Case de pariuri care accepta Paysafecard

In ultimii ani, Paysafecard a devenit o metoda populara de depunere a banilor in conturile de pariere printre utilizatorii romani si asta din mai multe motive, pe care le voi prezenta mai jos. De asemenea, in acest articol iti voi prezenta cele mai bune case de pariuri la care poti efectua depuneri prin Paysafecard, dar si la care dintre ele poti efectua retrageri folosind aceasta metoda de plata.

Iti prezentam mai jos care sunt cele mai bune case de pariuri din România care acceptă Paysafecard:

Casa de pariuri Bonus Licență Recenzii
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala

Cele mai bune site-uri de pariuri care accepta Paysafecard

Printre metodele de plata folosite in ultimii ani de utilizatorii romani pentru a depune bani la case de pariuri online se numara Paysafecard. Aceasta este o metoda de plata online bazata pe vouchere, ce au afisat un cod PIN de 16 cifre. Aceste vouchere (cartele preplatite) se pot gasi in diverse puncte de vanzare sau le poti cumpara chiar si online. 

 • Pentru a efectua un depozit cu Paysafecard nu iti trebuie card bancar, nici macar cont bancar. 
 • Pur si simplu, achizitionezi de la un  magazin fizic (sau online) un cod Paysafecard si completezi online codul de 16 cifre la casa de pariuri la care vrei sa depui. 
 • De specificat ca vei primi exact atatia bani cat ai cheltuit pe respectiva cartela. Suma minima de cumparat (depus la casa de pariuri) este 25 lei, putand depune doar un multiplu al acesteia (50,75,100 sau 300 lei). Suma maxima pe care o poate contine un Paysafecard este de 300 lei.

Sa ma intorc insa la informatia cum ca ne putem cumpara un paysafecard si online. Exista anumite siteuri ce iti permit sa faci asta. Pana la urma, era un lucru firesc sa apara si o asemenea posibilitate. In ziua de astazi, foarte multe magazine iti ofera si posibilitatea de a cumpara online. Astfel, dupa cumparare vei primi instant codul paysafecardului pe adresa ta de mail. 

Alternativ, iti poti crea cont pe my.paysafecard.com. Acesta actioneaza ca un fel de portofel virtual, care aduna toate codurile paysafecard introduse de tine in acea aplicatie si le preschimba in bani. Apoi, cand doresti sa depui la o casa online trebuie doar sa te loghezi cu userul si parola my.paysafecard pentru a confirma tranzactia.

Pana nu demult, multe case online iti ofereau posibilitatea de a efectua retrageri doar prin transfer bancar daca ai depus cu Paysafecard. In ultimele luni insa, s-a inmultit vizibil numarul caselor de pariuri care accepta si retrageri prin contul my.paysafecard. Printre casele care ofera retrageri prin my.paysafecard enumeram: Betano, Superbet, Winmasters si Sportingbet. In cele mai multe cazuri, vei primi suma in contul my.paysafecard in aceeasi zi in care ai efectuat retragerea. 

Top 5 cele mai bune case de pariuri care accepta Paysafecard

In ultimul timp, casele de pariuri care prezinta Paysafecard ca metoda de plata s-au imputinat, insa au ramas destule cele care ofera aceasta metoda.

 In general, casele de pariuri nu foarte cunoscute sau care au obtinut recent licenta de a opera in Romania nu dispun de aceasta metoda de plata. Asta nu este insa o regula. De asemenea, la cateva case de pariuri nu esti eligibil la bonusul de inregistrare daca ai efectuata o prima depunere prin Paysafecard.

In continuare voi prezenta cele mai bune case de pariuri la care poti efectua depuneri prin Paysafecard, conform tabelului de mai sus. 

La Betano si Superbet poti efectua chiar si retrageri prin aceasta metoda; la restul poti retrage doar prin transfer bancar. Nu este insa singura solutie daca doresti sa retragi banii depusi prin Paysafecard. Astfel, dupa ce ai depus prin Paysafecard efectueaza o alta depunere, folosind alta metoda de plata. 

