Ponturi pariuri hochei

Predictii de la expertii si tipsterii Legalbet. Gaseste turneul de hochei care te intereseaza si studiaza recomandarile tisperilor.

Ce sunt predictiile pe hochei?

Hocheiul nu este un sport atat de popular, cel putin in Romania, asta cauzandu-se si lipsei transmisiunilor in direct. In general, numarul optiunilor de pariere pentru un meci de hochei este unul mic. 

Mai sunt insa si exceptii, in functie de casa de pariuri aleasa. Printre optiunile de pariere enumeram: rezultatul final, pariuri pe goluri, pariuri pe perioade, pariuri pe handicap sau chiar pariuri speciale. 

Cum analizam un meci de hochei?

De departe cea mai pariata competitie de hochei este NHL, din SUA. Daca esti pasionat de aceasta competitie si doresti sa plasezi pariuri, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte, altele decat statistiica. Ne referim la jucatorii indisponibili, la gradul de oboseala al jucatorilor, dar si la forma de moment a golgheterilor echipei.

Ponturi gratuite din hochei oferite de Legalbet 

Pe site-ul nostru vei putea gasi analize si ponturi pentru meciuri de hochei pe gheata, mai ales din NHL sau din competitii internationale, cum ar fi Campionatul Mondial. 

Atentie insa, nu recomandam sa plasezi un pont pe hochei daca nu esti familiarizat cu acest sport. Nu te gandi ca doar pentru ca un pont recomandat de Legalbet are o cota mica, spre exemplu, acesta va fi si castigator.

Ponturi la pariuri -cele mai bune case de pariuri in functie de sport

Iti recomandam sa consulti lista caselor de pariuri recomandate in functie de sportul pe care pariezi in mod frecvent: Fotbal | Tenis | Volei | Baschet | Box | Formula 1

Need Register or Need Login pentru a accesa continut unic: statistici, cele mai bune cote, tendinte si sfaturi utile. Autentificare / Inregistrare
Copy the token