Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Cota 2 de azi - dubleaza-ti investitia in fiecare zi si asigura-ti profitul la pariuri!

Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Predictii populare

Arhiva Cota 2

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tipsters

Obiectivul nostru: dublarea investitiei in fiecare zi!

Cota 2 este aproape la fel de vestita in lumea pariurilor sportive ca biletul zilei. Experienta acumulata in ani de catre pariorii experimentati a dus la cearea mitului ca biletul de cota 2 are sanse apreciabile de a fi castigator.

Nu putem vorbi despre o cota 2 sigura, pentru ca nu sunt prea multe lucruri sigure atunci cand vorbim despre pariuri sportive.

Vrem sa va invitam pe site-ul nostru, unde cota 2 la pariuri va este este oferita in fiecare zi de tipsteri cu peste zece ani vechime in domeniul pariurilor. Si nu vorbim aici doar despre cota 2 din fotbal. Portofoliul nostru de sporturi este foarte variat, pentru ca avem specialisti focusati pe ponturi cota 2 din tenis, hochei, baschet, handbal, snooker si chiar e-sports.

Folosind strategia potrivita fiecarui parior, cota 2 azi poate deveni o sursa frumoasa de profit. Nu oricum insa, ci prin seriozitate si disciplina, prin construirea unui plan de pariere de la care sa nu ne abatem niciodata, sub niciun pretext.

Este vorba in primul rand de un management al banilor care vor merge catre pariurile sportive. Daca dorim sa pastram pariurile la stadiu de pasiune, procentul din sumele castigate lunar care merge catre pariuri nu trebuie sa depaseasca 10%.

Si asta indiferent daca vorbim despre strategia cotei 2 zilnice sau despre oricare alta care va face cu ochiul. Inainte de orice, atunci cand vorbim despre pariurile sportive trebuie sa ne gandim in primul rand la prudenta, la siguranta financiara si mentala a noastra si a familiei noastre.

De aceea, pe site-ul nostru gasiti din belsug articole la sectiunea scoala pariorilor care va dau indicii practice pretioase despre cum sa va gestionati strategiile de pariere in functie de profilul de risc pe care il avem fiecare dintre noi.

Cota 2 sau chiar cota mai mica de 2 reprezinta o strategie care va poate aduce in acelasi timp adrenalina jocului si satisfactia castigului, daca o aplicati cu responsabilitate si seriozitate.

Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept