Mozzart Bet

Reinnoit: 10.08.2021
500 RON
bonus
500 RON
bonus
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
2 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Mozzart Bet

 • Poti depune si retrage din orice agentie de cartier
 • Oferta individuala destul de bogata (multe optiuni pe partida)
 • Existenta altor platforme, in afara pariurilor sportive
 • Multi bonus de pana la 1000% in agentiile stradale

Puncte slabe Mozzart Bet

 • Oferta slaba in ceea ce priveste numarul de sporturi si de optiuni, chiar si la fotbal
 • Lipsa bonusului la inregistrare
 • Lipsa live chat
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — mediu

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit medie.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal

La competitiile importante aplica o marja de profit de 6.5-7%, in timp ce la competiile medii, precum Liga I din Romania, marja este de 7%.

Alte sporturi

La tenis si baschet marja de profit este de aproximativ 8%, iar la alte sporturi, in unele cazuri, depaseste si 10%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Nici din punct de vedere al ofertei pre-meci acest operator nu exceleaza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un pariu simplu (single) este de 1 Leu.

Suma minima care se poate paria pe un pariu de tip sistem este de 1 Leu.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice - Nu

Pariuri pe fotbal

Numarul de optiuni de pariuri este unul relativ scazut,  nu lipsesc insa cele mai populare pariuri precum: rezultat final, total goluri, pariuri cu handicap, prima repriza sau final, scor corect, pauza/ final si altele.

Remarcam de asemenea prezenta unor pariuri interesante precum: victorie sigura (echipa 1 se va impune si echipa 2 nu va marca niciun gol, sau echipa 2 se va impune si echipa 1 nu va marca niciun gol), combinatii (castigator si numar total de goluri in meci, minim o echipa nu va inscrie in prima repriza si ambele echipe for inscribe minim un gol in repriza secunda etc).

Pariuri pe tenis

Nici la oferta de la tenis nu avem prea multe cuvinte de lauda, la majoritatea turneelor avand doar optiunea de a paria pe castigatorul meciului, mai putin turneele mari acolo unde sunt disponibile in general in jur de 15 optiuni de pariere: rezultat final, primul set sau numar exact de seturi, total game-uri, combinatii, si altele.

 Ca si evenimente majore, la momentul analizei erau in plina desfasurare finalele ATP World Tour si finala Fed Cup la tenis feminin. La aceste meciuri ofera aproximativ 15-20 optiuni de pariere.

Pariuri pe hochei

La momentul analizei aceasta casa de pariuri ofera pentru meciurile din NHL pana la 10 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte, similar si pentru KHL si ligile importante din Europa.

Optiunile de pariuri care se regasesc in general la competitiile importante din hochei sunt: rezultat final, total goluri, handicap, prima perioada, prima perioada/final, prima perioada sau final, numar de goluri par/impar.

Pariuri pe baschet

La meciurile din NBA, la momentul analizei, acest operator ofera aproximativ 25 de optiuni de pariere: rezultat final, total puncte, combinatii (echipa 1 castiga si numarul total de puncte va fi sub limita oferita, echipa 2 castiga si numarul total de puncte va fi sub limita oferita etc), total puncte pe sfert etc.

Sisteme de pariuri

Sistemele englezesti precum Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31 etc nu sunt disponibile, in schimb aveti disponibile permutari sau meciuri combinate (X din Y).

Optiuni speciale 

Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – nu este disponibila.

Oferta de pariuri Live — modest

Platforma de pariuri live este una modesta, in Romania exista in momentul de fata alegeri mult mai bune din punctul de vedere al pariurilor live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt aproape similare cu oferta pre-meci, la care se adauga si alte pariuri specifice evenimentelor live.

Transmisiuni in direct 

Nu sunt disponibile.

Grafica si statistici 

Nu sunt disponibile.

Calendar Pariuri Live

Nu este disponibil.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – nu este disponibila.

Puncte forte:
Nu iese din ecran cineva care sa te impuste
Puncte slabe:
Tot. Design neplacut, aplicatie greu de inteles si folosit, lipsa support chat, evenimente putine pt pariere si tip pariuri pe masura, intarzieri grosolane la retrageri, butoane ce nu pot fi folosite desi le arata pe site.
Puncte forte:
Cea mai slaba casa de pariuri
Puncte slabe:
Cea mai slaba casa de pariuri
Puncte forte:
Jucați la Mozzartbet.ro, și o sa constatați ca nu va validează pariurile, ramine ți și fără miza pariata cit și fără cistig😁😁😁slaba casa de pariuri
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Furt
Puncte forte:
Foarte bun e jocul alt ceva va multumesc 
Toate recenziile casei de pariuri Mozzart Bet (7)

Bonusuri Mozzart Bet

Bonus 100% pana la 500 de lei

Jucătorii care efectuează prima depunere pe site-ul mozzartbet.ro vor primi un bonus de 100% din valoarea primei depuneri.

Valoarea minima a bonusului este de 50 de RON, iar valoarea maxima de 500 RON. 

Bonusul va fi activat in cont imediat dupa prima depunere. 

Jucătorul trebuie să ruleze întreaga valoare a bonusului de 4 ori într-un termen de 60 de zile de la acordarea bonusului.

 • La pariuri sportive înainte de eveniment (pre-match) pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive care conțin minimum 4 selecții cu cota minimum 1.35.
 • La  pariurile live și la jocurile virtuale (Bet Radar) nu există condiții pentru numărul de evenimente sau cote minime pentru calculul rulajului.

Bonus 100% pana la 500 de lei

Jucătorii care efectuează prima depunere pe site-ul mozzartbet.ro vor primi un bonus de 100% din valoarea primei depuneri.

Valoarea minima a bonusului este de 50 de RON, iar valoarea maxima de 500 RON. 

Bonusul va fi activat in cont imediat dupa prima depunere. 

Jucătorul trebuie să ruleze întreaga valoare a bonusului de 4 ori într-un termen de 60 de zile de la acordarea bonusului.

 • La pariuri sportive înainte de eveniment (pre-match) pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive care conțin minimum 4 selecții cu cota minimum 1.35.
 • La  pariurile live și la jocurile virtuale (Bet Radar) nu există condiții pentru numărul de evenimente sau cote minime pentru calculul rulajului.

Despre casa de pariuri

Brandul MozzartBet este detinut de compania SC NOREPLY MOZZART SRL.

Acesta este, la origine, un operator de pariuri traditional care dispune de multe agentii in Romania si care la sfarsitul lunii iulie 2015 a obtinut si licenta pentru pariuri online prin intermediul site-ului mozzartbet.ro.

Din pacate, in acest moment, nu sunt de spus foarte multe cuvinte de lauda despre acest operator de pariuri.

Casa de pariuri MozzartBet ofera, totusi, transmisiuni sportive in direct, ceea ce este reprezinta un mare plus pentru amatorii de pariuri live. De asemenea, ca un plus demn de mentionat, exista aplicatii de mobil (aplicatia de Android trebuie descarcata accesand mozzartbet.ro de pe mobil, iar aplicatia de iOS este disponibila in AppStore).

Alte consideratii despre casa de pariuri MozzartBet:

 • Oferta sportiva nu se ridica la nivelul caselor de pariuri de top; 
 • Exista putine metode pentru depuneri si retrageri online;
 • Exista oferta pentru pariuri e-sports;
 • Ca metoda de contact cu clientii exista doar varianta e-mail.

Mozzart: site-ul oficial

Interfata site-ului Mozzartbet este una prietenoasa, usor de utilizat.

Culorile predominante ale site-ului sunt alb si albastru, ceea ce este o binefacere pentru ochii pariorilor. 

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care se poate paria. Aceasta lista este insa paupera, contine mai putin de zece sporturi sau domenii de pariere.  Oferta cuprinde, desigur, cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, pee le se pune accentul. Am remarcat, totusi, ca oferta de E-sports este prezenta la Mozzartbet.

Printr-un click pe sporturile disponibile puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. Iar la varietatea ofertei fotbalistice Mozzart sta bine, chiar foarte bine. La un meci de Premier League, spre exemplu, am descoperit un numar de aproximativ 300 de variante de pariere.

Butonul de  “pariuri live” se gaseste la loc de cinste, in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Pariuri sportive”. 

Mozzart: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Mozzartbet este o operatiune simpla, pasii ce trebuie urmati sunt foarte intuitivi. 

 • Procesul incepe cu un click pe butonul “ Inregistrare”, din partea din dreapta sus a site-ului;

Datele necesare deschiderii contului Mozzart

Detalii cont

 • Nume utilizator;

 • Parola ;

 • Confirmarea parolei;

 • Adresa de mail.

Informatii personale 

 • Numele si prenumele;

 • Data nașterii;

 • Acceptare termeni si conditii;

 • Click pe “Inregistreaza-te”.

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Mozzartbet

Contul de pariere la Winmasters trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

 • Pentru verificarea contului de utilizator este obligatorie trimiterea fotocopiei  cartii de identitate,  pașaportului sau permisului de conducere;

 • Dovada a adresei – se cere o fotocopie a facturii de utilități sau un extras de cont care să conțină numele și adresa.

   Fotocopia trimisa trebuie sa fie 100% vizibila. 

Mozzart: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Mozzart bet are o oferta destul de saraca. Lipsa bonusului de inregistrare este un handicap serios pentru Mozzartbet fata de celelalte case de pariuri. Se poate beneficia insa de o promotie Multibonus, ce ofera marirea cotei totale pentru minim sase evenimente pe bilet, sau de cote marite pentru unele evenimente alese zilnic.

Tipuri de bonusuri la Mozzartbet

 • Mozzart Multi Bonus
 • Happy Hour
 • Bonus cote
 • Minutul de top

Sectiunea de promotii este destul de putin vizibila pe site si destul de slaba ca oferta in realitate. Atunci cand alegeti  un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la indeplinirea cerintelor de rulaj pentru finalizare. 

Mozzart: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Mozzartbet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere la Mozzartbet

 • Loghează-te in contul Mozzartbet;

 • Selecteaza butonul “Depunere”;

 • Alege metoda de depunere si da click pe aceasta. Este important sa stii ca pentru prima depunere cu cardul este necesara inregistrarea acestuia.


Cum se efectueaza o retragere la Mozzartbet

 • Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea “Retragere”;

 • Esti transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune;

 • Completati datele cerute si validati cererea.

Mozzartbet ofera un numar foarte mic de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de 20 de lei, o suma accesibila pentru un parior la inceput de drum. Suma minima ce poate fi retrasa este tot de 1 leu, insa doar in agentii.

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Mozzartbet.

Mozzart: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Mozzartbet poate fi accesat si de pe mobil prin intermediul unei aplicatii pentru Android:

 • aplicatie de Android - o poti descarca de pe site-ul mozzartbet.ro si apoi instala in telefonul sau tableta ta

Aplicatia este gratuita .

Aplicatia mobila de pariere Mozzartbet: puncte forte 

 • şansa de a vedea întreaga gamă de oferte pusă la dispoziţie de platforma de pariuri online;

 • filtrezi oferta dupa sporturile preferate;

 • pariuri sportive şi peste 17.000 de evenimente live pe an;

 • acces la toate rezultatele meciurilor 


 Aplicatia mobila de pariere Mozzartbet: aspecte de imbunatatit

 • Nu oferă transmisiuni LIVE de la evenimentele sportive;

 • Uneori, pagina pe care te afli se poate bloca temporar.

Mozzart: relatiile cu clientii

Din pacate, nici la acest capitol casa de pariuri nu exceleaza, oferind o singura metoda de contact cu clientii.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Mozzart, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Intrebari si raspunsuri

🤩 Cum imi fac cont la Mozzartbet?

 Operatiunea de deschidere a contului Mozzartbet este simpla. Acest articol analizeaza fiecare etapa a crearii unui cont Mozzartbet, pornind de la deschiderea contului si verificarea acestuia, la metodele de depunere si retragere a fondurilor din contul de pariere.

🤓 Cum pariez la Mozzartbet?

Dupa operatiunile pentru deschiderea contului este necesara depunerea fondurilor in cont pentru a putea plasa primul pariu la Mozzartbet. Inainte de orice pariu, nu uitati cat de important e sa aveti un management al banilor riguros si  o strategie potrivita de pariere, pentru ca parierea presupune o planificare riguroasa a fondurilor lunare destinate pariurilor sportive. Aveti aici toate informatiile necesare inceperii parierii la Mozzartbet.

📱 Cum descarc pe telefon aplicatiile mobile Mozzartbet?

Pentru un dispozitiv mobil Android, este necesar sa intri in browserul telefonului sau a tabletei pe site-ul Mozzartbet, iar de pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicatia de pariuri. Desi exista magazinul Google Play, acesta nu poate da acces catre o aplicație de pariuri sportive deoarece Google nu permite acest lucru. De aceea, aplicatia poate fi descarcata doar de pe site-ul Mozzartbet.

💰 Cum retrag castigurile de la Mozzartbet?

Mozzartbet ofera un numar decent de metode de retragere, iar suma minima pe care o poti retrage este de doar 1 leu, insa doar in agentii. Nu uitati sa folositi pentru retragerea de fonduri aceeasi metoda pe care ati folosit-o la depunere.  Gasesti, in acest articol toate metodele de retragere a castigurilor tale din contul de pariere de la Mozzartbet.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
N/A
0%
Instant
Skrill
45 RON
N/A
0%
Instant
Trustly
45 RON
N/A
0%
Instant
Visa Electron
20 RON
N/A
0%
Instant
Visa
20 RON
N/A
0%
Instant
Agentie
20 RON
N/A
0%
Instant
Mastercard
Skrill
Minim
20 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
45 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Trustly
Visa Electron
Minim
45 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
100 RON
N/A
0%
2-4 zile
Skrill
100 RON
N/A
0%
24-48 ore
Trustly
100 RON
N/A
0%
Instant
Visa Electron
100 RON
N/A
0%
2-4 zile
Visa
100 RON
N/A
0%
2-4 zile
Agentie
100 RON
N/A
0%
1-3 zile
Mastercard
Skrill
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
2-4 zile
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
24-48 ore
Trustly
Visa Electron
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
2-4 zile
Visa
Agentie
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
2-4 zile
Minim
100 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
1-3 zile

Suport Mozzart Bet

Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 5+ zile.
[email protected]

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 0 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Mozzart Bet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
6
Poeflo
0
Mie mi-au blocat contul fara nicio explicatie, iar dupa mai multe incercari de a lua legatura cu ei, mi-au spus simplu ca fac parte dintr-un grup suspectat de frauda. Fac precizarea ca nu castigasem nimic pana atunci. Nu stiu cum sa fac sa-mi deblocheze contul...
Comentariul a fost editat
Adrian
Administratorul
0
Inca nu avem raspuns de la ei. Din punct de vedere al solutionarii unor astfel de situatii Mozzart nu este o alegere buna. Produsul lor de pariuri online este per ansamblu, parerea mea, slab. Iti recomand sa te inspiri din ratingurile Intelbet si sa te indrepti catre o alta casa de pariuri:

Ratingul pariorilor: intelbet.ro/rating-utilizator/
Ratingul in functie de oferta de pariuri Live: intelbet.ro/rating-live/
Ratingul in functie de cote: intelbet.ro/rating-cote/
Ratingul in functie de oferta sportiva: intelbet.ro/rating-oferta/

Toate casele de pariuri de pe site-ul nostru sunt legale in Romania, asadar stai fara grija.
Adrian
Administratorul
0
Ne poti spune care este username-ul contului inregistrat la Mozzart? Vom incerca a luam si noi legatura cu ei, iar in cazul in care situatia nu se rezolva, te-as sfatui sa te orientezi catre o alta casa de pariuri online. Aici vei gasi un rating intocmit strict in functie de preferintele utilizatorilor Intelbet: intelbet.ro/rating-utilizator/, dar daca te intereseaza ceva anume la o casa de pariuri (cote, live etc), ne poti raspunde la acest mesaj si te vom ajuta noi sa faci cea mai buna alegere in functie de nevoile tale.
Username-ul este Poeflo. Multumesc!
Adrian
Administratorul
0
Am contactat echipa de relatii clienti Mozzart, asteptam sa vedem ce raspuns ne dau. Te tin la curent.
danc01
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata