Puncte forte

 • Doua tipuri de bonusuri la inregistrare
 • Oferta variata a pariurilor pre-match
 • Live chat in permanenta 24/7

Puncte slabe

 • Lipsa transmisiunilor live
 • Limita minima ridicata la depunerea prin agentiile stradale - 30 lei
 • Cote mici la pariuri live

Bonusuri Admiral

All bonuses

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
30 RON
450 000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
100 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
45 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
10 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
50 RON
10 000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile
2
50 %
Rezolvat
0 %
Nerezolvat
0 %
In progress
Casa de pariuri nu colaboreaza direct cu Legalbet in rezolvarea reclamatiilor
tipudaniel
27 ianuarie 2022, 12:17
Cont blocat după depunere și accesare fonduri în joc
Am făcut o depunere de 50 de lei. Apoi în timp ce mă jucam la un joc acadea soldul apoi am câștigat ceva sa blocat și am închis pagina. Am...
tipudaniel
27 ianuarie 2022, 12:17
50 RON
0

Recenzia casei de pariuri Admiral efectuata de Legalbet

Admiral  este o casa de pariuri cu mai bine de 25 de ani de activitate in spate, la origini companie austriaca, ce are sediul in Romania.

Admiral este o casa de pariuri ce detine peste 1500 de agentii offline, dar este disponibila si o versiune online prin intermediul site-ului admiral.ro.

Admiral pariuri online este parte din grupul Novomatic, una dintre cele mai mari companii de gambling din lume. Daca nu iti suna cunoscut acest nume, trebuie sa stii faptul ca ei furnizeaza tehnologia pentru celebrele jocuri de "pacanele" atat de raspandite in Romania.

In ceea ce priveste capitolul care ne intereseaza mai mult, cel de pariuri sportive online, putem spune ca produsul este unul destul de bun, cu o oferta peste medie atat la pariuri pre-meci cat si la pariuri live. Cotele oferite sunt medii, cu o marja de profit putin peste 5.5%.

La capitolul promotii, avem  cuvinte de lauda.  Casa de pariuri Admiral  ofera multe bonusuri si promotii periodice, fiind foarte versatila si generoasa din aceasta privinta.

Metodele de contact - trebuie subliniat faptul ca acest operator dispune de Live chat 24/7, iar ca alte metode, ii poti contacta telefonic sau pe email.

Site-ul admiral.ro este optimizat si pentru mobil, inclusiv prin intermediul celor doua aplicatii:

 • Admiral aplicatie pentru Android, care trebuie descarcata de pe site si instalata apoi in telefon, din cauza restrictiilor impuse de Google Play pentru astfel de aplicatii;
 • Admiral aplicatie pentru iOS care poate fi descarcata direct din AppStore.

Nu trebuie sa uitam ca pariurile sportive nu sunt principala activitate din portofoliul Admiral, de aceea pretentiile pariorilor  pentru aceasta sectiune ar trebui sa fie unele moderate. In aceste conditii este de remarcat bogatia ofertelor parioristice mai ales pentru campionatele de fotbal de renume din Europa, unde gasim, in medie, peste 350 de optiuni pentru fiecare eveniment.

Cote — mediu

Aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de sub 6% in medie, ceea ce o plaseaza in categoria caselor de pariuri cu cote medii

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Cote Admiral pariuri Fotbal

In ceea ce priveste campionatele mari, precum Premier League din Anglia, La Liga din Spania, Serie A din Italia, Bundesliga din Germania sau Ligue 1 din Franta, marja de profit este de 4.5-5.5%.

In general, marja de profit la pariurile pe goluri este mai mare decat marja pe rezultatul meciului. Cu cat marja este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.

La campionatele medii din Europa, unde putem include si Liga I din Romania, marja este de 6.5-7%, asadar cote mai mici in comparatie cu campionatele mari, insa aceasta este o practica comuna a caselor de pariuri in general.

Cote Admiral pariuri Tenis

La turneele ITF opereaza cu o marja de profit de 7-8%.

Cote Admiral pariuri Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial opereaza cu o marja de profit de aproximativ 5%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Acest operator nu sta rau nici la capitolul oferta sportiva pre-live. Regasim in oferta de la Fotbal, Tenis, Baschet pana la Sah, Trotting sau chiar Jocuri electronice (e-sports).

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Admiral pariuri sportive - miza minima

Suma minima care se poate paria este 1 RON.

Pariuri pe handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri asiatice – Da

Pariuri pe fotbal

In cazul campionatelor acest operator poate oferi chiar si peste 200 pariuri, iar in cazul Ligii Campionilor sau Europa League sunt oferite aproximativ 150 pariuri. De aici nu lipsesc pariurile populare, precum: rezultat final, sansa dubla, total goluri, scor corect, pauza/final, pariuri cu handicap si multe altele.

Pariuri pe tenis

Oferta de pariuri la tenis nu este foarte bogata, din oferta pentru turneele mari nelipsind cele mai populare pariuri, precum: castigatorul meciului, total game-uri, handicap game-uri, scor corect etc. Meciurile din turneele ATP si WTA beneficiaza de aproximativ 25 pariuri, in vreme ce la majoritatea celor pe turneele de Grand Slam avem minim 30 pariuri, putand ajunge chiar la 40.

Pariuri pe hochei pe gheata

In NHL putem gasi peste 100 pariuri pentru fiecare meci, pentru ca la celelalte competitii importante Sa intalnim aproximativ 90 pariuri.

Pariuri pe baschet

La meciurile din NBA sunt disponibile peste 70 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte. De asemenea, sunt aproximativ 70 pariuri si pentru celelalte competitii de top.

Sisteme de pariuri

In afara pariurilor simple si multiple, acest operator va ofera posibilitatea de a juca sisteme (Trixie, Patent, Yankee, Canadian etc.).

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – poti inchide un pariu simplu (singur pe bilet) in orice faza a meciului respectiv. Evident, optiunea nu este disponibila pentru toate sporturile, ci doar pentru cele mai importante, cum ar fi fotbal, tenis sau baschet. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Oferta de pariuri Live — mediu

Cu toate ca oferta pre-meci este una destul de bogata, cea live nu se ridica la acelasi nivel, numarul de meciuri nefiind mare. Insa odata cu acumularea de experienta pe piata online, suntem siguri ca oferta se va imbunatati.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Transmisiuni in direct

Nu ofera transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a vizualiza statisticile meciului, nu insa si reprezentarea grafica.

Calendar pariuri live

Nu exista vreun calendar in care sa consulti meciurile care vor urma.

Optiune de a adauga la favorite

Nu exista.

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – disponibil. Utilizand aceasta optiune poti inchide oricand doresti pe parcursul meciului un pariu. Optiunea este valabila doar pentru pariurile simple. Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Admiral: site-ul oficial

Site-ul Admiral are, pentru sectiunea de pariuri sportive, o interfata intuitiva, foarte prietenoasa pentru utilizatori.  Platforma de pariere este aceeasi ca la Unibet si 888Sport, ceea ce este o garantie pentru calitate. Combinatia de culori alb - negru, este pigmentata in mod placut de  culorile vii in care sunt prezentate cele doua tipuri de bonusuri oferite la inregistrare. De asemenea, optiunile de pariere sunt colorate in galben.

Pentru a incepe sa pariati la Admiral este de ajuns sa dati click aici.

In bara de meniuri principala, pe orizontala aveti la dispozitie oferta de pariuri live, impartita in pariuri live aflate in desfasurare si pariuri live ce urmeaza sa inceapa. Acest buton de pariuri live se afla chiar langa cel prin care putem accesa versiunea online de pariuri sportive a site-ului. 

In meniul din partea stanga a paginii principale Admiral puteti gasi meniul cu lista de sporturi pe care se poate paria. Sporturile cele mai populare pentru  pariori, precum fotbalul si tenisul sunt listate primele, dar se poate paria si pe sporturi de mai mica notorietate in Romania, precum baseball-ul. Este demna de scos in relief  oferta foarte generioasa pentru pariuri E-sports. Printr-un click pe oricare dintre aceste sporturi puteti derula toate optiunile de pariere disponibile pentru acel sport.Admiral: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la casa de pariuri Admiral este o activitate simpla. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “Inregistrare” din partea din dreapta sus a site-ului.

Datele necesare deschiderii contului Admiral

Numele de utilizator şi parolă:

 • Alegeți un nume de utilizator uşor de retinut si o parola care sa va asigure securitatea contului

 • Sistemul detecteaza literele majuscule şi minuscule

Adresa de e-mail:

 • Asiguraţi-vă că adresa este cea corectă

Datele personale: 

 • nume şi prenume

 • data naşterii

 • sexul

 • codul numeric personal

Datele de contact:

 • țara

 • codul postal

 • oraşul în care locuiţi

 • adresa

 • numărul de telefon

 • intrebare de siguranta si raspuns la aceasta intrebare

 • acceptarea termenii si conditiilor si a politicii de confidentialitate

La final, dati click pe butonul „Înregistrare” pentru a va crea contul de joc!

Va sfatuim sa cititi cu atentie regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu.

Verificarea contului Admiral

Contul de parior la Admiral trebuie verificat în cel mult 30 de zile de la prima depunere, însă recomandarea noastrăp este sa efectuezi acest proces imediat după înregistrare. Pentru efectuarea verificării, trebuie trimisa copia cărții tale de identitate (pentru CNP) și o dovadă despre adresa de domiciliu (o factură de electricitate, gaz, apă, telefon etc.). Acestea se pot încarca  direct pe pagina web, astfel: 

 • Loghează-te și da click pe simbolul tău de utilizator, dreapta sus pe pagina web

 • Alege „Cont” în meniul din stânga, și dă clic pe Tab-ul „Verificare cont”

 • Alege documentele respective din locul de stocare de pe calculatorul tău

 • Alege tipul documentului (carte de identitate sau factură)

 • Apasă pe „Salvează” pentru încărcarea documentelor

 • Documentele se transmit spre verificare

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Admiral: bonusuri si promotii

Butonul “Promotii” ocupa un loc privilegiat, chiar in centrul paginii principale a site-ului. La capitolul bonusuri si promotii, Admiral sta bine, chair daca focusul este pus pe sectiunea de cazino. Bonusul de bun venit este impartit in doua oferte tentante, dar sunt disponibile si alte tipuri de promotii.

Tipuri de bonusuri la Admiral

 • Bonusde bun venit ( 150 de lei free bet si 200% profit boost la primul pariu plasat)
 • Bonus fara depunere
 • Profit Boost
 • Free Bet
 • Bonus Recomanda un prieten

Atunci cand optati pentru un bonus sau o promotie, va invitam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestora, pentru a sti exact care sunt cerintele de rulaj pentru finalizarea acestora. Doar dupa realizarea acestor conditii bonusul va fi creditat in contul de parior.

Aflati aici, in detaliu, care sunt bonusurile si promotiile de la casa de pariuri Admiral.

Admiral: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Admiral, puteți efectua cu incredere depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de pariere. 

Cum se efectueaza o depunere la Admiral

 • Loghează-te cu numele  de jucător și parola

 • Da click pe butonul „Depunere”

 • Introdu suma pe care vrei sa o depui în contul tău de jucător

 • Suma minimă care poate fi depusă este de 30 de lei

 • Selectează modalitatea de plată aleasă, dând click pe butonul „Următorul” lângă Logo-ul furnizorului de servicii de plată corespunzător

 • Introdu toate datele necesare și confirmă plata pe care vrei să o efectuezi

 • Suma depusă este disponibilă imediat


Cum se efectueaza o retragere la Admiral

 • Loghează-te și da click pe contul de utilizator, dreapta sus pe pagina principala

 • Alege meniul „Retragere” din meniul din stânga

 • Indică suma pe care dorești să o retragi din cont

 • Selectează modalitatea de plata

 • Urmează instrucțiunile aferente modului de plată ales și confirmă cererea de retragere

 • Inainte de a confirma retragerea, verifica datele cererii de retragere - în special datele bancare sau ale cardului. De regula, retragerile se fac in conturi și pe carduri care au fost deja utilizate pentru a face un depozit


Admiral ofera un numar aoreciabil de optiuni, atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. Suma minima ce poate fi depusa este de 30 de lei de lei, iar suma minima ce poate fi retrasa este de 50 de lei. 

Gasiti aici, prezentate in amanunt, toate metodele de depunere si de retragere in si din contul de pariuri Admiral.


Admiral: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Admiral este optimizat si pentru mobil, dar pune la dispozitia pariorilor si doua aplicatii interesante:

 • Admiral aplicatie pentru Android, care trebuie descarcata de pe site si instalata apoi in telefon, din cauza restrictiilor impuse de Google Play pentru astfel de aplicatii;

 • Admiral aplicatie pentru iOS care poate fi descarcata direct din AppStore.

Ambele aplicatii sunt oferite gratuit.

Aplicatia de pariere Admiral - puncte forte

 • Aplicatie este comuna pentru pariuri sportive si cazino 

 • Aveti aceeasi oferta ca pe versiunea desktop

 • Oferta de pariuri live decenta

 • Posibilitatea folosirii optiunii CashOut


Aplicatia de pariere Admiral - aspecte de imbunatatit

 • Uneori, aplicatia se poate bloca temporar pe o pagina;

 • Tranzitia intre pagini se poate face, uneori, greoi;

Admiral: relatii cu clientii

In ceea ce priveste metodele de relatii cu clientii trebuie sa evidentiem faptul ca Admiral dispune de serviciu live chat in permanenta, existand totodata posibilitatea de a fi contactati telefonic sau pe email, la adresa asistentaclienti@admiral.ro iar mai mult decat atat, poti discuta cu agentii in limba romana sau engleza.

 • Chat Live:24/7
 • Call Center: 0800 500 505 este disponibil de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00
 • Email: asistentaclienti@admiral.ro

Casa de pariuri Admiral are o secțiune de intrebari si raspunsuri FAQ foarte complete, ce ofera ghiduri amanuntite pentru cele mai comune intrebari ce pot aparea din partea pariorilor.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Admiral, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Reinnoit: 24.04.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Telefonic
Intre orele 10-22
0800 500 505
Chat
24/7

Intrebari si raspunsuri

👉Este Admiral o casa de pariuri sigura?

Datele tale sunt protejate conform acordului protecției datelor în vigoare și încheiat la nivel mondial. Mai mult, faptul că funcționează conform licenței numărul L1203425W001180 și care este valabilă până la 28.02.2030, cu posibilitate de prelungire.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Admiral?

Un operator pe cinste oferă posibilitatea clienților să efectueze depuneri prin intermediul a mai multor metode. Revolut, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, cât și în agențiile Admiral reprezintă toate metodele disponibile.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Admiral?

Există asemenea bonusuri la Admiral, este chiar bonusul de bun venit. Clientul se poate bucura de 150 RON sub formă de freebet, cât și un 200% Boost de profit. Trebuie doar să depui cel puțin 30 RON și să urmezi instrucțiunile de pe site, conform categoriei „Promoții”.

⚽Admiral ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Sunt oferite pariuri gratuite prin intermediul bonusului e bun venit. 150 RON este valoarea maximă a unui freebet primit din partea Admiral. Nu este singura modalitate de a face rost de un freebet, ci trebuie doar să urmărești promoțiile existente sau alte promoții viitoare.

⏳Cat dureaza o retragere la Admiral?

Retragerile durează în funcție de metoda prin care ai ales să faci lucrul acesta. Prin portofelul electronic durează mai puțin, până la 24 de ore din momentul în care este aprobată tranzacția de către departamentul plăți. În schimb, pentru cei care efectuează retrageri prin cardul bancar, durează până la trei zile lucrătoare.

📡Exista disponibil livestreaming la Admiral?

Nu este disponibil livestreaming-ul la Admiral. Însă, competițiile și evenimentele importante pot fi urmărite prin intermediul flash-ului. Este singura posibilitate de a urmări ce se petrece live într-un eveniment.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Admiral?

Odată ce este acordat un freebet sau pariu gratuit, acesta este supus unor reguli pe care le găsești în termenii și condițiile promoției, dacă este cazul. Spre exemplu, pariul gratuit prin intermediul bonusului de bun venit poate fi folosit prin plasarea unui pariu multiplu cu trei sau mai multe selecții, unde fiecare selecție să aibă minim 1.50 (cote maxime totale 6).

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Admiral?

Opțiunea Cash Out este disponibilă, doar că ea nu se poate aplica unui singur tip de pariuri, respectiv pariurile unde sunt folosite Freebet-urile. 

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Admiral?

Sunt mai multe metode prin care poți lua legătura cu departmentul asistență clienți Admiral. Fie o poți face telefonic la numărul 0800.500.505, prim e-mail la asistentaclienti@admiral.ro, cât și prin intermediul Live Chat-ului. Serviciul stă la dispoziția clienților zilnic în intervalul orar 10:00-22:00.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Admiral?

Din punctul de vedere al pariorilor aceștia au bonusul de bun venit. Acesta reprezintă nu doar o ofertă pentru clienții noi, ci și garanția că te vei putea bucura de pariuri pe banii operatorului. Este cea mai atractivă promoție.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii 2

Comment transfered from Complaints section
am facut o retareger bani nici acu nu a intrat in contul bancar
danB77
0
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua, pe data de 27.11.2019 am avut un bilet castigator cu 4 meciuri din champions league. Miza de 48 ron, cota de 2.89, marita prin bonus optional oferit de admiral la 6.6, rezultand un castig de 316 ron. Insa surpiza neplacuta a fost faptul ca dupa incheierea meciurilor balanta contului nu a fost actualizata (nici pana azi 01.12.2019 desi am discutat atat telefonic cat si pe mail cu ei). Raspunsul lor este ca situatia este analizata de departamentul abilitat. Avand in vedere faptul ca speta este foarte simpla (trebuie sa apara 316 ron in soldul meu), cat de mult poate sa dureze, au trecut deja 4 zile.
Comment removed for insult
Comment removed for insult