Lista reclamatiilor la adresa Winner

29

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 29

Ma numesc Joita Gheorghe Razvan si ma confrunt cu o înșelăciune din partea platformei Winner. În data de , am plasat un bilet cu 5 evenimente pe care o sa las atasat aici. Printre evenimente , am avut pariul Total Puncte Jucator: Rozier 23.5 puncte bune si frumoase pana in momentul in care Winner pentru a ma insela , mi-a notat pariul cu pierzator. Am verificat pariul din nou , am cautat in regulamentul lor intern la secțiunea Baschet sa vad se vad de ce + plus pe Flashcore (de aici iau ei rezultatele). 25 de puncte . Am luat legatura cu ei si le am transmis cele întâmpinate. Raspunsul a fost ca Rozier a marcat 22 in cele 4 sferturi +3 puncte în prelungiri. Am cautat din nou in regulament si pariul propriu zis . , tot regulamentul face referire la meci iar pariul la fel ,fiind singurul pariu de genul puncte pe jucator. În plus pe Flashcore ,nu este mentionat ca ea a dat 22 de puncte ,ci 25 ( se poate verifica si pe site ul oficial Nba. Am incercat sa fiu de buna credinta,dar au încercat im continuare sa ma insele. O sa atasez mailul dat , biletul ,plus pasajele din regulament. Nu mi se pare normal sa fiu umilit si batjocorit in conditiile in care nu am cerut decât dreptul meu . O sa înaintez si in presa plus online pentru a face publică INSELACIUNEA. Doresc suma biletul câștigător în cont + inca 50% din valoarea cîștigului, pentru stresul cauzat. În plus doresc si amendarea platformei ptr manipulare si inselaciune. Mentionez ca o sa fac public raspunsul si pedeapsa primită de Winner
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token