Reclamatii
Rezolvat

Înșelăciune Winner, ca penal - o sa dau in judecata

16 decembrie 2022, 12:53
4

Ma numesc Joita Gheorghe Razvan si ma confrunt cu o înșelăciune din partea platformei Winner. În data de , am plasat un bilet cu 5 evenimente pe care o sa las atasat aici. Printre evenimente , am avut pariul Total Puncte Jucator: Rozier 23.5 puncte bune si frumoase pana in momentul in care Winner pentru a ma insela , mi-a notat pariul cu pierzator. Am verificat pariul din nou , am cautat in regulamentul lor intern la secțiunea Baschet sa vad se vad de ce + plus pe Flashcore (de aici iau ei rezultatele). 25 de puncte . Am luat legatura cu ei si le am transmis cele întâmpinate. Raspunsul a fost ca Rozier a marcat 22 in cele 4 sferturi +3 puncte în prelungiri. Am cautat din nou in regulament si pariul propriu zis . , tot regulamentul face referire la meci iar pariul la fel ,fiind singurul pariu de genul puncte pe jucator. În plus pe Flashcore ,nu este mentionat ca ea a dat 22 de puncte ,ci 25 ( se poate verifica si pe site ul oficial Nba. Am incercat sa fiu de buna credinta,dar au încercat im continuare sa ma insele. O sa atasez mailul dat , biletul ,plus pasajele din regulament. Nu mi se pare normal sa fiu umilit si batjocorit in conditiile in care nu am cerut decât dreptul meu . O sa înaintez si in presa plus online pentru a face publică INSELACIUNEA. Doresc suma biletul câștigător în cont + inca 50% din valoarea cîștigului, pentru stresul cauzat. În plus doresc si amendarea platformei ptr manipulare si inselaciune. Mentionez ca o sa fac public raspunsul si pedeapsa primită de Winner

Suma: 2500 RON
Am făcut asta, o sa fac si la ANPC.
Nu înghit INSELACIUNEA asta. Conform regulamente si mailul dat de ei , am dreptate 100%
Mai insistă cu solicitări de clarificare la casa de pariuri. Dacă nu rezolvi, ia în considerare să faci plângere la ONJN.
Nu scrie , e ambiguu. Dar am mail de la ei in care imi este spus că se iau după Flashcore , pe flashcore apar 25 puncte. Nu 22 +3, sau ceva de genul asta .
Scrie clar acolo : Total puncte jucator , nu scrie timp regulamentar , 1 sfert sau prelungiri...avand in vedere ca scrie in total , este normal sa se ia in calcul meciul total . Plus ca si pe NBA oficial apar 25 pct. Deci ?
Salut. Trebuie vazut daca in regulamentul casei de pariuri scrie ca se contorizeaza doar punctele din timpul regulamentar sau si cele din prelungiri. De aici pleaca toata discutia.
Copy the token