Stanleybet

Reinnoit: 25.08.2022
40 RON
pariuri gratuite
40 RON
pariuri gratuite
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
24 / 6 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Stanleybet

 • Are multe platforme online, nu doar pentru pariuri sportive
 • Poti depune si retrage din orice agentie de cartier
 • Exista aplicatie de mobil pentru Android si iOS

Puncte slabe Stanleybet

 • Transmisiuni live indisponibile
 • Cote mici la pariuri live
 • Probleme la verificarea contului sau cu blocarea contului
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — bine

Acest operator ofera cote bune in comparatie cu ceilalti operatori de pe piata.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online .

Stanleybet pariuri sportive - cote la Fotbal

La competitiile importante opereaza in general cu o marja de profit de sub 6 %.

In ceea ce priveste campionatele medii, unde am inclus si Liga I, marja de profit este tot mai mica de 6%.

Stanleybet pariuri sportive - cote la Tenis

Marja de profit la tenis este in medie 7 %.

Stanleybet pariuri sportive - cote la Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, aceasta casa de pariuri aplica o marja de profit de peste 7%, in unele cazuri coeficientul depasind si 8%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Nici la capitolul oferta de pariuri pre-meci acest operator nu straluceste, in Romania existand multe alte optiuni mai bune din acest punct de vedere.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Miza minima este de 2 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice – Nu

Stanleybet oferta fotbal

Oferta de pariuri la fotbal este mai slaba decat in cazul altor operatori online de pe piata. In oferta de pariere pentru meciurile importante gasim variante de pariere caracteristice caselor de pariuri offline.

Stanleybet oferta tenis

Oferta de pariuri la tenis este de asemenea modesta in comparatie cu alti operatori din mediul online.

La majoritatea meciurilor oferta de pariere se limiteaza la rezultatul final, uneori si pariuri pe castigator set sau sub/peste.

Stanleybet oferta hochei

Cotele la hochei sunt sensibil mai bune decat in cazul fotbalului sa a tenisului, marja de profit a operatorului fiind insa in continuare ridicata.

In ceea ce priveste oferta de pariere, la meciurile din NHL acest operator ofera in jur de 5 optiuni, in timp ce operatorii de top din online ofera peste 40.

Stanleybet oferta baschet

Din pacate nici la baschet nu avem prea multe cuvinte de lauda, oferta de pariere incluzand, de exemplu, la meciurile din Euroleague pana in 10 optiuni. Similar si in cazul NBA si a campionatelor mari din Europa.

Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, aceasta casa de pariuri va ofera de asemena posibilitatea de a juca sisteme.

Optiuni speciale

“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – Nu este disponibila

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live este una simplu de folosit, dar care nu se apropie de marii operatori de pe piata nici din punct de vedere al optiunilor de pariere pentru meciurilor live si nici din punct de vedere al celorlalte caracteristici.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Ca si optiuni de pariere pentru pariurile live, oferta cuprinde in mare parte pariurile de baza: castigator meci, urmatoarea echipa care inscrie, par/impar, scor corect, sub/peste si altele.

Transmisiuni in direct

Momentan nu sunt disponibile transmisiuni live pe stanleybet.ro

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live

Nu este disponibil.

Optiunea de a adauga la favorite

Nu este disponibila.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – Nu este disponibila

Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am un cont personal la stanleybet si mama mea un cont cu o alta adresa de e-mail a mea plus depunere numerar tot cu cardul meu ca nu are ea!Au acceptat plata, activand contulLa retragerea sumei, mi se cer din nou actele aferenteSi am depusBuletin Mama! ( care este înregistrata cu buletin in cont)A-2-a adresa de email pe numele meu de pe care comunicam!Ii ofer si buletinul fiului meu cu extrasul de cont si card poze etc...Si ma trezesc cu contul blocat ca am 2 depuneri in 2 conturi diferite cu acelasi cardRegulamentul zice ca daca este vreo ruda si cu acordul ei se poate depune si retrage sumele!Numai pot lua legatura cu ei ca mi-a închis contul si blocat suma de baniiSa imi redeschida contul, sa imi restituie suma de retragere care trebuia sa o ridic în cont Sa imi actualizeze datele mamei sa ma lase sa ii fac contul ca nu se pricepe.Are adresa de email acum si cont paysafe pe numele ei!Special sa numai faca confuzia!Nu e normala chestia asta, atata timp cat ia confirmat buletinul aferent contului cu a 2 a adresa de email a mea!O sa ii schimb adresa de email al contului si stergerea cardului din contCa i-am facut adresa email si cont personal al ei de paysafe!
Puncte forte:
Daca faptul ca este singura casa de pariuri hoata la care am jucat vreodata poate fi un lucru pozitiv  (pt. judecatorii de la SECTORUL 5 este) -atunci nu las necompletata nici aceasta categorie. I
Puncte slabe:
Mare atentie la Stanleybet - sunt hoti la drumul mare! Sa nu faceti greseala de a depune bani la ei pentru ca din momentul respectiv banii nu va mai apartin. Stanleybet a dezvoltat un sistem de jefuire al jucatorilor care functioneaza in felul urmator:  1.Jucatorul face o depunere. Atat timp cat pierde, nu va fi deranjat!2.In momentul in care castigurile ating mii de euro incepe  hartuirea.3.Jucatorul este contactat si hartuit cu intrebari de genul: la care sectiune din cazinou ai jucat preponderent in ultimul timp? Pe ce data ai efectuat ultima depunere si  care a fost suma depusa?  Daca nu dati raspunsul corect, banii sunt confiscati de catre Stanleybet. Putem desigur lua in considerare si situatia nefericita in care jucatorul este activ la mai multe case de pariuri online in aceeasi perioada. In aceste conditii capacitatea de memorare si cunostintele statistice trebuie sa atinga proportii epice.4.Se adauga o pleiada de judecatori spagari si carciumari de la SECTORUL 5 si rezultatul este ca Stanleybet ramane cu banii furati motivand ca nu esti adevaratul titular al contului. Nu are absolut nicio importanta faptul ca ai raspuns corect la alte 7 intrebari - printre care: care este nick-name-ul tau, data nasterii, CNP-ul, adresa din buletin, varsta, cand ti-ai deschis contul pe platforma borfasilor de la Stanleybet...In concluzie: ori va lasati de pariuri ori nu mai faceti depuneri la Stanleybet! Desigur exista si varianta a-iii-a a eternului perdant caruia nu are ce sa i se fure...E DOAR BUN DE MULS, deci nu va fi deranjat. Cat despre sistemul de justitie - Dumnezeu sa-i ierte judecatori, pentru ca eu nu-i voi ierta niciodata.
Puncte slabe:
Mi au blocat contul când am retras bani și cont,dar când am pus nu au refuzat😡😡😡😡,și acum nu vor să facă plata.Mincinosi,că am incalta regulamentul,jepcari.
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Bună ziua în data de 25.04 am băgat pe contul meu o suma de banii am jucat împreună cu soțul meu am câștigat 180 de leii. Am dat retragere și am așteptat 24 de ore sa mi se aprobe retragerea. Cei de la stanleybet după nenumărate ori de insistente mi-au cerut N probe poze la cardurile de pe care am mai avut depuneri cât și extrasuri de cont. În urma solicitării de apel și a insistentelor. Mi-au vorbit foarte urat spundu-mi ca banii au fost opriți de către ei. Deoarece am vorbit și cu soțul la telefon când i-am sunat. Mi-au spus ca îmi vor aproba retragerea din ora în ora mintindu-mă! Și cu banii luați și contul blocat. Un site de jocuri jalnic va rog sa faceți ceva doarece nu mai merita sa existe acest site nenorociți și firma care profita de datele oamenilor cât și de banii lor. Blocând-le caștigurile cât si contul. La depuneri nu mai au nici - o politica se poate face de pe orice card. Chiar și dacă nu este al tău. Hoții mari!!
Puncte forte:
Buna seara ai rezolvat ceva ?
Puncte slabe:
Buna seara  ai rezolvat ceva ? Accelas problema o am și eu acum mi-au închis contul 17000 și nu pot face nimic ai vreo soluție până acum ? 
Toate recenziile casei de pariuri Stanleybet (16)

Bonusuri Stanleybet

Bonus de bun venit de 40 de lei freebet

Bonusul de bun venit este de 40 de lei freebet (20 de lei la validarea datelor personale si 20 de lei la verificarea contului) 

Bonus de bun venit de 40 de lei freebet

Bonusul de bun venit este de 40 de lei freebet (20 de lei la validarea datelor personale si 20 de lei la verificarea contului) 

Despre casa de pariuri

Desi este o casa de pariuri offline de traditie si destul de apreciata, Stanleybet nu exceleaza inca la capitolul pariuri sportive online. Cu toate acestea, si-a creat un brand in Romania, asadar o putem include in lista caselor de pariuri de incredere. Este de asteptat ca pe viitor produsul sa fie imbunatatit. 

Stanleybet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri traditionale la nivel european si si-a lansat, incepand cu 1 iulie 2016, si platforma pentru pariuri online.

Stanleybet este prezent pe piata din Romania inca din anul 2004 si si-a consacrat pozitia mai intai prin intermediul pariurilor traditionale. Are in prezent peste 360 de agentii la nivel national, in aproape 100 de localitati. In ceea ce priveste pariurile online insa, aceasta casa de pariuri se afla inca in curs de dezvoltare.

Oferta pre-meci nu este foarte bogata, la pariuri Live platforma se misca greoi, cat despre cote pariuri comune precum 1X2, sau Peste/Sub 2.5 goluri au o marja de profit de peste 7.5%, ceea ce este destul de mult pentru un parior ce cunoaste fenomenul.

Cu toate acestea, pe partea de mobil Stanleybet sta mai bine ca alte agentii cu reputatie in mediul online, punand la dispozitie aplicatii mobile:

 • aplicatie mobil pentru Android - pentru a descarca aplicatia trebuie sa accesati site-ul stanleybet.ro de pe mobil
 • aplicatie mobil pentru iOS - disponibila in AppStore

La capitolul metode de relatii cu clientii, metoda preferata a pariorilor, live chat-ul, a devenit de curand operationala, ceea ce este un plus. Prin email, timpul de raspuns este de cateva zile. Stanleybet pune la dispozitia pariorilor si un numar de telefon pe care il putei utiliza intre orele 08:00 - 00:00. 

Stanleybet: site-ul oficial

Site-ul Stanleybet are un design placut si functionalitati prietenoase pentru pariori.

Culorile predominante ale site-ului sunt rosu si alb. 

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care se poate paria. Am descoperit peste 20 de sporturi in oferta Stanleybet, asta in momentul efectuarii recenziei. Oferta cuprinde, fireste, cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, dar si evenimente din sporturi de mai mica popularitate in Romania, precum darts sau UFC/MMA.Oferta de E-sports este foarte bine reprezentata la Stanleybet.

Printr-un simplu click pe oricare dintre sporturile enumerate puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci de Premier League, spre exemplu, am descoperit peste 350 de variante de pariere.

Nu uitati de butonul “pariuri live”, care se gaseste in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Sport”. 

Stanleybet: deschiderea si verificarea contului

 • Deschiderea unui cont la Stanleybet este o actiune simpla, trebuie doar sa aveti rabdarea de a completa informatiile cerute. 

  • Procesul incepe cu un click pe butonul “ Inregisteaz-te”, colorat in verde, din partea din dreapta sus a site-ului;

  Datele necesare deschiderii contului Mozzart

  Detalii cont

  • Nume utilizator;

  • Parola –formata din minim opt caractere;

  • Verificarea parolei;

  • Adresa de mail.

  • Telefon mobil

  Informatii personale

  • Numele si prenumele;

  • Data nașterii;

  • Tara; 

  • Adresa si codul postal;

  • CNP;

  • Acceptare termini si conditii;

  • Click pe “Inregistreaza-te”.

  Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

  Verificarea contului Stanleybet

  Contul de pariere la Stanleybet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

  Procesul de verificare al contului Stanleybet.ro consta in:

  - Validarea adresei de e-mail prin accesarea link-ului de validare

  - Trimiterea copiei electronice a actului de identitate

Stanleybet: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Stanleybet  are o oferta decenta pentru pariurile sportive. In afara bonusului de bun venit, mai exista promotia combo bonus 30%, prin care obtineti cote totale suplimentate cu 3-30% pentru un numar de 3-12 meciuri de cote peste 1.30 plasate pe bilet.De ase,enea, Stanleybet te gratuleaza cun un bonus cadou de ziua ta.

Tipuri de bonusuri la Stanleybet


 • Bonus de bun venit;
 • Combo bonus 30% ;
 • FreeBets;
 • Bonus Cadou.

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, este chiar in centrul paginii principale. Atunci cand alegeti  un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la indeplinirea cerintelor de rulaj pentru finalizare. Stanleybet: depueri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Stanleybet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere la Stanleybet

 • Loghează-te in contul Stanleybet;

 • Selecteaza butonul “Depunere” existent in dreapta sus a paginii principale.

 • Alege una din metodele de depunere si da click pe aceasta. Este important sa stii ca pentru prima depunere cu cardul este necesara inregistrarea acestuia.


Cum se efectueaza o retragere la Stanleybet

 • Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea “Retrageri”;

 • Esti transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune;

 • Completati datele cerute si validati cererea.

Stanleybet isi rezerva dreptul de a-ti solicita informatii sau documente aditionale, pentru a realiza verificari de securitate necesare si de a autoriza orice solicitare de retragere.

Trebuie sa tii cont de faptul ca sunt permise maxim 2 retrageri online pe zi

Stanleybet ofera un numar suficient de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de doar 20 de lei, ceea ce este un avantaj pentru cei ce isi fac conturi noi. Suma minima ce poate fi retrasa este tot de 20 de lei.

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Stanleybet.

Stanleybet: versiune de mobil si aplicatii

Pe partea de dispozitive mobile, Stanleybet sta mai bine decat alte agentii cu reputatie in mediul online, punand la dispozitie aplicatii mobile:

 • aplicatie mobil pentru Android - pentru a descarca aplicatia trebuie sa accesati site-ul stanleybet.ro de pe mobil;

 • aplicatie mobil pentru iOS - disponibila in magazinul AppStore.

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatiile mobile de pariere Stanleybet: puncte forte

 • Se pot paria la fel de multe evenimente ca in versiunea de desktop;

 • Ai la dispozitie statistici la fiecare meci din oferta pre-match;

 • Meniul este intuitiv, navigare este simpla si rapida;


Aplicatiile mobile de pariere Stanleybet: aspecte de imbunatatit 

 • Nu poti face cont Stanleybet direct din aplicatie;

 • Lipsesc statisticile pentru meciurile oferite la pariuri live.

Aveti aici tot ceea ce trebuie sa stiti despre aplicatiile mobile de la Stanleybet.

Stanleybet: relatiile cu clientii

La capitolul metode de relatii cu clientii, metoda preferata a pariorilor, live chat-ul, a devenit operationala, ceea ce este un plus. Prin metoda email, disponibila la adresa [email protected], timpul de raspuns este de cateva zile lucratoare. Stanleybet pune la dispozitia pariorilor si un numar de telefon pe care il putei utiliza intre orele 08:00 - 00:00.

 • Telefon: +40372725555 zilnic intre orele 08:00 - 00:00
 • Chat Live
 • Email[email protected]

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Stanleybet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Intrebari si raspunsuri

🤩 Cum imi fac cont la Stanleybet?

Operatiunea de deschidere a contului Stanleybet este sestul de simpla. Acest articol special analizeaza fiecare etapa a crearii unui cont Stanleybet, pornind de la deschiderea contului si verificarea acestuia, la metodele de depunere si retragere a fondurilor din contul de pariere.

🤓 Cum pariez la Stanleybet?

Dupa operatiunile pentru deschiderea contului este necesara depunerea fondurilor in cont pentru a putea plasa primul pariu la Stanleybet. Inainte de orice plasare a vreunui pariu, nu uitati de importanta managementului banilor si de o strategie potrivita de pariere, pentru ca parierea presupune o planificare riguroasa a fondurilor lunare destinate pariurilor sportive. Aveti aici toate informatiile necesare parierii la Stanleybet.

📱 Cum descarc pe telefon aplicatiile mobile Stanleybet?

Instalarea aplicațiilor de pariuri Stanleybet pe iOS

Daca aveti un telefon Iphone sau un Ipad, atunci aplicațiile pot descărcate direct din AppStore. Intri acolo, scrii numele casei de pariuri, iar aplicația va apărea prima în listă. Intri pe aplicatia Stanleybet si o instalezi simplu, ca pe orice altă aplicație.

Instalare aplicații pariuri Stanleybet pe Android

Pentru un dispozitiv mobil Android, este necesar sa intri in browserul telefonului sau a tabletei pe site-ul Stanleybet, iar de pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicatia de pariuri. Desi exista magazinul Google Play, acesta nu poate da acces catre o aplicație de pariuri sportive deoarece Google nu permite acest lucru. De aceea, aceste aplicatii pot fi descarcate doar de pe site-ul Stanleybet.

💰 Cum retrag castigurile de la Stanleybet?

Stanleybet ofera un numar apreciabil de metode de retragere, iar suma minima pe care o poti retrage este de doar 20 de lei. Nu uitati sa folositi pentru retragerea de fonduri, in principiu, aceeasi metoda pe care ati folosit-o la depunere.  Gasesti, in acest articol toate metodele de retragere a castigurilor tale din contul de pariere Stanleybet.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Neteller
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Paysafecard
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Skrill
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa Electron
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
20000 RON
0%
Instant
Agentie
20 RON
20000 RON
2%
Instant
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa Electron
Visa
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
20 RON
40000 RON
0%
2-5 zile
Neteller
20 RON
40000 RON
0%
24-48 ore
Skrill
20 RON
40000 RON
0%
24 ore
Visa Electron
20 RON
40000 RON
0%
2-5 zile
Visa
20 RON
40000 RON
0%
2-5 zile
Agentie
20 RON
20000 RON
0%
24 de ore
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
24-48 ore
Skrill
Visa Electron
Minim
20 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
24 ore
Minim
20 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Visa
Agentie
Minim
20 RON
Maxim
40000 RON
Comision
0%
Timp procesare
2-5 zile
Minim
20 RON
Maxim
20000 RON
Comision
0%
Timp procesare
24 de ore

Suport Stanleybet

Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 3-4 zile.
[email protected]
+40 372 72 55 55
Program 08:00 - 00:00

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 5 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Stanleybet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
13
Comment transfered from Complaints section
Buna seara,aveti o angajată pe nume Neagu Mădălina,in constanta, pe strada cismelei,care vine si joaca la Luky six in timpul programului,din cate stiu eu,în fișa postului este prevăzut ca nu are voie.va rog sa luati masuri .O seara buna!
Comment transfered from Complaints section
Am primit mail cu 10 rotiri gratuite,care nu sunt activate in cont...la chat cand dl nu e la cafea scrie dar vag si tot acelasi lucru,sa bifez casuta cu bonusul,optiune care nu exista,la mail s-a raspuns in acelasi mod...incompetenti
Comment transfered from Complaints section
Mi se pare incredibila atitudinea celor de la stanleybet si interfata acestora in joc iar mai jos o sa va enumar diverse motive ca sa va inchideti contul si sa mergi la orice alta casa de pariuri care-si respecta clientii.

1) La orice casa de pariuri existenta odata cu modificare cotelor pariul nu mai poate fi plasat pana nu acceptati modificare cotelor, ei bine nu este si cazul hotilor de la stanleybet. Intr-adevar ei accepta modificare cotelor doar daca este in dezavantajul lor si pariul are sanse mai mari de castig, dar daca cota este in creste si sansa ta ca sa castigi scade, iti vor accepta pariul ba chiar instant as putea spune.
2)Atitudinea operatorilor de la serviciu clienti este atat de jos inca de fiecare data am preferat sa raman cu bani lipsa decat sa intru in contact cu acestia. Dureaza foarte mult si atunci cand raspund o fac in sictir.
3)Interfata celor de la stanleybet este o copie chinezeasca a Unibetului, o casa de pariuri exceptionala care intotdeauna si-a tratat cu respect clientii dar asta nu au stiut sa copieze. Decat sa jucati la stanleybet va recomand cu caldura sa mergeti la Unibet,
4)Daca esti intr-o pasa buna si ai castiguri semnificative brusc, site-ul va merge foarte greu sau chiar deloc pentru ca.. intelegeti dvs.


Va recomand cu caldura sa inchideti conturile la stanleybet si sa mergi la orice alta casa de pariuri care-si respecta clientii.
Comment transfered from Complaints section
În legătură cu bonusul de 30 de ture gratuite care îmi spune prin mail ca le am în cont !!!! DE 2 ori am primit maiyl Cum ,ca le pot accesa dar ie o minciuna nu mi sau acordat și am așteptat aproape o luna pentru turele gratis !!! Când le scriu pe chat mă tot minte !!! NIȘTE NESERIOȘI MINCINOȘI NU RECOMAND !!!!
Comment transfered from Complaints section
Am depus pe 22 mai ora 11 bani în contul de stanleybet și deși plata s.a facut, așa arată home bank, în contul stanleybet nu au intrat nici după 7 ore. Chatul nu răspunde, nu ai cum vorbi cu nimeni. E bătaie de joc!
Comment transfered from Complaints section
Am facut o retragere pe data de 14.02 de 80 lei din agentie si suntem in data de 18.02 si inca nu mi.au aprobat retragerea:))) evitati sa jucati la ei
Comment transfered from Complaints section
ONLINE ---- Am jucat la stanleybet cazino/slot/ pharaon riches in jur de 200 lei (+/-) incercand sa rulez 1800 lei pt a retrage banii din cont , nu a fost acordat rulajul iar in momentul cand am cerut explicatii o anumita domnisoara alexandra nu a reusit sa mi furnizeze detalii concrete si tot facea referire la " anumite departamente" . jocul face parte din categoria slot avand un procent de 100% pt rulaj .
sunteti de tot rasul ...
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua...am si eu o intrebare legata de politică de acceptare a fișelor de 50 de bani la achitarea unui bilet jucat deoarece am fost informat de o casierita ca data viitoare cand vin cu monede ma da pe usa afara...Sau scos cumva din circulație monedele de 50 de bani..multumesc este vorba de agenția soseaua oltenița 240
Salut, trebuie sa accepte orice fel de bani. Vom transmite feedback-ul tau casei de pariuri. Multumim!
se poate paria si online la stenleybet este legal nu?
Adrian
Administratorul
0
Da, Stanleybet sunt licentiati si pe online in Romania. Este legal.
Adrian
Administratorul
0
Ca de altfel toate casele de pariuri online de pe site-ul nostru. Nu promovam decat case de pariuri online legale.
Comentariul este transferat la Feedback