Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Intrebare - raspuns

In aceasta sectiune poti adresa intrebari referitoare la case de pariuri

Probleme casa pariurilor
Revin cu o specificație ca retragerea de bani era pe același Iban pe care l-am folosit ca și depuneri
Probleme casa pariurilor
Bună ziua... Sunt client casa pariurilor din 2017 și in acești ani un pic de depuneri am făcut, acum am de făcut o retragere și nu o accepta 1700 nici măcar nu e o avere mi se cere din nou poza după buletin card, data I fintarii contului, prima depunere care sa făcut fără nic i un motiv. Poate cineva sa ma ajute cu ceva?
retragere netbet
Cat timp dureaza aprobarea unei retrageri pe netbet.ro? Am o cerere de ieri 22.03.2020 si este inca in asteptare. Multumesc!
Retragerea din casa pariurilor
Bună ziua, oare după 10 zile lucrătoare, va valida casa pariurilor un transfer bancar? Deja au trecut 8 zile de la momentul când a fost înregistrată confirmarea de plata prin transfer bancar...
Inchiderea contului
Buna ziua, am si eu o problema, am jucat si dupa ce am pierdut destul de multi bani contul mi-a fost inchis si nu mi sa dat nici o explicatie. As dori sa depun o plangere impotriva saitului respectiv. Imi poate spune cineva unde pot depune aceasta plangere?
Nevalidarea contului
Buna ziua, am si eu o problema cu validarea contului, am trimis de 2-3 ori email-ul cu poza de buletin fata/verso si nu am primit confirmarea. Tin sa mentionez ca am jucat ceva pariuri si am niste bani de scos. Ce e de facut?
Ce este de facut
Buna ziua, la primarie a venit o datorie de 826 de lei pare trebuie sa o platesc datorita faptului ca in anul 2018 am jucat si castigat aceasta suma. Tin sa mentionez ca eu nu am castigat aceasta suma in perioada respectiva! Ce este de facut?
Blocare cont betano
Buna seara,am blocat contul de la betano permanent din gresala si nu stiu cum sa il recuperez . Se mai poate recupera?