Ponturi
Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
Utilizatori online:
13
Numarul maxim de utilizatori online:
84 utilizatori, 26.12.2018
Astazi:
413
Inregistrati:
2173
 
18+

Admiral

Puncte forte

  • Primesti 200 RON bonus inregistrare doar daca iti validezi contul, fara depunere
  • Bonus substantial de inregistrare la prima depunere
  • Oferta bogata a pariurilor pre-live

Puncte slabe

  • Lipsa transmisiunilor live
  • Limita minima ridicata fata de alte case privind depunerea prin agentiile stradale
  • Lipsa aplicatie mobila pentru pariuri sportive
19 utilizatori au ales Admiral
Pariez aici!

Cote — mediu

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de sub 6% in medie, ceea ce o plaseaza in categoria caselor de pariuri cu cote destul de bune.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Fotbal

In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit este de 4.5-5.5%.

In general, marja de profit la pariurile pe goluri este mai mare decat marja pe rezultatul meciului. Cu cat marja este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.

La campionatele medii din Europa, unde putem include si Liga I din Romania, marja este de 6.5-7%, asadar cote mai mici in comparatie cu campionatele mari, insa aceasta este o practica comuna a caselor de pariuri in general.


Tenis

La turneele ITF opereaza cu o marja de profit de 7-8%.


Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial opereaza cu o marja de profit de aproximativ 5%.


Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Acest operator nu sta rau nici la capitolul oferta sportiva pre-live. Regasim in oferta de la Fotbal, Tenis, Baschet pana la Sah, Trotting sau chiar Jocuri electronice (e-sports).


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

 

Miza minima

Suma minima care se poate paria este 1 RON.

 

Pariuri pe handicap

Handicap European – Da

Handicap Asiatic – Da

Totaluri asiatice – Da

 

Pariuri pe fotbal

In cazul  campionatelor acest operator poate oferi chiar si peste 200 pariuri, iar in cazul Ligii Campionilor sau Europa League sunt oferite aproximativ 150 pariuri. De aici nu lipsesc pariurile populare, precum: rezultat final, sansa  dubla, total goluri, scor corect, pauza/final, pariuri cu handicap si multe altele.

 

Pariuri pe tenis 

Oferta de pariuri la tenis nu este foarte bogata, din oferta pentru  turneele mari nelipsind cele mai populare pariuri, precum: castigatorul meciului, total game-uri, handicap game-uri, scor corect etc.  Meciurile din turneele ATP si WTA beneficiaza de aproximativ 25 pariuri, in vreme ce la majoritatea celor pe turneele de Grand Slam avem minim 30 pariuri, putand ajunge chiar la 40.

 

Pariuri pe hochei pe gheata

In NHL putem gasi peste 100 pariuri pentru fiecare meci, pentru ca la celelalte competitii importante Sa intalnim aproximativ 90 pariuri.

 

Pariuri pe baschet

La meciurile din NBA sunt disponibile peste 70 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte. De asemenea, sunt aproximativ 70 pariuri si pentru celelalte competitii de top.

 

Sisteme de pariuri

In afara pariurilor simple si multiple, acest operator va ofera posibilitatea de a juca sisteme (Trixie, Patent, Yankee, Canadian etc.).

 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti inchide un pariu simplu (singur pe bilet) in orice faza a meciului respectiv.  Evident, optiunea nu este disponibila pentru toate sporturile, ci  doar pentru cele mai importante, cum ar fi fotbal, tenis sau baschet. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Oferta de pariuri Live — mediu

Cu toate ca oferta pre-meci este una destul de bogata, cea live nu se ridica la acelasi nivel, numarul de meciuri nefiind mare. Insa odata cu acumularea de experienta pe piata online, suntem siguri ca oferta se va imbunatati.

 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.


Transmisiuni in direct

Nu ofera transmisiuni in direct.

 

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a vizualiza statisticile meciului, nu insa si reprezentarea grafica.

 

Calendar pariuri live

Nu exista vreun calendar in care sa consulti meciurile care vor urma.

 

Optiune de a adauga la favorite

Nu exista

 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – disponibil. Utilizand aceasta optiune poti inchide oricand doresti pe parcursul meciului un pariu. Optiunea este valabila doar pentru pariurile simple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Bonusuri

100 RON pentru verificarea contului + 100% la primul depozit pana la 900 RON

5beaaefde6abb_1542106877.png


Casa de pariuri Admiral este una dintre cele mai generoase cand vine vorba de bonusul de inregistrare. Doar pentru verificarea contului, una ce trebuie realizata in maxim 30 zile de la inregistrare, ti se acorda 100 lei, bonusul la primul depozit fiind de 100% pana la 900 lei.


Bonusul de 100 lei pentru verificarea contului


Vei primi bonusul dupa ce vei incarca (pe site sau pe mail) o copie dupa un document de identitate, la care se poate adauga una dupa o factura de utilitate din ultimele 3 luni. Conditiile de rulaj sunt aceleasi ca la bonusul pentru prima depunere.


Bonusul de 100% pana la 900 lei


Trebuie rulat in termen de 30 zile la pariuri sportive si/sau la jocurile mecanice (slot). Bonusul trebuie rulat de 30 ori pe jocurile slot pentru a-l putea retrage, iar la pariuri sportive de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00. Convertirea bonusului va avea loc treptat. Prin urmare, la sloturi fiecare 1 500 lei pariati vor fi convertiti in 50 lei bani cash, iar la pariuri sportive aceeasi suma va fi convertita cand vei paria 500 lei. 

Depuneri si retrageri

Mastercard

Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Neteller

Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Paysafecard

La orice casa de pariuri, este indicat sa soliciti retragere prin aceeasi metoda prin care ai efectuat depunerea. In cazul depunerii prin Paysafecard, intrucat nu se pot face retrageri propriu-zis prin aceeasi metoda, casele de pariuri ofera posibilitatea retragerii prin transfer bancar. Admiral insa nu ofera ca metoda de depunere/retragere transferul bancar, asadar, singura metoda de retragere daca ai facut in prealabil depunerea prin Paysafecard, ramane prin intermediul Skrill, insa se percepe o taxa de 7.5%. Asadar, sfatul nostru este sa eviti aceasta metoda de depunere la Admiral.
Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Skrill

Min.
50 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa Electron

Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa

Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Agentie

Min.
30 RON
Max.
4500 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Mastercard

Min.
50 RON
Max.
45000 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-5 zile

Neteller

Min.
50 RON
Max.
45000 RON
Timpul de procesare a retragerii
1-2 zile

Skrill

Min.
50 RON
Max.
45000 RON
Timpul de procesare a retragerii
1-2 zile

Visa Electron

Min.
50 RON
Max.
45000 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-5 zile

Visa

Min.
50 RON
Max.
45000 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-5 zile

Agentie

Min.
50 RON
Max.
10000 RON
Timpul de procesare a retragerii
24 ore

Despre casa de pariuri

Admiral este o casa de pariuri cu mai bine de 25 de ani de activitate in spate, la origini companie britanica, dar cu sediul in Malta.


Admiral detine peste 1500 de agentii offline, dar este disponibila si o versiune online prin intermediul site-ului admiral.ro, despre care avem multe cuvinte de lauda. 


Admiral este parte din grupul Novomatic, una dintre cele mai mari companii de gambling din lume. Daca nu iti suna cunoscut acest nume, trebuie sa stii faptul ca ei furnizeaza tehnologia pentru celebrele jocuri de "pacanele" atat de raspandite in Romania.


In ceea ce priveste pariurile online, produsul este unul destul de bun, cu o oferta peste medie atat la pariuri pre-meci cat si la pariuri live. Cotele oferite sunt medii, cu o marja de profit putin peste 5.5%. 


La capitolul promotii, avem numai cuvinte de lauda, Admiral oferind momentan inclusiv un bonus fara depunere, dar cat priveste metodele de contact, trebuie sa mentionam faptul ca acest operator nu dispune de live chat, ci ii poti contacta doar telefonic sau pe email.


Site-ul admiral.ro este optimizat si pentru mobil, inclusiv prin intermediul celor doua aplicatii:

  • Aplicatie pentru Android, care trebuie descarcata de pe site si instalata apoi in telefon, din cauza restrictiilor impuse de Google Play pentru astfel de aplicatii
  • Aplicatie pentru iOS care poate fi descarcata direct din AppStore


Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Admiral, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema. 

Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
21.10.2018 ora 18:00
+
0
-
#
Comment removed for insult
Raspunde
21.10.2018 ora 16:11
+
0
-
#
Comment removed for insult
Raspunde
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Cota medie
IulianGGMU (3) 23/0/8 1.59
Milan (1) 16/7/11 2.43
Mironica (2) 15/0/12 1.68
Paul 5/0/2 1.60
Pardo 0/0/1 2.12
Rafa (4) 11/1/14 1.77
Karbacher (2) 6/0/15 1.70
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 15/0/12 1.68
Pardo 0/0/1 2.12
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
IulianGGMU (3) 23/0/8 1.59
Milan (1) 16/7/11 2.43
Paul 5/0/2 1.60
Rafa (4) 11/1/14 1.77
Karbacher (2) 6/0/15 1.70
Tipster Pariuri Cota medie
Karbacher (2) 534/2/352 1.72
Mironica (2) 646/2/467 1.69
IulianGGMU (3) 472/5/323 1.78
Paul 128/3/86 1.73
Rafa (4) 138/10/97 1.71
Pardo 277/0/248 2.16
Milan (1) 110/20/84 2.36
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 646/2/467 1.69
Pardo 277/0/248 2.16
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
Karbacher (2) 534/2/352 1.72
IulianGGMU (3) 472/5/323 1.78
Paul 128/3/86 1.73
Rafa (4) 138/10/97 1.71
Milan (1) 110/20/84 2.36
Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica accceptarea acestora. 
Mai multe informatii
Accept