Puncte forte

 • In cazul in care ai un card VISA iti intra banii in cont imediat ce ai dat cererea de retragere.
 • Ofera bonusuri saptamanale la depunere, care pot fi folosite la pariuri sportive.
 • In fiecare zi poti invarti de o roata pentru a castiga un premiu.

Puncte slabe

 • Bonusurile de la roata au conditii de rulaj dificile, chiar si freebeturile.
 • Bonusurile saptamanale la pariuri trebuie rulate in doar 3 zile, iar conditiile devin tot mai dificile.
 • Nu ofera transmisiuni video.

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Bonusuri Winner

All bonuses

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
50.000 RON
0%
Instant
20 RON
50.000 RON
0%
Instant
20 RON
9.000 RON
0%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
nelimitat
3% pana la 10 000 RON
0-4 zile lucratoare
20 RON
nelimitat
3% pana la 10 000 RON
0-4 zile lucratoare
20 RON
nelimitat
3% pana la 10 000 RON
Instant

Reclamatii 134

Toate reclamatiile
25
84 %
Rezolvat
0 %
Nerezolvat
16 %
In progress
Casa de pariuri nu colaboreaza direct cu Legalbet in rezolvarea reclamatiilor
Xval90
16 iunie, 16:31
Au închis contul cu 2 retrageri perfect legale , Card Verificat , Totul verificat , cum e posibil așa ceva , cui pot sa mă adresez măcar...
Xval90
16 iunie, 16:31
4666 RON
1
Crisscriss1991
17 martie 2023, 14:46
Winner
Ieri am depus suma de 50 de lei.Aveam un card expirat care nu am mai depus la ei de 1 an.Mi s-a cerut declaratii poze etc.Intr-un sfarsit...
Crisscriss1991
17 martie 2023, 14:46
55000 RON
0
Utilizator2023
17 martie 2023, 09:24
Cont inchis si bani retrasi
Buna ziua, Am facut de pe acelasi telefon doua conturi la winner, al doilea fiind al prietenei mele, totul a fost legal depunerea si crearea...
Utilizator2023
17 martie 2023, 09:24
4000 RON
5
alexopris177
9 martie 2023, 00:09
Cont inchis Winner
Buna seara , sunt socat de acest site Winner. Joc cam de o luna pe acest site am avut depuneri totale de 20.000 RON , iar in momentul cand...
alexopris177
9 martie 2023, 00:09
28 RON
4
Elisaveta
22 februarie 2023, 20:53
Cont inchis fara motiv!
Buna seara asi dori sa fac si eu o reclamatie ,am castigat la winer 2000 .Am facut retragerea si nu mi a dat voie pe motiv ca nu am contul...
Elisaveta
22 februarie 2023, 20:53
2000 RON
8

Recenzia casei de pariuri Winner efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Winner este cunoscuta in Romania incepand cu anul 2013 prin cele peste 300 de agentii offline. A urmat o pauza din anul 2015, de cand licentele au devenit obligatorii. Acum insa, Winner a achizitionat licența de functionare definitiva nr. L1193408W001140, emisă la data de 12/01/2019 de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabila până la data de 11/30/2029, astfel ca ne putem bucura de casa de pariuri si in mediul online. Detinatorul companiei este “Play Online solutions Ltd”, societate cu răspundere limitata, inregistrata in Malta. 

Cote — bine

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit mică a casei de pariuri. Asadar, cptele sunt atractive pentru pariori.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Cote winner pariuri sportive - fotbal

Competitiile de top din fotbalul european, dar nu numai, beneficiaza de “Winner avantaj”, optiune care mareste cotele, astfel incat marja de profit sa fie cat mai aproape de 0%. O alta optiune care mareste cotele la victorie este “Winner Plus”, insa in acest caz trebuie adaugate mai multe evenimente pe bilet.

Cote winner pariuri sportive - tenis

La meciurile importante de simplu, dar si de dublu, avem tipul de pariu “Winner Plus”, care mareste cotele la victorie pentru ambii oponenti. In astfel de cazuri, marja la victorie este 0%, putand inregistra chiar si profit. E adevarat, unul destul de mic. Dupa cum am specificat si la fotbal, daca vei folosi optiunea “Winner Plus” trebuie sa mai adaugi evenimente pe bilet.

Cote winner pariuri sportive - baschet

Meciurile importante beneficiaza de cote mari la victorie. Astfel, poti obtine profit daca vei miza atat pe victoria gazdelor, cat si pe cea a oaspetilor la tipul de pariu 1X2. Evident, asta se va intampla daca vei ajusta corespunzator mizele.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Winner ne pune la dispozitie aproximativ 20 sporturi de unde putem alege pariuri. De asemenea, numarul de meciuri pentru un anumit sport nu este foarte ridicat, dar nu intr-atat incat sa devina deranjant. Cel mai mult insa pe pariori ii intereseaza numarul optiunilor de pariere pentru un anumit meci, capitol la care Winner sta destul de bine. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Pariuri sportive Winner - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 2 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da

 • Handicap Asiatic – Da

 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

La meciurile din campionate importante, dar si la meciurile internationale sau inter-cluburi ne putem bucura de sute de optiuni de pariere. Printre cele mai populare se numara: rezultat final, total goluri (interval), pauza sau final, marcheaza/nu marcheaza, handicap asiatic etc. . Si meciurile, respectiv competitiile modeste se bucura de cateva zeci de optiuni de pariuri.

Pariuri pe tenis

Pasionatii tenisului pot lua in calcul aceasta casa online daca doresc sa plaseze pariuri pe acest sport. Aici meciurile importante/din faze superioare beneficiaza de peste 50 optiuni de pariere. Meciurile din turnee challenger pot beneficia si ele de aproximativ 25 optiuni de pariere. Cele mai populare optiuni de pariere sunt pe: rezultat final, castigator set 1, total gameuri, handicap gameuri, scor corect, total asi, total duble greseli sau total breakuri.

Pariuri pe baschet

Un meci din NBA ajunge sa aiba chiar si peste 150 optiuni de pariere, iar unul dintr-un campionat puternic sau dintr-o cupa europeana aproximativ 100 optiuni de pariere. Aici enumeram: rezultat final (1X2), castiga meciul (1 2), handicap, total puncte (gazde/oaspeti), in ce repriza se marcheaza mai multe puncte etc. 

Sisteme de pariuri

La Winner putem plasa un bilet tip sistem. In acest sens, putem alege pariurile fixe, cele care trebuie sa fie castigatoare pentru ca noi, la randul nostru, sa avem sansa unui profit. Apoi, putem alege cate rezultate dintre cele ce nu sunt fixe trebuie sa fie “verzi” pentru a castiga. De asemenea, putem sa nu alegem niciun eveniment fix, ci doar cate ponturi trebuie sa fie castigatoare pentru a genera un profit.

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Oferta pentru meciuri individuale este si ea destul de bogata, cel putin daca ne referim la evenimente din fotbal si tenis. Un mare minus totusi pentru lipsa transmisiunilor in direct.

In plus, in fiecare zi Winner organizeaza peste 4 ore de Happy Hour la pariuri live, dar si la pre-live, cu premii totale de 1 000 lei, 2 000 lei sau 2 500 lei, toate premiile fiind cash. Asta inseamna ca la un anumit interval un parior norocos ce a mizat in acel interval va primi un bonus de 25 lei, 50 lei sau chiar 100 lei.

Transmisiuni in direct 

Winner nu ofera transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

Winner nu dispune de grafica in timpul evenimentelor. In schimb, ofera statistici amanuntite despre meciuri. Aici ne referim la clasamente, intalniri directe, ultimele rezultate, chiar si desfasurarea partidei, dar si echipele de start la anumite evenimente din fotbal.

Calendar pariuri live

Nu exista un calendar al pariurilor live. 

Optiunea de a adauga la favorite

O optiune foarte utila la pariurile live, mai ales cand alegem sa pariem pe mai multe evenimente, o reprezinta optiunea de a adauga acel meci la favorite. Winner dispune de aceasta optiune, putand plasa un meci la favorite printr-un singur click pe steluta aflata in dreptul evenimentului. Cand ai optat pentru ca un meci sa se duca la favorite iti va aparea o rubrica numita “Favorite”, unde vei vedea toate meciurile alese.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe bilet.

Winner: site-ul oficial

Site-ul casei de pariuri Winner are o interfata destul de usor de operat de catre pariori. Combinatia de culori alb-albastru este placuta ochiului si individualizeaza site-ul Winner in peisajul tot mai vast al caselor de pariuri online licentiate in Romania

In mijlocul paginii principale se deruleaza bannere cu evenimentele sportive cele mai importante, iar sub ele se afla butoanele pentru pariurile live, insa si alte meciuri interesante atat live, cat si pre-live..

In  partea din stanga a paginii principale Winner gasiti meniul cu lista de sporturi pe care se poate paria, precum si o scurtatura catre ligile de top, respectiv cele mai pariate competitii. Sunt aproximativ 20 sporturi in total in oferta de pariere, in functie de oferta din acea zi. Numarul de optiuni de pariere valabile pentru fiecare meci este destul de mare si acopera o paleta larga de optiuni.

Cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Winner:

 • Total goluri si interval goluri (exista si interval de tipul 1-6 goluri sau 5-6 goluri, rar intalnite la alte case de pariuri).

 • Multiscor.

 • Total goluri asiatic.

 • Handicap asiatic.

 • Total cornere si interval cornere.

 • Total suturi pe poarta.

 • Total auturi.

 • Total offside-uri.

Winner: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Winner

Deschiderea unui cont la casa de pariuri Winner  nu este grea deloc. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “ Inregistrare” din partea din dreapta sus a site-ului. Iata informatiile ce trebuie completate in paginile ce se deschid:

Creare cont nou

 • Telefon;

 • E-mail;

 • Completare cod trimis pe numarul de telefon.

Detalii personale

 • Prenume, nume;

 • Adresa

 • CNP

Dupa inregistrare poti obtine bonusuri de bun-venit pentru pariuri sportive, casino, chiar si loto. Te poti bucura de toate cele 3 bonusuri. La pariuri sportive primesti un bonus maxim de 700 lei, la care se adauga un freebet de 100 lei si 25 rotiri gratuite. La cazino bonusul maxim este de 500 lei, iar la loto de 50 lei. Toate depozitele efectuate se vor dubla, bonusurile fiind de 100%.

Verificarea contului Winner  

Contul de parior la casa de pariuri Winner trebuie verificat in 30 de zile de la inregistrare. Pentru efectuarea verificarii se cer urmatoarele documente:

 • copii ale pasaportului/cartii de identitate valide; 

 • poze/selfie cu buletinul si/sau doar fata cardurilor de credit utilizate;

 • factura recenta la utilitati sau un extras bancar.

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Winner: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii pentru pariuri sportive Winner sta destul de bine. Poti opta pentru bonusuri de bun-venit atat la pariuri sportive, cat si la cazino, dar si la loto, dupa cum am relatat si mai sus.

Bonusul de bun venit  este de 100% pana la 700 de lei + 100  de lei FreeBet + 25 FreeSpins la primele 3 depuneri.

Dintre promotiile dedicate tuturor pariorilor, cea mai buna este “Winner de Europa”. Nu este doar cea mai buna de pe site, ci cea mai buna dintre promotiile tuturor caselor de pariuri, cel putin in opinia noastra. Aceasta este una saptamanala, care iti ofera bonusuri la depunere, bonusuri ce pot fi rulate la pariuri sportive. Cel mai des intalnit bonus in acest moment este de 50%, pana la 1 000 lei, acordat la sfarsitul saptamanii, o data sau chiar de doua ori.

