Cota 2 de azi

Cota 2 a devenit un punct fix al limbajului parioristic din România. Aproape toti pariorii vorbesc despre cota 2 azi, dar foarte putini sunt încă îndeajuns de seriosi pentru a juca, cu disciplina de fier, aceasta strategie cu sanse  mari de castig.


Tipsterii Legalbet iti vor oferi ponturi cota 2 in fiecare zi, fie ca va fi alcatuita din meciuri de fotbal, tenis, hochei, baschet sau chiar alte sporturi.


Nu îți promitem o cota 2 sigura, dar te asiguram ca meciurile pe care le vom alege vor fi analizate cu foarte mare atentie. A juca profesionist la pariuri sportive inseamna a avea cat mai putine meciuri pe bilet. De aceea, doar unul sau doua meciuri vor alcatui biletul zilei de cota 2, iar sansele sale de reusita vor fi foarte mari.

Ce Este Cota 2?

Biletul de cota 2 este poate cea mai simpla si raspandita strategie de a juca la pariuri sportive cu sanse bune de a castiga.

Ideea e foarte simpla: analizezi foarte bine un meci de cota 2, sau doua meciuri care dau impreuna o cota in jur de 2.00 si iti poti dubla astfel miza. 

Exemplu. Pariezi 50 de RON pe un meci din Premier League, Liverpool vs Arsenal Londra, optiunea “peste 3,5 goluri” la cota 2.05, iar dacă se marchează mai mult de trei goluri, castigul tau este de 102.5 RON.

cota 2 ponturi pariuri

Cum Funcționează Cota 2?

Poti construi bilet cota 2 azi in mai multe moduri.

Exemplu Cota 2 fomata dintr-un singur meci sau “single”

 • Atalanta – Sampdoria,  Sampdoria +1 handicap asiatic cota 2.12

Miza 50 RON, eventual castig 106 RON.

Pariul este castigator daca Sampdoria castiga sau meciul se termina la egalitate. Miza ne este returnata daca Sampdoria pierde la un gol diferenta.

Exemplu Cota 2 fomata din două meciuri

 • Atalanta – Sampdoria, sub 3,5 goluri, cota 1.47
 • Burnley – Leicester, sub 3,5 goluri, cota 1,35,

Cota totala 1.98.

Miza 50 RON, eventual castig 99 RON.

Exemplu Cota 2 fomata din 3 sau mai multe meciuri

 • Atalanta – Sampdoria, sub 4,5 goluri, cota 1.20
 • Burnley – Leicester, sub 3,5 goluri, cota 1,35
 • Chindia – UTA sub 2,5 goluri cota 1,38

Cota totala: 2.23

Miza 50 RON, eventual castig 111,5 RON.        

Nu uita insa ca sansele de castig iti scad cu cat ai mai multe meciuri pe bilet. Chiar daca acele cote pe care le au meciurile tale sunt mici si ti se par foarte sigure. Nimic nu e sigur in pariurile sportive. De aceea, iti propun sa iti minimizezi riscul jucand cat mai putine meciuri pe bilet.

Ce Sporturi Alegem pentru ponturi Cota 2? 

Construieste-ti biletul zilei de cota 2 ponturi bune din sporturile pe care le stii cel mai bine, asta e secretul reusitei. 

E normal ca pe primul loc sa fie fotbalul, dar poti alcatui biletul foarte bine si cu meciuri din tenis, baschet, hochei sau chiar handbal, volei sau alte sporturi mai exotice, daca le cunosti bine.

Cota 2 Fotbal

Ce trebuie sa avem in vedere pentru cota 2 din fotbal:

 • Am spus si repet: ideal e sa joci meciuri “single” pentru  aceasta cota de 2. Dar si doua meciuri de cote in jur de 1,40 merg foarte bine

 • Daca alegi strategia “sub 2,5 goluri” sau chiar “sub 3 goluri” iti recomand campionatele Liga 1, Ligue 1, Serie A, sunt cele pe care le studiez si eu. Intotdeauna am considerat ca e mai usor sa te aperi decat sa ataci in fotbal.

 • Cel mai bine e sa studiati intens ceea ce se intampla in campionatele preferate si sa va construiti, prin incercari repertate, propria strategie pentru cota 2.

 • Tispterii nostri va ofera zilnic cota 2 din fotbal.

Cota 2 Tenis

 • Nu pariati pe tenis daca nu va pricepeti la acest sport, daca nu il urmariti si (ideal) il si practicati. Aceasta e prima regula de respectat si e valabila pentru orice sport.

 • Incercati sa jucati meciuri din marile turnee de tenis, unde sunt implicate cei mai cunoscuti jucatori, despre care aveti informatii la indemana.

 • Strategiile cele mai potrivite pentru cota 2 din tenis sunt, din punctul meu de vedere, “Handicap asiatic pe outsider” si “ Over (peste) ghemuri in meci”, mai ales daca avem la dispozitie variantele ajustabile de la casele de pariuri Betano si Unibet.

Cota 2 Hochei

 • Vom avea cota 2 si din hochei pe site-ul Legalbet.

 • Optiunile cele mai folosite sunt “ total goluri meci ajustabil” si “castiga meciul”  pentru a reduce cat mai mult riscul pariurilor.

 • Vor fi meciuri doar din campionate puternice, precum NHL, KHL, Germania, Suedia si Finlanda.

Cota 2 Baschet

 • Optiunile pe care le recomandam un pont pe zi cota 2 din baschet sunt “total puncte ajustabil” si “handicap asiatic ajustabil” care va dau posibilitatea de a reduce riscul unor pariuri pe victorie finala a uneia dintre echipe.

 • Mai sunt si optiunile pentru performantele individuale ale jucatorilor, dar pentru a juca astfel e nevoie de mai multa experienta.

 • Avem, pe site-ul Legalbet, tipsteri specializati pe baschet, mai ales pe NBA.

Case de Pariuri Recomandate Pentru Cota 2

Câștigă cu Cota 2 la Pariuri

Iata cateva mici ponturi pentru a construi un bilet cota 2 cu sanse mari de castig: 

 •  Joaca single, un singur meci pe bilet, pentru care gasesti cote “cu valoare”. 

 • Joaca mai ales tipurile de pariu cu doar doua variante de pariere: de exemplu: sansa dubla, total goluri, handicap asiatic. Din start, simplist vorbind, aici ai 50% sanse de reusita.

 • Alege casele de pariuri ce ofera cote bune, valoroase. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat este mai mare profitul eventual al pariorului.

 • Foloseste optiunile de handicap asiatic ajustabil si total asiatic ajustabil, care micsoreaza riscul pariurtilor tale.

 • Nu juca din auzite si din ceea ce vezi pe la altii, fa intotdeauna o analiza proprie a meciurilor jucate, pentru ca miza e din buzunarul tau.

Pro si Contra Despre Cota 2

Iata aici cateva dintre avantajele si avantajele pariurilor pe cotei 2:

👍 Pro Cota 2

 • Ai meciuri putine pe bilet, deci sansele de castig sunt, cel putin in teorie, mai mari;

 • Daca faci o strategie de joc pe cota 2, te poti disciplina in timp sa joci in mod profesionist, poate doar un singur meci pe bilet;

 • Te ajuta sa iti gestionezi bine managementul banilor, pentru ca mizele ar trebui sa fie cam aceleasi pe fiecare bilet;

 • Gasesti zilnic o varianta a cotei 2 pe site-ul Legalbet, poti sa o iei in considerare pentru inspiratie

 👎 Contra Cota 2

 • Unii pariori, dornici de castiguri rapide si mari, o pot vedea ca pe o varianta nepotrivita.

Întrebări comune și răspunsuri despre Cota 2

Întrebări și răspunsuri generale privind cota 2

❓Este Cota 2 sigura?

Nu, nu te voi minti, cota 2 nu este sigura, niciun pariu nu este sigur. Dar sansele de castig cu un astfel de tip de pariu sunt, statistic, mai ridicate. Mai ales daca meciul sau meciurile ce alcatuiesc cota 2 sunt atent analizate.

❓Publicați o Cotă de 2 în fiecare zi?

Da, in fiecare zi vei gasi pe site-ul Legalbet acest tip de bilet, cel putin cota 2 din fotbal va fi postata zilnic. E unul dintre cele mai de succes, dar si profesionist tipuri de pariu si ti-l oferim in fiecare zi. 

❓Câte bilete de Cota 2 la pariuri ar trebui să fac zilnic?

Nu exista o reteta fixa aici. Trebuie insa sa ai grija sa exista o concordanta intre banca ta lunara si numarul de pariuri. Daca joci doar acest tip de pariu iti poti stabili o miza fixa pentru cota 2, pe care sa o respecti cu strictete. In zilele in care oferta este mai bogata, poti plasa si mai multe astfel de bilete, fara insa a depasi banca lunara prestabilita.

❓Ar trebui să adaug mai multe ponturi pe bilet pentru o cotă mai mare?

Daca e vorba despre cota 2, te sfatuim sa ramana cota 2. E bine sa fie alcatuita dintr-un singur meci sau doua, cel mult. Asa este recomandat si asa a avut, statistic vorbind, cel mai mare success de-a lungul timpului

❓Pot înlocui un pont propus cu altul pe care îl consider mai sigur?

Sigur, pontul nostru cota 2 de pe site-ul Legalbet este doar o propunere subiectiva de pariere oferita de tipsterii nostri si are doar rol informative. Decizia finala de pariere iti apartine, noi doar incercam sa te ajutam cat mai mult cu informatii utile despre meciuri.

❓Se poate paria Cota 2 pe mai multe sporturi?

Da, se poate. Sfatul nostru este insa sa construiesti cota 2 din meciuri alese din sportul si din campionatul pe care il cunosti cel mai bine. Pe site-ul Legalbet vei gasi si bilete din tenis, baschet, hochei, chiar si din alte sporturi, in functie de specializarea tipsterilor nostri.

❓Exista mai multe variante de Cota 2?

Poti construi cota 2 dintr-un singur meci, din doua sau chiar mai multe, asa cum am aratat mai sus. Cotele mai mici din componenta biletului nu iti garanteaza insa succesul. De aceea, ii sfatuim pe pariori sa isi construiasca biletul din cat mai putine meciuri, ideal dintr-unul singur.

Copy the token