Maxbet

Reinnoit: 25.08.2022
700 RON
7 free bets
700 RON
7 free bets
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
59 / 26 / 2
Adauga o reclamatie
Aceasta casa de pariuri colaboreaza cu Legalbet pentru o rezolvare prompta a problemelor aparute.

Puncte forte Maxbet

 • Pachet de bun venit consistent la pariuri sportive, dar și la cazino
 • Poti obtine, ocazional, bonusuri fara depunere, doar la verificarea contului
 • Aplicatie mobilă rapidă si atractivă disponibilă pentru orice dispozitiv.

Puncte slabe Maxbet

 • Lipsa transmisiunilor live la pariuri sportive
 • Lipsa platformei de poker
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — bine

Maxbet ofera cote destul de bune raportat la ceilalti operatori de pariuri de pe piata.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia Maxbet online in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Maxbet pariuri sportive - marja profit la Fotbal

La ligile importante ale Europei, precum La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, dar si competitii intercluburi precum Liga Campionilor sau Europa League, maxbet.ro opereaza cu o marja de profit de 5-6%, ceea ce ii plaseaza pe o pozitie medie din acest punct de vedere in clasamentul caselor de pariuri online din Romania.

De remarcat faptul ca la meciurile la care participa echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona etc. cotele sunt sensibil mai bune fata de meciurile la care participa echipe de mijlocul clasamentului din aceleasi campionate puternice.

La ligile medii, precum Liga I, marja de profit se incadreaza in intervalul 6-7%.

Maxbet pariuri sportive - marja profit la Tenis

Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de7% la turneele de ITF.

Maxbet pariuri sportive - marja profit la Baschet

La meciurile din NBA si alte ligi importante, marja de profit este in jur de 5%, asadar cote mai bune la baschet pe competitiile majore, decat la fotbal si la alte sporturi.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Acest operator ocupa o pozitie buna in topul caselor de pariuri din Romania daca ne raportam la oferta de pariuri pre-meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 0.4 RON.

Pariuri pe Handicap disponibile la Maxbet online

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice – Da

Maxbet oferta la pariuri pe fotbal

Tinand cont ca in momentul analizei nu sunt in desfasurare campionate majore din Europa pentru a putea compara tipul si numarul de optiuni disponibile la meciuri de acest gen, am luat in considerare principalul turneu aflat in desfasurare si care poate fi foarte sugestiv in aceasta privinta, Euro 2016. Asadar la aceasta competitie majora, acest operator ofera in jur de 125-135 de piete pre-meci, si se afla astfel in media pietei restului operatorilor online. Nu lipsesc pariuri populare precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap european, scor corect, pauza/final, goluri si rezultatul pe reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare se adauga si o serie de pariuri mai deosebite precum: metoda primului gol, intervale cu minutul primului gol, repriza cu cel mai mare scor pentru fiecare echipa in parte, desfasurarea exacta a meciului (echipa gazda/oaspete sa inscrie prima si sa castige/faca egal/piarda).

Maxbet oferta la pariuri pe tenis

Un plus la acest capitol este faptul ca aceasta casa de pariuri are in oferta foarte multe din turneele ITF aflate in desfasurare, inclusiv calificarile de la acestea.

La turneele importante ATP si WTA precum Marele Slem de la Wimbledon aflat in desfasurare, ne sunt oferite aproximativ 25 de optiuni de pariere, insa din pacate doar la meciurile care se disputa pe ziua in curs. Pentru meciurile din ziua/zilele urmatoare, desi acestea fac parte din oferta, nu sunt oferite decat 4-5 speciale clasice precum scor corect seturi, castigator primul set, total game-uri si handicap game-uri.

Maxbet oferta la pariuri pe baschet

La competitiile majore, precum NBA, avem in jur de 40 de optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri disponibile la maxbet.ro

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, ai posibilitatea de a juca sisteme.

In plus poti juca si bilete cu baza. Iti adaugi selectiile dorite pe bilet, apoi selectand tabul „Bankers” iti alegi pronosticurile dorite ca si baza bifand casuta corespunzatoare din dreptul lor, putand selecta mai multe baze. In final alegi sistemul cu care vrei sa combini bazele.

Optiuni speciale

Optiunea „Cash Out” sau „Inchide pariul” iti ofera posbilitatea de a solutiona sau inchide un pariu, inainte de a se finaliza.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live este una destul de buna, in timpul folosirii nu am intampinat probleme grave precum intreruperi de lunga durata, optiunile de pariere oferite pentru meciurile de fotbal in desfasurare sunt similare cu cele disponibile inaintea partidei, undeva in jurul a 25 de speciale in cazul meciurilor din campionatele mai putin importante si existente in aceasta perioada a sezonului competitional in care a fost efectuata analiza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile si pentru pariuri live, la fel ca si optiunile de pariere cu oferta pre-meci, la care se adauga cateva tipuri de speciale caracteristice evenimentelor live.

De mentionat totusi ca din oferta maxbet pariuri live fac parte si foarte multe alte sporturi, precum evenimente de tenis din turnee mai putin importante precum cele Futures, si destul de multe la numar simultan, snooker, golf, baschet, darts etc.

Transmisiuni in direct

Pentru a putea urmari transmisiuni in direct trebuie ca balanta contului sa fie pozitiva.

Grafica si statistici

In timp ce pariezi live ai posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand in acelasi timp la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar pariuri live

Este disponibil si un calendar al evenimentelor live unde sa putem verifica ce evenimente vor fi disponibile in avans.

Optiunea de a adauga la favorite

Este disponibila aceasta optiune de a adauga la favorite evenimente live, fiind astfel foarte usor sa urmarim doar evenimentele care ne intereseaza.

Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Nu mia dat bani, leam trimis toate și leam.spus ca ma duc în persoana ei , mincinoși, am mai și stat cu bani în cont ca să aștept după ei, și ei miau inchis contul, măcar ai mutam în al cont , sau ai rulam cumva ,ma jucam.mincinosi ,vad ca roata lumea pățește la fel,
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Deci vad ca ei cu asta se ocupa, mincinoși și păcăliți, numai ca să nu dea bani oamenilor, găsesc tot felul de motive când faci retragere , găsesc diverse și cer documente și degeaba le -am dat tot ce au cerut si tot mi-au inchis contul fara sa a-mi dea bani. Am depus 50 lei pe data de 13 prin paysafe , am câștigat 2000lei, apoi iam jucat și mai aveam în jur de 1000 , apoi am jucat și am câștigat un Jackpot și am câștigat în total 10000, și am încercat sa fac retragere și nu a mers bietele , mia cerut documente, le-am dat tot poza cu buletinul cu șefie, cu extras de cont, cu contul iban,banca, dovada depuneri pe paysafe și tot nu mia dat bani și mia inchis contul.vad ca sunt neserioși nu numai mie mia făcut asa ,vad ca la toată lumea ,păcălesc, ai dau i judecata, fac plângere la protecția consumatorului, reclama proasta pe toate rețele de socializare.
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
In ziua de 22.10.2022 am depus de pe cardul sotiei suma de 205 ron si am jucat un joc skye piggies pe miza de 5 ron am primit speciala care ma dus la max win de 25000 ron.am dat retragere la 24124.94 ron. Pe 23.10.2022 am primit un mail in care imi zicea ca contul a fost inchis si retragerea anulata din cauza faptului ca am depus de pe un cont care nu este al meu conform regulamentului lor.dar tot in regulamentul zice destul de clar ca odata aprobată o depunere retragerea se va face in același mod.deci,deci prin concluzie odata ce mi sa aprobat depunerea de pe contul soției ar trebui sa se aprobe si retragerea tot pe contul ei.O sa incerc in toate modurile legale sa soluționez aceast caz pentru ca nu mi se pare normal sa ma lasi sa pun bani de pe un card si după să-mi inchizi contul cand trebuie sa fac retragere.precizez ca am mai depus de pe alte carduri si fără câștig si in momentul ala nu mi sa inchis nici un cont.
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am depus de pe cardul sotiei si am jucat la sloturi, am castigat suma de 25000 la o speciala si cand am dat retragere la 24124.94RON am primit mail ca contul ar fi inchis si suma ștearsă din cont. Nu mi se pare normal sa te lase sa depui pe pe alt cont.ar trebuie sa iti returneze banii pe cont daca ar fi fost asta o cauza. Si ar fi trebuit sa te anunțe in timpul depunerii despre aceste clauze.corect ar fi sa redeschideti contul si sa se faca plata.la bagat nimeni nu obiecteaza.dar la scos te expediaza ca pe un ratat.
Puncte slabe:
No comment cel mai aiurea site
Toate recenziile casei de pariuri Maxbet (49)

Bonusuri Maxbet

Bonus clienti noi: pana la 700 de lei in FreeBet-uri la primele 7 depuneri

Iata cum poti obtine bonusul de bun venit:

 • Un bilet single trebuie să aibă cota minimă 1.85 și cota minima 1.35 per pronostic la bilet multiplu;
 • Un pariu gratuit se va activa după omologarea biletelor plasate. El va fi valabil timp de 3 zile și va trebui juca pe un bilet single cu cota 2.00 sau multiplu cu cote de cel puțin 1.50;
 • Câștigul maxim care poate fi obținut din fiecare pariu gratuit este de 500 RON. Cum ai 7 pariuri pe care le poți obține înseamnă că poți obține până la 3.500 RON, bani care pot fi retrași.
 • Ai la dispoziție 30 de zile pentru a primi toate cele 7 pariuri gratuite.

  Maxbet bonusuri si promotii

  In afara bonusului de bun venit, Maxbet ofera si o multime de alte promotii pentru clientii deja inregistrati. Exista, ocazional, bonusuri fara depunere, bonus acumulator pentru cei ce pariaza mai multe evenimente pe bilet si multe alte oferte tentante. 

Bonus clienti noi: pana la 700 de lei in FreeBet-uri la primele 7 depuneri

Iata cum poti obtine bonusul de bun venit:

 • Un bilet single trebuie să aibă cota minimă 1.85 și cota minima 1.35 per pronostic la bilet multiplu;
 • Un pariu gratuit se va activa după omologarea biletelor plasate. El va fi valabil timp de 3 zile și va trebui juca pe un bilet single cu cota 2.00 sau multiplu cu cote de cel puțin 1.50;
 • Câștigul maxim care poate fi obținut din fiecare pariu gratuit este de 500 RON. Cum ai 7 pariuri pe care le poți obține înseamnă că poți obține până la 3.500 RON, bani care pot fi retrași.
 • Ai la dispoziție 30 de zile pentru a primi toate cele 7 pariuri gratuite.

  Maxbet bonusuri si promotii

  In afara bonusului de bun venit, Maxbet ofera si o multime de alte promotii pentru clientii deja inregistrati. Exista, ocazional, bonusuri fara depunere, bonus acumulator pentru cei ce pariaza mai multe evenimente pe bilet si multe alte oferte tentante. 

Despre casa de pariuri

Maxbet.ro a obtinut licenta ONJN pentru Romania la sfarsitul anului 2016. Acest operator este controlat de o companie inregistrata in Malta, Maxbet Malta Limited.

Maxbet este la origine un operator de jocuri de noroc si de cazino. Inca din momentul intrarii companiei pe piata din Romania, in anul 2005, eforturile sale au fost concentrate pe deschiderea de cazinouri si sali de jocuri in care existe aparate de jocuri video de tip slots. In luna iunie 2016, acest operator si-a extins activitatea si in domeniul pariurilor sportive online. De aceea, pe acest segment, cumva secundar in activitatea sa, oferta Maxbet nu este inca la nivelul caselor de pariuri de top.

Oferte si bonusuri la Maxbet

Din punct de vedere al promotiilor, la Maxbet vei beneficia deseori de oferte - bonusuri la depunere prin intermediul unui cod promotional, promotii cashback, cote marite, chiar bonusuri fara depunere. 

Promotiile oferite de Maxbet se axeaza in principal pe sectiunea de cazino, dar nu este neglijata nici partea de pariori sportive, unde apar, deseori, acele bonusuri fara depunere care au prize mai ales la pariorii aflati la inceput de drum.

Aplicatia Maxbet pentru mobil si cum poti accesa site-ul de pe Android

Site-ul casei de pariuri este optimizat pentru mobil, detine aplicatia pentru iOS, iar daca vrei sa accesezi site-ul de pe un dispozitiv cu sistem de operare Android, trebuie sa stii ca Maxbet nu dispune de o aplicatie cu extensia apk si va trebui sa accesezi site-ul din browser.

Sectiunea de pariuri live de pe site ofera cote in timp real și va ofera ocazia  de a juca pe meciurile preferate chiar in momentul in care acestea se desfasoara.

Maxbet: site-ul oficial

Site-ul Maxbet ne intampina cu acea combinatie de culori alb-negru, care este punctata de nuantele de rosu care marcheaza sporturile de pariat sau vreo oferta de nerefuzat de pe prima pagina. Important este insa ca interfata site-ului este prietenoasa si foarte usor de folosit.

Pentru a incepe sa pariati la Maxbet este de ajuns sa dati click aici.

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie pariurile live, dar si lista de sporturi disponibile pentru pariere. Un rol important il au ofertele de FIFA, DOTA, CS-GO, LOL, e-sports in concordanta cu profilul principal al operatorului Maxbet.

Printr-un simplu click pe oricare dintre sporturi puteti vizualiza toate pariurile disponibile pentru acel sport.

In centrul paginii principale troneaza sectiunea “PROMOTII”, care este garnisita, mai tot timpul, cu oferte atragatoare.

Maxbet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Maxbet este facila, usor de realizat. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “Inregistrare” din partea din dreapta sus a site-ului.


Date necesare deschiderii contului la Maxbet

Informatii personale

 • nume şi prenume 

 • data naşterii; 

 • sexul;

 • codul numeric personal.

Numele de utilizator şi parolă

 • alegeți un nume de utilizator

 • parola trebuie reconfirmata dup ace ati introdus-o prima data

Adresa de e-mail

 • Asigurati-va ca adresa este corect

 • După introducerea răspunsului la întrebarea de securitate, bifați casetele pentru Acordul cu privire la cont şi Politica de confidenţialitate

Datele de contact

 • țara

 • codul postal

 • oraşul în care locuiţi

 • adresa

 •  numărul de telefon

 • La final, dati click pe butonul „Inregistrati-va” pentru a va crea contul de joc

 • Veti primi apoi un link prin email pe care trebuie să-l accesati pentru validarea înregistrării

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Maxbet

Contul  de parior Maxbet trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

Procesul de validare a contului de parior presupune incărcarea unei fotografii a actului de identitate in contul de jucător, in secțiunea ”VERIFICARE”

Documentul de identitate trimis poate sa fie unul dintre următoarele:

 • Carte de identitate;

 • Pasaport;

 • Permis de conducere;

 • Permis de sedere temporara.

Reiteram aici regula ce ar trebui stiuta de catre toti cei care isi deschid conturi de pariere: documentul trimis pentru verificare trebuie să aparțină titularului contului. Veti primi apoi, pe adresa de e-mail, confirmarea verificarii contului.

Maxbet: bonusuri si promotii

Din punct de vedere al promotiilor, la Maxbet vei putea beneficia deseori de oferte - bonusuri la depunere prin intermediul unui cod promotional, promotii cashback, si, destul de frecvent, bonusuri fara depunere.

Tipuri de bonusuri la Maxbet

 • Bonus de inregistrare (pana la 700 de lei in free bets la primele sapte depuneri)
 • Bonus fara depunere

 • Cashout

 • Lucky 6

 • Freebet

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, “sare in ochi” in centrul paginii principale. Este foarte important ca in momentul in care optati pentru un bonus sau o promotie, sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la indeplinirea cerintelor de rulaj pentru finalizare. Doar dupa indeplinirea acestor conditii de rulaj, respectivul bonus va putea fi creditat in contul de parior.

