Lista reclamatiilor la adresa Winner

16

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 16

Bună ziua ! Numele meu este Stanciu Valentina Andreea . Va scriu in speranța că mă puteți ajuta în legătură cu banii câștigați de pe site-ul https://www.winner.ro/ Acum 3 zile am deschis cont la ei ,am făcut depunere în valoare de 400 de lei . Am efectuat depunerea de pe contul meu de paysafe cât și de pe contul bancar ! Între timp am aplicat pentru verificarea contului ! Mi-au validat email ,carte de identitate ! Am câștigat în jur de 800 lei ,și am efectuat o retragere în valoare de 722 lei . Când s-a efectuat retragerea mi-au tot cerut alte documente pentru verificarea plății. Am urcat documentele pe site-ul lor . Ieri seara mi-au cerut din nou selfie cu cartea de identitate în mana ,extras bancar ,dovada adresa . Le-am urcat din nou pe site la ei ,iar domnul de pe live chat mi-a spus ca le pot trimite pe email ,asa ca am trimis și acolo. După ce am trimis documentele retragerea a fost anulata și am jucat iar . La un câștig de 2109 lei am efectuat iar retragerea ,dar în dimineața asta am primit email de la ei în care spun ca mi-au închis contul fără nici un motiv . Nu îmi răspund la telefon ,nu răspund pe email ,nu îmi oferă nici o explicație. Am vorbit cu avocatul și voi începe sa iau masuri legale în privința lor ! Va atașez mai jos retragerea în așteptare, email-ul de la ei cât și email-ul cu documentele trimise către ei ! Asa ceva nu este posibil ...nu au atașat măcar o încălcare a vreunui articol sau vreun motiv anume...
Mi,am făcut cont de pariuri la winner bet și am făcut prima depunere de pe cardul propriu dar pe care aveam numele de fată,eu in prezent fiind căsătorită și după ce am câștigat o sumă de bani,am vrut sa i retrag,însă am fost refuzată,cardul respectiv fiind de credit și nu se pot face retrageri.Am decis sa joc banii in continuare până nu am mai rămas cu nimic în cont.Acum 2 zile am primit mesaj de la ei că au o oferta de bonus la depunere,am hotărât să joc și am făcut o depunere de pe cardul soțului,ocazie cu care am reușit să câștig 15000 lei motiv pentru care am dorit sa i retrag,ocazie cu care cei de la winner m au refuzat și mi au solicitat mai multe documente pentru verificarea tranzacției,documente pe care le am trimis,însă tot nu mi au aprobat retragerea.Astazi după ce am vorbit personal pe chatul agenției cu unul dintre operatorii lor,acesta mi a zis sa fac o noua depunere după un card personal,deoarece numai așa pot retrage banii.Am făcut exact cum mi au cerut și după ce am depus după cardul personal de salariu,le am trimis și documentele sa dovedesc că este cardul meu personal de salariu,aceștia mi au închis contul și mi au transmis că nu voi mai primii nici un ban.Mentionez că doar eu am folosit acest cont de joc.Ce pot face în situația asta,de ce nu mi au închis contul după ce am făcut depuneri și l au închis după ce am câștigat și a trebuit să mi de-a ei bani.Eu nu am făcut altceva decât să respect solicitările și indicatiile agenților lor din chat.
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri