Get's Bet

Reinnoit: 06.02.2023
600 RON
bonus bun venit
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 2 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Get's Bet

 • Verificarea contului se face aproape instant, in maxim un minut dupa ce iti incarci documentul de identitate
 • Pachet consistent de bonusuri, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti
 • Optiuni speciale de pariere - "Creare pariu"
 • Posibilitatea depunerii prin intermediul agentiilor
 • Oferta buna de pariuri pre-live, dar si de pariuri live
 • Aplicatie mobila intuitiva si simplu de utilizat

Puncte slabe Get's Bet

 • Lipsa transmisiunilor in direct
 • Cele mai uzuale metode de depunere sunt prin card bancar sau direct din agentii
 • Nu dispun de toate canalele de comunicare, lipsind contactarea telefonica
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — bine

Acest operator face parte din categoria caselor de pariuri ce prezinta cote bune, marja de operare fiind sub 5%. Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online

Get's bet pariuri sportive - marja la fotbal 

In cupele europene marja de profit Getsbet.ro este de sub 5%, in vreme ce in campionatele din Europa este de 6%. Amintim ca avem cote cu atat mai mari cu cat marja de profit este mai mica. 

Get's bet pariuri sportive - marja la tenis 

Marja de profit este de circa 5% pentru turneele importante si de sub 6% pentru turneele challenger si ITF.

Get's bet pariuri sportive - marja la baschet

O marja de profit de 7%-8% pentru NBA si de 6.5%-7% pentru competitiile europene.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Un capitol la care casa de pariuri Get's Bet impresioneaza placut il reprezinta pariurile pre-live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Pe getsbet.ro putem plasa pariuri chiar si cu o valoare de 1 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European: Da
 • Handicap Asiatic: Da
 • Totaluri asiatice: Da

Get's bet Fotbal - optiuni de pariere

Ligile de top din Europa se bucura de 100-150 optiuni pe meci, cele de mana a doua ajung la 80-90 optiuni, iar cele de mai jos, intre care includem si Liga I din Romania, rarerori depasesc 40 optiuni pe meci.

Get's bet Tenis - optiuni de pariere

Ofera aproximativ 30 optiuni de pariere la majoritatea meciurilor din calendarul ATP si WTA si maxim 10-15 la turneele challenger, ITF si calificari la turneele ATP si WTA.

Get's bet Baschet - optiuni de pariere

Aici putem gasi maxim 50 optiuni de pariere pentru un meci de NBA si aproximativ 30 pentru un meci de cupa europeana, dar si din ligile europene de top. Cat despre celelalte ligi, gasim 10-15 optiuni de pariere.

Get's bet Hochei - optiuni de pariere

Pentru un eveniment international important, cum este Campionatul Mondial, gasim 90-95 optiuni de pariere, in vreme ce in NHL putem alege dintre ceva mai mult de 100 optiuni.

Get's bet online - Sisteme de pariuri

Un bilet tip sistem este acela in care, pentru a castiga, trebuie sa fie castigatoare cel putin atatea pariuri cate indica numaratorul. Spre exemplu, daca alegi 2/4 (doi din patru) trebuie ca minim doua pariuri din cele patru sa fie castigatoare pentru a castiga. In general insa, castigurile la pariurile tip sistem sunt mici, mai ales daca si cotele sunt mici (sub 2.5, sa zicem). 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti inchide un pariu in orice moment, iar suma acestuia, care depinde de scorul meciului, dar si de timpul ramas pana la final, sa se crediteze in cont.

Oferta de pariuri Live — mediu

Desi este o casa de pariuri aparuta recent in mediul online, la Getsbet gasim mai multe meciuri in sectiunea de pariuri live decat la multe alte case.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Avand in vedere ca pe parcursul unei zile sunt multe evenimente din tenis, vei gasi o multime de astfel de meciuri, practic, la orice ora din zi ai accesa pariurile live. Cat despre fotbal, poti plasa pariuri chiar si din ligi inferioare de care nu ai auzit prea des sau chiar din liga de rezerve din campionate care nu sunt de prima mana. Numarul de optiuni pentru un singur meci este si el destul de mare. Si pentru celelalte sporturi ne sunt puse la dispozitie multe pariuri live, mai multe ca la majoritatea caselor online.

Get's bet live - Transmisiuni in direct

Nu sunt disponibile – Unul din singurele puncte slabe al casei online Getsbet cand vine vorba de pariuri live.

Grafica si statistici

In coltul din dreapta meciului exista grafica si statisticile meciului respectiv, de unde te poti inspira in caz ca doresti sa pariezi. Nu toate partidele beneficiaza de grafici si statistici, ci doar cele importante, de mana a doua si chiar a treia.

Calendar pariuri live

Pe o perioada de 4 zile poti vedea partidele ce vor fi disponibile pentru pariere pe Get's bet live in fiecare sport, in fiecare zi tabelul updatandu-se. Tabelul cu programul evenimentelor live il gasesti in partea de sus a platformei “Pariuri live”.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca doresti sa urmaresti evolutia scorului unui anumit meci, pentru a nu mai pierde timpul cautandu-l de fiecare data in lista de pariuri live, poti selecta steluta aflata in dreptul acelui meci, astfel acesta fixandu-se in capul listei. Evident, poti face asta cu oricate meciuri doresti.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – Optiune disponibila, care iti ofera posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat evenimentul. Vei putea vedea in orice moment castigul pe care il poti retrage, acesta fiind creditat imediat in cont.

Puncte forte:
Nimic pozitiv chiar nimic cel mai prost cazino posibil... EVITAȚI!!! Jegmaneala maxima totala😥😥😥
Puncte slabe:
In timp ce joci la un joc te scoată afara din cauza timpului și nu merge setat ca să nu ai timp.... Este foarte enervat pierzi mereu și ești svos din joc.... Platforma merge foarte greu și de palti nu știu pentru ca nu am retras niciodată... Șansă să te ridici sa recuperezi ceva - 0000 Deci evitați acest cazino... Cel mai bine jucați pe cele mai cunoscute și mari cazinouri online astea mici e foamete pe ele și aparatele nu plătesc deloc sau jocurile cu speciale le vezi foarte rar și când prinzi o speciala o plătește prost îți da înapoi 5% din cât ai pierdut și când mai au toane de 2,3 speciale la rand plătește 20% după întra înapoi în faza aia lunga de 400/500rotiri fără o speciala și îți dă 12 lei 😀😀😀... E bine ca este măcar legal 😀😀😀😀 Evitați la maxim acest cazinou jegmanos
Puncte slabe:
Joc de 20 de ani la pariuri online, este cea mai mare dezamagire, ieri m-am trezit ca nu pot sa mai plasez nici un fel de pariu cu bani in cont, cand am cerut socoteala mi-au spus ca asa a decis organizatorul si nu au ce sa-mi faca, de fapt m-au blocat elegant! Doar daca pierzi bani poti fi clientul lor. JECMANEALA!!!
Puncte forte:
Nimic pozitiv. Jegmanire pe fata .
Puncte slabe:
Dupa mult efort si bani mancati, la 170 lei am scos 20000 lei. raspunsul operatorului a fost ca la ei nu apare nimic si de fapt eu am abuzat de un bug.  Si mi au inchie contul. De ce bug am abuzat ? Nu recomand
Puncte forte:
Nu au nimic bun..site ul zici ca e acelasi cu Unibet
Puncte slabe:
Sunt praf neseriori, fac platile greu, site-ul se misca deplorabil, bonusuri varza. Nu recomand aceasta casa
Puncte forte:
Nimic pozitiv doar toaca de legat nimic,cum leaga putin cum te scoate dupa pagina si dupa doar toaca se vede clar cum le trage sa nu lege nimic
Puncte slabe:
Foarte prost...de cateva luni au probleme cu site,ul si in loc sa repare mai rau au stricat sunt doar pe luat te fura pe fata!
Toate recenziile casei de pariuri Get's Bet (10)

Bonusuri Get's Bet

Pana la 600 de lei pentru primele 3 depozite

Bonusul este valabil pentru clienti noi si se ofera in 3 etape, pentru primele 3 depuneri pe site, dupa cum urmeaza: 

 1. Prima depunere - Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 de lei;
 2. A doua depunere - Bonus de 75% la a doua depunere, până la 200 de lei 
 3. A treia depunere - Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 de lei 

Get's bet oferta clienti noi, conditii de pariere

Suma bonusului si a depunerii trebuie rulate de 4 ori la cote de minim 1.50, miza maxima de 50 de lei pe bilet, in 7 zile de la creditare. In cazul pariurilor combinate sau in sistem, fiecare selectie trebuie sa aibe cota de minim 1.50. 


Pana la 600 de lei pentru primele 3 depozite

Bonusul este valabil pentru clienti noi si se ofera in 3 etape, pentru primele 3 depuneri pe site, dupa cum urmeaza: 

 1. Prima depunere - Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 de lei;
 2. A doua depunere - Bonus de 75% la a doua depunere, până la 200 de lei 
 3. A treia depunere - Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 de lei 

Get's bet oferta clienti noi, conditii de pariere

Suma bonusului si a depunerii trebuie rulate de 4 ori la cote de minim 1.50, miza maxima de 50 de lei pe bilet, in 7 zile de la creditare. In cazul pariurilor combinate sau in sistem, fiecare selectie trebuie sa aibe cota de minim 1.50. 


Despre casa de pariuri

Get's Bet este un pion important pe piata de pariuri offline in Romania si care incepand cu anul 2018 a lansat si platforma de pariuri online.

Casa de pariuri Get's Bet are o istorie bogata in mediul offline, acolo unde a activat incepand cu anul 2004, sub numele Empire Betting. Incepand cu anul 2011 si-a schimbat numele in Get's Bet si odata cu acest moment au venit si imbunatatiri semnificative ale produsului oferit pariorilor. 

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018 Get's Bet a lansat si platforma de pariuri online, iar in aceasta recenzie am abordat pe larg tot ce tine de platforma de pariuri sportive online al celor de la Get's Bet.

Get's Bet: site-ul oficial

Interfata site-ului Get's Bet este una usor de utilizat.

Culorile predominante ale site-ului sunt originale, acel verde inchis nemaifiind intalnit pe alte website-uri de profil.

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care se poate paria. Am numarat peste 25 de sporturi si domenii adiacente de pariere in oferta Get's Bet, ceea ce e un lucru demn de luat in seama. Oferta cuprinde, fireste, cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, dar si evenimente dmai putin rasoandite in tara noastra, precum baseball si golf. Am remarcat ca oferta de E-sports este foarte bine reprezentata la Get's Bet, acest tip de pariuri a prins foarte bine in pandemia de Coronavirus.

Printr-un click pe oricare dintre sporturile disponibile puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci de Premier League, de pilda, am gasit un numar de aproximativ 200 de variante de pariere.

Butonul de  “pariuri live” se gaseste la loc de cinste, in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Sporturi”. 

Get's Bet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Get's Bet este o operatiune simpla, pasii ce trebuie urmati sunt foarte intuitivi. 

 • Procesul incepe cu un click pe butonul “Cont nou”, colorat in galben, din partea din dreapta sus a site-ului

Datele necesare deschiderii contului Get's Bet

Date identificare  

 • Numele si prenumele

 • Data nașterii

 • Tara

 • Adresa

 • CNP

Informatii de contact

 • Nume utilizator

 • Parola –formata sa cuprinda intre 8 si 20 caractere si sa contina minim: o litera mica, o litera mare, o cifra si un caracter special (ex: Getsbet123!)

 • Verificarea parolei

 • Adresa de mail

 • Telefon mobil

 • Acceptare termeni si conditii

 • Click pe “Creeaza cont”

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Get's Bet 

Contul de pariere la Get's Bet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

Procesul de verificare al contului Get's Bet consta in încarcarea unei poze a cărții de identitate, folosind secțiunea “Incarcă documente de verificare” din contul de utilizator. Verificarea actului de identitate se face automat in maxim 1 minut de la incarcarea acestuia.

Dacă nu reusesti sa faci acest lucru prin intermediul website-ului, poți face o poză a documentului tău cu telefonul și sa o trimiți prin e-mail la [email protected] 

Get's Bet: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Get's Bet are o oferta buna pentru sectiunea de pariuri sportive. In afara bonusului de inregistrare, exista promotia “sansa 5” prin care obtii returnarea mizei ca free bet, daca pierzi un meci pe un bilet cu 5 meciuri jucate la cote de peste 1.35. De asemenea, ai parte de “bonus combo 3+”, marirea cotei totale de pe bilet daca joci intre 3 si 18 meciuri, la cote de minim 1.35.

Tipuri de bonusuri la Get's Bet

 • Bonus la inregistrare - pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri
 • Bonusuri in fiecare zi a saptamanii
 • Sansa 5
 • FreeBet la verificarea contului
 • Bonus combo 3+

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, se afla imediat sub bara de meniu orizontala principala. Atunci cand alegeti  un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute cu indeplinirea cerintelor de rulaj pentru convertirea bonusului in bani reali. 

Get's Bet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la  Get's Bet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere de bani la Get's Bet

 • Loghează-te in contul Get's Bet

 • Selecteaza butonul “Depunere”

 • Alege una din metodele de depunere si da click pe aceasta. Este important sa stii ca pentru prima depunere cu cardul este necesara introducerea datelor acestuia


Cum se efectueaza o retragere la Get's Bet

 • Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea “Tranzactii“ iar apoi sectiunea “Retragere“ 

 • Esti transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune

 • Completati datele cerute si validati cererea

Get's Bet ofera un numar apreciabil de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de 20 de lei, o suma accesibila pentru un parior la inceput de drum. Suma minima ce poate fi retrasa este tot de 20 de lei.

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Get's Bet.

Get's Bet: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Get's Bet poate fi accesat si de pe mobil prin intermediul celor doua aplicatii:

 • aplicatie de Android - o poti descarca de pe site-ul Get's Bet si apoi o poti instala in telefonul sau tableta ta

 • aplicatie de iOS - o poti descarca direct din magazinul AppStore

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatiile mobile de pariere Get's Bet: puncte forte 

 • Logarea este simpla, oferta este echivalenta cu cea disponibila pe desktop

 • Este disponibila functia Cash-out 

 • Se poate crea propriul pariu, cu funcția Creare pariu, cu care poti alege sase pariuri simultan pe acelasi meci

 • In timpul testarii de catre noi, pagina a functionat cat se poate de bine, fara a se bloca sau a intampina orice fel de erori


Aplicatiile mobile de pariere  Get's Bet: aspecte de imbunatatit

 • Nu oferă transmisiuni LIVE

Get's Bet: relatii cu clientii

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Get's Bet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Intrebari si raspunsuri

🤩 Cum imi fac cont la Get's Bet?

Operatiunea de deschidere a contului Get's Bet este foarte facila. Acest articol special analizeaza fiecare etapa a crearii unui cont Get's Bet, pornind de la deschiderea contului si verificarea acestuia, la metodele de depunere si retragere a fondurilor din contul de pariere.

🤓 Cum pariez la Get's Bet?

Dupa operatiunile pentru deschiderea contului este necesara depunerea fondurilor in cont pentru a putea plasa primul pariu la Get's Bet. Inainte de plasarea unui pariu, va rugam sa nu uitati de importanta managementului banilor si de o strategie potrivita de pariere, pentru ca parierea presupune o planificare riguroasa a fondurilor lunare destinate pariurilor sportive. Aveti aici toate informatiile necesare inceperii parierii la Get's Bet.

📱 Cum descarc pe telefon aplicatiile mobile Get's Bet?

Instalarea aplicațiilor de pariuri Get's Bet  pe iOS

Daca aveti un telefon Iphone sau un Ipad, atunci aplicațiile pot descărcate direct din AppStore. Intri in AppStore, scrii numele casei de pariuri, iar aplicația va apărea prima în listă. Intri pe aplicatia Get's Bet si o instalezi simplu, ca pe orice altă aplicație.

Instalare aplicații pariuri Get's Bet pe Android

Pentru un dispozitiv mobil Android, este necesar sa intri in browserul telefonului sau a tabletei pe site-ul Get's Bet, iar de pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicatia de pariuri. Desi exista magazinul Google Play, acesta nu poate da acces catre o aplicație de pariuri sportive deoarece Google nu permite acest lucru. De aceea, aplicatia poate fi descarcata doar de pe site-ul Get's Bet.

💰 Cum retrag castigurile de la Get's Bet ?

Get's Bet ofera un numar decent de metode de retragere, iar suma minima pe care o poti retrage este de 20 de lei. Nu uitati sa folositi pentru retragerea de fonduri, in principiu, aceeasi metoda pe care ati folosit-o la depunere.  Gasesti, in acest articol toate metodele de retragere a castigurilor tale din contul de pariere Get's Bet.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
10000 RON
2%
Instant
Visa Electron
20 RON
10000 RON
2%
Instant
Visa
20 RON
10000 RON
2%
Instant
Agentie
10 RON
10000 RON
2%
Instant
Mastercard
Visa Electron
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Visa
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
10 RON
Maxim
10000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
9000 RON
2-5 zile
Visa Electron
20 RON
9000 RON
2-5 zile
Visa
20 RON
9000 RON
2-5 zile
Agentie
10 RON
9000 RON
Pana la 24 de ore
Mastercard
Visa Electron
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
Timp procesare
2-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
Timp procesare
2-5 zile
Visa
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
9000 RON
Comision
Timp procesare
2-5 zile
Minim
10 RON
Maxim
9000 RON
Comision
Timp procesare
Pana la 24 de ore

Suport Get's Bet

Live Chat disponibil

Descarca applicatiile pentru mobil

Evaluare rating: 0 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Get's Bet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
4
Comment transfered from Complaints section
Foarte multi minori ce au acces in agentia de pariuri get's bet de pe strada 1 decembrie 1918 nr 55 sat rosu com chiajna jud Ilfov, domnisoara care lucreaza acolo nu stie sa dea restul corect, nu se descurca cu sistemul de operare, nu stie sa puna meciurile corect asa cum i se cere, nu stie codurile, accepta fumatul in interiorul incintei cat si consumul de bauturi alcoolice, vorbeste si se comporta urat cu clientii. Va rog luati masuri este a nu stiu cata oara.
Buna ziua! Rulajul bonusului are o limita de timp? (7zile,30 zile)
Rafa
Tipster
0
Salut. Fiecare fond suplimentar din pachetul de bun venit ( sunt trei fonduri ce se elibereaza pe rand, de valori 400+300+200= 900 de lei in total) trebuie rulat de cate patru ori pe cote minime de 1.50, în maxim 60 de zile. Bafta!
Multumesc. Am intrat pe pagina lor,in maxim 15 zile.