La  Maxbet bonusul de bun venit este foarte generos ca valoare. Trebuie insa sa cititi acele conditii de rulaj pe care trebuie sa le indepliniti, iar daca vi se par peste puterile voastre parioristice, nu este nicio problema daca nu va impovarati peste poate cu rulajul unui bonus. Nu uitati, mult mai importanta decat bonusurile si promotiile este bogatia si valoarea ofertei de pariere a casei de pariuri.

Gasiti aici, expusa pe larg, intreaga oferta de bonusuri si promotii de la Maxbet.

Maxbet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Maxbet, poti efectua depuneri și retrageri de fonduri in si din contul de parior. 

Cum se efectueaza o depunere la Maxbet

 • Dupa conectare in cont, apesi butonul  “DEPUNERE” din coltul dreapta sus al paginii principale si selectezi metoda de depunere dorita: 

 1. Card Bancar (VISA, MASTERCARD, MAESTRO)
 2. Transfer Bancar
 3. Paysafe Card
 4. EcoPayz
 5. Neteller
 6. Skrill
 • Completează toate datele cerute

 • Selecteaza suma dorita și adaug-o in contul de jucator

 • Daca faci depunerea prin card bancar, introdu codul 3D SECURE primit prin SMS din partea bancii emitente a cardului și finalizeaza tranzactia.


Cum se efectueaza o retragere la Maxbet

 • Conecteaza-te in contul de pariere

 • Apasa pe numele tau, în coltul din dreapta sus a paginii

 • Accesează secțiunea Retrageri&Tranzacții din meniu

 • Selectează metoda de plată, suma dorita și confirmă cererea de retragere

Daca metoda de plată selectata este transferul bancar, completează datele solicitate

• Poti retrage fonduri din cont, doar daca acesta a fost verificat și validat in prealabil

Este bine de stiut ca o retragere este procesată de Maxbet in maxim 3 zile lucratoare, conform termenului prevazut de lege. Dupa ce retragerea a fost aprobata de catre Maxbet, timpul necesar pentru alocarea fondurilor depinde de metoda de plată folosită.

Maxbet ofera multe optiuni, atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. Suma minima ce poate fi depusa este de 20 de lei, iar operatiunea se proceseaza, de regula, imediat dupa efectuare.Suma minima ce poate fi retrasa este de 47 de lei.

Este bine sa aveti grija sa nu solicitati retragerea unor sume rezultate din bonusuri ale caror conditii de rulaj nu au fost indeplinite, pentru ca se pot pierde atat bonusurile in sine cat si sumele eventuale castigate din rularea acestora. 

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Maxbet.

Maxbet: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul Maxbet poate fi accesat cu usurinta din browserul de mobil si este foarte bine optimizat pentru dispozitivele mobile, dar operatorul ofera si aplicatii de mobil speciale iOS si Android. 

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatia de pariere Maxbet: puncte forte

 • Se pot paria aproape la fel de multe evenimente ca in versiunea de desktop

 • Pariere Live pe 1000 de tipuri de pariuri

 • Promoții mobile exclusive precum și promoții zilnice

 • Autentificare super-rapidă folosind Touch ID


Aplicatia de pariere Maxbet: aspecte de imbunatatit

 • Uneori, aplicatia se poate bloca temporar pe o pagina;

 • Aplicatia are unele modificari de configuratie fata de versiunea de pe desktop, ceea ce poate fi usor derutant pentru pariori la primul contact cu aplicatia.

Este demn de remarcat faptul ca, si in cazul pariurilor live aplicatia se misca bine, ceea ce este un mare plus pentru pariorii ce prefera astfel de modalitate de pariere.

Maxbet: relatii cu clientii

La Maxbet exista modalitati de asistenta cu clientii prin live chat sau mail.

 • Live Chat: zilnic în intervalul 09:00 - 01:00

In plus, Maxbet are o secțiune de Faq, rapunsuri la intrebari, foarte bine pusa la punct, unde puteți gasi ghiduri amanuntite si tutoriale ce raspund la intrebările cele mai frecvente venite din partea pariorilor.

Reclamatii Maxbet: daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Maxbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Intrebari si raspunsuri

🤩 Cum imi fac cont la Maxbet?

Acest articol dedicat detaliaza fiecare etapa a crearii unui cont Maxbet, toate datele personale pe care trebuie sa le furnizezi pentru inregistrarea pe site-ul Maxbet, dar si documentele pe care este necesar sa le trimiti  in vederea verificarii contului, pentru a putea paria in legalitate si siguranta.

🤓 Cum pariez la Maxbet?

Dupa operatiunile pentru deschiderea contului este necesara depunerea fondurilor in cont pentru a putea plasa primul pariu la Maxbet. Inainte de orice pariu, nu uitati de importanta managementului banilor, parierea presupune o gestionare foarte riguroasa a fondurilor de pariere lunare. Aveti aici toate informatiile necesare parierii la Maxbet.

📱 Cum descarc pe telefon aplicatiile mobile Maxbet?

Instalarea aplicațiilor de pariuri Maxbet pe iOS

Daca ai un dispozitiv Iphone sau un Ipad, atunci aplicațiile pot descărcate direct din AppStore. Intri acolo, scrii numele casei de pariuri, iar aplicația va apărea prima în listă. Intri pe aplicatia Maxbet  si o instalezi ca pe orice altă aplicație.

Instalarea aplicației de pariuri Maxbet pe Android

Pentru telefoanele Android, este necesar sa intri in browserul telefonului sau a tabletei pe site-ul Maxbet, iar de pe pagina principală vei fi invitat să descarci aplicatia de pariuri. Desi exista magazinul Google Play, acesta nu poate da acces catre o aplicație de pariuri sportive deoarece Google nu permite acest lucru. De aceea, aceste aplicatii pot fi descarcate doar de pe site-ul casei de pariuri Maxbet.

💰 Cum retrag castigurile de la Maxbet?

 Maxbet ofera un numar apreciabil de metode de retragere, iar suma minima pe care o poti retrage este de doar 47 de lei. Nu uitati sa folositi pentru retragerea de fonduri, in principiu, aceeasi metoda pe care ati folosit-o la depunere.  Gasesti aici toate metodele de retragere a castigurilor tale din contul de pariere Maxbet.

💸 Din ce cauze se poate anula o retragere la Maxbet?

Retragerea fondurilor din contul Maxbet poate fi anulata din mai multe motive. Iata care sunt acestea:

Exista un BONUS ACTIV – daca ai un bonus sau o parte dintr-un bonus activ(ă), retragerea va fi anulată. Pentru ca retragerea să fie procesata, este necesar ca: 

 • sa indeplinesti conditiile de rulaj înainte de a iniția retragerea. 

 • daca o parte din fonduri sunt bani reali si o altă parte este bonus, este necesar sa îndeplinești condițiile de rulaj sau sa anulezi bonusul pentru a putea iniția retragerea. 

 • dacă accesezi un bonus după efectuarea retragerii, iar bonusul va fi activ în momentul procesarii retragerii, retragerea va fi anulată

DEPUNERI – Daca ai obținut câștiguri dintr-un bonus gratuit, nu vei putea retrage suma castigată dacă nu ai efectuat depunerea minima inainte de a iniția retragerea. 

CONT NEVERIFICAT – Conform legislației în vigoare, pentru a putea efectua o retragere, este necesar ca inainte de a solicita aceasta, sa iti verifici contul prin trimiterea unui act de identitate personal, real și valabil. Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
20 RON
N/A
0%
2-3 zile
EcoPayz
20 RON
46000 RON
0%
Instant
Mastercard
20 RON
46000 RON
0%
Instant
Neteller
50 RON
23000 RON
0%
Instant
Paysafecard
25 RON
N/A
0%
Instant
Skrill
47 RON
23000 RON
0%
Instant
Trustly
20 RON
46000 RON
0%
Instant
Visa Electron
20 RON
46000 RON
0%
Instant
Visa
20 RON
46000 RON
0%
Instant
Transfer bancar
EcoPayz
Minim
20 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
2-3 zile
Minim
20 RON
Maxim
46000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Mastercard
Neteller
Minim
20 RON
Maxim
46000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
50 RON
Maxim
23000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
25 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
47 RON
Maxim
23000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Trustly
Visa Electron
Minim
20 RON
Maxim
46000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
20 RON
Maxim
46000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa
Minim
20 RON
Maxim
46000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Transfer bancar
47 RON
10500 RON
0%
3-5 zile
Mastercard
47 RON
10000 RON
0%
3-5 zile
Neteller
25 RON
10000 RON
0%
Maxim 12 ore
Skrill
10000 RON
0%
Pana la 12 ore
Visa Electron
25 RON
10000 RON
0%
3-5 zile
Visa
25 RON
10000 RON
0%
3-5 zile
Transfer bancar
Mastercard
Minim
47 RON
Maxim
10500 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
47 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Neteller
Skrill
Minim
25 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Maxim 12 ore
Minim
10000 RON
Maxim
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 12 ore
Visa Electron
Visa
Minim
25 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
25 RON
Maxim
10000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile

Suport Maxbet

Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 2-3 zile
[email protected]
021 795 45 46

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 1 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Maxbet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
7
Comment transfered from Complaints section
Buna,in urma cu cateva zile am facut o retragere de 300 lei care s-a facut pierduta.Banii nu sunt in contul meu personal, nici in contul meu de maxbet. Nu apare nici la tranzactii in curs si nici in istoric. Cu siguranta voi inainta acest caz de frauda spre instanta chiar daca suma este mica. Nu vreau sa o las asa. Felicitari MAXBET!! in ritmul asta veti da faliment.
Comment transfered from Complaints section
Am testat jocurile Gaming 1 se tot blocau după care în jocul Fakir Slot, am primit în Sf speciala iar când au mai rămas 6 învârtiți și aveam un câștig amarat de 150 lei, jocul sa blocat!
Problema lui e ca nu îl mai puteam relua și nici câștigul final nu sa alocat, acolo rămânând încă 6 free spinuri.
După câteva zile am putut accesa jocul dar nu sa reluat din speciala și nici câștigul nu a fost alocat.
Cei de la superbet își cer scuze și spune sa aștept ca nu au primit răspuns de la Furnizor!!
Ce părere aveți, unde sa i mai reclam?!
Comment transfered from Complaints section
Am facut o retragere pe data de 23.09 , a fost acceptata pe data de 25, iar de atunci si pana acum au trecut cele 5 zile maxime pe care le aloca ei ,dar banii tot nu au fost virati.am incercat sa vorbesc cu cei de la relatii clienti dar solutia a fost ca trebuie sa mai astept , nedorind sa faca o verificare la platile lor.
Comment transfered from Complaints section
Anulata
Comment transfered from Complaints section
Mai oameni buni nu mai jucati la maxbet voi nu intelegeti ca sunt smecheri pe fata...va deschideti cont acolo apoi tot va plangeti...
Inainte sa deschideti un cont online mai cititi pe legalbet forumuri etc..va sfatuiesc pe cat penibil sa invitati MAX BET.

WINMASTERS..
.
FORTUNA
Vi le am scris cu litre mari sa credeti bine
Comment transfered from Complaints section
Am jucat pe 26.01.2020 am primit un bonus de 50 de lei pentru verificare cont am ajuns la 16.013,45 cand am incercat sa fac retragere au disparut banii. Am intrat pe chat, am sunat in callcenter, sa rezolv insa fara nici un rezultat.
In momentul in care am incercat sa retrag pe interfata site-lui a aparut un mesaj "Ops ai un bonus activ nu poti efectua retragere, anuleaza Bonus" dupa ce am anulat "bonusul" au disparut banii din cont.
Comment transfered from Complaints section
Puteți sa băgați fraților câti bani vreți pe cont.. Nu va da niciun câștig nu dau nimic doar va ia bani..
Din 10.000 de lei pe miza de 50 lei mi.a dat un câștig de 2.000lei și după mi.a luat tot
Sunt cei mai nesimțiți va fura pe fața