Puncte forte

 • Cea mai mare casa de pariuri de betting exchange
 • Promotii atractive pentru clientii noi
 • Cote bune pe platforma de exchange
 • Cashout disponibil
 • Oferta ampla de sporturi

Puncte slabe

 • Taxe la depunerile prin card de credit/debit si Paysafecard
 • Lipsa platformei de poker

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Bonusuri Betfair

All bonuses

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
60 RON
N/A
2%
2-5 zile
40 RON
N/A
2%
Instant
70 RON
N/A
2%
Instant
25 RON
N/A
2%
Instant
70 RON
N/A
2%
Instant
40 RON
N/A
2%
Instant
40 RON
N/A
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
60 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
2-5 zile
40 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
2-5 zile
70 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
24-48 ore
70 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
24 ore
40 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
2-5 zile
40 RON
N/A
3% pana la 10 000 RON
2-5 zile

Reclamatii 12

Toate reclamatiile
6
67 %
Rezolvat
0 %
Nerezolvat
33 %
In progress
Casa de pariuri nu colaboreaza direct cu Legalbet in rezolvarea reclamatiilor
stefan.birgaoanu
8 martie 2023, 12:30
Nu pot deschide un cont nou Betfair
Contul meu Betfair a fost blocat desi nu am mai jucat de prin 2015-2016, dinainte sa existe siteul Betfair Romania.Nu am primit nici un...
stefan.birgaoanu
8 martie 2023, 12:30
10 RON
2
sylvinho4u
24 decembrie 2022, 08:09
validare incorecta pronosticuri conform meciurilor afisate de ei
Neatza , nu credeam ca o sa ajung sa postez de betfair dar uite ca o fac , am pariat 7 meciuri din baschet si mi-au iesit toate...
sylvinho4u
24 decembrie 2022, 08:09
3000 RON
14
vali19
26 octombrie 2022, 20:59
Bani blocati de aproape 5 ani
Buna seara, De aproape 5 ani cei de la betfair imi tin blocati banii pe pariul plasat la meciul satu mare - braila, de fiecare data imi spun...
vali19
26 octombrie 2022, 20:59
3414 RON
2
alexr24
10 ianuarie 2022, 15:30
Meci abandonat
Buna ziua, Am jucat pe betfair exchange la live meciul M. Ironi Ashdod vs H. Bnei Lod ca se marcheaza gol in prima repriza. In min. 45 s-a...
alexr24
10 ianuarie 2022, 15:30
600 RON
0
kokolinho
15 decembrie 2021, 20:42
Site blocat
Buna ziua! In data de 15.12.2021, am folosit betfair.ro pt a face trading pe o piata de curse de cai. Initial am pariat pro calul favorit,...
kokolinho
15 decembrie 2021, 20:42
1162 RON
0

Recenzia casei de pariuri Betfair efectuata de Legalbet

Cand spui casa de pariuri Betfair, spui in primul rand bursa de pariuri, spui cea mai mare bursa de betting exchange din lume. Dincolo de faptul ca Betfair este cea mai mai faimoasa bursa de pariuri din lume, va oferim in acest articol si multe alte argumente ce va pot face sa deschideti cont la aceasta casa de pariuri.

Betfair a fost fondata in luna Mai a anului 1999, fiind pionieri in materie de pariuri de tip exchange. Prin intermediul conceptului de betting exchange, lansat in anul 2000, pariorii pot paria intre ei, la cote stabilite de ei.

Incepand cu anul 2013, Betfair ofera si pariuri sportive in cota fixa.

Principala diferenta intre pariurile sportive in cota fixa si pariurile de tip exchange este urmatoarea:

 1. Pariul in cota fixa – clientul pariaza impotriva casei de pariuri.
 2. Pariuri de tip exchange – clientii pariaza intre ei, iar casa de pariuri doar pune la dispozitie interfata de joc si stabileste regulile.

La pariurile de tip Exchange, acest operator proceseaza mai mult de 7 milioane de tranzactii in fiecare zi, iar numarul de clienti activi este de peste 950.000.

Raportandu-ne strict la pariurile de tip Exchange, putem spune ca Betfair exceleaza la capitolul cote. Oferta de pariuri sportive in cota fixa arata tot mai bine, se poate incadra in topul operatorilor din Romania la ora actuala. Betfair este o casa de pariuri online recomandata cu precadere pariorilor care deja au o oarecare experienta si este operatorul preferat al pariorilor profesionisti.

Betfair.ro a fost printre primele case de pariuri care a oferit promotii cu cote marite in Romania. 

Oferta Betfair clienti noi: pe langa aceste oferte, bonusul de bun venit este unul atractiv la ora actuala si pentru a intra in posesia lui trebuie sa folosesti un cod promotional pe care il vei gasi pe pagina promotiei.

Betfair aplicatie si site mobil: Betfair pune la dispozitie atat o aplicatie de Android cat si o aplicatie de iOS, ambele foarte performante. Pentru Android trebuie sa accesati site-ul betfair.ro si sa descarcati aplicatia direct de pe site, iar pentru iOS aplicatia este disponibila in AppStore.

Betfair contact: la capitolul relatii cu clientii, Betfair Romania pune la dispozitie toate metodele standard: live chat, telefon si mail. Timpul de raspuns este unul foarte bun. Asadar, argumentelor de pana acum in favoarea inceperii parierii la Betfair li se adauga un lucru foarte important, asistenta pentru clienți de inalt profesionalism.

Versiunea romaneasca a site-ului Betfair ofera un design tentant, functionalitati de top, o oferta foarte bogata de pariuri, atat pe partea de Betting exchange cat si pe cea de pariuri in cota fixa.

Spre exemplu, pentru un meci din Premier League, la Betfair gasim peste 300 de optiuni de pariere, de la cele clasice, pentru pronostic final, la cele speciale, ce se refera la marcatori, numar de cornere, suturi, cartonase galbene sau rosii, penalty-uri, scor corect multiplu sau cote marite.

Betfair este, in mod cert, fara dubii, o casa de pariuri de top in peisajul parioristic romanesc.

Cote — mediu

Acest operator ofera cote medii, daca ne referim la produsul lor de Sportsbook. Betfair exchange ofera cote mult mai bune, insa nu trebuie sa omitem din calcule si comisionul care se percepe.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Betfair pariuri Fotbal

La campionatele importante opereaza cu o marja de profit de 5.5-7%, insa cotele pentru campionatele medii sunt semnificativ mai mici.

Spre exemplu, in Liga I, opereaza cu o marja de profit de aproximativ 9%; cu alte cuvinte, acest operator are printre cele mai mici cote pe Liga I, dintre operatorii de pariuri online licentiati in Romania.

Betfair pariuri Tenis

La turneele ITF, Betfair opereaza cu o marja de profit de 7-8%.

Betfair pariuri Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial opereaza cu o marja de profit de aproximativ 4-5%. Cotele pentru ligile medii din baschet sunt insa mult mai mici, marja aplicata fiind de peste 9%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Raportat la varietatea optiunilor de pariere si a ofertei de pariuri, aceasta casa de pariuri se situeaza la nivel mediu in topul caselor de pariuri online din Romania.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice – Da

Oferta sportiva - Exchange

Oferta sportiva este foarte bogata, insa dat fiind sistemul de pariere de tip exchange, trebuie sa existe clienti care pariaza impotriva dvs. La pariurile comune, in general veti gasi clienti care sa parieze impotriva pariului dvs. Daca insa doriti sa pariati pe, de exemplu, scor corect la un meci din Liga a 3-a din Romania, este foarte posibil ca pariul dvs sa ramana cu statusul “Unmatched”, daca nu se va gasi cineva sa parieze impotriva pronosticului dvs.

Oferta sportiva - Sportsbook

Pe platforma standard de pariuri sportive veti gasi aproximativ aceeasi oferta ca la platforma de betting exchange. Optiunile de pariere insa nu sunt la fel de diversificate precum in cazul agentiilor de pariuri online de top din Romania.

Sisteme de pariuri

Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31, Lucky 63, Heinz, Super Heinz, Goliath, dar si clasicele permutari sau bilete combinate (X din Y).

Toate aceste sisteme sunt disponibile la Sportsbook, iar la Exchange sistemele si pariurile multiple sunt disponibile doar pentru pariurile de tip Back, nu si cele de tip Lay.

Optiuni speciale, pariuri pre-meci

Cash out sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple.

Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Price Rush – veti primi automat cote mai mari pentru anumite selectii.

Cand o cota este marita, veti primi o confirmare.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live este una relativ buna care functioneaza fara intreruperi, sau cu pauze foarte mari de modificare a cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri online Betfair in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt aproape similare cu oferta pre-meci, la care se adauga si alte pariuri specifice evenimentelor live.

Transmisiuni in direct

Aveti posibilitatea de a urmari anumite meciuri in transmisiune directa in timp ce pariati.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Optiuni speciale, pariuri Live

Cash out sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple.

Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Price Rush – veti primi automat cote mai mari pentru anumite selectii.

Cand o cota este marita, veti primi o confirmare. Cota marita va fi vizibila pe biletul dvs de pariuri sub forma urmatoare:

Optiunea Price Rush este oferita pentru anumite pariuri doar, pentru urmatoarele sporturi: Fotbal, Curse de Cai, Tenis, Golf, Baschet.

Betfair: site-ul oficial

Site-ul Betfair are un fond alb, odihnitor, linistitor, lin. Doar bara principala de meniu este de culoare galbena, cee ace nu e neaparat un lucru rau. Cotele “pro” de betting exchange sunt colorate cu turcoaz., iar cele “contra”, in culoarea fucsia, ceea ce este foarte ademenitor. Dar cel mai important lucru este ca interfata site-ului este “user friendly” si foarte usor de folosit.

Pentru a incepe sa pariati la Betfair este de ajuns sa dati click aici.

In centrul barei principale de meniuri  aveti la indemana ghidurile de pariere Betfair Exchange, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Sectiunea de pariuri live de pe site este accesibila din sectiunea “Sportsbook”, intr-o bara de culoare verde, si ofera cote in timp real și va ofera oportunitatea  de a paria pe meciurile preferate chiar in momentul in care acestea se desfasoara.

Tot in partea din stanga a paginii principale, gasiti lista de sporturi pe care se poate paria la Betfair. Sporturile populare, precum fotbalul si tenisul sunt listate primele, si sunt urmate de o listă cu toate sporturile cu pariuri valabile. Printr-un click pe oricare sport dintre cele enumerate puteti vizualiza toate pariurile disponibile pentru acel sport.

In centrul paginii principale gasiti sectiunea “oferte”, cu evenimente sportive pentru care se acorda combinatii de pariuri la cote marite, atractive.

Nu uitati de butonul “promotii”, care se gaseste tot in bara de meniu principala, intre butoanele “Cash Out” si “Pariu combinat”.

Betfair: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Betfair este foarte facila. Procesul de inregistrare incepe cu un click pe butonul “Inregistrare” din partea din dreapta sus a site-ului.


Datele necesare deschiderii contului Betfair

Datele personale:

 • nume şi prenume

 • data naşterii

 • sexul

 • codul numeric personal

Numele de utilizator şi parolă:

 • alegeți un nume de utilizator uşor de reţinut pentru a va uşura autentificarea;

 • Parola trebuie sa contina cel putin opt caractere.

Adresa de e-mail: 

 • Asiguraţi-vă că adresa este corectă

 • După introducerea raspunsului la întrebarea de securitate, bifați casetele pentru Acordul cu privire la cont şi Politica de confidenţialitate, înainte de a trece la următorul pas

Datele de contact:

 • țara

 • codul postal

 • oraşul în care locuiţi

 • adresa

 •  numărul de telefon

La final, dati click pe butonul „Inregistrare” pentru a va crea contul de joc!