 • Promotia Winner Plus, prin care se acorda cote mai bune unui meci din oferta de pariere pentru rezultat final si sansa dubla. Acest meci se poate juca doar combinat cu inca 5 alte evenimente din oferta standard.

 • Promotia Winner Avantaj consta in meciuri cu o cota marita la victorie, ce pot fi pariate combinat, dar si simplu.

 • Pentru a beneficia de promotia Winner Extra, oferta de bonus multiplu, este necesar sa ai un bilet format din minim 6 evenimente, a caror cota individuala să fie mai mare sau egala cu 1.25. Acest bonus variaza de la 5% pana la 100%, daca pe bilet avem sase, respectiv 25 de evenimente.

 • Conform promotiei Sansa Winner, vei primi inapoi 10% din castigul net impartit la cota evenimentului pierdut daca te va scoate de pe bilet un singur eveniment. Pentru asta trebuie ca biletul tau sa contina cel putin 11 evenimente, cota minima a  fiecaruia fiind 1.25.

Alte promotii la pariuri sportive pe care le gasim la Winner

 • Happy Hour (zilnic, timp de 4 ore, se acorda diverse premii in bani cash la interval de 5 minute; 

 • Winners Wheel (roata cu premii disponibila zilnic); 

 • Winner la doua goluri (pariu castigator  daca echipa de fotbal pe care ai mizat are avantaj de doua goluri oricand in meci); 

 • Concursuri Social Media (concursuri periodice pe pagina oficiala de Facebook); 

 • Winner Fun (platforma dedicata pariurilor fictive, dar cu premii reale, ceva unic in Romania).

Winner: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul la Winner, puteti efectua depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de pariere. In afara depunerilor cash in agentiile offline, exista varianta depunerii prin card bancar (VISA/Mastercard) sau Paysafecard. Retragerile se pot efectua pe card sau cash, din agentiile offline. De specificat ca retragerea se poate face doar prin metoda aleasa ultima oara la depunere.

Cum se efectueaza o depunere la Winner

 • Logheaza-te in contul tau cu adresa de mail/numarul de telefon si parola/codul primit prin SMS;

 • Fa click pe semnul “+” din dreapta sus a paginii principale;

 • Alegi suma pe care doresti sa o depui;

 • Completezi datele cerute si confirmi tranzactia.

Cum se efectueaza o retragere la Winner

 • Logheaza-te in contul tau cu adresa de mail/numarul de telefon si parola/codul primit prin SMS;

 • Acceseaza-ti contul din partea dreapta sus a paginii principale (ultima pictograma);

 • Selecteaza “Retragere”;

 • Alegi suma pe care doresti sa o retragi (online sau din agentii);

 • Completezi datele cerute si confirmi tranzactia.

Suma minima ce poate fi depusa este de 20 de lei, iar cea maxima de 900 de lei, insa doar daca nu ai contul verificat. Suma minima ce poate fi retrasa este de 20 de lei si maxim 900 de lei. Dupa ce ti se va verifica contul vei putea depune maxim 50 000 lei si vei putea retrage oricat doresti.

Conform OUG 114/2018 art. 53 si a Ordinului 38 al ONJN (Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania), fiecare depunere este taxata cu 2% din valoare, iar fiecare retragere cu 1%.

Winner: versiune de mobil si aplicatii

Winner are un site destul de bine optimizat, dar si aplicatii la fel de bune, ce pot fi accesate de pe orice dispozitiv Iphone, dar si  de pe orice telefon Android. 

Winner: relatii cu clientii

La Winner avem la dispozitie cateva metode pentru a lua legatura cu cei ce  pot rezolva problemele legate de depozite, retrageri, înregistrare, probleme generale sau tehnice : 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Winner, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 22.03.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Evaluare rating: 1 / 5
Evalueaza:

Informatii despre companie

Contact

Intrebari si raspunsuri

👉Este Winner o casa de pariuri sigura?

Faptul că datele tale sunt protejate prin diferite sisteme de siguranță și că există un sistem de ultimă generație care nu permite aflarea datelor bancare furnizate reprezintă garanția siguranței. Mai mult, Oficiul Național pentru JOcuri de Noroc i-a oferit licența numărul L1193408W001140 prin care își poate desfășura activitatea pe teritoriul României.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Winner?

Există nenumărate metode prin care poți să plătești la Winner. De la card bancar care este considerată metodă clasică și unde o poți face cu VISA, Mastercard sau Maestrocard, o poți face și prin intermediul agențiilor Winner, în numerar. În ceea ce privește agențiile trebuie prezentat un act de identitate atunci când suma este depusă.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Winner?

Sunt mai multe bonusuri de care te poți bucura, însă unul dedicat exclusiv clienților noi este bonusul de bun venit. Este unul generos, unde ai parte de la rotiri gratuite, la freebet și până la 700 RON pentru primele trei depuneri.

⚽Winner ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Sunt uneori oferite și pariuri gratuite. Unul dintre ele îl poți obține fără să depui. Trebuie doar să validezi contul pe care îl ai deschis și atunci vei fi recompensat, iar freebet-ul poate fi pariat conform condițiilor impuse.

⏳Cat dureaza o retragere la Winner?

Retragerile de regulă au o perioadă de așteptare de până la trei zile lucrătoare. Totuși, din experiență proprie spun că transferul poate avea loc în cel mult 24 de ore. Depinde foarte mult de momentul zilei în care retragerea este efectuată, cât și de rapiditatea cu care se mișcă banca.

📡Exista disponibil livestreaming la Winner?

Se lucrează în sensul acesta, dar cel puțin în prezent nu pot fi vizionate meciuri în direct pe platforma Winner.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Winner?

Pariul gratuit de bun venit este foarte ușor de folosit. Trebuie pariat pe evenimente care au cotă  de 1.70 pentru pariul single și 1.40 pe eveniment pentru pariuri combo sau sistem. Dacă pariul este câștigat, în balanță va intra diferența dintre câștigul total și miza freebet-ului.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Winner?

Exista opțiunea aceasta, dar doar pentru sporturile populare, la fotbal mai ales. Trebuie să verifici ca odată plasat biletul tău, se permite afișarea cash-out-ului. Poate să fie cu o valoare mai mare decât miza pariului inițial, fie cu o valoare mai mică.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Winner?

Trebuie doar să cauți categoria „Contact” și acolo vei afla toate răspunsurile la această întrebare. Ai posibilitatea de a lua legătura prin e-mail, opțiune unde timpul mediul de așteptare este de 24 și până la 48 de ore. Mai există  posibilitatea prin telefon, la 031.630.21.21, doar că poți face lucrul acesta doar în perioada 10:00-22:00 de luni și până duminică.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Winner?

Bucură-te de bonusul de bun venit care constă în 3 bonusuri. primești până la 700 RON pentru primele trei depuneri, dar ai parte și de 25 de rotiri gratuite, cât și de un FreeBet în valoare de 100 RON.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii 3

Comment transfered from Complaints section
mi sa inchis pur si simplu contul dupa ce am pietdut o suma mai mare de bani
buna siua am confirmat toate cardurile cu care am facut plata inafara de un singur card virtual pe care nu al mai detin si nu mai pot descarca un extraas de cont deoarece sa sters totul
 si din cauza acelui car mia blocat retragerea de 3000 de ron ce ma sfatuiti ce pot face in acest sens va rog ajutati-ma    aceeasii adresa e si la winner
Buna seara. Am jucat la winner de pe un cont si am adaugat cardurile ficei mele. Am castigat suma de 5483 RON Contul mi-a fost inchis pe motiv ca altcineva imi foloseste conul nu mi s-au restituit inapoi nici bani de s-au luat dupa card nici cei castigati . Ce pot face in aceasta privința? Va multumesc