Ponturi
Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
 
18+

Maxbet

Puncte forte

  • Depunerea minima este de doar 10 RON
  • Bonus fara depunere la inregistrare
  • Bonus la inregistrare de 900 lei (cel mai mare bonus platit integral in urma unei singure depuneri)

Puncte slabe

  • Conditii de rulaj grele atat la bonusul de inregistrare, cat si la cel fara depozit
  • Durata lunga de asteptare la retrageri
  • Live chat indisponibil
24 utilizatori au ales Maxbet
Pariez aici!

Acest operator ofera cote medii raportat la ceilalti operatori de pariuri de pe piata.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Fotbal

La ligile importante ale Europei, precum La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, dar si competitii intercluburi precum Liga Campionilor sau Europa League, opereaza cu o marja de profit de 5-6%, ceea ce ii plaseaza pe o pozitie medie din acest punct de vedere in clasamentul caselor de pariuri online din Romania.


De remarcat faptul ca la meciurile la care participa echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona etc. cotele sunt sensibil mai bune fata de meciurile la care participa echipe de mijlocul clasamentului din aceleasi campionate puternice.


La ligile medii, precum Liga I, marja de profit se incadreaza in intervalul 6-7%.


Tenis

Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de 8% la turneele de ITF.


Baschet

La meciurile din NBA si alte ligi importante, marja de profit este in jur de 5%, asadar cote mai bune la baschet pe competitiile majore, decat la fotbal si la alte sporturi.


Cum a fost calculata marja.

Acest operator ocupa o pozitie medie in topul caselor de pariuri din Romania daca ne raportam la oferta de pariuri pre-meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Miza minima
Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 0.4 RON.

Pariuri pe Handicap
Handicap European – Da
Handicap Asiatic – Nu
Totaluri Asiatice – Nu

Pariuri pe fotbal
Tinand cont ca in momentul analizei nu sunt in desfasurare campionate majore din Europa pentru a putea compara tipul si numarul de optiuni disponibile la meciuri de acest gen, am luat in considerare principalul turneu aflat in desfasurare si care poate fi foarte sugestiv in aceasta privinta, Euro 2016. Asadar la aceasta competitie majora, acest operator ofera in jur de 125-135 de piete pre-meci, si se afla astfel in media pietei restului operatorilor online. Nu lipsesc pariuri populare precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap european, scor corect, pauza/final, goluri si rezultatul pe reprize, primul gol si multe altele.

La aceste pariuri populare se adauga si o serie de pariuri mai deosebite precum: metoda primului gol, intervale cu minutul primului gol, repriza cu cel mai mare scor pentru fiecare echipa in parte, desfasurarea exacta a meciului (echipa gazda/oaspete sa inscrie prima si sa castige/faca egal/piarda).

Pariuri pe tenis
Un plus la acest capitol este faptul ca aceasta casa de pariuri are in oferta foarte multe din turneele ITF aflate in desfasurare, inclusiv calificarile de la acestea.

La turneele importante ATP si WTA precum Marele Slem de la Wimbledon aflat in desfasurare, ne sunt oferite aproximativ 25 de optiuni de pariere, insa din pacate doar la meciurile care se disputa pe ziua in curs. Pentru meciurile din ziua/zilele urmatoare, desi acestea fac parte din oferta, nu sunt oferite decat 4-5 speciale clasice precum scor corect seturi, castigator primul set, total game-uri si handicap game-uri.

Pariuri pe baschet
La competitiile majore, precum NBA, avem in jur de 40 de optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri
In afara de pariurile simple si pariurile multiple, ai posibilitatea de a juca sisteme.
In plus poti juca si bilete cu baza. Iti adaugi selectiile dorite pe bilet, apoi selectand tabul „Bankers” iti alegi pronosticurile dorite ca si baza bifand casuta corespunzatoare din dreptul lor, putand selecta mai multe baze. In final alegi sistemul cu care vrei sa combini bazele.

Optiuni speciale
Nu este disponibila optiunea „Cash Out” sau „Inchide pariul”.

Platforma de pariuri live este una medie, in timpul folosirii nu am intampinat probleme grave precum intreruperi de lunga durata, optiunile de pariere oferite pentru meciurile de fotbal in desfasurare sunt similare cu cele disponibile inaintea partidei, undeva in jurul a 25 de speciale in cazul meciurilor din campionatele mai putin importante si existente in aceasta perioada a sezonului competitional in care a fost efectuata analiza.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile si pentru pariuri live, la fel ca si optiunile de pariere cu oferta pre-meci, la care se adauga cateva tipuri de speciale caracteristice evenimentelor live.

De mentionat totusi ca din oferta live fac parte si foarte multe alte sporturi, precum evenimente de tenis din turnee mai putin importante precum cele Futures, si destul de multe la numar simultan, snooker, golf, baschet, darts etc.

Transmisiuni in direct
Pentru a putea urmari transmisiuni in direct trebuie ca balanta contului sa fie pozitiva.

Grafica si statistici
In timp ce pariezi live ai posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand in acelasi timp la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar pariuri live
Este disponibil si un calendar al evenimentelor live unde sa putem verifica ce evenimente vor fi disponibile in avans.

Optiunea de a adauga la favorite
Este disponibila aceasta optiune de a adauga la favorite evenimente live, fiind astfel foarte usor sa urmarim doar evenimentele care ne intereseaza.

Bonusuri

50 RON la verificarea contului + 100% pana la 900 RON bonus de bun-venit

Una dintre cele trei case de pariuri care ofera un bonus fara a fi nevoie sa efectuezi o depunere, ci doar sa-ti verifici contul, este Maxbet. Pe langa cei 50 lei pe care ii vei obtine daca efectuezi aceasta actiune, Maxbet te asteapta cu un bonus de bun-venit de 100% pana la 900 RON. 


Bonus fara depozit


Trebuie sa trimiti o copie de buletin la adresa suport@maxbet.ro. Dupa ce ai trimis copia, iar contul ti-a fost verificat, intra in “Contul meu”, apoi pe tabul “Bonus”, unde vei introduce codul “GRATIS50” in caseta “Cod promotional” si apasa “Start”. Bonusul se poate utiliza doar in sectiunea “Sport”, pe evenimente diferite, fiind valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie plasat pe cote totale de minim 2.00 si maxim 20.0. In cazul unui pariu multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Pariul maxim este de 10 lei, pentru a putea retrage trebuind sa efectuezi un depozit de minim 100 lei. Suma maxima care poate fi retrasa este de 250 RON.


Bonus de bun-venit 


Dupa ce ai depus minim 40 lei la pariuri sportive, intra in “Contul Meu”, apoi tabul “Bonus”, dupa care trebuie sa introduci codul “Maxbet100” in caseta “Cod promotional” si apasa “Start”.  Pentru a activa bonusul trebuie sa rulezi intreaga suma depusa pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu trebuind ca fiecare selectie sa aiba cota minima 2.00. Ai la dispozitie 7 zile pentru a indeplini cerintele de rulaj. 


Bonusul trebuie rulat in termen de 30 zile de 10 ori pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu trebuind ca fiecare selectie sa aiba cota minima 2.00. Pariul maxim este 200 lei pe bilet, iar castigul maxim in urma rulajului este 2 000 lei.

Despre casa de pariuri

Este unul dintre cele mai noi nume de pe piata pariurilor online din Romania, la sfarsitul anului 2015 aplicand pentru licenta provizorie din partea ONJN. Acest operator este controlat de o companie inregistrata in Malta – Maxbet Malta Limited.

Viziteaza website-ul casei de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
Statistici tipsteri
Pentru aprilie / de la inceput
Tipster Pariuri Profit
Karbacher (6) 26/0/8 +659 RON
Nica (1) 12/0/4 +469 RON
Wallberg (4) 11/0/9 -26 RON
Gavan (1) 9/0/6 -72 RON
Mironica (2) 12/0/10 -169 RON
Pardo (2) 5/0/9 -343 RON
Salinas (4) 1/0/9 -798 RON
Experti Pariuri Profit
Mironica (2) 12/0/10 -169 RON
Pardo (2) 5/0/9 -343 RON
Salinas (4) 1/0/9 -798 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Karbacher (6) 26/0/8 +659 RON
Nica (1) 12/0/4 +469 RON
Wallberg (4) 11/0/9 -26 RON
Gavan (1) 9/0/6 -72 RON
Tipster Pariuri Profit
Pardo (2) 248/0/211 +2 933 RON
Karbacher (6) 288/3/183 +195 RON
Wallberg (4) 210/6/170 -225 RON
Gavan (1) 122/7/82 -613 RON
Nica (1) 140/3/100 -1 131 RON
Mironica (2) 407/2/298 -1 641 RON
Salinas (4) 168/0/199 -2 632 RON
Experti Pariuri Profit
Pardo (2) 248/0/211 +2 933 RON
Mironica (2) 407/2/298 -1 641 RON
Salinas (4) 168/0/199 -2 632 RON
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Profit
Karbacher (6) 288/3/183 +195 RON
Wallberg (4) 210/6/170 -225 RON
Gavan (1) 122/7/82 -613 RON
Nica (1) 140/3/100 -1 131 RON
(