Puncte forte

 • Promoții interesante și zilnice
 • Multe opțiuni de pariere
 • Platformă bine optimizată
 • Multiple sectiuni disponibile: Bingo/Loto/Virtuale

Puncte slabe

 • Lipsă aplicație mobilă
 • Suport clienți destul de limitat, nu există Live Chat sau telefon, ci doar un formular de contact
 • Fără transmisiuni live

Bonusuri Excelbet

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
50 RON
n/a
2%
Instant
50 RON
n/a
2%
Instant
50 RON
n/a
2%
Instant
50 RON
n/a
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucrătoare
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
2-5 zile lucrătoare
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, max. 48h
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant

Recenzia casei de pariuri Excelbet efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Excelbet este una dintre puținele care nu se află în prima linie și au atât platformă online, cât și agenții stradale. Apărută în urmă cu foarte mulți ani, Excelbet este de fapt printre primele case stradale de pariuri apărute în România iar misiunea sa a fost să ofere un mix variat și competitiv care să includă atât pariuri pre-meci, cât și pariuri LIVE. În schimb, proiectul online a început în urmă cu doar câțiva ani și este girat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc prin licența cu numărul L1213823W001269 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN, valabilă din 01.03.2021 și până la 28.02.2031.

Site-ul www.excelbet.ro este operator de către Crown Entertainment Ltd. o societate ce are cartierul general în Malta și care se asigură că pariorii români se pot distra în voie. Oferta este diversificată și adaptată nevoilor. Platforma este foarte bine gândită, categoriile sunt așezate încât să nu fie aglomerate și vizibile, iar promoțiile oferite deși nu sunt multe, acoperă exact ceea ce caută pariorul român. Activitatea acestei case de pariuri online este perfect legală, iar informațiile furnizate sunt păstrate în siguranță.

Cote — mediu

În urma analizei pe care am efectuată conform clasamentului baza pe ratingul caselor de pariuri online în funcție de cote, reiese că Excelbet are o marjă de profit medie și se încadrează într-o limită decentă.

Cote Fotbal

Între 2 și 4% este marja de profit în care se încadrează casa de pariuri Excelbet atunci când vorbim despre competițiile importante. Bundesliga, LaLiga, Superliga, Ligue 1, Premier League sau Serie A oferă cote bune, uneori mai mult decât decente și lucrul acesta este favorabil, deoarece scade și marja de profit a operatorului.

Cote Tenis

În ceea ce ține de tenis vorbim la superlativ despre US Open, Australian Open, Wimbledon și US Open, unde avem nenumărate pariuri pre-meci și pariuri live, iar marja de profit ajunge undeva la 4 spre 5%. În același timp, în cazul competițiilor mai modeste precum turneele ITF și Challenger, marja de profit este mai mare, aproape 6%.

Cote Baschet

NBA este principalul punct de atracție în baschet, iar cel mai puternic campionat din lume ne propune o marjă de profit în jur de 5%. Tot o marjă asemănătoare se aplică și în cazul Euroliga, o altă competiție importantă de baschet, dar de data aceasta din Europa.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Nu ne putem plânge de oferta pre-meci pe care casa de pariuri online Excelbet ne-o pune la dispoziție, deoarece acoperă cele mai populare pariuri. Într-adevăr, sunt neglijați acei jucători care preferă să parieze pe acțiunile individuale ale unor jucători de baschet și hochei, însă considerăm că există loc mereu de mai bine și operatorul va adăuga aceste tipuri de pariuri pe viitor. Așa cum o să vezi în această recenzie Excelbet Pariuri Sportive, există evenimente cu peste 1100 de piețe disponibile, dar aici ne raportăm la dueluri din top ligi fotbal.

Miza minimă

Casa de pariuri online Excelbet s-a aliniat rapid cerințelor pe care jucătorii le au și drept urmare se supune celor mai elementare dorințe ale acestora. Una dintre ele este legată de miza minim de 1 leu, ceea ce se aplică și aici.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap european – Da.
 • Handicap asiatic - Da
 • Totaluri asiatice – Nu.

Tipuri de pariuri sportive prin care Excelbet se remarcă

 • Diferență victorie
 • 10 minute 1, X, 2
 • DNB (Draw no bet)
 • Șansă dublă – pauză final
 • Dublă final
 • Pauză sau final

Pariuri pe fotbal

Nu degeaba se numește „sportul rege”, deoarece este rege și când vorbim despre numărul piețelor oferite de casa de pariuri Excelbet. 1211 de pariuri unice am remarcat pentru meciul Manchester City – Everton din Premier League și asta în condițiile în care a fost listat cu cinci zile înaintea disputării lui. 

Este doar un exemplu pentru că toate meciurile din top ligi de fotbal se bucură de sute de opțiuni printre care cele clasice, dar și pe marcatori, combo goluri, handicap, prima repriză, multigol combo, scor corect, marcatori. Interesantă este categoria de combo marcatori, acolo unde putem miza pe rezultat final și marcator în meci, unde de asemenea avem opțiunea cash-out activă oricând.

Pariuri pe tenis

Tenisul este unul dintre cele mai populare pariuri în rândul jucătorilor pentru că se joacă mereu meciuri și la foc automat. Pe măsură ce competiția este mai importantă, crește și numărul opțiunilor disponibile. 

Spre exemplu, pentru un turneu de WTA 250 sunt în jur de 30-40 tipuri de pariuri, dar numărul lor crește dacă vorbim despre dueluri de la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open. Printre pariurile de bază se regăsesc: rezultat final, peste/sub număr game-uri, jucătorul câștigă minim un set, scor corect, câștigă & total game-uri. 

Pariuri pe baschet

Dacă am ajuns la capitolul baschet cred că nu mai este nevoie să-ți aducem aminte de faptul că NBA și Euroliga sunt cele mai interesante competiții. Acum, că U-BT Cluj-Napoca joacă în Eurocup, aceasta a devenit o competiție interesantă pentru amatorii de ponturi baschet din România care vor să se inspire de la experții Legalbet. 

88 este numărul opțiunilor pe care putem paria la Excelbet când vine vorba despre aceste două competiții, dar din nou vreau să remarc lipsa pariurilor pe jucători În rest, avem handicap, margine victorie, prima repriză, a doua repriză, sferturi, pariuri pe gazde, pariuri pe oaspeți, cu nenumărate piețe pentru fiecare categorie în parte.

Pariuri pe hochei

NHL este cea mai importantă competiție de hochei pe gheață din lume, iar la Excelbet putem paria pe un astfel de duel datorită celor 35 de piețe disponibile. Rezultat final, dublă șansă, total goluri, primul gol, diferența victoriei, par/impar. Am remarcat că lipsesc pariurile pe jucători, care uneori sunt un deliciu pentru aceia care preferă ponturi hochei pe gheață pe care și noi la Legalbet le oferim.

Sisteme de pariuri

Avem ocazia să pariem pe sisteme de pariuri și la Excelbet pariuri sportive. Astfel, biletele pe care le putem paria pot fi simple, multiple sau alt sistem dorit. 

Opțiuni speciale

Bet Builder oferă posibilitate de a iniția pariuri personalizate și este una dintre acele opțiuni speciale pe care Excelbet pune la dispoziția tuturor jucătorilor care fac totul mult mai interesant.

Oferta de pariuri Live — bine

Fiecare eveniment are importanța lui, dar pe măsură ce face parte dintr-o competiție de top, atunci și numărul opțiunilor pariuri live crește considerabilă. Dacă pentru un eveniment dintr-o competiție modestă am regăsit câteva zeci de opțiuni, în cazul unui meci de fotbal din Premier League, Superliga României, LaLiga sunt sute de piețe pariuri live.

Transmisiuni în direct

Nu. Excelbet pariuri sportive nu oferă transmisiuni live.

Grafică și statistici

În timpul desfășurării meciului live există reprezentare grafică, iar jucătorii pot consulta statistici pe baza cărora să se informeze corect pentru a plasa un pariu live.

Calendar Pariuri Live

Casa de pariuri online Excelbet  dispune de un calendar destinat pariurilor live, chiar există și o categorie „Calendar” în sensul acesta. Acolo regăsim programul meciurilor și ora la care urmează să înceapă.

Opțiunea de a adăuga evenimentul la favorite

Fiecare eveniment din lista cu meciuri pre-live sau live au în partea dreapta o stea transparentă pe care putem apăsa și meciul merge în lista cu favorite. Apare în partea de sus a site-ului și va fi afișat primul.

Pariuri Live de pe mobil

Deși nu există încă Excelbet aplicație pe mobil, lucrul acesta nu ne împiedică cu absolut nimic să putem plasa pariuri folosind dispozitivul mobil. O putem face accesând site-ul de pe telefonul nostru mobil cu sistem de operare Android, fie iOS și avem la dispoziție aceleași informații precum în versiunea desktop.

Excelbet - Site oficial

Suntem întâmpinați pe platforma Excelbet cu un font negru interesant și o platformă foarte bine optimizată, fără buguri, unde fiecare categorie este bine reprezentată.  Ne putem conecta la fel de ușor și prin intermediul unui PC, cât și al unui dispozitiv mobil pentru că există o versiune optimizată și pentru mobil. Avem categorie pentru Top Ligi de fotbal, cât și butoane care ne ajută să căutăm evenimentul dorit fără a naviga printre sutele de meciuri propuse în fiecare zi.

În partea stângă se află meniul principal, acolo unde avem „Pariuri, Pariuri Live, Cazino, Cazino Live, Bingo, Loto, Virtuale, Live RTP, Promoții și Agenții Excelbet”. În total am număr 18 sporturi pe care putem miza, iar printre ele sunt nelipsitele Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, dar și hochei pe iarbă, MMA, Snooker sau Fotbal American. Meciurile aflate în desfășurare se pot urmări doar prin reprezentare grafică, unde primim informații precum statistici, rezultate directe și multe altele.

Casa de pariuri Excelbet nu este un brand la nivel național atât de cunoscut precum sunt alți operatori, dar cu toate acestea vorbim despre o ofertă care pe partea de fotbal poate concura cu cele mai interesante platforme din România, dar și peste hotare. 18 este numărul total de sporturi pe care puteam paria la momentul redactării recenziei Excelbet Pariuri Sportive.

Bineînțeles, fotbalul este piesa de rezistență, dar tenis, handbal, baschet, hochei și celelalte sporturi reprezintă un punct de atracție. Într-adevăr, există puncte forte și minusuri, dar important că orice punct slab cum ar fi lipsa unei aplicații mobile sau a unui departament de relații cu clienții dezvoltat se pot remedia în timp, după nevoile și cerințele jucătorilor care calcă pragul platformei online Excelbet. În plus, există o selecție de bonusuri dedicate jucătorilor noi care sunt așteptați cu Pariu Gratuit de 100% până la 500 lei. Nu sunt neglijați nici acei jucători deja înregistrați care zilnic pot obține un Pariu Gratuit în valoare maximă de 300 lei.

Cele mai populare tipuri de pariuri

 • Rezultat final (1, X, 2)
 • Peste/sub goluri
 • Șansă dublă
 • Ambele marchează (GG)
 • Pauză sau final

Excelbet - deschiderea și verificarea contului

Procesul de deschidere cont are loc în doar două minute, iar cel de verificare cont la fel, doar că pentru acceptul documentelor încărcate pe site este nevoie de un timp de așteptare de cel mult 24 de ore.

Cum deschidem cont la Excelbet ?

În primul rând trebuie să ne uităm în partea dreapta sus a platformei și găsim butonul „Înregistrare”. Este foarte bine evidențiat, într-un chenar verde și apoi trebuie urmați pașii:

 • Introducem e-mail, număr de telefon și parolă și bifăm acordul de vârstă, apoi apăsăm „Continuă doar cu necesare”.
 • Completăm datele (nume, prenume, CNP, adresă).
 • Gata! Contul nostru Excelbet este creat!

Verificarea contului Excelbet

Procesul KYC (Know Your Customer) sau de verificare a identității este obligatoriu prin lege și are la bază confirmarea identității celui care a deschis contul. Procesul în sine durează doar câteva minute și presupune accesarea contului și încărcarea în categoria Documente a unei fotocopii a actului de identitate, iar în cel mult 24 de ore va fi confirmată verificarea. În cazul unei suspiciuni, operatorul poate solicita informați extra, precum o factură la utilități emisă pe numele clientului sau altceva.

Excelbet - bonusuri și promoții

Avantajul de a juca la Excelbet pariuri online decât într-o agenție a aceluiași operator este că avem parte de bonusuri nenumărate. Pariuri Gratuite sunt oferite jucătorilor noi și deja existenți, cât și alte bonusuri menite să aducă un câștig suplimentar. Cel mai consistent și atrăgător bonus rămâne Excelbet bonus de bun venit.

Excelbet Bonus de bun venit

Este important ca jucătorii noi să fie recompensați așa cum se cuvine pentru că au ales platforma Excelbet pariuri sportive online. Drept urmare, pentru prima depunere de minimum 50 lei, ai la dispoziție Excelbet bonus de bun venit de 100% până la 500 lei sub formă de Freebet.

Termeni și condiții

 • Valabilitatea bonusului este de 7 zile din momentul acordării.
 • Freebet-ul poate fi plasat pe minimum 6 evenimente de tip 3-way-market, cotă minimă 1.5 fiecare și toate evenimente trebuie să se încheie înainte de expirarea Freebet-ului.
 • Din câștigul total al biletului plasat cu Pariul Gratuit se scade valoarea FreeBet-ului.
 • Pariurile efectuate cu FreeBet-ul nu sunt eligibile pentru cash-out.
 • Sunt eligibili acei jucători care efectuează depuneri doar prin cardul bancar Mastercard și Visa.

Până la 300 lei Freebet în fiecare zi

O depunere zilnică de minimum 100 lei sau mai mult aduce un Pariu Gratuit de până la 300 lei sub formă de recompensă din partea casei de pariuri Excelbet. Pariul Gratuit se creditează o singură dată la 2 de ore și pentru a beneficia de această recompensă trebuie ca în secțiunea Depunere să selectăm bonusul de 50% până la 300 lei Freebet la o depunere minimă de 100 lei. Promoția se supune unor termeni și condiții.

Alte tipuri de bonusuri la Excelbet

Excelbet pariuri sportive aduceși alte tipuri de bonusuri interesante precum Excelbet Bonus (până la 150% bonus la minimum 26 de evenimente la cotă 1.25 sau mai mare), cât și Excelbet Extra, unde se aplică cote mărite pentru rezultat final și șansă dublă doar la anumite evenimente.

Excelbet - depuneri și retrageri

Imediat după ce am reușit să parcurgem cu brio procesul de înregistrare la casa de pariuri Excelbet, trebuie să alimentăm pentru a putea plasa pariuri. Lucrul acesta poate fi făcut prin card bancar (Revolut, Visa, Mastercard, Maestrocard), direct în agenție, fie prin intermediul TopPay, 

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la Excelbet

Retragerile și alimentările se pot face destul de ușor și nu trebuie să fim mereu conectați în contul de jucător, deoarece există și metoda depunerii prin agenție, unde sunt necesare doar actul de identitate, banii și numele contului. Pe de altă parte, dacă alegem să folosim metoda prin card bancar și TopPay, atunci ne conectăm la contul de jucător, alegem secțiunea Casierie și acolo selectăm Depunere sau Retragere.

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

În cazul retragerilor până la 10.000 LEI se percepe o taxă de 3%, iar apoi în funcție de valoarea retragerii se percep alte taxe impuse de către statul român.

Excelbet - versiune de mobil și aplicații

Excelbet s-a gândit și la utilizatorii care folosesc dispozitivele mobile și le pune la dispoziție un site bine optimizat și pentru versiunea pe mobil. Cu toate acestea, nu există încă o aplicație dedicată utilizatorilor de dispozitive Android sau iOS.

