Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Stanleybet

300 RON
500% profit extra
300 RON
500% profit extra
Feedback: 2
Adauga feedback
Reclamatii: 
1 / 1 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Stanleybet

 • Multe platforme online, nu doar pentru pariuri sportive
 • Poti depune si retrage din orice agentie de cartier
 • Exista aplicatie de mobil pentru Android si iOS

Puncte slabe Stanleybet

 • Transmisiuni live indisponibile
 • Nu exista bonus de inregistrare
 • Live chat indisponibil

Cote — modest

Acest operator ofera cote mici in comparatie cu ceilalti operatori de pe piata.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Stanleybet pariuri sportive - cote la Fotbal

La competitiile importante opereaza in general cu o marja de profit de peste 7%.

In ceea ce priveste campionatele medii, unde am inclus si Liga I, marja de profit este ceva mai ridicata: 7-10%, in anumite cazuri si peste 10%.

Stanleybet pariuri sportive - cote la Tenis

Marja de profit la tenis este in medie 8%.

Stanleybet pariuri sportive - cote la Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, aceasta casa de pariuri aplica o marja de profit de peste 8%, in unele cazuri coeficientul depasind si 10%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Nici la capitolul oferta de pariuri pre-meci acest operator nu straluceste, in Romania existand multe alte optiuni mai bune din acest punct de vedere.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Miza minima este de 2 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice – Nu

Stanleybet oferta fotbal

Oferta de pariuri la fotbal este mai slaba decat in cazul altor operatori online de pe piata. In oferta de pariere pentru meciurile importante gasim variante de pariere caracteristice caselor de pariuri offline.

Stanleybet oferta tenis

Oferta de pariuri la tenis este de asemenea modesta in comparatie cu alti operatori din mediul online.

La majoritatea meciurilor oferta de pariere se limiteaza la rezultatul final, uneori si pariuri pe castigator set sau sub/peste.

Stanleybet oferta hochei

Cotele la hochei sunt sensibil mai bune decat in cazul fotbalului sa a tenisului, marja de profit a operatorului fiind insa in continuare ridicata.

In ceea ce priveste oferta de pariere, la meciurile din NHL acest operator ofera in jur de 5 optiuni, in timp ce operatorii de top din online ofera peste 40.

Stanleybet oferta baschet

Din pacate nici la baschet nu avem prea multe cuvinte de lauda, oferta de pariere incluzand, de exemplu, la meciurile din Euroleague pana in 10 optiuni. Similar si in cazul NBA si a campionatelor mari din Europa.

Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, aceasta casa de pariuri va ofera de asemena posibilitatea de a juca sisteme.

Optiuni speciale

“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – Nu este disponibila

Oferta de pariuri Live — modest

Platforma de pariuri live este una simplu de folosit, dar care nu se apropie de marii operatori de pe piata nici din punct de vedere al optiunilor de pariere pentru meciurilor live si nici din punct de vedere al celorlalte caracteristici.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Ca si optiuni de pariere pentru pariurile live, oferta cuprinde in mare parte pariurile de baza: castigator meci, urmatoarea echipa care inscrie, par/impar, scor corect, sub/peste si altele.

Transmisiuni in direct

Momentan nu sunt disponibile transmisiuni live pe stanleybet.ro

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live

Nu este disponibil.

Optiunea de a adauga la favorite

Nu este disponibila.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – Nu este disponibila

Puncte forte:
Cam nimic...numai parere negativa
Puncte slabe:
Am primit mail cu 10 rotiri gratuite la Burning Hot,care nu au fost activate,chatul e incompetent,raspunsul la email e in ceata...nu recomand...
Puncte forte:
intr-adevar o oferta sportiva foarte bogata.
Toate reclamatiile (6)

Bonusuri Stanleybet

500% pana la 300 RON profit EXTRA / 50 RON FreeBet

Pentru a incasa bonusul de bun venit la Stanleybet, trebuie sa inregistrezi un cont nou si sa selectezi optiunea "500% PROFIT EXTRA" cand plasezi primul pariu. Miza maxima eligibila pentru aceasta oferta este de 100 RON, iar plata maxima suplimentara de 500 RON. 

Daca pariul plasat cu optiunea „500% Profit Extra” nu a fost unul castigator, vei primi un FreeBet de 50 RON.  


500% pana la 300 RON profit EXTRA / 50 RON FreeBet

Pentru a incasa bonusul de bun venit la Stanleybet, trebuie sa inregistrezi un cont nou si sa selectezi optiunea "500% PROFIT EXTRA" cand plasezi primul pariu. Miza maxima eligibila pentru aceasta oferta este de 100 RON, iar plata maxima suplimentara de 500 RON. 

Daca pariul plasat cu optiunea „500% Profit Extra” nu a fost unul castigator, vei primi un FreeBet de 50 RON.  


Despre casa de pariuri

Desi este o casa de pariuri offline destul de apreciata, Stanleybet nu exceleaza inca la capitolul pariuri sportive online. Cu toate acestea, si-a creat un brand in Romania, asadar o putem include in lista caselor de pariuri de incredere. Este de asteptat ca pe viitor produsul sa fie imbunatatit. 

Este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri traditionale la nivel European si-a lansat incepand cu 1 iulie 2016 si platforma pentru pariuri online.

Stanleybet este prezent pe piata din Romania inca din anul 2004 si si-a consacrat pozitia mai intai prin itnermediul pariurilor traditionale. Are in prezent peste 360 de agentii la nivel national, in aproape 100 de localitati. In ceea ce priveste pariurile online insa, aceasta casa de pariuri se afla la inceput de drum.

Oferta pre-meci nu este foarte bogata, la pariuri Live platforma se misca greoi, cat despre cote pariuri comune precum 1X2, sau Peste/Sub 2.5 goluri au o marja de profit de peste 7.5%, ceea ce este mult.

Cu toate acestea, pe partea de mobil Stanleybet sta mai bine ca alte agentii cu reputetie in online, punand la dispozitie aplicatii mobile:

 • aplicatie mobil pentru Android - pentru a descarca aplicatia trebuie sa accesati site-ul stanleybet.ro de pe mobil
 • aplicatie mobil pentru iOS - disponibila in AppStore

Ca si metode de contact nu avem cuvinte de lauda despre Stanleybet, intrucat lipseste metoda preferata a pariorilor si anume live chat-ul, iar prin email timpul de raspuns este de cateva zile. Cu toate acestea, Stanleybet pune la dispozitia pariorilor un numar de telefon pe care il pot apela in cadrul orelor de program, intre 08:00 - 00:00. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri onlineStanleybet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 3-4 zile.
suport@stanleybet.ro
Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
+40 372 72 55 55
Program 08:00 - 00:00
Toate casele de pariuri
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
9
Comment transfered from Complaints section
Am depus pe 22 mai ora 11 bani în contul de stanleybet și deși plata s.a facut, așa arată home bank, în contul stanleybet nu au intrat nici după 7 ore. Chatul nu răspunde, nu ai cum vorbi cu nimeni. E bătaie de joc!
Comment transfered from Complaints section
Am facut o retragere pe data de 14.02 de 80 lei din agentie si suntem in data de 18.02 si inca nu mi.au aprobat retragerea:))) evitati sa jucati la ei
Comment transfered from Complaints section
ONLINE ---- Am jucat la stanleybet cazino/slot/ pharaon riches in jur de 200 lei (+/-) incercand sa rulez 1800 lei pt a retrage banii din cont , nu a fost acordat rulajul iar in momentul cand am cerut explicatii o anumita domnisoara alexandra nu a reusit sa mi furnizeze detalii concrete si tot facea referire la " anumite departamente" . jocul face parte din categoria slot avand un procent de 100% pt rulaj .
sunteti de tot rasul ...
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua...am si eu o intrebare legata de politică de acceptare a fișelor de 50 de bani la achitarea unui bilet jucat deoarece am fost informat de o casierita ca data viitoare cand vin cu monede ma da pe usa afara...Sau scos cumva din circulație monedele de 50 de bani..multumesc este vorba de agenția soseaua oltenița 240
Salut, trebuie sa accepte orice fel de bani. Vom transmite feedback-ul tau casei de pariuri. Multumim!
se poate paria si online la stenleybet este legal nu?
Adrian
Administratorul
0
Da, Stanleybet sunt licentiati si pe online in Romania. Este legal.
Adrian
Administratorul
0
Ca de altfel toate casele de pariuri online de pe site-ul nostru. Nu promovam decat case de pariuri online legale.
Comentariul este transferat la Feedback Arata