Asta deoarece la majoritatea  caselor de pariuri licentiate in Romania poti retrage doar prin metoda pe care ai folosit-o ultima oara la depunere. 

Casa de pariuri Betano

 • Este una dintre putinele case de pariuri care iti permite sa efectuezi retrageri in contul my.paysafecard. 
 • Depunerea minima este 20 lei, iar retragerea minima 40 lei.
 • Spre deosebire de alte case, nu percepe comisioane nici la depunere, dar nici la retragere. Aici nu ne referim la taxa de 2% la depunere si 3% la retragere, impusa prin lege.
 • Depunerea se realizeaza instant, iar retragerea in maxim 24 ore.
 • Esti eligibil la bonusul de inregistrare si daca efectuezi o prima depunere prin Paysafecard.

Casa de pariuri Superbet

 • Si la aceasta casa de pariuri poti efectua retrageri in contul my.paysafecard.
 • Atat depunerea minima, cat si retragerea minima este 20 lei.
 • Nu se aplica niciun comision daca se efectueaza o singura retragere pe zi folosind aceasta metoda.
 • In cazul depunerii, se aplica un comision de 0.4 RON. 
 • Atat suma depusa, cat si cea retrasa, este disponibila imediat.
 • Esti eligibil la bonusul de inregistrare si daca efectuezi cel putin una din primele 3 depuneri prin Paysafecard.

Casa de pariuri Get’s Bet

 • Depunerea minima este 20 lei si se realizeaza imediat ce te-ai logat cu userul si parola my.paysafecard si ai confirmat tranzactia.
 • Comisionul la depunere este de 2%.
 • Retragerea prin aceasta metoda de plata se realizeaza prin transfer bancar.
 • Esti eligibil la bonusul de inregistrare si daca efectuezi cel putin una din primele 3 depuneri prin Paysafecard.

Casa de pariuri Mr Bit

 • Depunerea minima este de 20 lei
 • Comisionul la depunere este de 2%.
 • Depunerea se efectueaza instant.
 • Esti eligibil la bonusul de inregistrare si daca efectuezi cel putin una din primele 3 depuneri prin Paysafecard.

Casa de pariuri Unibet

 • Depunerea minima este 10 euro, iar cea maxima 500 euro.
 • Comisionul la depunere este de 3%.
 • Depunerea se efectueaza instant.
 • Nu esti eligibil la bonusul de inregistrare daca efectuezi prima depunere prin Paysafecard.

Cum depui bani cu Paysafecard?

Dupa cum am precizat mai sus, pentru a plati cu Paysafecard la o casa de pariuri nu ai nevoie de card sau cont bancar. Trebuie doar sa mergi la un punct de vanzare si sa cumperi cartela preplatita. Alternativ, poti cumpara online un cod Paysafecard. Cel mai important partener este PayPoint. Magazinele partenere sunt marcate, in general, cu un semn specific in vitrina sau in afara magazinului. Mai jos iti vom descrie pasii ce trebuie urmati pentru a efectua cu succes un depozit la o casa de pariuri utilizand Paysafecard.

Pasul 1: Selecteaza butonul de depunere al casei de pariuri

Odata logat la casa de pariuri preferata, apasa pe butonul de depunere. In functie de casa, acesta poate fi vizibil pe prima pagina sau il poti gasi in “Contul meu”.

Pasul 2: Alege metoda Paysafecard

Dintre toate metodele de depunere disponibile, selecteaza “Paysafecard”. Inainte de a efectua depunerea, fii sigur ca esti informat in legatura cu eventualul comision perceput de Paysafecard la depunere. De asemenea, in cazul in care te afli la prima depunere pe site si vrei sa beneficiezi de bonusul de inregistrare, asigura-te ca respectiva casa de pariuri acorda bonusul si in cazul depunerilor cu Paysafecard.

Pasul 3: Completeaza suma pe care vrei sa o depui/introdu codul Paysafecard

Cele mai multe case de pariuri iti cer sa ai cont pe my.paysafecard pentru a utiliza aceasta metoda de plata. In acest caz, completezi suma pe care vrei sa o depui, apoi vei fi redirectionat pentru a completa userul si parola de pe my.paysafecard. Alternativ, poti scana un cod cu telefonul mobil in locul completarii userului si parolei. Putine case au insa aceasta alternativa. Dupa ce ai finalizat operatiunea, tranzactia va fi aprobata, iar banii iti vor aparea imediat in cont. 

In cazul caselor la care nu este obligatoriu sa ai cont my.paysafecard pentru a putea depune prin aceasta metoda, introdu in casuta pusa la dispozitie cele 16 cifre de pe cartela Paysafecard.

Siguranta, securitate si pariuri Paysafecard

Unul dintre cele mai sigure mijloace de plata este Paysafecard. 

 • Asta, in primul rand deoarece nu trebuie sa introduci datele cardului sau contului tau bancar pentru a putea depune. 
 • In al doilea rand, sa spunem ca nu exista nicio modalitate pentru atacatori de a sparge codurile paysafecard. Piratarea unui paysafecard nu este posibila datorita numeroaselor mecanisme tehnice de siguranta. 
 • Pentru ca gradul de securitate sa fie unul ridicat trebuie sa contribui putin si tu. Astfel, asigura-te ca vei cumpara codurile paysafecard doar din magazine autorizate sau de pe site-uri de incredere. 
 • De asemenea, nu impartasi codurile paysafecard prin telefon sau e-mail. 
 • Un alt detaliu important este acela de a nu arunca chitanta primita pentru Paysafecardul cumparat inainte de a introduce codul Paysafecard pe un site de pariuri. Altfel, s-ar putea ca altcineva sa se gaseasca hartia aruncata si sa foloseasca el codul. 

Aplicatii mobile care folosesc Paysafecard

Trebuie spus ca o casa de pariuri dispune de aceleasi metode de plata atat pe desktop, cat si pe aplicatia mobila. Drept urmare, poti efectua depuneri cu Paysafecard pe aplicatia mobila a oricarei case online care accepta Paysafecard ca metoda de plata pe desktop.

Betano

 • Este probabil casa de pariuri cu accensiunea cea mai rapida de cand a primit licenta de a opera in Romania. Asta se intampla in 2016. 
 • Betano dispune de promotii saptamanale atat la pariuri sportive, cat si in sectiunea de cazino.
 • Oferta Betano este una foarte bogata, fiind considerata de multi drept cea mai bogata dintre toate casele licentiate in Romania.
 • De-a lungul timpului, chiar si in prezent, poti participa gratis la diferite concursuri de cultura generala sau promotii.
 • Retragerile se proceseaza in cateva ore daca ai card VISA Direct.

Superbet

 • Foarte multi romani continua sa prefere aceasta casa de pariuri, cu toate ca de-a lungul timpul s-au iscat controverse in legatura cu neacordarea unor premii.
 • La Superbet ai parte de cateva promotii interesante, inclusiv o invartire zilnica.
 • Superbet detine, de asemenea, foarte multe agentii offline in Romania.
 • Oferta Superbet este una tentanta, aici putand viziona si meciuri din campionatul nostru, datorita faptului ca Superbet este sponsorul principal al Superligii.

Get’s Bet

 • Poti plasa si aici pariuri la agentii stradale pe teritoriul Romaniei, chiar daca acestea sunt vizibil mai putine decat Superbet, spre exemplu.
 • Are un bonus la inregistrare atractiv pentru primele 3 depozite, insa si un bonus saptamanal la depunere, la fel de atractiv.
 • Si-a imbunatatit recent aplicatia de mobil, oferindu-ne o experienta mai placuta.

Metode alternative de plata

In afara de Paysafecard, metodele de plata preferate ale romanilor sunt cele prin card bancar sau prin portofelele virtuale Skrill si Neteller.

Cardul bancar Visa

Cea mai folosita metoda de plata este cea prin card bancar. Tipul de card preferat de romani este Visa. Asta in principal deoarece in cazul retragerilor multe case de pariuri le proceseaza in termen de cateva ore, cateva minute sau chiar instant. Asta se intampla doar daca beneficiezi de Visa Direct. 

 • Nu exista casa de pariuri care sa nu accepte cardul bancar Visa ca metoda de plata. 
 • Cardul Visa este considerat printre cele mai sigure mijloace de plata.
 • Conform noilor reglementari, bancile cer cat mai multe elemente de autentificare cand platim online, pentru a se asigura ca plata este efectuata de detinatorul cardului. 
 • In aceasta privinta, trebuie punctat, de asemenea, ca site-urile de pariuri sunt si ele foarte bine securizate. Acestea folosesc un sistem de plata care permite comunicarea criptata intre site si browser, pastrand informatiile tale confidentiale. 

Mastercard

Metoda de plata prin Mastercard este si ea disponibila la toate casele de pariuri, la fel ca Visa. Este la fel de sigura precum cardul Visa, doar ca in acest caz procesarea nu se poate face in cateva ore, ca in cazul celuilalt tip de card bancar. Cel putin, din ce am intalnit. Rapiditatea platilor depinde si de banca operatorului de pariuri. In general, o retragere efectuata prin Mastercard soseste in contul tau bancar in cel mult 3 zile lucratoare. 

Skrill

 • Este un portofel virtual, aici putandu-te bucura de banii retrasi din contul casei de pariuri in termen de 24 ore de la solicitarea retragerii. 
 • Poti comanda si un card Skrill, cu ajutorul caruia poti retrage banii din contul Skrill de la orice bancomat.
 • De asemenea, portofelul virtual Skrill beneficiaza si de un program de loialitate, care li se poate parea atractiv unor utilizatori. 
 • La fiecare tranzactie la care folosesti Skrill primesti puncte de recompensa. Aceste puncte pot fi schimbate ulterior in bani cash. 
 • Nu in ultimul rand, sa spunem ca Skrill este o metoda sigura de plata, una dintre dovezile vizibile constand in acel lacatel care apare in bara de adrese, imediat ce ai accesat site-ul.
 • Partea mai putin placuta o reprezinta comisioanele. La aproape toate casele de pariuri exista comision la depunere prin metoda Skrill. De asemenea, comisionul la retragerea din portofelul Skrill pe card sau in contul tau bancar este unul destul de mare. 
 • Totodata, sa spunem si ca unele case de pariuri nu iti ofera bonus de inregistrare daca prima ta depunere este efectuata prin Skrill. Sa nu uitam nici de comisioanele la depunere si retragere pe care casa de pariuri trebuie sa le retina, conform legii. De mentionat insa ca Sportingbet, Betfair si 888sport suporta ele aceste comisioane. 

Neteller

 • Este un portofel virtual, la fel ca Skrill, avand o interfata si functii asemanatoare cu aceasta. 
 • Retragerile de la casele de pariuri sosesc in Neteller in termen de 24 ore. Si aici poti procura card Neteller pentru a efectua retrageri din cont direct din bancomate. 
 • Intalnim si aici programul de loialitate, care iti ofera puncte pentru fiecare tranzactie efectuata prin Neteller. De asemenea, poti alege ca valuta preferata RON. Astfel, vei scapa de comisionul pentru schimbul valutar. 
 • In schimb, la Neteller te vei lovi de alte comisioane, care, per total, sunt mai mari decat la Skrill. 
 • Ne referim la comisioane de depunere la casa de pariuri, dar si la cele de retragere din Neteller pe card sau in contul bancar. 
 • De asemenea, sa spunem ca nu toate casele de pariuri ofera bonus de inregistrare daca efectuezi o prima depunere prin Neteller.

Pariuri cu Paysafecard: cele mai populare sporturi

In general, sporturile spre care isi indreapta atentia pariorii romani sunt cele de echipa, insa si cele des televizate. Utilizatorii romani pariaza cu preponderenta pe doua sporturi. Este vorba despre fotbal si tenis. De altfel, cele doua sunt cele mai televizate sporturi, putand gasi cel putin o partida din aceste sporturi la orice ora din zi, chiar si din noapte. De punctat ca daca depui prin Paysafecard pariuri poti efectua pe orice sport, fara restrictii. Poti sa plasezi pariuri pe toate sporturile din oferta respectivei case online, indiferent de metoda prin care alegi sa depui.

Pariuri pe fotbal

 • Daca doresti sa efectuezi o depunere prin Paysafecard, iti recomand casele de pariuri care au aceasta metoda si care dispun de o oferta bogata in ceea ce priveste meciurile de fotbal. 
 • Aici ma refer inclusiv la transmisiuni in direct, care pot fi foarte utile inainte de a te decide ce pronostic sa plasezi. Totodata, ti-as recomanda, pentru comoditate, o casa de pariuri online care accepta si retrageri in contul my.paysafecard, nu doar depuneri.
 • Majoritatea caselor de pariuri prezinta o oferta bogata pentru competitii importante, cum ar fi Champions League, Europa League, campionatele de top ale Europei, Superliga Romaniei sau meciuri internationale.
 •  Cu Paysafecard, poti plasa pariuri studia si din oferta campionatelor modeste. Poate vor fi dati in care vei pune ochii pe un meci din liga Serbiei, spre exemplu, insa casa de pariuri la care ai depus nu ofera optiunea de pariere pe care intentionai sa mizezi. Iar daca vei face un compromis si vei miza pe o optiune de pariere asemanatoare, iar aceasta nu va fi castigatoare, cu siguranta nu te vei simti prea bine. Asta, mai ales daca pariul pe care doreai sa il plasezi initial este castigator. Asadar, este foarte important sa alegi o casa de pariuri cu o oferta bogata a meciurilor de fotbal. Sigur, asta depinde si de stilul tau de pariere.

Pariuri pe tenis

 • Un alt sport care se bucura de multe pariuri din partea utilizatorilor romani este tenisul. 
 • Fie ca vorbim de turnee de Grand Slam sau chiar de turnee ITF, o casa de pariuri ar trebui sa ofere pariuri la toate categoriile.
 •  O oferta bogata a meciurilor de tenis nu inseamna insa doar o gama larga de meciuri si competitii oferite, ci si zeci, poate chiar peste o suta de optiuni de pariere pentru un meci. 
 • De asemenea, ar fi ideal ca la casa de pariuri la care iti creezi cont pentru a paria pe tenis sa beneficiezi si de transmisiuni sportive din acest sport. Asta, in special daca esti un pasionat al pariurilor live.
 • Oferta bogata a pariurilor din tenis si prezenta transmisiunilor sunt doar cateva dintre criteriile pe care ar trebui sa le iei in calcul cand pariezi cu Paysafecard. De asemenea, te mai poti uita si la cote, promotii, asistenta live (live chat) sau chiar suma minima de depunere. 
 • S-au vazut cazuri in care un utilizator a depus suma minima, fiindca nu dorea sa riste prea mult si a ajuns sa retraga o suma cu trei sau chiar patru zerouri. 
 • Cotele sunt si ele destul de importante. Daca o casa de pariuri are cote prea mici in comparatie cu alte case, asta iti va afecta castigul in mod negativ. Daca nu vei sesiza imediat asta, cu siguranta vei remarca pe termen lung. 
 • Iar in ceea ce priveste meciurile de tenis se gasesc, din pacate, case la care cotele sunt modeste atat pentru victoria unui jucator, cat si pentru cea a adversarului. Asta se vede cel mai bine la meciurile live.

Concluzii

 • Paysafecard este o metoda de plata care nu necesita card sau cont bancar. Vorbim de o cartela preplatita, pe care o poti gasi la diferite magazine sau o poti cumpara chiar si online. Poti lua cartele de 25 lei, 50 lei, 100 lei sau 300 lei. 
 • Pe partea din fata a cartelei vei vedea 16 cifre, pe care trebuie sa le completezi ori in casuta aferenta depunerii la o casa de pariuri, ori pe site-ul my.paysafecard, in contul tau. 
 • Alternativ, daca vei cumpara online cartela paysafecard vei primi instant pe adresa ta de mail codul de 16 cifre. Tot mai multe case de pariuri iti cer insa datele contului my.paysafecard atunci cand doresti sa efectuezi o depunere prin aceasta metoda de plata. Poti efectua depunerea prin paysafecard atat de pe desktop, cat si de pe aplicatia mobila.
 • Sa iti creezi un cont pe my.paysafecard este simplu, sigur si gratuit. Dupa crearea contului completeaza in contul tau cele 16 cifre ale fiecarui cod paysafecard pe care il ai la dispozitie (si pe care nu l-ai folosit deja). 
 • Astfel, cand depui la pariuri prin paysafecard nu mai trebuie sa completezi codul din 16 cifre. Dupa accesarea metodei de plata si completarea sumei pe care doresti sa o depui, vei fi redirectionat pe site-ul my.paysafecard pentru a completa userul si parola. Apoi tranzactia va fi finalizata, iar banii vor aparea instant in contul casei de pariuri.
 • La cele mai multe site-uri ti se ia un mic comision din suma depusa cu Paysafecard. In general, acesta este de maxim 3%. La asta se adauga si comisionul pentru fiecare depunere, stabilit prin lege, care e de 2%. De precizat ca acest comision este suportat de 3 case de pariuri: Sportingbet, Betfair si 888sport. 
 • Printre casele online care iti permit sa efectuezi retrageri in contul my.paysafecard se numara Betano, Superbet si Winmasters.
 • In ceea ce priveste siguranta platii cu Paysafecard nu trebuie sa-ti faci griji. Paysafecard este una dintre cele mai sigure metode de plata, mai ales ca nu trebuie sa oferi date personale sau datele contului tau bancar cand efectuezi o plata prin aceasta metoda. 

FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

❓De unde pot cumpara o cartela preplatita?

Sunt multe puncte de vanzare autorizate de unde poti cumpara cartela preplatita Paysafecard. Lista magazinelor o gasesti pe my.paysafecard.com, dar iti este oferita si de unele case de pariuri. Alternativ, poti cumpara online cartela Paysafecard, iar codul din 16 cifre ce trebuie introdus pe site-ul casei de pariuri il vei primi pe adresa de mail.

❓Unde pot vedea soldul curent al contului meu?

Dupa ce te loghezi la o casa de pariuri, in partea dreapta sus iti apare sectiunea “Contul meu”. Accesand-o poti vedea mai multe rubrici, printre care si cea care iti arata soldul contului. La majoritatea caselor online acest sold il vei vedea tot in partea dreapta sus, in dreptul contului tau.

❓Ce comision se aplica pentru achizitionarea cartelelor?

Pentru a cumpara o cartela Paysafecard de la magazin sau online nu ai de platit niciun comision. Pur si simplu, primesti atat cat platesti. In schimb, la majoritatea caselor de pariuri platesti un mic comision daca alegi aceasta metoda de depunere, unul care in general este de pana la 3% din suma depusa.

❓Cat timp este valabila cartela?

Daca ai cumparat cartela de la magazin termenul de valabilitate este inscriptionat pe spatele cartelei. Daca ai cumparat online cartela vei primi pe mail si data de expirare, impreuna cu codul. Daca, in schimb, ai plasat codurile in contul my.paysafecard, acestea nu mai au data de expirare. 

❓Pot imparti soldul de pe cartela in mai multe tranzactii?

In cazul in care alegi sa completezi la casa de pariuri codul de pe Paysafecard, in cont poate fi depusa doar suma intreaga pe care o ai pe cartela. In schimb, daca alegi sa platesti din contul my.paysafecard poti introduce orice suma doresti, de oricate ori vrei, fara restrictii.

Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 


Postat de:

Copy the token