Ponturi pariuri snooker

Pe aceasta pagina poti gasi pronosticuri gratuite pentru cele mai importante evenimente din lumea snooker-ului. Citeste si alege-le pe cele care te intereseaza!

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Ce sunt predictiile pe snooker?

Cine nu a auzit de cel mai bun jucator de snooker, Ronnie O “Sullivan? Un sport care se bucura de popularitate in Romania este snookerul. Asta probabil si datorita transmisiunilor in direct. Sunt cazuri in care un meci de snooker se poate intinde pe durata a doua sau trei zile, mai ales in cazul Campionatului Mondial de la Sheffield. 

De aceea, recomandat este sa plasezi pariuri live pe acest sport, pentru a putea observa evolutia scorului. De asemenea, ar fi bine sa pariezi doar pe meciurile care beneficiaza de transmisiune directa, in numar destul de mare la casele de pariuri.

Ponturi la pariuri - cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri