Ponturi pariuri la tenis

Ponturi tenis - din echipa de pariori profesionisti Legalbet fac parte si specialisti pe tenis care analizeaza indeaproape evolutia jucatorilor, forma de moment si multe alte informatii astfel incat sa va putem oferi pronosticuri la tenis cu sanse mari de castig. Pe aceasta pagina veti gasi analize de meci bine documentate, ponturi, pronosticuri si predictii pentru cele mai importante meciuri din tenisul mondial.

Pentru astazi3

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tenisul, unul din sporturile preferate ale pariorilor din Romania

Lumea tenisului este in continua miscare si dezvoltare, acest minunat sport a capatat o mare amploare in randul iubitorilor tenisului de pretutindeni.

In mod firesc, in depolina concordanta cu acest lucru, tenisul si-a marit aria de interes si in randul pariurilor sportive, fiind practic cel mai pariat sport, dupa fotbal.

E de la sine inteles ca un meci intre magnificii Roger Federer si Nadal, sa spunem, suscita o atentie deosebita. Cine nu a auzit de Roger si de Rafa? In aceste conditii, pronosticuri pentru un astfel de meci apar pe banda rulanta.

In plus, exodul catre tenis al copiilor dar si al celor mari, provocat de performantele excelente ale Simonei Halep, este un adevarat fenomen.

Sunt, asadar, multe motive pentru interesul pentru tenis a crescut, atat in randul jucatorilor, cat si in randul pariorilor, sa fim onesti cu acest lucru.

Insa, ca si la fotbal, ca si la oricare alt sport, atunci cand te aventurezi sa dai ponturi din tenis, nu inseamna ca esti maestru si ca vei da automat ponturi bune din tenis.

Casele de pariuri licentiate in Romania ofera cote generoase si o oferta de pariuri foarte bogata.

De ce trebuie sa tinem cont atunci cand pariem pe tenis

Sunt multe lucruri de luat in seama atunci cand pariezi pe tenis, trebuie luate in calcul statisticile, dar la tenis asta conteaza mai putin,  vitala este forma de moment.

Nu zic ca nu conteaza, din punct de vedere mental, ca Roger Federer are, de exemplu, un bilant direct de 10-0 cu japonezul Nishikori. Asta nu il face, aprioric, favorit pe Federer, mai ales daca nu avem la indemana meciuri recent disputate intre cei doi protagonisti, pe baza carora sa ne facem o idee despre forma lor sportiva actuala.

A da ponturi pariuri din tenis este o mare provocare si o mare responsabilitate pentru cei care o fac. Este necesar ca un tipster de tenis ce se respecta sa cunoasca clasamente, stiluri de joc, suprafete favorite, modul in care serveste si returneaza fiecare jucator, loviturile lor favorite si cele mai slabe.

Este nevoie de mult studiu, de multa pasiune, este vital sa urmaresti multe meciuri pentru a-ti da seama de profilurile jucatorilor pe care pariezi.

Daca vrem sa pariem in mod profesionist trebuie sa tinem cont de lucrurile enumerate mai sus.

Pe site-ul nostru gasiti din plin ponturi din tenis izvorate din experienta unor oameni implicati ca vajnici practicati ai tenisului, dar si ca pariori cu experienta in acest fenomen sportiv ce se propaga cu repeziciune.

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri