Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Betano pariuri sportive

500 RON
jucatori noi
Feedback: 29
Adauga feedback
Reclamatii: 
10 / 25 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Betano pariuri sportive

 • Aplicatie mobila cu functii avansate
 • Transmisiuni live
 • Oferta foarte bogata atat pre-meci cat si live

Puncte slabe Betano pariuri sportive

 • Suma minima ridicata la retragerea de pe card
 • Lipsa platformei de poker

Cote — bine

Este una dintre casele de pariuri online din Romania cu cele mai bune cote, marja de profit a operatorului fiind de pana in 5.5%.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia acestei case de pariuri online in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Betano Romania - marja la Fotbal

Betano fotbal - marja de profit la fotbal este oarecum uniforma de la un campionat la altul.

Am analizat meciuril din La Liga, Serie A, Bundesliga, Premier League, dar si din campionate medii ca valoare, precum Liga I, iar marja de profit rezultata a fost in jur de 5.5% in toate cazurile.

Singura diferenta este intre marja de profit aplicata la rezultatul meciului (1,x,2) si pariurile pe goluri, la acestea din urma aplicandu-se o marja de profit mai mare.

Exista chiar si meciuri la care marja de profit este de 0%, acestea fiind marcate cu inscriptia "0% marja".

Betano Romania - marja la Tenis

La turneele ITF casa de pariuri Betano opereaza cu o marja de profit in jur de 6%.

Betano Romania - marja la Baschet

Marja la baschet este chiar mai buna decat la fotbal, situandu-se in jurul valorii de 5% pentru competiile majore.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

www.betano.com este in top si din punct de vedere al ofertei de pariuri pre-meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri online www.betano.com in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima la Betano

Miza minima pentru pariuri pre-meci este 0.50 RON.

Betano pariuri online - dispune de pariuri pe Handicap in oferta?

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice - Nu

Betano pariuri sportive - oferta de pariuri pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) oferta de pariuri este una buna. Nu lipsesc pariurile principale: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si altele.

Betano pariuri sportive - oferta de pariuri pe tenis

Oferta de pariuri la tenis nu putem spune ca este una extrem de bogata, avand in vedere ca la momentul analizei se desfasoara turneul de Mare Slem Roland Garros, la care operatorii de top ofera zeci de speciale, din oferta nu lipsesc insa pariurile speciale precum total game-uri, handicap la game-uri, handicap la seturi, tie-break in meci, scor corect la seturi, asadar ca numar de speciale oferta este una medie, cu un numar mediu de 10 pariuri speciale.

Betano pariuri sportive - oferta de pariuri pe baschet

Oferta pentru baschet este una destul de buna, si pe langa varietatea ligilor prezente in oferta, spre exemplu la meciuri din NBA din oferta de pariere fac parte in jur de 50 de optiuni, in timp ce pentru majoritatea campionatelor au in jur de 25 de optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, pe ro.betano.com ai posibilitatea de a juca sisteme.

In plus poti juca si bilete cu baza. Pentru a alege un pronostic ca si baza trebuie sa apesi semnul „B” din dreptul sau, putand selecta mai multe baze. In final alegi sistemul cu care vrei sa combini bazele.

Optiuni speciale

Este disponibila optiunea „Cash Out” sau „Inchide pariul”. Aceasta optiune iti ofera posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul tau, in acelasi timp insa pentru pariurile in cazul carora s-a realizat un „Cash Out” nu se vor contoriza promotiile care impun anumite conditii de rulaj.

Oferta de pariuri Live — bine

Este unul dintre cei mai buni operatori de pariuri din Romania si in ceea ce priveste pariurile Live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia acestei case de pariuri online in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile si pentru pariuri live. Optiunile de pariere sunt aproximativ similare cu oferta pre-meci, la care se adauga pariuri specifice evenimentelor live.

Betano pariuri live - Transmisiuni in direct, grafica si statistici, calendar pariuri live

Un plus poate fi mentionat aici, si anume ca Betano ofera transmisiuni in direct pentru aproximativ 20.000 de evenimente anual din fotbal in cea mai mare parte si tenis sau alte sporturi.

In timp ce pariezi live ai posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand in acelasi timp la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Ai la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde poti verifica ce evenimente vor fi disponibile cu pana la 24 de ore avans, fara optiunea de a selecta o anumita zi sau un sport anume.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca esti interesat doar de anumite meciuri, pe www.betano.ro ai posibilitatea de a le adauga intr-o lista si sa ai acele meciuri mereu in prim plan.

Optiuni Speciale

Este disponibila optiunea „Cash Out” sau „Inchide pariul” si pentru pariurile aflate in desfasurare.

Puncte forte:
va plangti ca nu castigati?nu cred!
Puncte forte:
Mi-am primit banii cu noroc,doar pentru ca am avut rabdare sa plasez cca. 1400 pariuri cu 1 Ron si sa joc la casino
Puncte slabe:
Am beneficiat de bonusul lor de bun venit , iar din 2 pariuri am ajuns la suma de 3700 Ron , de aici am primit o limita frumoasa de pariere de 1 Ron pe bilet, in conditiile in care stiam ca am de rulat 3400 Ron,dar surpriza , un bilet mi l-au incadrat la nu stiu ce oferta si nu a fost considerat la cerintele de Rulare. I am intrebat cum ar trebui sa rulez eu peste 4000 Ron cu un 1 Leu pe pariu fara sa stau zi si noapte pe platforma lor, Raspuns: NE PARE RAU! Deci nu , multumesc , dar nu recomand aceasta casa de pariuri cat timp exista UNIBET .
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
pariuri blocate ...limitare in suma de bani la pariuri..esti limitat numai poti paria daca ai ceva profit..limitat la timpul de pariere de la catvea secunde ajunge la 15 secunde chiar ai mult...primesti email in care ei au dreptul sa te limiteze peste tot...tu nu ai nici un drept..mai nou se blocheaza pariurile din 30 in 30 de secunde sa nu poti paria...sau sa ai optiunea cash out...vei primi un email de fiecare in care ti se va spune ca se configureaza..sau transmisiunea nu e buna sau alte explicatii irelevante...bonusuri mai deloc doar daca le ceri...si te milogesti nu am vazut alt site care sa trebuisa ca sa ceri tu bonus dupa ce bani sume de bani consistente...esti limitat din toate punctele pe acest site...se fura bani cu japca...un site de 2 lei in care pur si simplu la un moment dat ti se vor fura bani..tu ca parior nu ai nici un drept in schimb ei au drepturi...nelimitate...mai nou se opreste 2% pt o buna inbunatatore ..va sfatiesc daca tot jucati sa nu va uitati la streamul lor pt ca fac delay si de 2..3 min ...pariati pe meciurile transmise la tv si acolo este delai dar nu asa mare...aveto foarte are grija cu acesti hoti...pacat ca nu pot pune pozezele pe site...sa se vada cu se blocheaza un meci de baschet din 30 in 30 de secunde
Puncte forte:
nimic..nimic...nimic
Puncte slabe:
limitare pariuri dupa ce scoti bani...timp foarte indelungat pt a lua un pariu....blocheaza pariurile...numai ai optiunea cash aut furt a drumul mare dupa ce scoti o suma de bani mai mare
Puncte forte:
iti dau momeala la inceput apoi te ard din toate pozitiile
Puncte slabe:
totul
Toate rapoartele de feedback (29)

Bonusuri Betano pariuri sportive

Betano oferta clienti noi: Bonus 100% pana la 500 RON

La prima depunere vei beneficia de un bonus de 100% pana la 500 RON, fara a fi necesar sa introduci vreun bonus la depunere. Partea si mai buna este ca bonusul poate fi rulat atat la pariuri sportive, cat si la cazino. Spre exemplu, daca vei profita la maxim de promotie si vei depune 500 RON, in cont vei avea instant 1 000 RON.

Pentru a te putea folosi de suma bonus trebuie sa rulezi valoarea depozitului o singura data la Pariuri Sportive si/sau la Jocuri de Cazino. Pentru a putea fi retrasa, suma reprezentand depunerea si bonusul trebuie rulata in termen de 90 zile de 5 ori la Pariuri Sportive sau de 12.5 ori la Cazino. Rulajul la Pariuri Sportive ia in calcul doar selectii cu o cota minima de 1.65, iar cel la Cazino doar jocurile Video Slots. Pariurile pe sansa dubla, scor corect pentru toate sporturile, precum si cele din fotbal pe pietele handicap si diferenta de scor nu sunt eligibile. Rulajul contribuie in proportie de 40% daca e jucat la Sloturi Video, miza maxima intr-o runda fiind de 5 euro.

Informatii suplimentare Betano oferta pentru clienti noi: pentru mai multe detalii acceseaza acest articol.

Informatii suplimentare Betano oferta pentru toti clientii: pentru detalii suplimentare despre promotii Betano iti recomandam acest articol.

Betano oferta clienti noi: Bonus 100% pana la 500 RON

La prima depunere vei beneficia de un bonus de 100% pana la 500 RON, fara a fi necesar sa introduci vreun bonus la depunere. Partea si mai buna este ca bonusul poate fi rulat atat la pariuri sportive, cat si la cazino. Spre exemplu, daca vei profita la maxim de promotie si vei depune 500 RON, in cont vei avea instant 1 000 RON.

Pentru a te putea folosi de suma bonus trebuie sa rulezi valoarea depozitului o singura data la Pariuri Sportive si/sau la Jocuri de Cazino. Pentru a putea fi retrasa, suma reprezentand depunerea si bonusul trebuie rulata in termen de 90 zile de 5 ori la Pariuri Sportive sau de 12.5 ori la Cazino. Rulajul la Pariuri Sportive ia in calcul doar selectii cu o cota minima de 1.65, iar cel la Cazino doar jocurile Video Slots. Pariurile pe sansa dubla, scor corect pentru toate sporturile, precum si cele din fotbal pe pietele handicap si diferenta de scor nu sunt eligibile. Rulajul contribuie in proportie de 40% daca e jucat la Sloturi Video, miza maxima intr-o runda fiind de 5 euro.

Informatii suplimentare Betano oferta pentru clienti noi: pentru mai multe detalii acceseaza acest articol.

Informatii suplimentare Betano oferta pentru toti clientii: pentru detalii suplimentare despre promotii Betano iti recomandam acest articol.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Neteller
40 RON
20000 RON
0%
Instant
Paysafecard
40 RON
4000 RON
0%
Instant
Skrill
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa Electron
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Transfer bancar
Nelimitat
Nelimitat
0%
2-3 zile
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
40 RON
Maxim
4000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa Electron
Visa
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Transfer bancar
Minim
Nelimitat
Maxim
Nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
2-3 zile
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
120 RON
8000 RON
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
2-3 zile
Neteller
120 RON
20000 RON
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
12-24 ore
Skrill
120 RON
20000 RON
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
6-24 ore
Visa Electron
120 RON
8000 RON
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
2-3 zile
Visa
120 RON
8000 RON
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
2-3 zile
Transfer bancar
Nelimitat
Nelimitat
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
2-3 zile
Mastercard
Neteller
Minim
120 RON
Maxim
8000 RON
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
2-3 zile
Minim
120 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
12-24 ore
Skrill
Visa Electron
Minim
120 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
6-24 ore
Minim
120 RON
Maxim
8000 RON
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
2-3 zile
Visa
Transfer bancar
Minim
120 RON
Maxim
8000 RON
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
2-3 zile
Minim
Nelimitat
Maxim
Nelimitat
Comision
0% primele doua retrageri intr-o luna, 3% incepand cu a 3-a retragere
Timp procesare
2-3 zile

Despre casa de pariuri

ro.betano.com este o platforma online (nu dispune de agentii stradale) pentru pariurile sportive si de cazinou care s-a lansat oficial in Romania in luna mai a anului 2016, atat pentru varianta desktop cat si pentru dispozitive mobile, si a devenit in ziua de azi una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri legale de la noi din tara. In ceea ce priveste versiunea de mobil, site-ul betano.ro este optimizat atat pentru a fi accesat direct din browserul de pe mobil, dar exista si o aplicatie/apk pentru Android ce poate fi descarcata de pe site, si o aplicatie in AppStore pentru iOS. Google Play nu permite astfel de aplicatii, tocmai de aceea trebuie sa descarci aplicatia cu extensia apk direct de pe site si sa o instalezi pe smartphone-ul tau.

Produsul oferit este unul foarte bun, cu o oferta sportiva de top, cu foarte multe sporturi disponibile, la care se adauga un numar mediu de speciale oferite pe fiecare sport in parte. Platforma ro.betano.com ofera acces la peste 4500 de ligi sportive locale si internationale si 35 de categorii pentru pariuri sportive si activitati care se desfasoara oriunde in lume, de la meciuri de fotbal pana la emisiuni de divertisment precum X Factor sau e-games precum DOTA 2. Betano online furnizeaza, de asemenea, streaming online pentru peste 24000 de evenimente pe an, inclusiv evenimente sportive locale si internationale (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligi Europene, ATP, WTA).

La betano.ro vei beneficia deseori de promotii (cod promo sau sub alte forme) si rareori se ofera si bonusuri fara depunere.

Betano depunere minima - prin intermediul cardului este de doar 20 RON. Betano sta bine si la capitolul Relatii Clienti, avand la dispozitie toate metodele uzuale de contact.

Este parte a grupului GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online inregistrata in Malta, cu sediul in FlatB8. „The atrium”, West Street, Msida. Compania opereaza in Grecia si Cipru sub marca Stoiximan.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Betano, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Appstore Google Play
Site optimizat pentru mobil
Live chat
Betano Contact, program de lucru: Luni - Duminica intre orele 14:00 - 23:00. Timp mediu de raspuns 60 secunde
Incaseaza bonusul la pariuri oferit de Betano pariuri sportive
betano.ro
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
13
Comment transfered from Complaints section
astept de 3 zile 3 retrageri de la betano am discutat de 15 ori cu cei de la relatii clienti ,au spus ca platesc doar ce le trebuie suplimentar alte dovezi sa imi trimita banii in cont,am trimis tot ce mi sa cerut au comfirmat ca este ok dar plata tot nu au facut-o
Comment transfered from Complaints section
Nu inteleg de ce betano m-a limitat la un euro miza pariurilor. Majoritatea pariurilor jucate aici au fost la 0% marja si per total pe parcursul anului 2019 am iesit pe profit cu cateva mii lei, in conditiile in care am jucat cateva sute de pariuri cu 0% marja.
Comment transfered from Complaints section
De 4 zile am efectuat o retragere și nici pana astăzi nu mia fost aprobata iar când am luat legătura cu ei mi sa spus ca se fac verificări. Asa ceva nu am mai întâlnit!!! Nu va faceți cont la betano!!! Când depui totul este frumos iar când vrei sa faci și tu o retragere se fac verificari.
Comment transfered from Complaints section
Am pus pariul care se vede mai jos in minutul 49. Am zis sa fac 550 lei, scot 500 si joc mai departe. Imediat dupa ce am pus pariul piata cu peste/sub 0.5 goluri s-a inchis! Dar numai aceasta piata, celelalte nu. Pur si simplu era cu gri. Am zis ca meh poate se da gol sau cine stie. Prim minutul 70 am vazut ca nu s a marcat si am zis sa dau cash out dar surprizaaa, aceeasi piata inchisa pe cand celelalte erau toate deschis inclusiv cele pe goluri si asa mai departe. Contactez serviciul clienti si explic situatia si ea tot imi spunea ca din cauza conexiunii cu furnizorul nu este disponibila piata. Si ii spun daca era asa, cum de s-a intamplat exact dupa ce am plasat pariul? Si daca era asta cauza, de ce celelalte piete erau diaponibile dar doar asta nujQuery1111043257931559558205_1580478074772 Si din nou acelasi raspuns si incerca sa ma evite.
Comment transfered from Complaints section
Este o casa de pariuri de nota 10 nu cred ce comentează cei după margine cu mine au fost super ok cei de la betano
Comment transfered from Complaints section
La meciul leipzig - rosenborg din suma de 860 ron am pariat primul corner oaspetii suma de 700 ron pe cota 3.25 urmarind meciul live pe tv. Pariez pe cornere si pe tenis pt. ca mi se par mai usor predictibile , evident echipa care se apropie de poarta adversa obtine cornerul mai degraba decat echipa care se apara...logic. In cazul in care echipa care ataca nu obtine cornerul apelez la functia cash out. Pariul a fost castigator suma a fost introdusa in cont si in continuare la o lovitura libera cu centrare in careul german am pariat urmatorul corner oaspetii mingea fiind deviata in corner din centrare. Am pariat 2094 pe cota 3.2 si pariul desi a fost validat corect banii nu au fost introdusi in cont ,dimpotriva m am trezit ca au anulat ambele pariuri potrivit termenului ca rezultatul se stia dinainte.Deci daca pariezi live si iti iese nu iti accepta pariul ...trebuie sa pierzi ca sa fie acceptat.Cu o seara inainte am avut cel putin 2 pariuti de peste 4000 ron pierdute si nu s au sesizat sa le anuleze , pariuri jucate pe tenis cand mingea era in joc.Am trimis un mail la onjn sa vedem rezultatul.
Comment removed for insult
Comment transfered from Complaints section
Intamplarea : 17 octombrie 2016, da...2016, fac o depunere, plasez un pariu, determinat castigator care dupa cateva zile este modificat ca fiind in asteptare. In asteptare se afla si astazi, 5 octombrie 2018.

Raspunsul lor este acela astazi precum a fost si acu 2 ani :


" Bună seara din partea Betano!


Dorim să vă informăm cu privire la pariul cu numărul de înregistrare X al meciului Y va rămâne deschis conform termenului 12.4.7. Acesta încă nu a fost stabilit și va rămâne deschis pentru mai multe cercetări deoarece acest meci a fost raportat către TIU (Tennis Integrity Unit) după un scandal în cadrul ESSA (Asociației de Securitate a Sportului European) "Facem apel la răbdarea dvs până când aceste cercetări vor fi finallizate.


Suntem la dispoziție dvs.pentru orice întrebare sau informație suplimentară.

Deci acesta agentie ( ca sa-i spun asa) face si investigatii. Sunt sigur ca se pariaza sute, poate mii de meciuri pe an care sunt suspecte, investigate, insa nu am auzit de un asa abuz din partea unei case de pariuri. Le-am cerut, inclusiv, sa mi ofere cota 1, sa mi recuperez banii insa nici asa nu s-a dorit.

Tin sa mentionez ca suma depaseste cu putin 1000ron iar cota ~ 2.

Reclamatie facuta la MGA iar raspunsul a fost ca aceasta functioneaza sub legile din Romania si nu pot face nimic iar ONJN-ul, pur si simplu, s-au dezis repede de problema invocand termeni din regulamentul celor de la Betano, termeni cu care ei au fost de acord.

Un abuz al unei agentii (Betano) si o ignoranta fata de consumator al celor care le-au dat licenta. ( Onjn).
Comment transfered from Complaints section
Azi 25/08/2018, in timp ce rasfoiam ofertele de pariuri la tenis US Open feminin, am gasit o oferta pe betano care parea convenabila dar deloc imposibila - Cota ca Serena Williams sa fie eliminata in runda a 4-a, cand are sanse sa se intalneasca cu Halep, era de 8. Toate casele de pariuri o dau pe Serena favorita la castigarea US Open, deci cota pare rezonabila. Am mai plasat alte 3 pariuri similare pt alte jucatoare. La cateva minute distanta 2 dintre cele 4 pariuri plasate, inclusiv cel de mai sus, au fost anulate.

I-am contactat telefonic si am primit acest raspuns pe mail:
"Dorim să vă informăm că pariul dvs. cu bet id
424993827 & 424990405 care se referă la US Open - Speciale (F) - 2018
și oferta Etapa de eliminare s-­a stabilit ca "Nul" pentru că a existat o greșeală evidentă în afișarea prețului în momentul în care dvs ați înregistrat biletele. Valoarea pariatăa fost returnată în contul dvs.
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat dar vă asigurăm că această acțiune a avut la baza clauza 1.15.2.2 Preț incorect din Reguli de pariere ale paginii noastre."

Iata ce spune clauza 1.15.2.2: "Preț incorect - Când se identifică o eroare evidentă înainte de inceputul evenimentului, atunci pariul va fi anulat și considerat invalid, iar clientul va fi informat prin email de către GML."

Aceasta clauza nu defineste in nici un fel ce inseamna "eroare evidenta". Cu alte cuvinte betano o poate aplica arbitar, daca considera ca pariul nu le mai este convenabil.

Acest lucru mi se pare inacceptabil si m-as astepta ca pariurile sa fie reactivate la cotele la care am pariat.

P.S.La alte case de pariuri clauza erori este mai precis specificata. De exemplu la betfair, cap. 9 erori:
https://www.betfair.ro/aboutUs/Sportsbook.Rules.And.Regulations/#

"Totuși, dacă în urma unei probleme de natură tehnică, a unor probleme ce țin de sistem sau a unei erori umane este acceptat un pariu care este contradictoriu (care include prevederi referitoare la handicap sau prevederi similare) și/sau se încheie în termeni:

efectiv diferiți de cei disponibili pe piața generală a pariurilor la momentul plasării pariului; sau ... Betfair va decide pariurile câștigătoare la „cota corectă”."


Cu alte cuvinte trebuie sa existe o piata generala si cotele de la betfair sa fie evident diferite de cele de pe piata generala. Pariurile in cazul meu sunt unice betano, nu am gasit echivalent pe piata generala la momentul parierii.
Comment transfered from Complaints section
Betano,cand zici acest nume deja te gandesti la bani pierduti!Nu cumva sa castigati la aceasta casa o anume suma si sa aveti pretentia sa va primiti banii!Ai dat retragere...imediat un super `Departament abilitat` o sa iti ia contul la verificari `periodice` (periodice-cand ai dat retragere)si o sa astepti ca un roman care le indura pe toate in tara asta sa ti se dea un raspuns!Un raspuns o sa primesti cand acesti domni care nu pot fi deranjati ca au foarte multa treaba, or sa se trezeasca bine dispusi si or sa zica-dam cu banul...ii dam banii sau nu..!Nu va sfatuiesc sa jucati nici macar 1 leu la ei,te mint si la telefon si pe chat si pe email de numai sti de capul tau!Eu primesc raspuns dupa 6 zile de `VERIFICARI` ca este ok,dar banii au intrat in cont dupa alte 3 zile!In 9 zile am stat si am suferit pentru banii mei,pentru ca am acceptat sa joc la aceasta minunata casa de pariuri!Nu se poate sa fim atat de umiliti de catre ei,dar se pare ca nimeni nu face nimic si ei sunt bine mersi!Inchei prin a spune:cand se fac depuneri si pierdem banii ..se fac aceste verificari amanuntite cu contul pe 0 de catre acel `departament`?Nu,esti binevenit cand pierzi,sa nu cumva sa castigi ca intra baietii ninja in actiune!
SI EU AM STAT 7 ZILE DUPA UN CASTIG DE 4500 RON----IMI AFISA MEREU -CA SUMA ASTEAPTA SA FIE APROBATA SI OPTIUNE DE ANULARE !!! adica in loc sa iei banii-de nervi stai si anulezi retragerea si pierzi banii !! mai sunt cateva case de pariuri infecte, care pacalesc axact ca ei : BETANO- NET BET-CASA PARIURILOR-SUPERBET !!! ATENTIE MARE-astea spala banii si traiesc din aranjamentele cu arbitrii-federatie!! cine sunt sponsorii echipelor de la noi, car ejoaca teatru si fac blaturi
?? casele de pariuri ?? da.....cine sunt patronii acestor case, ghita....niculae..pascany ??? cine numeste presedintele la federatie ??? totul este politic si aranjat !!! sfatul meu-jucati maxim 5-10 lei pe cote de 4-5 maxim-si intr o luna aveti castig 1000 ron , asa cu bataie !!! ceea ce vedeti pe net cu bilete de 20 meciuri este fals........
Milan
Tipster
0
Totusi, ai primit banii! Incearca winmasters o perioada si sunt sigur ca nu o sa mai ai aceasta parere despre betano.
ESTE NORMAL CA ATUNCI CAND PIERZI , ITI RETRAG BANII MEDIAT DIN CONT, IN 2 SECUNDE !! INSA..cand castigi, te lasa 1-2 ore sa astepte rezultatul oficial ???? cum este cand ai un pariu castigat -IAR BETANO-IL VALIDEAZA NECASTIGATOR ?? dupa ce te certi cu ei, iti cer CONFIRMAREA A CEEA CE SPUI, DACA CREZI CA AI CASTIGAT -SA ADUCI O CONFIRMARE-VIDEO-LINK ??? CUME STE POSIBIL ??? STIM CU TOTII CA ACESTE CASE , BODEGI, SUNT FACUTE SA SPELE BANII !! SUNT MANA IN MANA CU POLITICA, FEDERATIA-ARBITRII-TOTUL ESTE ARANJAT IN ROMANIA !! daca vrea cineva dovada a ceea ce spun , ii pot trimite pe whatsapp print screen cu ceea ce justifica ei , serviciul lor de rahat , care doar fura !! bani retrasi in cont dupa 4-5 zile, castiguri nevalidate dupa 2-3 ore, pariuri schimbate in istoric- AM PARIT 11 M PE COTA DE 5.70- SUMA DE 400 RON, dar cand ma uit la istoric pariuri- vad cota de 4.12 ???? pariul a fost castigat oricum dar de ce fura??? un sfat sincer- daca nu vreti sa pierdeti vremea si banii, EVITATI ACEASTA CASA !!! totul este fals la ei- cash out blocat din minutul 20-30----daca vad ei ca nu ai sanse sa castigi, il blocheaza !! ATENTIE - pariurile live -meciurile transmise live sunt un fals........in realitate meciul este cu 15-20 secunde inainte a ceea ce vedem noi la tv si pe net !!! URMARITI CUM O ECHIPA ARE O LOVITURA DE COLT , DAR PE TV MINGEA ABIA ESTE LA JUMATATE....APOI DUPA 8-15 SECUNDE AJUNGE CORNER !! TOTUL ESTE FALS- ATENTIE MARE !!!
Xavier
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata