Case de pariuri cu Neteller 2024

Vrei sa efectuezi depuneri si retrageri la case de pariuri folosind metoda de plata Neteller? Acest articol iti va oferi mai multe detalii despre acest portofel virtual. Majoritatea caselor de pariuri dispun de aceasta metoda de plata, care prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje, la fel ca orice alta varianta. Despre acestea vom vorbi pe larg in cele ce urmeaza.

Lista caselor de pariuri cu Neteller

Mai jos va vom prezenta cele mai bune case de pariuri online cu Neteller ca optiune de plata, din punct de vedere al bonusului de inregistrare la pariuri sportive. Ne referim exclusiv la bonusuri de rulat, nu si la freebeturi sau pariuri fara risc.

Casa de pariuri Bonus Licență Recenzii
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala

In ceea ce priveste limitele minime de depunere si retragere, acestea sunt avantajoase. De remarcat ca sunt case de pariuri Neteller cu o limita minima de depunere, dar si de retragere de doar 20 lei. In tabelul de mai jos vom prezenta cateva limite minime de depunere si retragere la cele mai importante case de pariuri licentiate in Romania care ofera portofelul virtual Neteller ca modalitate de plata.

Casa pariuri Depunere minima Neteller (RON) Retragere minima Neteller (RON)
Betano 40 40
Winmasters 40 80
Favbet 20 20
Fortuna 25 50
Unibet 65 65
Superbet 20 20
Mr.Bit 20 20
NetBet 40 80

Ce este Neteller si cum se foloseste?

Neteller este un portofel virtual, cu ajutorul caruia poti efectua depuneri si retrageri. Trebuie sa ai card bancar pentru a folosi aceasta metoda de plata. Daca esti familiarizat cu portofelul virtual Skrill, sa spunem ca la Neteller interfata este asemanatoare.

La casa de pariuri la care doresti sa efectuezi depunerea nu este nevoie sa treci detaliile cardului.

Pur si simplu, dupa alegerea metodei de depunere si a sumei pe care vrei sa o depui in cont, casa de pariuri te va redirectiona catre site-ul Neteller. Introdu apoi parola contului Neteller pentru a confirma depozitul.

Cum depui banii in contul Neteller?

Principala preocupare a celor care sunt reticenti in a folosi mijloacele online de plata o reprezinta siguranta datelor. Trebuie sa stii ca portofelul virtual Neteller este una dintre cele mai sigure metode de plata din lume. Asadar, nu ar trebui sa iti faci niciun fel de griji din acest punct de vedere.

Iata care sunt pasii pe care un parior trebuie sa îi urmeze pentru a folosi portofelul virtual Neteller:

 • Acceseaza site-ul Neteller

Intra pe site-ul oficial Neteller ( www.neteller.com). Poti vedea inca din pagina principala cat de usor este sa iti creezi un cont.

 • Inregistreaza-te

Odata ajuns pe pagina principala, apasa butonul “Join for free” si completeaza cu datele  personale. Dupa ce te-ai inregistrat, ti se cere sa completezi adresa fizica, telefonul si  adresa de mail.

 • Efectueaza o depunere

Poti adauga bani in contul Neteller folosind una dintre cele 4 metode oferite: transfer bancar manual, card bancar, Paysafecard sau Paysafecash. Cel mai mic comision ti se va retine la transferul bancar manual: doar 1% din suma depusa. Aici dureaza insa maxim 5 zile lucratoare pana ce banii iti vor aparea in contul Neteller, in vreme ce la celelalte metode depunerea se realizeaza instant. De mentionat ca depunerea minima este 1 euro sau echivalentul in moneda aleasa la crearea contului.

 • Verifica-ti contul

Pentru a putea retrage banii in contul bancar, trebuie sa iti verifici contul Neteller. Pentru asta trimite o poza cu buletinul/pasaportul, in dreptul feței. Asta se poate realiza cu ajutorul webcamului calculatorului.

Alternativ, poti descarca aplicatia Neteller pe telefon, pentru ca apoi sa folosesti camera telefonului pentru a face poza. Apoi ti se va cere o verificare a adresei.

Daca nu ai contul verificat poti efectua depuneri totale in Neteller pana la 250 euro. De asemenea, poti depune la o casa de pariuri.

Poti sa efectuezi chiar si retrageri din Neteller, dar doar in portofelul virtual Skrill.

De ce sa utilizezi Neteller la pariuri sportive?

Trebuie sa recunoastem ca in acest moment portofelul virtual Neteller nu se afla in topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste metodele de plata.

Asta, mai ales de cand casele de pariuri au introdus, obligate fiind de lege, impozite la efectuarea depunerilor si a retragerilor. Drept urmare, nu putine sunt casele de pariuri care, pur si  simplu, au renuntat sa mai ofere aceasta metoda de plata deoarece nu sunt attractive pentru pariori.

Totusi, sa spunem ca o depunere, precum si o retragere prin Neteller, se poate efectua mai usor decat una prin card de credit sau transfer bancar. Asadar, daca preferi comoditatea la depuneri si la retrageri, portofelul virtual Neteller reprezinta varianta ideala.

Avantaje si dezavantaje Neteller

Daca esti in dubii privind alegerea portofelului virtual Neteller ca metoda de depunere la o casa de pariuri, sa spunem ca aceasta metoda prezinta destule avantaje. Sigur, sunt si o serie de dezavantaje.

Avantaje Neteller    

 • Deschiderea unui cont online la Neteller dureaza maxim un minut.

 • Este una dintre cele mai sigure metode de plata.

 • Poti efectua depuneri la casele de pariuri fara sa fii verificat.

 • Poti retrage banii din contul Neteller direct de la bancomat daca vei aplica pentru cardul fizic Neteller.

 • Ai un program de loialitate, conform caruia primesti puncte pentru fiecare tranzactie.

 • Poti efectua retrageri chiar si in portofelul crypto, daca esti interesat de asa ceva.

 • La deschiderea contului poti alege ca valuta preferata RON. Astfel, nu va mai trebui sa platesti comision si pentru schimbul valutar.

 • Faci retrageri in maxim 24 ore de la o casa de pariuri in contul Neteller.

Dezavantaje

 • Sunt comisioane de plata, atat la depunerea in Neteller, cat si la retragere.

 • La depunerea si retragerea de la anumite case de pariuri, Netellr percepe comision (altul decat decat cel de 2%, respectiv 3%, retinut de casa de pariuri).

 • Platesti extra-comisioane daca iti creezi un card fizic Neteller.

 • Interfata este indisponibila in limba romana.

 • Sunt multe case de pariuri care nu iti ofera bonus de inregistrare daca efectuezi prima depunere prin Neteller.

Metode alternative de plata

Metoda de plata Neteller este intalnita la multe case de pariuri, chiar daca in ultimul timp cateva au renuntat sa o mai ofere. Daca esti in cautarea unor metode alternative de plata, poti alege dintre card bancar, portofel Skrill sau chiar Paysafecard, metoda din ce in ce mai populara printre utilizatorii romani.

Skrill

 • La fel ca Neteller, este un portofel virtual, de la casa de pariuri banii sosind in Skrill in maxim 24 ore.

 • Are o interfata si functii asemanatoare cu Neteller.     

 • La fel ca Neteller, dispune de un program de loialitate, in care castigi puncte cu fiecare tranzactie. Punctele pot fi preschimbate chiar in bani cash.

 • In ceea ce priveste retragerile, comisioanele sunt aceleasi ca la Neteller.

 •  Difera doar comisionul pentru retrageri prin transfer bancar, care e de 27 lei, ceva mai mic ca la Neteller.     

 • Nu ai comision la depunerile prin transfer bancar, fata de 1%, cat este la Neteller.     

 • De asemenea, comisionul la depunere prin card bancar este de 1%, fata de 2.5%, cat este la Neteller.   

Cardul bancar VISA

 • Cea mai populara metoda de depunere la o casa de pariuri o reprezinta cea prin card bancar.      

 • Cardurile VISA beneficiaza de cele mai sigure protocoale de securitate. In ultima perioada, depunerile cu VISA sunt preferate de catre utilizatori.     

 • Nu exista casa de pariuri licentiata in Romania care sa nu accepte VISA ca modalitate de plata.

 • Daca ai card VISA ce are implementata functia VISA Direct vei constata un mare avantaj. La multe case de pariuri retragerile folosind acest card se vor procesa in cateva ore, cateva minute sau chiar instant. Daca nu ai implementata aceasta functie, in general procesarea retragerilor dureaza intre 2 si 5 zile lucratoare.

Cardul bancar Mastercard

 • Faptul ca este disponibil la nivel mondial face acest tip de card sa aiba o     securitate sporita a tranzactiilor.

 • La fel ca in cazul VISA, toate casele de pariuri accepta Mastercard ca modalitate de plata.

 • Spre deosebire de VISA, retragerile cu Mastercard nu au optiunea de a se procesa in termen de maxim 24 ore, cel putin deocamdata. 

 • Aici procesarea se efectueaza, de obicei, in 3 sau 4 zile lucratoare. Sigur, pot fi si exceptii, in functie de casa la care efectuezi retragerea.     

Paysafecard

 • Este o metoda de plata preferata tot mai mult de romani in ultimii ani. Asta, in special deoarece nu ai nevoie de card bancar pentru a efectua depuneri si retrageri. Pur si simplu, cumperi un Paysafeca (cartela preplatita) de la un magazin, pentru ca apoi sa iti creezi un cont in aplicatia Mypaysafecard.

 • Iti poti alege un Paysafecard de 25 lei, 50 lei, 100 lei etc., in functie de suma pe care doresti sa o depui. In momentul depunerii la casa de pariuri vei fi redirectionat catre contul tau Mypaysafecard.

 • Multe case accepta depunerea cu ajutorul Paysafecard. Foarte putine sunt insa cele care accepta retragerea prin contul Mypaysafecard. In foarte multe cazuri, daca ai depus prin Paysafecard retragerea poate fi efectuata doar prin transfer bancar.

Concluzii

 • Neteller este un portofel virtual, cu ajutorul caruia poti efectua depuneri si retrageri de la casele de pariuri. In ultimul timp, numarul caselor online care ofera Neteller ca optiune de plata s-a micsorat.

 • In continuare insa, avem multe agentii de pariuri online care inca o mai ofera. Avantajele in ceea ce priveste aceasta metoda de plata sunt destule: de la sosirea banilor in contul Neteller de la o casa de pariuri in maxim 24 ore pana la retragerea direct de la bancomat daca iti achizitionezi un card fizic Neteller.

 • Cel mai mare dezavantaj il reprezinta insa comisioanele. Fie ca vorbim de depuneri sau de retrageri, ni se opreste un comision. In anumite situatii, acest comision este ceva mai mare decat la portofelul virtual Skrill.

 • Este foarte usor sa deschizi un cont la Neteller. Poti efectua depuneri la casele de pariuri din contul Neteller chiar daca nu esti verificat. Trebuie insa sa iti verifici contul pentru a putea depune in total mai mult de 250 euro sau pentru a putea efectua retrageri in contul bancar.


FAQ - Intrebari comune si raspunsuri

❓Ce bonusuri pariuri ofera agentiile sportive?

Aproape toate casele de pariuri iti ofera in momentul inregistrarii pe site un bonus de bun-venit. In afara acestora, periodic sunt oferite si promotii, unele cu premii atragatoare. De asemenea, daca esti un jucator cu un rulaj mare la acea casa de pariuri, poti primi si promotii exclusive. Atentie insa: daca depui bu portofelul Neteller e posibil sa nu primesti bonusul la unele case de pariuri.

❓Trebuie sa-mi confirm identitatea daca vreau sa folosesc Neteller?

Daca nu iti confirmi identitatea poti efectua depuneri totale in Neteller de maxim 250 euro sau echivalentul in moneda aleasa. De asemenea, poti efectua retrageri, insa doar in Skrill. Totodata, verificarea contului este o conditie ceruta de casele de pariuri la inregistrare.

❓Ce taxe se aplica atunci cand retrag bani in contul bancar?

Amintim ca pentru a retrage bani din contul de Neteller in contul bancar trebuie sa fii verificat. Poti retrage prin card bancar sau prin transfer bancar. Comisionul pentru o retragere folosind cardul este de 1.99% din suma retrasa, iar pentru una folosind transferul bancar este de 10 dolari.

❓Cat timp dureaza sa ajunga banii in contul meu bancar?

Retragerea prin Neteller este destul de operative. Din momentul retragerii din contul Neteller in contul bancar esti nevoit sa astepti maxim 3 zile lucratoare.

Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Postat de:

Copy the token