Winner

Reinnoit: 03.10.2022
+ 100 lei FreeBet + 25 Rotiri Gratuite
700 RON
pentru primele 3 depuneri
+ 100 lei FreeBet + 25 Rotiri Gratuite
700 RON
pentru primele 3 depuneri
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
5 / 1 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Winner

 • In cazul in care ai un card VISA iti intra banii in cont imediat ce ai dat cererea de retragere.
 • Ofera bonusuri saptamanale la depunere, care pot fi folosite la pariuri sportive.
 • In fiecare zi poti invarti de o roata pentru a castiga un premiu.

Puncte slabe Winner

 • Bonusurile de la roata au conditii de rulaj dificile, chiar si freebeturile.
 • Bonusurile saptamanale la pariuri trebuie rulate in doar 3 zile, iar conditiile devin tot mai dificile.
 • Nu ofera transmisiuni video.
Casa de pariuri online licentiata in Romania

Cote — bine

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit mică a casei de pariuri. Asadar, cptele sunt atractive pentru pariori.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Cote winner pariuri sportive - fotbal

Competitiile de top din fotbalul european, dar nu numai, beneficiaza de “Winner avantaj”, optiune care mareste cotele, astfel incat marja de profit sa fie cat mai aproape de 0%. O alta optiune care mareste cotele la victorie este “Winner Plus”, insa in acest caz trebuie adaugate mai multe evenimente pe bilet.

Cote winner pariuri sportive - tenis

La meciurile importante de simplu, dar si de dublu, avem tipul de pariu “Winner Plus”, care mareste cotele la victorie pentru ambii oponenti. In astfel de cazuri, marja la victorie este 0%, putand inregistra chiar si profit. E adevarat, unul destul de mic. Dupa cum am specificat si la fotbal, daca vei folosi optiunea “Winner Plus” trebuie sa mai adaugi evenimente pe bilet.

Cote winner pariuri sportive - baschet

Meciurile importante beneficiaza de cote mari la victorie. Astfel, poti obtine profit daca vei miza atat pe victoria gazdelor, cat si pe cea a oaspetilor la tipul de pariu 1X2. Evident, asta se va intampla daca vei ajusta corespunzator mizele.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Winner ne pune la dispozitie aproximativ 20 sporturi de unde putem alege pariuri. De asemenea, numarul de meciuri pentru un anumit sport nu este foarte ridicat, dar nu intr-atat incat sa devina deranjant. Cel mai mult insa pe pariori ii intereseaza numarul optiunilor de pariere pentru un anumit meci, capitol la care Winner sta destul de bine. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Pariuri sportive Winner - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 2 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da

 • Handicap Asiatic – Da

 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

La meciurile din campionate importante, dar si la meciurile internationale sau inter-cluburi ne putem bucura de sute de optiuni de pariere. Printre cele mai populare se numara: rezultat final, total goluri (interval), pauza sau final, marcheaza/nu marcheaza, handicap asiatic etc. . Si meciurile, respectiv competitiile modeste se bucura de cateva zeci de optiuni de pariuri.

Pariuri pe tenis

Pasionatii tenisului pot lua in calcul aceasta casa online daca doresc sa plaseze pariuri pe acest sport. Aici meciurile importante/din faze superioare beneficiaza de peste 50 optiuni de pariere. Meciurile din turnee challenger pot beneficia si ele de aproximativ 25 optiuni de pariere. Cele mai populare optiuni de pariere sunt pe: rezultat final, castigator set 1, total gameuri, handicap gameuri, scor corect, total asi, total duble greseli sau total breakuri.

Pariuri pe baschet

Un meci din NBA ajunge sa aiba chiar si peste 150 optiuni de pariere, iar unul dintr-un campionat puternic sau dintr-o cupa europeana aproximativ 100 optiuni de pariere. Aici enumeram: rezultat final (1X2), castiga meciul (1 2), handicap, total puncte (gazde/oaspeti), in ce repriza se marcheaza mai multe puncte etc. 

Sisteme de pariuri

La Winner putem plasa un bilet tip sistem. In acest sens, putem alege pariurile fixe, cele care trebuie sa fie castigatoare pentru ca noi, la randul nostru, sa avem sansa unui profit. Apoi, putem alege cate rezultate dintre cele ce nu sunt fixe trebuie sa fie “verzi” pentru a castiga. De asemenea, putem sa nu alegem niciun eveniment fix, ci doar cate ponturi trebuie sa fie castigatoare pentru a genera un profit.

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Oferta pentru meciuri individuale este si ea destul de bogata, cel putin daca ne referim la evenimente din fotbal si tenis. Un mare minus totusi pentru lipsa transmisiunilor in direct.

