponibil non stop. Taxa: 0.20 Euro + TVA pe minut, apelabil din Vodafone, Telekom si Orange
Live chat
Timp mediu de raspuns 60 secunde
Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Toate casele de pariuri
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
10
Comment transfered from Complaints section
Bună ziua , pe data de 22.01.2019 Am primit un mail că aș fi primit un bonus de 500ron pe care trebuie să îl rulez de 6ori pe pariuri sportive cu cota minimă de 1.60 , am cerut anumite informații în chat , gen dacă pot face 3 pariuri pe bilet cu cota minimă de 1.60 și apoi din câștig să pariez restul rujalului (2500ron) pe o partidă sau 3 cu fiecare eveniment având cota minimă de 1.60 și mi-a închis chat-ul, dar inițial mi-a zis că bonusul era pentru casino , abia după ce am trimis print de pe mail'ul pe care l-am primit a zis că îmi va deschide o semnalare. Intru iar în chat și întrebam dacă pot pune mai multe meciuri pe un bilet , cu cota minimă de 1.60 , ea îmi răspunde că "puteți paria și un singur meci" și iar îmi închide chat-ul. Intru iar în chat și îmi spune că bonusul mi-a fost acreditat pe 15.01 și că din o eroare mi-a fost trimis din nou acest mail , eu nu am beneficiat de niciun bonus pentru pariuri sportive , abia după semnalarea aia mi-a dat un bonus de 20ron , mi se pare absurd !
Comment transfered from Complaints section
buna ziua,conform unei promotii marca superbet am primit un bonus de pe care l-am rulat pana la anumita suma de 3000 ron pe online am incercat sa vad cat mai am de rulat pentru a putea retrage suma ,sigur ei nu au un sistem in care sa iti spuna suma ,am intrat pe chat am vb cu un operator care mi-a spus sa calculez cat am jucat ,jucasem de vreo 4 ore ceea ce era imposibil sa fac .Dupa care am incecat sa vad daca pot retrage banii si mi-a aparut un mesaj in care scria in cazul in care retrag pot pierde bonusul,specific balanta mea era 0,deci in mod normal nu aveam ce sa retrag daca nu era rulajul facut.Si ca o surpriza placuta am dat pe butonul mesajului primit crezand ca in cazul in care dau retragere nu se pierde bonusul de 3000 ron pentru ca o retragere inseamna sa retragi ceva ,nu poti retrage 0.In final mi-au luat cei 3000 ron din aceasta cauza .Am vb cu un operator si a spus ca am fost informat in cazul in care dau retragere se pierde bonusul,dar eu nu am retras nimic .
Nu este specificat in cazul in care incerci sa retragi banii din bonus inainte sa ii rulezi avand contul pe 0 ,poate eu vroiam sa imi retrag banii de la sport.
Ceva nu e in regula si trebuie luate masuri .
Comment transfered from Complaints section
Astazi 10 noiembrie in intervalul orar 15:40 - 15:55 o angajata din agentia Superbet din localitatea Targu Ocna judet Bacau a incercat sa-mi fure banii pentru biletul pe care l-am pus.
Acesta a luat banii de pe tejghea si telefonul pentru a scana codulde bare al biletului.
Telefonul a intrat in stand by si mi l-a dat inapoi. Eu l-am redeschis si i l-am inmanat iar, in timpul asta angajata a efectuaut o plata la pacanele catre un alt individ.
Angata mi-a cerut din nou banii pe bilet, nu a recunoscut ca i-a luat.
Ne-am luat la cearta si intr-un final dupa mai multe blesteme din partea acesteia mi-a pus biletul fara sa-l platesc din nou. Este o angajata foarte nepriceputa si detestata de majoritatea clientilor datorita lipsei de profesinalism, miscarii lente in pusul biletelor, gresitul biletelor si inclinatiei catre cearta cu lumea.
Doresc sa vada coducerea aceasta reclamatie si sa verifice pe camerele de supraveghere cum ca angajata a luat banii de pe tejghea.
De asmenea tot aceasta angajata a furat de la un cetaten de varsta a-3a suma de 10 lei de la un aparat de tip slot. Aparatul respectiv are un defect la incasatorul de bancnote, adica trage bancnota si nu baga credit in aparat, bancnota NU intra in incasator in momentul respectiv si se duce pe langa.
In aceste cazuri celelalte angajate descuie aparatul si inapoiaza bancnota jucatorului. Angajata in cauza NU a facu acest lucru furand din aparat cei 10 lei ai batranului.
Comment transfered from Complaints section
De ce nu sunt aceleași extrageri la toate agențiile
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua.Pe data de 22.07.2018 inclusiv astazi 22.07. Am intrat in agentia Super bet Pascani,str.Cuza Voda pt a paria la loto si angajatele de acolo mai precis una din ele (Ciubotaru Ionela) nu a vrut sa imi puna biletele si mi-a vorbit foarte urat fiind deranjata de la tigara si cafea. In acea agentie se pun bilete foarte multe pe datorie.Cand am vrut sa scriu in caietul de reclamatii am fost amenintat si de aceea am ales aceasta cale pentru a putea face reclamatia.Multi clienti au renuntat de a mai paria la aceasta agentie. Ni se amana castigurile cu motiv ca nu au bani destui.Sunte-m iselati la bani si asa mai departe. Va rog sa luati niste masuri in privinta angajatelor. Multumesc,o zi buna.
Comment transfered from Complaints section
A-m primut un bonus de 500 ron pe data de 24 Aprilie. Eu mai ave-am in cont pana la 50 ron. Azi in data de 24 Mai contul este 0 ron. Domnisoara de la chat ma anunta ca a fost retras bonusul deoarece nu am rulat cei 2500 ron pe care trebuia sa ii rulez, deoarece scrie in termeni si conditii, si eu am fost anuntat. Poate ca asa o fi, dar unde am fost anuntat ???. pe e-mail am de la ei de toate dar despre bonus si conditii de pierdere a bunusului nimic, in termeni si conditii eu nu gasesc nicaieri sa fie specificat ca un bonus trebuie rulat de 5 ori suma s-au se goleste contul. Daca ave-am in acel moment o suma mult mai mare in cont pe care o pierde-am pentru cei 500 ron primiti. Luati aminte, variante de a ti se goli contul sunt destule, verificati din timp bonusurile primite sa nu patiti la fel.
Daca asa era stipulat in termeni si conditii, atunci nu prea ai ce face. Trebuie sa fi fost mentionat fie pe pagina de promotie, atunci cand ai primit acest bonus, fie in termenii si conditiile generale.
A-m descoperit si eu unde este problema. Superbet sustine ca a-m fost informat printr-un e-mail cu termeni si conditiile pentru acest bonus, eu nu pot demonstra ca acest e-mail nu a fost primit poate nici trimis, deci eu sunt cel vinovat, deoarece in aceasta perioada a-m fost plecat in concediu si nu a-m rulat cei 2500 ron, poate ca nici nu iii rulam deoarece nu stiam de aceste conditii. Deci atentie la plecarea in concediu, posibil golire cont prin nerespectarea termenilor!
Comment transfered from Complaints section
Mia fost permis sa depun sume si sa pierd pana la 1200 roni apoi miau blocat contul pt. Documente suplimentare extras de cont in care sa arate numarul cardului si ca a aprobat banca mia tranzactia cu ei... pai daca nu o aproba mai ajungea bani la voi pe site? Escrocilor voi face plangere pentru inselaciune
olisan
0
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua. Mi s-a restrictionat contul, fara vreo instiintare ! Motivul a fost ca nu am facut autentificarea. Am urmat tot timpul pasii ceruti. Mi s-a cerut la Notificari ( clopotelul dindreapta-sus) sa adaug o copie dupa C.I.
Asta am si facut. Cu toate astea, repet, fara vreo notificare, mi-a fost restrictionat contul. Am trimis toate documentele ( poza card, selfie cu buletinul.... absurd de altfel !, extras de cont cu operatiunea catre contul Superbet) prin e-mail. Am luat legatura prin live chat de nenumarate ori, dar raspunsul este intotdeauna evaziv. De multe ori, persoana care este la capatul celalalt al firului, nu raspunde sau raspunde foarte greu dupa ce deschide chatul. De fiecare data cand intampin un asemenea tratament si cand primesc raspunsuri evazive, apreciez convorbirea cu "Slab". Sunt sigur ca deranjeaza aceste evaluari si de asta sunt tratat ca un outsider. Nu vreau rezolvare pe loc, insa un raspuns decent, un raspuns care sa vina ca o urmare a unei bune informari, ar trebui sa fie prezent in fiecare sesiune de chat. Mi se spune de fiecare data, acelasi sablon " Situatia va fi analizata si va vom informa prin email" dupa care "operatorul" inchide chatul ( echivalentul inchiderii in nas a telefonului sau a inchiderii usii, fara doza de respect necesara intr-o conversatie, cu atat mai mult cat este vorba despre un client ( o persoana pe care, se presupune ca vrei sa o "agati")
Aceeasi problema o are si sotul, pe contul lui. Acelasi comportament, aceleasi raspunsuri, aceeasi nerezolvare, aceeasi tergiversare. Am intrebat daca suntem persoane non-grata. Asta ca sa nu mai deranjam si sa ne vedem de ale noastre. Insa...niciun raspuns. Asta e tara, asta e mentalitatea, asta este cheia declinului din toate punctele de vedere. Doar un cutremur de 9 grade mai poate face ceva in Romania mea, in tara acaparata din ce in ce mai tare de inconstienta, de neam prostie, de lipsa respectului fata de cel de langa noi.