Reclamatii
Rezolvat

Castig neconcludent

13 iulie 2021, 10:35
8

Salut. Am pariat pe site-ul celor de la Betano pe golgheterul Uefa Euro 2020. Dupa incheierea ceremoniei de premiere a fost anuntat si golgheterul turneului si anume Cristiano Ronaldo. Pe jucatorul cu pricina am avut un pariu plasat la o cota de 17 cu suma de 100 de lei. Cei de la Betano au procesat pariul ca fiind castigator, insa mi-au dat doar jumatate din castig. Am luat legatura cu ei si mi-au transmis ca ei i-au in considerare faptul ca au fost 2 jucatori cu numar egal de goluri. Desi anuntul official al Uefa este foarte clar, prin argumentele primite din partea celor de la Betano, imi reiese ca nu tin cont de anuntul Uefa si isi fac singuri regulile. Cum au horat acest lucru la fel de bine ar fi putut sa acorde pariu castigator pe celalat jucator si anume Patrik Schick. Au mai adaugat ca ei nu au pariu pentru gheata de aur sau ceva de genul desi la Euro nu se acorda acest titlu, de cat cel de golgheter al turneului si acesta i-a fost acordat strict lui Cristiano Ronado si nu s-a pus nicio clipa problema sa se imparta titlul cu un alt jucator. Deci ar fi trebuit sa primesc castigul intreg. Multumesc!

Suma: 17000 RON
Asa vor sa se scoata ei 😂😂😂! Nu are nici o legatura ! Nu au fost declarați mai multi câștigători si nici nu au fost schimbate regulile in timpul meciurilor.
Sper sa- i darame ONJN , ca meriti pentru hotiile lor.
Salut. Faceți sesizare către casa de pariuri, pentru a vedea clar CARE SUNT regulile de validare ale acelui tip de pariu. Apoi, în funcție de răspunsul primit, o variantă de luat în calcul este o sesizare la ONJN.
Salut,
Regulile lor sunt cele mentionate de Doru.
Regulile lor sunt frauduloase, nu fac referire la golgeteri sau ceva de genul asta. Departamentul lor care se ocupa cu validarea unui pariu , nu este informat corespunzator.
La un turneu final,nu pot exista 2 golgeteri. Este ditamai informatia data de Uefa si Fifa.
Ne am cam saturat sa faca cum doresc ei.
Iti dau si exemplu : am patit sa pariez peste 9,5 suturi pe poarta in meci , pe statistica lor apareau 11 suturi pe poarta , iar pe un site oficial 9. Bineînțeles ca mi s-a dat pariul pierdut.
Acum, de ce nu se tine cont de forurile abilitate!?
Isi fac legea cum vor ei ???
Poate este timpul sa demascam abuzurile pe care le face acesta platforma.
Da ! Si mie mi au zis la fel.
Faci revenire catre ei , avem deja răspunsul de la Betano, ca nu modifica nimic.
Eu sunt pornit pe ei , m -au înșelat de multe ori.
Plangere ONJN ,daca acestia ii apara , direct in presa si online.
Salut. Am facut deja plangere la onjn si mi-au raspuns ca mai intai trebuie facuta sesizare catre organizatorul de jocuri de noroc, in speta Kaizen Gaming si apoi daca in termen de 14 zile nu se solutioneaza sa revin catre ei
Salut,

Si eu am aceiasi situație, le am facut plangere la onjn, sa plateasca.
Iti recomand si tie.
Este un baiat mai jos la fel.
Si fac pariu ca suntem mulți , hai sa ne facem dreptate.
1700 este corect. Am tastat gresit
Copy the token