In plus, in fiecare zi Winner organizeaza peste 4 ore de Happy Hour la pariuri live, dar si la pre-live, cu premii totale de 1 000 lei, 2 000 lei sau 2 500 lei, toate premiile fiind cash. Asta inseamna ca la un anumit interval un parior norocos ce a mizat in acel interval va primi un bonus de 25 lei, 50 lei sau chiar 100 lei.

Transmisiuni in direct 

Winner nu ofera transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

Winner nu dispune de grafica in timpul evenimentelor. In schimb, ofera statistici amanuntite despre meciuri. Aici ne referim la clasamente, intalniri directe, ultimele rezultate, chiar si desfasurarea partidei, dar si echipele de start la anumite evenimente din fotbal.

Calendar pariuri live

Nu exista un calendar al pariurilor live. 

Optiunea de a adauga la favorite

O optiune foarte utila la pariurile live, mai ales cand alegem sa pariem pe mai multe evenimente, o reprezinta optiunea de a adauga acel meci la favorite. Winner dispune de aceasta optiune, putand plasa un meci la favorite printr-un singur click pe steluta aflata in dreptul evenimentului. Cand ai optat pentru ca un meci sa se duca la favorite iti va aparea o rubrica numita “Favorite”, unde vei vedea toate meciurile alese.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe bilet.

Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua,In data de 07/09/2022 m am pomenit cu contul blocat. Tocmai aveam in cont o suma putin peste 1000 de lei. Si eu si fata mea de vreo 3 luni intram fiecare pe conturile ei de pe telefonul fetei,nepotica mea mi a spart telefonul si neavand posibilitatea sa mai vad pe el.....depuneam ocazional beneficiind de de bonusuri. Pana acum amandoua am depus si am retras sume modice de 50/100/150/200 lei. Ideea este ca am trimis documente doveditoare,selfie,dovada domiciliului,certificat de casatorie al fetei( dupa moartea sotului toate utilitatile sunt pe numele fetei si ea fiind casatorita normal ca are al nume) si tot astept un email. Tot sun la ei si imi spun sa astept un email dar ca ,contul este inchis definitiv. Ideea este ca incercasem sa retrag... O retragere de 1041 lei si una de 200 lei. Culmea este ca pe cea de 200 mi o aprobasera iar pe cea de 1041 nu. Apoi la secunda mi au blocat contul. Oricum nu i am putut scoate nici pe cei 200 de lei ca normal ca nu am putut sa mai intru in cont. Ce se poate face? Ce se intampla cu banii din cont? Este castigul si norocul meu. Mentionez ca nu s a depus pe nici un cont cu nici un card. Totul a fost fizic in agentie. Ca avea fata o depunere si castiga sau eu ,pentru noi era totuna pentru ca erau bani iesiti sau intrati in casa. Va rog spuneti mi daca imi mai pot recupera castigul si cont si doresc si redeschiderea contului(si fata mea isi doreste redeschiderea contului ei) dar momentan luptam pentru contul meu avand si acel castig. Ce se poate face? Vreau sa am contul deschis in continuare pentru ca pana acum a fost cea mai buna casa de pariuri....mai si pierzi mai si castigi. Va multumesc anticipat
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Cont de un an și ceva retrag pana acum totul este în regula... și acum ca am dat retragere la o suma mai mare ma pomenesc cu cont închis. Nu sunteți corecți
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Bună ziua ,, eu am avut contu de un an și ceva și am retras pana acum.. mi a cerut documente am trimis toate documentele.. și după ma pomenesc cu contul închis..
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Mă joc de ani buni la loteriile online dar așa ceva nu am văzut.Am pariat la loto Italia 20/90 în data de 5.9.2022 și am biletul pariat la winer M00R0HY7 cu nr.80.81.85.88 pt.extragerea de la ora 8.50 este validat necastigator.Pe situl oficial al loteriei respective aceste nr.se afla extrase la ora 8.50 dar cei de la winer spun că nu.La celelalte case de pariuri nr.extrase sunt la fel dar la winer nu.
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua am cont la winner de peste 1 an de zile Mau tot lăsat să depun bani nu a verificat nimeni contul atât timp cât am pierdut și totul a fost ok pt ei.In momentul in care am câștigat 3000 de lei au cerut tot felul de documente pe care găseau motive că ba nu se vede bine ba nu prin PDF ba nuj ce ba nuj cum.După care mi au închis contul .Oameni buni numai jucați la mizeria de winner ar trebui interziși Nu am avut treabă cu betano cu superbet cu casa pariurilor doar cu winneru asta.Care este datoria lor sa verifice conturile oamenilor daca pe un cont se tot baga bani Va rog eu faceți ceva oameni nu și primesc bani la agenția asta

Bonusuri Winner

Bonus de bun venit 100% pana la 700 de lei + 100 de lei FreeBet + 25 FreeSpins la primele 3 depuneri
 • Prima depunere: 100% din suma depusa pana la 200 RON + 25 RON FreeBet
 • A doua depunere: 100% din suma depusa pana la 200 RON + 25 RON FreeBet + 25 FreeSpins
 • A treia depunere: 100% din suma depusa pana la 300 RON + 50 RON FreeBet

Bonus de bun venit 100% pana la 700 de lei + 100 de lei FreeBet + 25 FreeSpins la primele 3 depuneri

 • Prima depunere: 100% din suma depusa pana la 200 RON + 25 RON FreeBet
 • A doua depunere: 100% din suma depusa pana la 200 RON + 25 RON FreeBet + 25 FreeSpins
 • A treia depunere: 100% din suma depusa pana la 300 RON + 50 RON FreeBet

Despre casa de pariuri

Casa de pariuri Winner este cunoscuta in Romania incepand cu anul 2013 prin cele peste 300 de agentii offline. A urmat o pauza din anul 2015, de cand licentele au devenit obligatorii. Acum insa, Winner a achizitionat licența de functionare definitiva nr. L1193408W001140, emisă la data de 01.12.2019 de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabila până la data de 30.11.2029. Detinatorul companiei este “Play Online solutions Ltd” , societate cu răspundere limitata, inregistrata in Malta. 

Winner: site-ul oficial

Site-ul casei de pariuri Winner are o interfata destul de usor de operat de catre pariori. Combinatia de culori alb-albastru este placuta ochiului si individualizeaza site-ul Winner in peisajul tot mai vast al caselor de pariuri online licentiate in Romania

In mijlocul paginii principale se deruleaza bannere cu evenimentele sportive cele mai importante, iar sub ele se afla butoanele pentru pariurile live, insa si alte meciuri interesante atat live, cat si pre-live..

In  partea din stanga a paginii principale Winner gasiti meniul cu lista de sporturi pe care se poate paria, precum si o scurtatura catre ligile de top, respectiv cele mai pariate competitii. Sunt aproximativ 20 sporturi in total in oferta de pariere, in functie de oferta din acea zi. Numarul de optiuni de pariere valabile pentru fiecare meci este destul de mare si acopera o paleta larga de optiuni.

Cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Winner:

 • Total goluri si interval goluri (exista si interval de tipul 1-6 goluri sau 5-6 goluri, rar intalnite la alte case de pariuri).

 • Multiscor.

 • Total goluri asiatic.

 • Handicap asiatic.

 • Total cornere si interval cornere.

 • Total suturi pe poarta.

 • Total auturi.

 • Total offside-uri.

Winner: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Winner

Deschiderea unui cont la casa de pariuri Winner  nu este grea deloc. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “ Inregistrare” din partea din dreapta sus a site-ului. Iata informatiile ce trebuie completate in paginile ce se deschid:

Creare cont nou

 • Telefon;

 • E-mail;

 • Completare cod trimis pe numarul de telefon.

Detalii personale

 • Prenume, nume;

 • Adresa

 • CNP

Dupa inregistrare poti obtine bonusuri de bun-venit pentru pariuri sportive, casino, chiar si loto. Te poti bucura de toate cele 3 bonusuri. La pariuri sportive primesti un bonus maxim de 700 lei, la care se adauga un freebet de 100 lei si 25 rotiri gratuite. La cazino bonusul maxim este de 500 lei, iar la loto de 50 lei. Toate depozitele efectuate se vor dubla, bonusurile fiind de 100%.

Verificarea contului Winner  

Contul de parior la casa de pariuri Winner trebuie verificat in 30 de zile de la inregistrare. Pentru efectuarea verificarii se cer urmatoarele documente:

 • copii ale pasaportului/cartii de identitate valide; 

 • poze/selfie cu buletinul si/sau doar fata cardurilor de credit utilizate;

 • factura recenta la utilitati sau un extras bancar.

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Winner: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii pentru pariuri sportive Winner sta destul de  bine. Poti opta pentru bonusuri de bun-venit atat la pariuri sportive, cat si la cazino, dar si la loto, dupa cum am relatat si mai sus.

Bonusul  de bun venit  este de 100% pana la 700 de lei + 100  de lei FreeBet + 25 FreeSpins la primele 3 depuneri.

Dintre promotiile dedicate tuturor pariorilor, cea mai buna este “Winner de Europa”. Nu este doar cea mai buna de pe site, ci cea mai buna dintre promotiile tuturor caselor de pariuri, cel putin in opinia noastra. Aceasta este una saptamanala, care iti ofera bonusuri la depunere, bonusuri ce pot fi rulate la pariuri sportive. Cel mai des intalnit bonus in acest moment este de 50%, pana la 1 000 lei, acordat la sfarsitul saptamanii, o data sau chiar de doua ori.

 • Promotia Winner Plus, prin care se acorda cote mai bune unui meci din oferta de pariere pentru rezultat final si sansa dubla. Acest meci se poate juca doar combinat cu inca 5 alte evenimente din oferta standard.

 • Promotia Winner Avantaj consta in meciuri cu o cota marita la victorie, ce pot fi pariate combinat, dar si simplu.

 • Pentru a beneficia de promotia Winner Extra, oferta de bonus multiplu, este necesar sa ai un bilet format din minim 6 evenimente, a caror cota individuala să fie mai mare sau egala cu 1.25. Acest bonus variaza de la 5% pana la 100%, daca pe bilet avem sase, respectiv 25 de evenimente.

 • Conform promotiei Sansa Winner, vei primi inapoi 10% din castigul net impartit la cota evenimentului pierdut daca te va scoate de pe bilet un singur eveniment. Pentru asta trebuie ca biletul tau sa contina cel putin 11 evenimente, cota minima a  fiecaruia fiind 1.25.

Alte promotii la pariuri sportive pe care le gasim la Winner

 • Happy Hour (zilnic, timp de 4 ore, se acorda diverse premii in bani cash la interval de 5 minute; 

 • Winners Wheel (roata cu premii disponibila zilnic); 

 • Winner la doua goluri (pariu castigator  daca echipa de fotbal pe care ai mizat are avantaj de doua goluri oricand in meci); 

 • Concursuri Social Media (concursuri periodice pe pagina oficiala de Facebook); 

 • Winner Fun (platforma dedicata pariurilor fictive, dar cu premii reale, ceva unic in Romania).

Winner: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul la Winner, puteti efectua depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de pariere. In afara depunerilor cash in agentiile offline, exista varianta depunerii prin card bancar (VISA/Mastercard) sau Paysafecard. Retragerile se pot efectua pe card sau cash, din agentiile offline. De specificat ca retragerea se poate face doar prin metoda aleasa ultima oara la depunere.

Cum se efectueaza o depunere la Winner

 • Logheaza-te in contul tau cu adresa de mail/numarul de telefon si parola/codul primit prin SMS;

 • Fa click pe semnul “+” din dreapta sus a paginii principale;

 • Alegi suma pe care doresti sa o depui;

 • Completezi datele cerute si confirmi tranzactia.

Cum se efectueaza o retragere la Winner

 • Logheaza-te in contul tau cu adresa de mail/numarul de telefon si parola/codul primit prin SMS;

 • Acceseaza-ti contul din partea dreapta sus a paginii principale (ultima pictograma);

 • Selecteaza “Retragere”;

 • Alegi suma pe care doresti sa o retragi (online sau din agentii);

 • Completezi datele cerute si confirmi tranzactia.

Suma minima ce poate fi depusa este de 20 de lei, iar cea maxima de 900 de lei, insa doar daca nu ai contul verificat. Suma minima ce poate fi retrasa este de 20 de lei si maxim 900 de lei. Dupa ce ti se va verifica contul vei putea depune maxim 50 000 lei si vei putea retrage oricat doresti.

Conform OUG 114/2018 art. 53 si a Ordinului 38 al ONJN (Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania), fiecare depunere este taxata cu 2% din valoare, iar fiecare retragere cu 1%.

Winner: versiune de mobil si aplicatii

Winner are un site destul de bine optimizat, dar si aplicatii la fel de bune, ce pot fi accesate de pe orice dispozitiv Iphone, dar si  de pe orice telefon Android. 

Winner: relatii cu clientii

La Winner avem la dispozitie cateva metode pentru a lua legatura cu cei ce  pot rezolva problemele legate de depozite, retrageri, înregistrare, probleme generale sau tehnice : 

 • prin e-mail, la adresa [email protected]

 • telefonic la numărul 031.630.2111

 • prin live chat, disponibil pe site.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Winner, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
50.000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
50.000 RON
0%
Instant
Agentie
20 RON
9.000 RON
0%
Instant
Mastercard
Visa
Minim
20 RON
Maxim
50.000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
50.000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
9.000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
nelimitat
0%
0-4 zile lucratoare
Visa
20 RON
nelimitat
0%
0-4 zile lucratoare
Agentie
20 RON
nelimitat
0%
Instant
Mastercard
Visa
Minim
20 RON
Maxim
nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
0-4 zile lucratoare
Minim
20 RON
Maxim
nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
0-4 zile lucratoare
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
nelimitat
Comision
0%
Timp procesare
Instant

Suport Winner

0316302111

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 0 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Winner.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii