Puncte forte

 • Verificarea contului se face aproape instant, in maxim un minut dupa ce iti incarci documentul de identitate
 • Pachet consistent de bonusuri, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti
 • Optiuni speciale de pariere - "Creare pariu"
 • Posibilitatea depunerii prin intermediul agentiilor
 • Oferta buna de pariuri pre-live, dar si de pariuri live
 • Aplicatie mobila intuitiva si simplu de utilizat

Puncte slabe

 • Lipsa transmisiunilor in direct
 • Cele mai uzuale metode de depunere sunt prin card bancar sau direct din agentii
 • Nu dispun de toate canalele de comunicare, lipsind contactarea telefonica

Bonusuri Get's Bet

All bonuses

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
10000 RON
2%
Instant
20 RON
10 000 RON
2%
Instant
20 RON
10000 RON
2%
Instant
20 RON
10000 RON
2%
Instant
10 RON
10000 RON
2%
Instant
20 RON
2.500 RON
2%
Instant
20 RON
4.500 RON
2%
Instant
25 RON
300 RON
2%
Instant
20 RON
5.000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
9000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile
50 RON
9000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile
20 RON
9000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile
20 RON
9000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile
10 RON
10000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile
20 RON
5000 RON
3% pana la 10000 de lei
Instant - 2 zile

Recenzia casei de pariuri Get's Bet efectuata de Legalbet

Get's Bet este un pion important pe piata de pariuri offline in Romania si care incepand cu anul 2018 a lansat si platforma de pariuri online.

Casa de pariuri Get's Bet are o istorie bogata in mediul offline, acolo unde a activat incepand cu anul 2004, sub numele Empire Betting. Incepand cu anul 2011 si-a schimbat numele in Get's Bet si odata cu acest moment au venit si imbunatatiri semnificative ale produsului oferit pariorilor. 

Incepand cu data de 1 ianuarie 2018 Get's Bet a lansat si platforma de pariuri online, iar in aceasta recenzie am abordat pe larg tot ce tine de platforma de pariuri sportive online al celor de la Get's Bet.

Cote — bine

Acest operator face parte din categoria caselor de pariuri ce prezinta cote bune, marja de operare fiind sub 5%. Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online

Get's bet pariuri sportive - marja la fotbal 

In cupele europene marja de profit Getsbet.ro este de sub 5%, in vreme ce in campionatele din Europa este de 6%. Amintim ca avem cote cu atat mai mari cu cat marja de profit este mai mica. 

Get's bet pariuri sportive - marja la tenis 

Marja de profit este de circa 5% pentru turneele importante si de sub 6% pentru turneele challenger si ITF.

Get's bet pariuri sportive - marja la baschet

O marja de profit de 7%-8% pentru NBA si de 6.5%-7% pentru competitiile europene.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Un capitol la care casa de pariuri Get's Bet impresioneaza placut il reprezinta pariurile pre-live.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Pe getsbet.ro putem plasa pariuri chiar si cu o valoare de 1 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European: Da
 • Handicap Asiatic: Da
 • Totaluri asiatice: Da

Get's bet Fotbal - optiuni de pariere

Ligile de top din Europa se bucura de 100-150 optiuni pe meci, cele de mana a doua ajung la 80-90 optiuni, iar cele de mai jos, intre care includem si Liga I din Romania, rarerori depasesc 40 optiuni pe meci.

Get's bet Tenis - optiuni de pariere

Ofera aproximativ 30 optiuni de pariere la majoritatea meciurilor din calendarul ATP si WTA si maxim 10-15 la turneele challenger, ITF si calificari la turneele ATP si WTA.

Get's bet Baschet - optiuni de pariere

Aici putem gasi maxim 50 optiuni de pariere pentru un meci de NBA si aproximativ 30 pentru un meci de cupa europeana, dar si din ligile europene de top. Cat despre celelalte ligi, gasim 10-15 optiuni de pariere.

Get's bet Hochei - optiuni de pariere

Pentru un eveniment international important, cum este Campionatul Mondial, gasim 90-95 optiuni de pariere, in vreme ce in NHL putem alege dintre ceva mai mult de 100 optiuni.

Get's bet online - Sisteme de pariuri

Un bilet tip sistem este acela in care, pentru a castiga, trebuie sa fie castigatoare cel putin atatea pariuri cate indica numaratorul. Spre exemplu, daca alegi 2/4 (doi din patru) trebuie ca minim doua pariuri din cele patru sa fie castigatoare pentru a castiga. In general insa, castigurile la pariurile tip sistem sunt mici, mai ales daca si cotele sunt mici (sub 2.5, sa zicem). 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti inchide un pariu in orice moment, iar suma acestuia, care depinde de scorul meciului, dar si de timpul ramas pana la final, sa se crediteze in cont.

Oferta de pariuri Live — mediu

Desi este o casa de pariuri aparuta recent in mediul online, la Getsbet gasim mai multe meciuri in sectiunea de pariuri live decat la multe alte case.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Avand in vedere ca pe parcursul unei zile sunt multe evenimente din tenis, vei gasi o multime de astfel de meciuri, practic, la orice ora din zi ai accesa pariurile live. Cat despre fotbal, poti plasa pariuri chiar si din ligi inferioare de care nu ai auzit prea des sau chiar din liga de rezerve din campionate care nu sunt de prima mana. Numarul de optiuni pentru un singur meci este si el destul de mare. Si pentru celelalte sporturi ne sunt puse la dispozitie multe pariuri live, mai multe ca la majoritatea caselor online.

Get's bet live - Transmisiuni in direct

Nu sunt disponibile – Unul din singurele puncte slabe al casei online Getsbet cand vine vorba de pariuri live.

Grafica si statistici

In coltul din dreapta meciului exista grafica si statisticile meciului respectiv, de unde te poti inspira in caz ca doresti sa pariezi. Nu toate partidele beneficiaza de grafici si statistici, ci doar cele importante, de mana a doua si chiar a treia.

Calendar pariuri live

Pe o perioada de 4 zile poti vedea partidele ce vor fi disponibile pentru pariere pe Get's bet live in fiecare sport, in fiecare zi tabelul updatandu-se. Tabelul cu programul evenimentelor live il gasesti in partea de sus a platformei “Pariuri live”.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca doresti sa urmaresti evolutia scorului unui anumit meci, pentru a nu mai pierde timpul cautandu-l de fiecare data in lista de pariuri live, poti selecta steluta aflata in dreptul acelui meci, astfel acesta fixandu-se in capul listei. Evident, poti face asta cu oricate meciuri doresti.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – Optiune disponibila, care iti ofera posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat evenimentul. Vei putea vedea in orice moment castigul pe care il poti retrage, acesta fiind creditat imediat in cont.

Get's Bet: site-ul oficial

Interfata site-ului Get's Bet este una usor de utilizat.


Culoarea predominanta a site-ului este cea de negru.

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care se poate paria. Am numarat peste 25 de sporturi si domenii adiacente de pariere in oferta Get's Bet, ceea ce e un lucru demn de luat in seama. Oferta cuprinde, fireste, cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, dar si evenimente dmai putin rasoandite in tara noastra, precum baseball si golf. Am remarcat ca oferta de E-sports este foarte bine reprezentata la Get's Bet, acest tip de pariuri a prins foarte bine in pandemia de Coronavirus.

Printr-un click pe oricare dintre sporturile disponibile puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci de Premier League, de pilda, am gasit un numar de aproximativ 200 de variante de pariere.

Butonul de  “pariuri live” se gaseste la loc de cinste, in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Sporturi”. 

Get's Bet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Get's Bet este o operatiune simpla, pasii ce trebuie urmati sunt foarte intuitivi. 

 • Procesul incepe cu un click pe butonul “Cont nou”, colorat in galben, din partea din dreapta sus a site-ului

Datele necesare deschiderii contului Get's Bet

Date identificare  

 • Numele si prenumele

 • Data nașterii

 • Tara

 • Adresa

 • CNP

Informatii de contact

 • Nume utilizator

 • Parola –formata sa cuprinda intre 8 si 20 caractere si sa contina minim: o litera mica, o litera mare, o cifra si un caracter special (ex: Getsbet123!)

 • Verificarea parolei

 • Adresa de mail

 • Telefon mobil

 • Acceptare termeni si conditii

 • Click pe “Creeaza cont”

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Get's Bet 

Contul de pariere la Get's Bet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

Procesul de verificare al contului Get's Bet consta in încarcarea unei poze a cărții de identitate, folosind secțiunea “Incarcă documente de verificare” din contul de utilizator. Verificarea actului de identitate se face automat in maxim 1 minut de la incarcarea acestuia.

Dacă nu reusesti sa faci acest lucru prin intermediul website-ului, poți face o poză a documentului tău cu telefonul și sa o trimiți prin e-mail la suport@getsbet.ro. 

Get's Bet: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Get's Bet are o oferta buna pentru sectiunea de pariuri sportive. In afara bonusului de inregistrare, exista promotia “sansa 5” prin care obtii returnarea mizei ca free bet, daca pierzi un meci pe un bilet cu 5 meciuri jucate la cote de peste 1.35. De asemenea, ai parte de “bonus combo 3+”, marirea cotei totale de pe bilet daca joci intre 3 si 18 meciuri, la cote de minim 1.35.

Tipuri de bonusuri la Get's Bet

 • Bonus la inregistrare - pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri
 • Bonusuri in fiecare zi a saptamanii
 • Sansa 5
 • FreeBet la verificarea contului
 • Bonus combo 3+


Termenii și condițiile bonusului de bun venit: pana la 600 RON pentru primele 3 depuneri

- Se acordă la primele 3 depuneri efectuate dacă suma depusă este de minim 50 RON

- Pentru fiecare depunere în parte se acordă bonus procentual dacă se introduce codul aferent:

i)SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 de lei;

ii)SPORT2 – pentru 75% Bonus la a doua depunere în limita a 200 de lei;

iiI) SPORT3 – pentru 100% Bonus la a treia depunere în limita a 200 de lei.

- Dacă fondurile depuse au fost utilizate total sau parțial inainte de a solicita activarea lui, bonusul nu va mai fi alocat în contul de joc.

-  Bonusul este valabil timp de 7 zile de la activare. 

- Pentru a fi luate în calculul rulajului, biletele trebuie să conțină evenimente cu o cotă minimă de 1.50 (per eveniment); din bani bonus nu se vor putea plasa pariuri pe cote mai mici de 1.50

- Toate câștigurile obținute prin plasarea pariurilor din fonduri mixte (bani reali + bani bonus) vor fi împărțite între cele două balanțe, direct proporțional cu suma pariată (ex: dacă 60% din miză reprezintă bani bonus și 40% bani reali, 60% din câștig se va credita în balanța bonus și 40% în balanța reală)

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, se afla imediat sub bara de meniu orizontala principala. Atunci cand alegeti  un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute cu indeplinirea cerintelor de rulaj pentru convertirea bonusului in bani reali.

Get's Bet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la  Get's Bet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere de bani la Get's Bet

 • Loghează-te in contul Get's Bet

 • Selecteaza butonul “Depunere”

 • Alege una din metodele de depunere si da click pe aceasta. Este important sa stii ca pentru prima depunere cu cardul este necesara introducerea datelor acestuia


Cum se efectueaza o retragere la Get's Bet

 • Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea “Tranzactii“ iar apoi sectiunea “Retragere“ 

 • Esti transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune

 • Completati datele cerute si validati cererea

Get's Bet ofera un numar apreciabil de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de 20 de lei, o suma accesibila pentru un parior la inceput de drum. Suma minima ce poate fi retrasa este tot de 20 de lei.

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Get's Bet.

Get's Bet: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Get's Bet poate fi accesat si de pe mobil prin intermediul celor doua aplicatii:

 • aplicatie de Android - o poti descarca de pe site-ul Get's Bet si apoi o poti instala in telefonul sau tableta ta

 • aplicatie de iOS - o poti descarca direct din magazinul AppStore

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatiile mobile de pariere Get's Bet: puncte forte 

 • Logarea este simpla, oferta este echivalenta cu cea disponibila pe desktop

 • Este disponibila functia Cash-out 

 • Se poate crea propriul pariu, cu funcția Creare pariu, cu care poti alege sase pariuri simultan pe acelasi meci

 • In timpul testarii de catre noi, pagina a functionat cat se poate de bine, fara a se bloca sau a intampina orice fel de erori


Aplicatiile mobile de pariere  Get's Bet: aspecte de imbunatatit

 • Nu oferă transmisiuni LIVE

Get's Bet: relatii cu clientii

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Get's Bet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 24.04.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Live Chat disponibil

Intrebari si raspunsuri

👉Este Get’s bet o casa de pariuri sigura?

Get’s bet este licentiata la ONJN, iar o bresa de securitate ar costa-o foarte scump, casa fiind verificata periodic la acest aspect.

Get’s bet prelucrează datele personale ale utilizatorilor acestui site în conformitate cu prevederile GDPR și cu politica sa de protecție a datelor, conform legislației în vigoare.. Asta, desigur, daca ai depus prin card bancar. ONJN a acordat pentru Get’s bet o licenta de functionare valabila de la 1.01.2018 pana la 31.12.2027, cu posibilitatea de a fi prelungita.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Get’s bet?

La Get’s bet intalnim 4 metode de depunere si 3 de retragere: card bancar, Paysafecard, offline prin agentii. De asemenea, poti efectua doar depuneri prin metoda mai putin cunoscuta OktoCash. 

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Get’s bet?

Bonusul de inregistrare de 600 de lei  la Get’s bet se acorda pentru primele 3 depuneri. La prima depunere vei primi 50% pana la 200 lei, la a doua 75% pana la 200 lei, iar la a treia 100% pana la 200 lei. Codurile ce trebuie folosite la cele 3 depuneri sunt “SPORT1”, “SPORT2”, respectiv “SPORT3”. Bonusul si depunerea trebuie rulate de 4 ori in termen de 7 zile, la o cota de minim 1.5. Suma aflată în balanța bonus în momentul efectuării rulajului va fi transferată în totalitate în balanța reală. Jucătorul nu va putea plasa pariuri într-o altă secțiune din banii bonus. În cazul în care va plasa pariuri din bani reali într-o altă secțiune, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

⚽Get’s bet ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Putem beneficia de pariuri gratuite la Get’s bet pentru verificarea identitatii in momentul deschiderii contului sau pentru plasarea unor pariuri la e-sports.

⏳Cat dureaza o retragere la Get’s bet?

In contul Paysafecard si la agentiile offline, te poti bucura de suma retrasa urmatoarea zi lucratoare. In caz ca retragi prin card bancar, poate dura intre doua si cinci zile lucratoare pana ce suma va sosi in cont.

📡Exista disponibil livestreaming la Get’s bet?

Deocamdata, la Get’s bet nu poti viziona transmisiuni sportive live. Este un minus considerabil, mai ales pentru pariorii care joaca live. 

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Get’s bet?

Pariul gratuit trebuie folosit integral, insa retine ca in cazul castigarii unui pariu vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului, care se va scade din castigul eventual de pe bilet.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Get’s bet?

Optiunea de Cash Out este disponibila la Get's bet atat la pariurile live, cat si la cele pre-live. In cazul pariurilor pre-live te poti bucura de intreaga suma investita daca doresti sa apelezi la aceasta optiune. Asta, in cazul in care meciul nu a inceput, iar cotele nu s-au modificat. 

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Getsbet?

Poți contacta operatorii Get’s bet prin live chat, acesta fiind disponibil de luni pana duminica, de la 10:00 la 22:00. Alternativ, poti trimite mail la adresa support@getsbet.ro sau poti completa un formular direct de pe site.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Get’sbet?

In fiecare sambata primesti la Get’s bet un bonus la depunere de 25%, pana la 250 lei. Pentru asta, trebuie sa introduci la depunere codul “SAMBATA25”. Bonusul si depunerea trebuie rulate de 4 ori pe cote minime de 1.5. Partea mai putin placuta este ca rulajul trebuie efectuat in maxim doua zile.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii 4

Comment transfered from Complaints section
Foarte multi minori ce au acces in agentia de pariuri get's bet de pe strada 1 decembrie 1918 nr 55 sat rosu com chiajna jud Ilfov, domnisoara care lucreaza acolo nu stie sa dea restul corect, nu se descurca cu sistemul de operare, nu stie sa puna meciurile corect asa cum i se cere, nu stie codurile, accepta fumatul in interiorul incintei cat si consumul de bauturi alcoolice, vorbeste si se comporta urat cu clientii. Va rog luati masuri este a nu stiu cata oara.
Buna ziua! Rulajul bonusului are o limita de timp? (7zile,30 zile)
Rafa
Tipster
0
Salut. Fiecare fond suplimentar din pachetul de bun venit ( sunt trei fonduri ce se elibereaza pe rand, de valori 400+300+200= 900 de lei in total) trebuie rulat de cate patru ori pe cote minime de 1.50, în maxim 60 de zile. Bafta!
Multumesc. Am intrat pe pagina lor,in maxim 15 zile.