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu.

Verificarea contului Betfair

Contul de pariere Betfair trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. Pentru verificarea contului, este necesar sa incarcati documentele solicitate in sectiunea "Contul meu". Accesati "Detaliile mele" si apoi dati click pe "Upload documente".

Va sunt necesare urmatoarele documente pentru validarea contului:

 • Copie scanata sau poza a cartii de identitate;

 • Poza cu cardul de credit/debit - primele 6 cifre si ultimele 4 de pe card trebuie sa fie vizibile, restul trebuie sa fie  acoperite.

Veti primi pe adresa de e-mail confirmarea verificarii contului.

Betfair: bonusuri si promotii

Paleta de bonusuri si promotii la Betfair este una foarte atractiva si variata. Bonusul de bun venit este unul atragator in acest moment (550 de lei free bets in total), iar pentru a intra in posesia lui trebuie sa folosesti un cod promotional pe care il vei gasi pe pagina promotiei.

De asemenea, trebuie remarcat ca Betfair a fost printre primele case de pariuri care a oferit promotii cu cote marite in Romania. 

Tipuri de bonusuri si promotii la Betfair

 • Bonus la inregistrare
 • Bonusuri zilnice
 • Super cota
 • Golden Goals
 • Cote marite
 • Cash Out

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site. Daca optati pentru un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru ca unele au conditii de rulaj ce le pot face de neacceptat.

Nu uitati faptul ca mult mai importanta decat bonusurile si promotiile pe care le puteti primi este oferta de pariere de la Betfair.

Gasiti aici, explicitate pe larg, toate bonusurile si promotiile oferite de Betfair.

Betfair: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Betfair, puteți efectua depuneri și retrageri de fonduri in cont. 

Cum se efectueaza o depunere la Betfair

 • Logheaza-te in contul tau cu numele de utilizator si parola

 • Da click pe butonul “Depunere” din dreapta sus a paginii principale

 • Scrii suma pe care doresti sa o depui sau sa o retragi

 • Completezi datele cerute si confirmi tranzactia


Cum se efectueaza o retragere la Betfair

 • Intri in „Contul meu” din partea din dreapta sus a paginii de pornire, unde va aparea o listă verticala; 

 • Din lista verticala, dai pe opțiunea „Contul meu Betfair”, care va deschide o nouă pagina

 • Selectează fila „Plăți” si apoi opțiunea „Retragere”

Betfair ofera un numar considerabil de optiuni, atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. Suma minima ce poate fi depusa este de 25 de lei, prin PaySafecard. Suma minima ce poate fi retrasa este de 40 de lei, prin card bancar.

Gasiti aici, expuse pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Betfair.

Betfair: versiune de mobil si aplicatii

Betfair pune la dispozitia pariorilor aplicatii diferite petru Exchange si pentru pariuri in cota fixa. Exista atat o aplicatie de Android cat si o aplicatie de iOS, ambele foarte performante. 

Pentru Android trebuie sa accesati site-ul betfair.ro si sa descarcati aplicatiile direct de pe site, iar pentru iOS aplicatiile sunt disponibile in magazinul AppStore.

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatii de pariere Betfair: puncte forte

 • Se poate folosi un singur cont pentru ambele aplicatii (și pe Android și pe iOS);

 • Se poate folosi aplicația mobilă (iOS sau Android) pentru sectiunea Betting Exchange, fiind singura casa de pariuri ce functioneaza ca o bursa de pariuri;  

 • Se pot paria aproape la fel de multe evenimente ca in versiunea de desktop;


Aplicatia de pariere Betfair: aspecte de imbunatatit

 • Viteza mica de operare a aplicatiei poate crea probleme, mai ales la pariurile live

Va prezentam aici, tot ceea ce trebuie sa stiti despre aplicatiile mobile Betfair.

Betfair: relatii cu clientii

La capitolul relatii cu clientii, Betfair pune la dispozitia pariorilor toate metodele standard: live chat, telefon si mail. Timpul de raspuns pentru fiecare dintre acestea este unul foarte bun:

 • Live Chat: in limba romana, intre 11:00 si 20:00, timp mediu de raspuns 1 min

 • Telefon: 0215.891.349, intre orele 11 si 20:00

 • Email: support.ro@betfair.ro, timp mediu de raspuns 8 ore

Sectiunea de asistenta Betfair contine tutorial, ghiduri amanuntite si raspunsuri presetate la cele mai comune probleme ce se pot ivi, la sectiunea Betfair FAQ, dar si la cele mai intalnite intrebari ce pot veni din partea pariorilor.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Betfair, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Reinnoit: 22.03.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Live chat
Timp mediu de raspuns 60 secunde

Intrebari si raspunsuri

👉Este Betfair o casa de pariuri sigură?

Datele tale personale sunt protejate de către operatorul Betfair. Acesta se supune rigorii protecției datelor și în plus activitatea Betfair este urmărită îndeaproape de către singurul organism care monitorizează această activitate. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc oferă și o licență în acest sens, valabilă pentru o perioadă de zece ani și care poate fi prelungită: Decizia nr. 1291/29.07.2016 a ONJN dă drept de funcționare casei de pariuri Betfair în România până la 31.08. 2026.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Betfair?

Tranzacțiile la Betfair pot fi efectuate în siguranță, datorită sistemelor de protecție și criptare a datelor. Sunt nenumărate de metode pe care le poți utiliza, de la card bancar (Visa, Mastercard), la transfer bancar și prin portofel electronic (Neteller/Skrill).

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Betfair?

Clienții noi sunt întâmpinați cu o serie de promoții și bonusuri interesante. În primul rând este bonusul de bun venit, cel care este și cel mai atractiv. Betfair oferă 100% bonus până la 550 RON. Există  și posibilitatea de a obține 50 RON freebet bonus dacă validezi contul.

⚽Betfair ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Este o practică pe care Betfair o folosește de cele mai multe ori pentru clierntii sai fideli. Uneori nu trebuie să faci absolut nimic, doar să dai un simplu click și beneficiezi de un pariu gratuit. Urmărește promoțiile noi și vei observa că sunt acordate frecvent FreeBet-uri.

⏳Cat dureaza o retragere la Betfair?

În valoare minimă de 40 RON, retragerea la Betfair diferă în funcție de metoda aleasă pentru că durează ca băncile să intervină asupra operațiunii. Drept urmare, în cazul cardului bancar și al transferului bancar trebuie să aștepți între 48 și 72 de ore în cazuri extreme. În ceea ce privește portofelul electronic (Skrill/Neteller), uneori sunt necesare și câteva ore și banii sunt virați.

📡Exista disponibil livestreaming la Betfair?

Recent a fost introdusă și această opțiune de Live Video a meciurilor din competițiile importante. Deci, da, poți să urmărești în direct meciuri din Serie A, Eredivisie, Cupa Angliei, campionatul Suediei de fotbal și multe alte competiții.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Betfair?

Trebuie să mizezi suma de bani primită pe unul sau mai multe evenimente cu o cotă minimă impusă de operator. Nu există o limită standard, ci poate să difere de la un pariu la altul. Dacă pariul este câștigător, în balanță va intra suma câștigată minus valoarea pariului gratuit.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Betfair?

Cash-Out-ul este disponibil pe platforma Betfair. Reprezintă modalitatea cea mai ușoara de a profita de un avantaj pe care îl ai, indiferent de ceea ce se întâmplă până la finalul meciului pe care ai pariat. Opțiunea este valabilă pentru o mulțime de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, curse de cai.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Betfair?

Există pe site o secțiune unde poți căuta răspuns la întrebările cele mai frecvente, dar și posibilitatea de a contact direct prin live chat un operator al departamentului de relații cu clienții. Programul live chat-ului este de luni până duminică, de la ora 11:00 și până la 20:00.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Betfair?

Bonusul de bun venit este cea mai atractivă promoție pe care Betfair o are până acum. Oferă 100% bonus până la 550 RON. Promoția este supusă unor reguli pe care le vei putea găsi în termenii și condițiile aferente.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
bonus bun venit
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
bonus prima depunere
500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Pentru prima depunere
200 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
bonus bun venit
2000 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 700 + 50
750 RON
pariu fara risc
750 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
800 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
300 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON

Comentarii 4

Fugiți de indolentii ăștia cat puteti de tare. Am incercat sa-mi deschid un cont la ei si nu amreusit sa-mi verific contul la ei nici dupa 7 zile. Am preferat sa nu ma mai enervez, le-am lasat lor cei 200 de lei depusi si mi-am inchis contul la ei. Suportul este ceva groaznic, Nimeni nu incearca sa te ajute si inclin sa cred ca betfair este un mare scam obosit. Suportul pentru Romania este faciut de niste ageamii care nici macar nu vorbesc bine limba romana si mai mult ca sigur nu inteleg ce le spui. Sa-si ia lumanari de toti banii !
don
0
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua. De mai multi ani am un cont la betfair. In luna ianuarie cred, mi-au trimis un email prin care ma anuntau ca o sa-mi limiteze contul (delay). Am avut un schimb de replici cu ei pentru ca ei invocau ca motiv copyright. Au inceput sa-mi ceara date personale asta in contextul in care eu am contul verificat la ei, unde lucrez, cati bani preconizez ca o sa pariez, pe ce meciuri, pronosticuri etc.. Eu le-am spus ca nici un parior din lumea asta nu stie exact pe ce meci, pronostic si cati bani v-a paria peste o saptamana etc si ca este absurd, iar datele mele personale le au de cand am verificat contul asa ca nu le furnizez alte date de caracter personal ptr ca este un abuz si ca o sa fac o plangere la ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) ceea ce am si facut. Spre surprinderea mea cei de la ONJN sunt de o incompetenta strigatoare la cer. Dupa ce s-au pus in contact cu cei de la betfair mi-au trimis raspunsul primit de ei in care spuneau ca in perioada 28-11-2017 --4-12-2017 am procesat peste 1.200.000 de preturi pe piata exchange si ca am plasat foarte putine pariuri si drept urmare mi s-a pus un delay cuprins intre 30 si 180 de secunde in exchange masura CARE NU AFECTEAZA ACTIVITATEA DE PARIERE A JUCATORILOR. Le-am explicat celor de la ONJN ca nu am cum sa procesez atatea cote in perioada de timp pentru faptul ca nu au o oferta atat de bogata etc iar acel delay intre 30 si 180 de secunde afecteaza activitatea jucatorilor de pariere foarte mult sau practic nu pot paria pentru ca in 180 se termina o cursa de cai, la tenis in direct nu pot paria, la fotbal este destul de dificil etc etc drept urmare i-am facut incompetenti si nu inteleg cum de habar nu au de pariurile exchange cand ei sunt cei care le dau licenta de functionare... iar de atunci nici un raspuns din partea ONJN (mai exact din 5 februarie 2018). Daca cei de la ONJN nu au rezolvat nimic nu cred ca voi puteti face ceva, oricum contul nu ma mai intereseaza dar voiam un motiv intemeiat nu o restrictionare de forma abuziva...
Buna ziua, intr-adevar in cauzul in care se aplica limitari sau blocari de cont, nu putem face nimic din pacate. Dar, apreciem faptul ca ai impartasit cu noi experienta ta pentru ca va ajuta cu siguranta alti pariori ai acestei comunitati.
Yuriy
0
Comentariul este transferat la Feedback Arata