grazvang90
Bloguri
Comentarii8
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Înșelăciune Winner, ca penal - o sa dau in judecata
Am făcut asta, o sa fac si la ANPC.
Nu înghit INSELACIUNEA asta. Conform regulamente si mailul dat de ei , am dreptate 100%
16 decembrie 2022
Înșelăciune Winner, ca penal - o sa dau in judecata
Nu scrie , e ambiguu. Dar am mail de la ei in care imi este spus că se iau după Flashcore , pe flashcore apar 25 puncte. Nu 22 +3, sau ceva de genul asta .
Scrie clar acolo : Total puncte jucator , nu scrie timp regulamentar , 1 sfert sau prelungiri...avand in vedere ca scrie in total , este normal sa se ia in calcul meciul total . Plus ca si pe NBA oficial apar 25 pct. Deci ?
16 decembrie 2022
Castig neconcludent
Asa vor sa se scoata ei 😂😂😂! Nu are nici o legatura ! Nu au fost declarați mai multi câștigători si nici nu au fost schimbate regulile in timpul meciurilor.
Sper sa- i darame ONJN , ca meriti pentru hotiile lor.
13 iulie 2021
Castig neconcludent
13 iulie 2021
Castig neconcludent
Salut,
Regulile lor sunt cele mentionate de Doru.
Regulile lor sunt frauduloase, nu fac referire la golgeteri sau ceva de genul asta. Departamentul lor care se ocupa cu validarea unui pariu , nu este informat corespunzator.
La un turneu final,nu pot exista 2 golgeteri. Este ditamai informatia data de Uefa si Fifa.
Ne am cam saturat sa faca cum doresc ei.
Iti dau si exemplu : am patit sa pariez peste 9,5 suturi pe poarta in meci , pe statistica lor apareau 11 suturi pe poarta , iar pe un site oficial 9. Bineînțeles ca mi s-a dat pariul pierdut.
Acum, de ce nu se tine cont de forurile abilitate!?
Isi fac legea cum vor ei ???
Poate este timpul sa demascam abuzurile pe care le face acesta platforma.
13 iulie 2021
Castig neconcludent
Da ! Si mie mi au zis la fel.
Faci revenire catre ei , avem deja răspunsul de la Betano, ca nu modifica nimic.
Eu sunt pornit pe ei , m -au înșelat de multe ori.
Plangere ONJN ,daca acestia ii apara , direct in presa si online.
13 iulie 2021
Castig neconcludent
Salut,

Si eu am aceiasi situație, le am facut plangere la onjn, sa plateasca.
Iti recomand si tie.
Este un baiat mai jos la fel.
Si fac pariu ca suntem mulți , hai sa ne facem dreptate.
13 iulie 2021
Validare eronata Betano…
Asta patesc si eu , eu le am facut plângere la onjn.
13 iulie 2021
Reclamatii
Ma numesc Joita Gheorghe Razvan si ma confrunt cu o înșelăciune din partea platformei Winner. În data de 15.12 .2022 , am plasat un bilet cu 5 evenimente pe care o sa las atasat aici. Printre evenimente , am avut pariul Total Puncte Jucator: Rozier 23.5 puncte .Toate bune si frumoase pana in momentul in care Winner pentru a ma insela , mi-a notat pariul cu pierzator. Am verificat pariul din nou , am cautat in regulamentul lor intern la secțiunea Baschet sa vad se vad de ce + plus pe Flashcore (de aici iau ei rezultatele)...Rozier 25 de puncte . Am luat legatura cu ei si le am transmis cele întâmpinate. Raspunsul a fost ca Rozier a marcat 22 in cele 4 sferturi +3 puncte în prelungiri. Am cautat din nou in regulament si pariul propriu zis ...nimic , tot regulamentul face referire la meci iar pariul la fel ,fiind singurul pariu de genul puncte pe jucator. În plus pe Flashcore ,nu este mentionat ca ea a dat 22 de puncte ,ci 25 ( se poate verifica si pe site ul oficial Nba. Am incercat sa fiu de buna credinta,dar au încercat im continuare sa ma insele. O sa atasez mailul dat , biletul ,plus pasajele din regulament. Nu mi se pare normal sa fiu umilit si batjocorit in conditiile in care nu am cerut decât dreptul meu . O sa înaintez si in presa plus online pentru a face publică INSELACIUNEA. Doresc suma biletul câștigător în cont + inca 50% din valoarea cîștigului, pentru stresul cauzat. În plus doresc si amendarea platformei ptr manipulare si inselaciune. Mentionez ca o sa fac public raspunsul si pedeapsa primită de Winner
Copy the token