Excelbet - relații cu clienții

Departamentul de relații cu clienții reprezintă modalitatea prin care orice problemă sau nelămurire își găsește o rezolvare. Dacă alți operatori au mai multe metode, Excelbet ne oferă posibilitatea de a trimite mesaj și apoi primim răspunsul pe e-mail. Nu există încă un Live Chat, telefon, ci o categorie de „Asistență” unde putem doar introduce nume, prenume, e-mail, selectăm subiectul și scriem mesajul, iar apoi așteptăm răspunsul care poate dura cel mult 24 de ore.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Excelbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 10.04.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact

Intrebari si raspunsuri

👉Este Excelbet o casa de pariuri sigura?

Da. Site-ul www.excelbet.ro apare și în lista cu operatori licențiați clasă I de pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Mai mult, în România funcționează în baza licenței L1213823W001269 valabilă din data de 01.03.2021 și până la data de 28.02.2031.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Excelbet?

Excelbet vine în întâmpinarea clienților săi cu metode de plată variate. Pentru că vorbim despre o casă online, dar care activează și în mediul terestru, Excelbet vine în sprijinul jucătorilor cu mai multe metode de plată. Card bancar (Visa, Mastercard, Revolut), direct în agențiile Excelbet și TopPay.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Excelbet?

Da. Excelbet a pregătit un bonus de bun venit sub formă de freebet, 100% din prima depunere până la 500 lei. 

- Oferta se adresează tutror jucătorilor noi și este destinată doar o dată pentru fiecare adresă de domiciliu/IP/dispozitiv

- Depunerea minima pentru accesarea bonusului de bun venit este de 50 RON

- Valabilitatea bonusului este de 7 zile din momentul revendicării

- Cota minimă per eveniment pentru parierea freebetului este de 1,7 fiecare

- Oferta este valabilă doar pentru depunerile realizate prin card bancar

Totodată, mai există bonusuri precum Excelbet Bonus, unde pe măsură ce plasăm mai multe evenimente pe bilet, crește automat și câștigul maxim cu până la 150%.

⚽Excelbet ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Da. Casa de pariuri Excelbet vine în sprijinul jucătorilor noi și vechi cu recompense printre care se regăsesc și Pariuri Gratuite. O asemenea recompensă se adresează acelora care aleg platforma și sunt jucători noi.

⏳Cat dureaza o retragere la Excelbet?

Depinde. Dat fiind faptul că vorbim despre o casă de pariuri online cu nenumărate metode prin care putem retrage fondurile, durata variază în funcție de metoda pe care am ales-o și poate ajunge de la câteva ore la câte zile.

📡Este disponibil live streaming la Excelbet?

Nu. La Excelbet ne putem bucura de mai multe lucruri, însă nu și de vizionarea live a evenimentelor sportive.  Cu toate acestea, există o reprezentare grafică pe care operatorul o folosește în sprijinul celor care vor să parieze live.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la Excelbet?

Foarte simplu. Pariul Gratuit sau Freebet-ul este o practică a casei de pariuri Excelbet ce vine drept recompensă pentru jucători. Modul de folosire este foarte simplu și presupune plasarea unui pariu sub formă de bani bonus.

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la Excelbet?

Da. Opțiunea de Cash-Out este disponibilă la casa de pariuri Excelbet. Lucrul acesta presupune că putem închide oricând pariul plasat, chiar și înainte ca meciul să înceapă.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Excelbet?

Prin categoria „Contact” disponibilă pe site. Din nefericire, unul dintre minusuri este lipsa unui Live Chat și faptul că avem la dispoziție doar o singură modalitate prin care putem lua legătură cu departamentul relații clienți Excelbet. Introducem prenume, nume, e-mail, subiect și mesajul, iar apoi așteptăm răspunsul care poate să vină și după câteva ore.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Excelbet?

Freebet de bun venit de până la 500 lei. Este Excelbet bonus de bun venit, care se acordă doar utilizatorilor noi ai platformei și unde se acordă 100% Freebet până la 500 lei pentru prima depunere de minimum 50 lei sau mai mult.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
600 Lei bonus de bun venit
600 RON
Bonus bun venit 700 + 50
750 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
Bonus bun venit, la primele 3 depuneri
900 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri
900 RON
7 free bets
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii