Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Get's Bet

Reinnoit: 03.07.2020
600 RON
jucatori noi
600 RON
jucatori noi
Feedback: 5
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 1 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Get's Bet

 • Posibilitatea depunerii prin intermediul agentiilor
 • Oferta buna de pariuri pre-live, dar si de pariuri live
 • Depozit minim mai mic decat la alte case de pariuri

Puncte slabe Get's Bet

 • Lipsa transmisiunilor in direct
 • Get's bet aplicatie: Site-ul poate fi accesat din browser de pe mobil (tastati www.getsbet.ro in browser), dar exista si aplicatie dedicata descarcabila pe ioS si pe Anroid
 • Cele mai uzuale metode de depunere sunt prin card bancar sau direct din agentii

Cote — mediu

Acest operator face parte din categoria caselor de pariuri ce prezinta cote medii, marja de operare fiind de aproximativ 6%. Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote

Get's bet pariuri sportive - marja la fotbal 

In cupele europene marja de profit getsbet.ro este de 5.5%-6%, in vreme ce in campionatele din Europa este de 6-7%. Amintim ca avem cote cu atat mai mari cu cat marja de profit este mai mica. 

Get's bet pariuri sportive - marja la tenis 

Marja de profit este de circa 6% pentru turneele importante si de 7% pentru turneele challenger si ITF. Baschet O marja de profit de 7%-8% pentru NBA si de 6.5%-7% pentru competitiile europene.

Get's bet pariuri sportive - marja la baschet

O marja de profit de 7%-8% pentru NBA si de 6.5%-7% pentru competitiile europene.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Un capitol la care casa de pariuri Get's Bet impresioneaza placut il reprezinta pariurile pre-live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Pe getsbet.ro putem plasa pariuri chiar si cu o valoare de 1 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European: Da
 • Handicap Asiatic: Da
 • Totaluri asiatice: Da

Get's bet Fotbal - optiuni de pariere

Ligile de top din Europa se bucura de 100-150 optiuni pe meci, cele de mana a doua ajung la 80-90 optiuni, iar cele de mai jos, intre care includem si Liga I din Romania, rarerori depasesc 40 optiuni pe meci.

Get's bet Tenis - optiuni de pariere

Ofera aproximativ 30 optiuni de pariere la majoritatea meciurilor din calendarul ATP si WTA si maxim 10-15 la turneele challenger, ITF si calificari la turneele ATP si WTA.

Get's bet Baschet - optiuni de pariere

Aici putem gasi maxim 50 optiuni de pariere pentru un meci de NBA si aproximativ 30 pentru un meci de cupa europeana, dar si din ligile europene de top. Cat despre celelalte ligi, gasim 10-15 optiuni de pariere.

Get's bet Hochei - optiuni de pariere

Pentru un eveniment international important, cum este Campionatul Mondial, gasim 90-95 optiuni de pariere, in vreme ce in NHL putem alege dintre ceva mai mult de 100 optiuni.

Get's bet online - Sisteme de pariuri

Un bilet tip sistem este acela in care, pentru a castiga, trebuie sa fie castigatoare cel putin atatea pariuri cate indica numaratorul. Spre exemplu, daca alegi 2/4 (doi din patru) trebuie ca minim doua pariuri din cele patru sa fie castigatoare pentru a castiga. In general insa, castigurile la pariurile tip sistem sunt mici, mai ales daca si cotele sunt mici (sub 2.5, sa zicem). 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti inchide un pariu in orice moment, iar suma acestuia, care depinde de scorul meciului, dar si de timpul ramas pana la final, sa se crediteze in cont.

Oferta de pariuri Live — bine

Desi este o casa de pariuri aparuta recent in mediul online, la Getsbet gasim mai multe meciuri in sectiunea de pariuri live decat la multe alte case.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Avand in vedere ca pe parcursul unei zile sunt multe evenimente din tenis, vei gasi o multime de astfel de meciuri, practic, la orice ora din zi ai accesa pariurile live. Cat despre fotbal, poti plasa pariuri chiar si din ligi inferioare de care nu ai auzit prea des sau chiar din liga de rezerve din campionate care nu sunt de prima mana. Numarul de optiuni pentru un singur meci este si el destul de mare. Si pentru celelalte sporturi ne sunt puse la dispozitie multe pariuri live, mai multe ca la majoritatea caselor online.

Get's bet live - Transmisiuni in direct

Nu sunt disponibile – Unul din singurele puncte slabe al casei online Getsbet cand vine vorba de pariuri live.

Grafica si statistici

In coltul din dreapta meciului exista grafica si statisticile meciului respectiv, de unde te poti inspira in caz ca doresti sa pariezi. Nu toate partidele beneficiaza de grafici si statistici, ci doar cele importante, de mana a doua si chiar a treia.

Calendar pariuri live

Pe o perioada de 4 zile poti vedea partidele ce vor fi disponibile pentru pariere pe Get's bet live in fiecare sport, in fiecare zi tabelul updatandu-se. Tabelul cu programul evenimentelor live il gasesti in partea de sus a platformei “Pariuri live”.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca doresti sa urmaresti evolutia scorului unui anumit meci, pentru a nu mai pierde timpul cautandu-l de fiecare data in lista de pariuri live, poti selecta steluta aflata in dreptul acelui meci, astfel acesta fixandu-se in capul listei. Evident, poti face asta cu oricate meciuri doresti.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – Optiune disponibila, care iti ofera posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat evenimentul. Vei putea vedea in orice moment castigul pe care il poti retrage, acesta fiind creditat imediat in cont.

Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua .In urma cu aproximativ o luna am facut cateva depuneri dupa un cont bancar al sotiei mele , am jucat bani depusi fara nici un fel de problema , toate bune si frumoase pana cand a venit momentul sa castig o suma de bani , cea ce are dreptul orice jucator care pierde sune de bani , are dreptul si la castig ,punctul.culminant a fost cand am incercat sa fac o retragere . Mi au solicitat urmatoarele documente : - poza dupa cardul care a fost facute tranzactiile - cerere scrisa de mana de catre titularul cardului ca a fost deacord ca sumele de bani sa fie retrase din cont - factura corespunzatoare cu adresa utilizatorului de cont Get Bet , extras de cont de la cardul dupa care a fost efectuate tranzactiile ,copie carte de identitate titularului cardului dupa care au fost efectuate tranzactiile . Intrun final dupa aproximativ 10 mailuri trimise si ore insir discutate la telefon cu operatori foarte iritati ca le cer mai multe informati si foarte multe convorbiri in nervi si fara sens , multe intrebari fara raspuns si multa nepasare din partea operatorilor de la telefonie am reusit sa fac retragere . Intrebarea mea este , de ce mi sau solicitat toate aceste documente dupa ce retragerile au fost efectuate din contul bancar , fara ca nimeni sa ceara nici o aprobare , bani au fost retrasi din contul bancar instant si jucati fara nici un fel de problema , de ce nu sau certu toate documentele acestea inainte ca tranzactiile sa fie efectuate . Toate aceste lucruri sunt irelevante , trecand peste aceste probleme am continuat sa joc . Nestiind ca nu mai am voie sa fac depuneri din contul sotiei am efectuat 2 depuneri in urma cu 5 zile (9 martie 2020) . Bani au fost blocati din contul bancar , iar eu nu am primit nimic in contul get bet , adoua zi (10 martie 2020) am sunat la contactul Get Bet , mi sa comunicat ca nu aveam voie sa fac tranzactiile dupa acel card si ca bani vor fi blocati intre 2-5 zile lucratoare , am inteles regulamentul este regulament , dar dupa 5 zile bani au fost retrasi din contul bancar , nu mai apar ca si tranzactie blocata , apar ca si tranzactie efectuata , deci bani nu mai sunt in contul bancar respectiv nici in contul de Get Bet , pur si simplu bani au dipsarut si nu mai exista . Am sunat astazi (13 martie 2020) din nou ,am discutat cu operatoarea Diana nu ma.lamurit sub nici o forma care este problema cu banii ba chiar mi-a reprosat oarecum ca sunt incompeten sa i teleg ca bani sunt doar blocati si vor aparea in cont peste 2-5 zile ... 5 zile au trecut bani nu mai sunt blocati sunt disparuti , nu am nici un raspuns in aceasta privinta si operatorii imi inchid telefonul.in nas . In concluzie.voi inchide contul de Get Bet online si niciodata nu voi.mai pasi in nici o agentie Get BetSFATUL MEU ! NU COLABORATI CU GET BET !Zi frumoasa .
Puncte forte:
Ar mai trebui sa joc cativa ani la ei - poate gasesc ceva pozitiv...
Puncte slabe:
Cazinoul este zero barat. Rundele bonus sau gratuite sunt pur teoretice. Castiguri rare si mici. De evitat!
Puncte forte:
AM Citit la Timp Termenii lor ascunsi
Puncte slabe:
Practic oferta lor de bun venit de 500 sau 600 Ron, este o minciuna ,..Cititi:''Vă rugăm să rețineți că nu aveți posibilitatea de a beneficia de bonusul aferent depunerilor 2-5 în situația în care ați efectuat retrageri, ați efectuat depuneri fără ca balanța să fi ajuns la 0, precum și dacă aveți pariuri în desfășurare' As numi-o Reclama mincinoasa!
Puncte forte:
O recomand cu incredere , au imbunatatit mult oferta si aplicatia mobila este foarte buna , nu sunt probleme cu retragerile , in maximum 4 zile lucratoare banii ajung pe card , sunt seriosi si ne platesc toate taxele , inca e bine .
Puncte forte:
K pana acum...nu a fost nimic rau
Puncte slabe:
Nu

Constanța

In afara competentei
De ce in astfel de bilet nu este acceptat in agenție?

Bonusuri Get's Bet

Get's bet oferta clienti noi: 50% bonus pana la 600 RON pentru primele 5 depozite

Bonusul este valabil pentru clienti noi si se ofera in 5 etape, pentru primele 5 depuneri pe site, dupa cum urmeaza: 

 1. Prima depunere - Bonus de 50% la prima depunere, până la 100 de lei 
 2. A doua depunere - Bonus de 50% la a doua depunere, până la 100 de lei 
 3. A treia depunere - Bonus de 50% la a treia depunere, până la 200 de lei 
 4. A patra depunere - Bonus de 50% la a patra depunere, până la 100 de lei 
 5. A cincea depunere - Bonus de 50% la a cincea depunere, până la 100 de lei 

Get's bet oferta clienti noi, conditii de pariere

Suma bonusului si a depunerii trebuie pariate de 4 ori la cote de minim 1.50. In cazul pariurilor combinate sau in sistem, fiecare selectie trebuie sa aibe cota de minim 1.50. 

Nu poti beneficia de bonsurile 2-5 daca efectuezi depuneri fara ca balanta ta GetsBet Sport sa fi ajuns la 0 (balanta “poate fi retrasa” + balanța “bonus”) precum si daca ai pariuri in desfasurare. 

Orice retragere atrage după sine anularea bonsului de bun venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”. 

Exemplu: Efectuezi o primă depunere în valoare de 200 de Lei. Esti inscris automat in promotia "Get's bet oferta clienti noi" si in primești un bonus de “Bun Venit” în valoare de 100 de lei. Pentru a putea transfera suma din balanța Bonus în balanța “Poate fi retrasă” va trebui să rulezi o suma de (200 + 100) x4 = 1200 de lei, pe cote minime de 1.50.

Get's bet oferta clienti noi: 50% bonus pana la 600 RON pentru primele 5 depozite

Bonusul este valabil pentru clienti noi si se ofera in 5 etape, pentru primele 5 depuneri pe site, dupa cum urmeaza: 

 1. Prima depunere - Bonus de 50% la prima depunere, până la 100 de lei 
 2. A doua depunere - Bonus de 50% la a doua depunere, până la 100 de lei 
 3. A treia depunere - Bonus de 50% la a treia depunere, până la 200 de lei 
 4. A patra depunere - Bonus de 50% la a patra depunere, până la 100 de lei 
 5. A cincea depunere - Bonus de 50% la a cincea depunere, până la 100 de lei 

Get's bet oferta clienti noi, conditii de pariere

Suma bonusului si a depunerii trebuie pariate de 4 ori la cote de minim 1.50. In cazul pariurilor combinate sau in sistem, fiecare selectie trebuie sa aibe cota de minim 1.50. 

Nu poti beneficia de bonsurile 2-5 daca efectuezi depuneri fara ca balanta ta GetsBet Sport sa fi ajuns la 0 (balanta “poate fi retrasa” + balanța “bonus”) precum si daca ai pariuri in desfasurare. 

Orice retragere atrage după sine anularea bonsului de bun venit pentru care nu s-au îndeplinit condițiile de rulaj, a câștigurilor generate de acesta, precum și dreptul la următoarele bonusuri din pachetul de “Bun Venit”. 

Exemplu: Efectuezi o primă depunere în valoare de 200 de Lei. Esti inscris automat in promotia "Get's bet oferta clienti noi" si in primești un bonus de “Bun Venit” în valoare de 100 de lei. Pentru a putea transfera suma din balanța Bonus în balanța “Poate fi retrasă” va trebui să rulezi o suma de (200 + 100) x4 = 1200 de lei, pe cote minime de 1.50.

Despre casa de pariuri

Get's Bet este un pion important pe piata de pariuri offline in Romania si care incepand cu anul 2018 a lansat si platforma de pariuri online.

Casa de pariuri Get's Bet are o istorie bogata in mediul offline, acolo unde a activat incepand cu anul 2004, sub numele Empire Betting. Incepand cu anul 2011 si-a schimbat numele in Get's Bet si odata cu acest moment au venit si imbunatatiri semnificative ale produsului oferit pariorilor. 

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018 Get's Bet a lansat si platforma de pariuri online, iar in aceasta recenzie am abordat pe larg tot ce tine de platforma de pariuri sportive online al celor de la Get's Bet.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Get's Bet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Visa Electron
20 RON
10000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
10000 RON
0%
Instant
Agentie
10 RON
10000 RON
0%
Instant
Mastercard
20 RON
10000 RON
0%
Instant
Visa Electron
Visa
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Agentie
Mastercard
Minim
10 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Visa Electron
20 RON
10000 RON
0%
2-5 zile
Visa
20 RON
10000 RON
0%
2-5 zile
Agentie
10 RON
10000 RON
0%
Pana la 24 de ore
Mastercard
20 RON
10000 RON
0%
2-5 zile
Visa Electron
Visa
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Agentie
Mastercard
Minim
10 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 24 de ore
Minim
20 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile

Suport

+40 316 302 883
Live Chat disponibil

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 0 / 5
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
4
Comment transfered from Complaints section
Foarte multi minori ce au acces in agentia de pariuri get's bet de pe strada 1 decembrie 1918 nr 55 sat rosu com chiajna jud Ilfov, domnisoara care lucreaza acolo nu stie sa dea restul corect, nu se descurca cu sistemul de operare, nu stie sa puna meciurile corect asa cum i se cere, nu stie codurile, accepta fumatul in interiorul incintei cat si consumul de bauturi alcoolice, vorbeste si se comporta urat cu clientii. Va rog luati masuri este a nu stiu cata oara.
Buna ziua! Rulajul bonusului are o limita de timp? (7zile,30 zile)
Rafa
Tipster
0
Salut. Fiecare fond suplimentar din pachetul de bun venit ( sunt trei fonduri ce se elibereaza pe rand, de valori 400+300+200= 900 de lei in total) trebuie rulat de cate patru ori pe cote minime de 1.50, în maxim 60 de zile. Bafta!
Multumesc. Am intrat pe pagina lor,in maxim 15 zile.