Bonusuri Superbet, da, ne plac bonusurile Superbet

Salutare, prieteni. Continuam calatoria printre bonusuri si promotii cu prezentarea celor de la casa de pariuri Superbet, ce se afla in topul preferintelor pariorilor de la noi.

Bonusuri Superbet, va prezentam aici, asadar, cu bune si cu rele...

1. Bonusul de bun venit Superbet

  Am vorbit aici, pe larg, despre acest bonus.

 • Bonusul la prima depunere Superbet se acorda, de fapt,  pentru fiecare dintre primele 3 depozite, astfel:

Numărul Depozitului

Procent Bonus din depozit

Valoare maximă bonus

Primul Depozit

50%

200 Lei

Al doilea Depozit

50%

200 Lei

Al treilea Depozit

100%

100 Lei

 • Exemplu: pentru un eventual prim depozit de 400 de lei, vei primi un bonus de 200 de lei. Pentru un al doilea depozit de 300 de lei, vei primi un bonus de 150 de lei, iar pentru un al treilea depozit de 90 lei vei primi un bonus de 90 lei.

1.1. Superbet conditii bonus

 • Bonusul va fi activat în contul  de jucator imediat dupa depunere. Bonusul de bun venit este oferit in momentul primei depuneri, și nu in momentul inregistrarii;
 • Bonusul se adresează exclusiv jucatorilor cu conturi active;
 • Bonusul poate fi retras doar dupa ce conditiile de rulare au fost indeplinite;
 • Un jucator poate beneficia o singura data de aceasta oferta.

1.2. Modul de rulare al bonusului Superbet

 • Pentru a transforma  bonusul online  in bani reali, trebuie sa rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit, pe selectii cu o cotă minimă de 1,60.
 • Exemplu: Pentru a retrage/converti 150 de lei bani bonus,  trebuie rulati 150 lei x 6 = 900 lei.
 •  La pariuri de tip sistem, pariul este luat în considerare doar daca avem cota totala a celei mai mici combinatii  de minim 1,60. 
 • 1.3. Termenul de valabilitate al bonusului 

 • Bonusul este valabil pe o perioada de 7 (sapte) zile de la data activării acestuia în balanta bonus; 
 • In cazul In care conditiile de rulaj nu sunt îndeplinite in 7 zile de la activarea bonusului, atat bonusul cat și toate caștigurile provenite din rularea acestuia vor fi automat anulate. 
 • Jucătorul nu poate retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța restricționată până când nu a terminat de rulat bonusul, 
 • Superbet își rezervă dreptul de a modifica, a anula bonusul sau schimba conditiile de acordare a acestuia.

Aceasta ar fi pe scurt, povestea bonusului de intregistrare Superbet. Dupa cum vedeti, regulamentul bonusului  Superbet este simplu si usor de indeplinit.

 2. Pariul sansa Superbet

 In agentiile offline pariul sansa Superbet a creat la un moment dat, furori, stiti prea bine. 

Acum, la Superbet, pariul sansa a devenit pariul super sansa, si il puteti juca tot doar in agentiile offline.

Pe scurt, daca ratezi un meci de pe bilet, vei castiga de 50 de ori miza, iar dacă ratezi doua evenimente, atunci vei caștiga de 5 ori miza.

 3.Bonus dublu Superbet s-a transformat in Super bonus

Da, se cheama Super bonus dar nu e neaparat o super oferta...

Daca pariezi un bilet cu cel puțin cinci meciuri, de fiecare dată cand mai adaugi un meci pe bilet, se mai adauga 5% la câștigul tău!

 Prin Super Bonus, se poate dubla castigul, dar conditiile s-au inasprit fata de bonusul dublu pe care il stiam , acum trebuie sa ai cel putin 25 de evenimente pe bilet, la cote de minim 1.25! 

 Iata grila de bonusare:

6 evenimente        + 5%

7 evenimente        + 10%

8 evenimente        + 15%

9 evenimente        + 20%

10 evenimente      + 25%

11 evenimente      + 30%

12 evenimente      + 35%

13 evenimente      + 40%

14 evenimente      + 45%

15 evenimente      + 50%

16 evenimente      + 55%

17 evenimente      + 60%

18 evenimente      + 65%

19 evenimente      + 70%

20 evenimente      + 75%

21 evenimente      + 80%

22 evenimente      + 85%

23 evenimente      + 90%

24 evenimente      + 95%

25 evenimente      + 100%

 Dacă unor evenimente de pe bilet li se atribuie cota 1, grila de bonusare se va aplica pentru celelalte evenimente de pe bilet.

 Exemplu: 

Dacă pariezi 11 meciuri, iar două evenimente pe care ai pariat primesc cotă 1, atunci se aplică Super Bonus pentru 9 evenimente, adica vei obtine un castig suplimentar de 20%.

4. Pariuri Speciale

Cele mai importante evenimente si competitii aduc la Superbet pariuri sportive pentru cei ce cauta optiunea ideala pentru fiecare meci. 

Se poate paria pe marcatori la fotbal, duble greseli la tenis, pase decisive la hochei sau pe castigatori de turnee și campionate!

 Oferta de pariuri speciale este actualizata zilnic si meciurile la care este disponibilă sunt marcate cu butonul

5. Super Cota Superbet

Super Cota este o selectie de pariuri din oferta zilnica, pe care Superbet le propune la cote mult mai bune, pentru pariurile pe rezultat final. 

Aici gasesti zilnic  evenimente din orice sport aflat în oferta si le poti combina cu oricare alte evenimente. E posibil chiar și sa combini între ele pariurile pe rezultate finale sau sansa dubla din Supercota!

6. Super Extra

Super Extra este o selectie de mai multe pariuri pe rezultat final la cote mai mari decat în oferta obisnuita. Biletele trebuie sa contina cel putin sase evenimente,  un meci din oferta Super extra și cel putin alte cinci meciuri, fiecare cu o cota minimă de 1.10.

7. Promotia Super 6

Super 6 este un tip de bilet fix,  ce contine sase partide echilibrate, pentru care se ofera cota 2.80 atat pentru pronosticul 1, cat și pentru X și pentru 2. Poti alcatui un bilet cu sase pronosticuri pentru aceste sase meciuri, cu aceeasi cota, de aproape 500!

Trebuie jucate pe un bilet toate acele sase meciuri din oferta, nu se pot alege mai putine.

8. Alte promotii Superbet

 Este foarte adevarat ca te poti trezi uneori in cont cu un bonus de ziua ta Superbet, dar trebuie sa recunoastem ca acesta este oferit mai degraba jucatorilor ce „cotizeaza” mai mereu, nu celor cu adevarat buni, care obtin profit.

De asemenea, Superbet poate deveni generoasa la cate o aniversare a casei de pariuri si poate oferi vreun bonus fara depunere, destul de consistent uneori. Sunt surprize placute, dar nu bonusurile si promotiile sunt punctele forte ale casei de pariuri Superbet.

Un bonus potential Superbet este, fireste, binevenit, dar trebuie sa aveti mare grija la conditiile de rulaj. Daca acestea sunt inrobitoare, e mai bine sa va concentrati pe valoarea cotelor oferite de Superbet si sa jucati cat mai putine meciuri pe bilet.

Noi va prezentam aici bonusurile si promotiile tutururor caselor de pariuri licentiate, dar nu uitati ca acestea nu sunt criteriile cele mai importante atunci cand alegeti casa de pariuri la care sa va faceti cont.

Avem aici un articol edificator despre modul in care sa alegeti in deplina cunostinta de cauza casele de pariuri cele mai potrivite pentru profilul parioristic al  fiecaruia dintre voi.

Gasiti si alte articole foarte utile pentru activitatea parioristica, daca veniti alaturi de noi la scoala pariurilor