Puncte forte

 • Retragerile le primesti in contul bancar in doar cateva minute de la efectuarea actiunii pe site, insa doar la cardurile VISA care au implementata optiunea VISA Direct.
 • Poti beneficia de bonusul de inregistrare atat la pariuri sportive, cat si la cazino.
 • Optiune de cautare disponibila atat la evenimentele pre-live, cat si la cele live.

Puncte slabe

 • Lipsa live chat
 • Lipsa aplicatie mobil
 • Poti depune si retrage doar prin card bancar sau cash.

Bonusuri Seven

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
Nelimitat
2%
Instant
20 RON
Nelimitat
2%
Instant
20 RON
9000 RON
2%
Instant
25 RON
300 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
Nelimitat
3% pana la 10 000 RON
0-4 zile lucratoare
20 RON
Nelimitat
3% pana la 10 000 RON
0-4 zile lucratoare
20 RON
Nelimitat
3% pana la 10 000 RON
Instant

Recenzia casei de pariuri Seven efectuata de Legalbet

Seven este detinut si operat de Play Online Solutions Limited, companie inregistrata in Malta, care mai detine nu mai putin de 8 case de pariuri online si offline. Licenta ONJN a fost obtinuta pe 1 decembrie 2019, putand opera pe teritoriul Romaniei pana la 30 noiembrie 2029.

Nu sunt prea multe de spus despre agentia de pariuri online Seven, din punctul nostru de vedere aceasta nu reuseste sa se faca remarcata prin ceva anume in mod deosebit.

Cote — bine

Acest operator este in topul caselor de pariuri din punct de vedere al cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand  ratingul caselor de pariuri online in functie de cote .

Cote Seven pariuri sportive - fotbal

Cotele sunt comparabile cu ale unor case de pariuri de top, atat la competitii puternice, dar si la competitii ceva mai modeste. Sa nu uitam nici de optiunea “Winner Avantaj”, unde rezultatul final are cote marite, astfel incat marja sa tinda spre 0.

Cote Seven pariuri sportive - tenis

Si in acest caz cotele sunt comparabile cu ale unei case de pariuri ce sta foarte bine la capitolul asta. Mentionam ca la multe meciuri de tenis cotele outsiderilor par ceva mai mari decat la alte astfel de case de pariuri.

Cote Seven pariuri sportive - baschet

La multe meciuri de baschet cotele sunt mai mari decat la case de pariuri ce au cote de top. Sunt suficient de mari incat la meciurile echilibrate sa poti obtine profit daca mizezi atat pe victoria gazdelor, cat si pe cea a oaspetilor (alegand optiunea care are si varianta egalului in timp regulamentar).

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Casa de pariuri Seven ne pune la dispozitie aproximativ 20 sporturi. Numarul de meciuri pentru un anumit sport este mai degraba unul modest, situatia fiind insa salvata de meciurile ce au ofertele “Winner Plus” si “Winner avantaj”. Seven sta insa destul de bine in ceea ce priveste numarul optiunilor de pariere pentru un anumit meci.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online.

Pariuri sportive Seven - miza minima

Suma minima care se poate paria pe un bilet este 2 RON.

Pariuri pe handicap 

 • Handicap European – Da

 • Handicap Asiatic – Da

 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

Seven este o casa de pariuri care se bucura de sute de optiuni de pariere pentru evenimentele importante de fotbal. Ba chiar ofera anumite optiuni pe care cu greu le gasesti la alte case de pariuri. Printre cele mai populare optiuni de pariere se numara: rezultat final, total goluri (interval), total goluri under/over, pauza sau final, marcheaza/nu marcheaza, handicap asiatic, diferenta la victorie sau total cornere.

Pariuri pe tenis

Meciurile importante din turnee ATP, WTA sau de Grand Slam au parte de cateva zeci de optiuni de pariere. Deseori numarul optiunilor pentru astfel de meciuri trece de 50. O surpriza placuta este aceea ca si multe meciuri din turnee ITF prezinta peste 10 optiuni de pariere, lucru rar intalnit la alte case online. Printre cele mai populare optiuni de pariu enumeram: rezultat final, castigator set 1, scor corect, total gameuri, handicap gameuri, insa si optiuni precum: setul care are cele mai multe gameuri.

Pariuri pe baschet

Peste 100 optiuni de pariere ne sunt prezentate pentru meciuri din NBA si alte competitii importante. Si competitiile “de mana a doua” beneficiaza de zeci de optiuni de pariere. Printre cele mai populare optiuni enumeram: rezultatul final, pariuri pe sferturi, pariuri pe reprize, total puncte, handicap puncte, pauza/final, diferenta la victorie.

Sisteme de pariuri

La Seven putem plasa un bilet tip sistem. Astfel, putem alege pariurile fixe, cele care trebuie sa fie castigatoare pentru ca noi, la randul nostru, sa avem sansa unui profit. Daca vom castiga depinde apoi de numarul de meciuri care nu sunt fixe si care au iesit castigatoare. Alternativ, putem sa nu alegem niciun eveniment fix, ci doar numarul de ponturi care trebuie sa fie castigatoare pentru a genera un profit. 

Optiuni speciale

Optiunea Cash Out (Inchide pariul) - disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

In ceea ce priveste oferta pentru meciuri live, putem spune ca aceasta este destul de bogata. Asta, mai ales daca ne referim la meciuri importante de fotbal, unde numarul optiunilor se poate apropia de 100 sau il poate depasi, in unele cazuri, chiar si cu doar cateva minute ramase pana la final.

Numarul de optiuni din baschet, dar si din tenis sau volei este si el unul destul de mare comparativ cu alte case de pariuri. Astfel, daca esti adeptul pariurilor live, Seven este casa online ideala pe care sa o incerci.

Transmisiuni in direct

Seven nu beneficiaza de transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

Seven nu dispune de grafica in timpul evenimentelor. In ceea ce priveste statisticile, Seven prezinta doar cifre din timpul meciului.

Calendar pariuri live

Nu exista un calendar al pariurilor live. 

Optiunea de a adauga la favorite

Optiunea este reprezentata printr-o steluta, aflata in dreptul meciului, in partea dreapta. Selectand acea steluta vom muta meciul in partea de sus a paginii, astfel avand o vizibilitate mai buna asupra meciului favorit.

Optiuni speciale

Optiunea "Cash out" - disponibila. 

Optiunea de cautare a unui eveniment live - disponibila.

Optiunea schimbarii tipului de pariu care sa apara pe pagina principala - disponibila.

Seven: site oficial

Site-ul are o interfata placuta ochiului, lucru pe care il putem observa inca de pe pagina principala. In mijlocul paginii ne sunt prezentate cele mai importante evenimente sportive ale zilei. 

Deasupra acestor evenimente se gaseste casuta de cautare, care nu trebuie sa lipseasca de pe pagina unei  case de pariuri online din Romania  care se respecta. Cu ajutorul acestei casute poti gasi cat ai clipi evenimentul tau preferat. Pur si simplu, tasteaza in acea casuta primele litere ale echipei sau al jucatorului tau favorit, iar mai jos iti vor aparea toate evenimentele zilei care au in componenta acele litere. 

Langa casuta de cautare ai posibilitatea de a vedea oferta si pentru zilele urmatoare, pentru asta trebuind sa selectezi ziua dorita. Atentie, casuta de cautare iti gaseste evenimente doar pentru ziua selectata.

In partea stanga a paginii gasim meniul cu lista de sporturi din oferta Seven. In partea de sus a acestui meniu vedem asa-numitele “ligi de top”, care contin cele mai importante competitii care se desfasoara in acele zile, nu neaparat din fotbal. 

In meniu mai gasesti si “Bonusurile zilei”, aici prezentandu-ni-se evenimentele sportive ale zilei pentru care casa de pariuri Seven prezinta oferte la “Winner Plus” sau “Winner Avantaj”. Apoi, vedem lista de sporturi din oferta Seven, incluzand aici pariurile antepost prezentate de aceasta casa de pariuri. Oferta cuprinde aproximativ 20 sporturi.

Cele mai populare tipuri de pariuri oferite de Seven pentru meciurile de fotbal si nu numai:

 • Result final

 • sansa dubla

 • Pauza/final, Pauza sau final

 • Scorcorct

 • Total goluri, interval goluri

 • Asian handicap

 • Total cornere, total cartonase, total faulturi, total auturi, total offside-uri, total suturi pe poarta.

Seven: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea contului Seven

Nu dureaza mai mult de 3 minute sa iti creezi un cont la casa de pariuri Seven. Odata intrat pe site vei observa in dreapta sus un buton numit “Inregistrare”. Se va deschide o prima pagina, in care trebuie completate informatiile de baza, pentru ca apoi sa ti se deschida o alta pagina care iti cere sa completezi informatiile personale.

Pas 1

 • Numar phone

 • Address de mail

 • Bifare casute conform carora declari ca ai peste 18 ani, respectiv ca nu vrei sa ratezi niciun bonus, bifarea celei de-a doua casute nefiind obligatorie.

 • Completare cod trimis pe numarul de telefon.

Pas 2

 • Nume si prenume

 • Addressa din buletin

 • CNP-ul tau

Dupa inregistrare te poti bucura, odata cu prima depunere, de bonusuri de bun-venit atat la pariuri sportive, cat si la cazino. Nu trebuie sa alegi, le poti primi pe ambele. Trebuie doar sa selectezi bonusul dorit ininainte de a efectua depunerea.

La pariuri sportive poti obtine un bonus maxim de 700 lei in urma primelor 4 depozite, fiecare dintre cele 4 bonusuri venind la pachet si cu un freebet. 

Verificarea contului Seven

Ca la orice alta casa de pariuri, contul la Seven trebuie verificat in termen de 30 zile de la inregistrare. In caz contrar, suma avuta de tine in cont in acel moment va merge la bugetul de stat. Pentru efectuarea verificarii se cer urmatoarele documente:

 • Copie a pasaportului/cartii de identitate

 • O imagine cu fata cardului bancar utilizat.

 • Eventual, ti se mai poate cere si o poza (selfie) cu tine si cu buletinul sau o poza la o factura de utilitati pe numele tau. 

Imaginile cu dovezile pot fi incarcate direct pe site, in sectiunea contului tau, iar pe adresa de mail ti se va confirma ca ti-a fost verificat contul. Atentie, pana nu primesti confirmarea verificarii contului nu poti depune in total mai mult de 900 lei. 

Seven: bonusuri si promotii

La acest capitol casa de pariuri Seven nu sta grozav, prezentand doar bonusuri de inregistrare la pariuri sportive si la cazino. Este adevarat, poti beneficia de ambele bonusuri, nu doar de unul, cum se intampla la majoritatea caselor de pariuri. 

La pariuri sportive bonusul este de maxim 900 lei in urma primelor 3 depozite, la care se adauga freebeturi. Astfel, pentru primul depozit bonusul este de 100% din suma depusa, pana la 200 lei, la care se adauga un freebet de 25 lei. La al doilea depozit bonusul este de 60%, pana la 300 lei, la care se adauga un freebet de 50 lei. La al treilea depozit avem un bonus de 80%, pana la 400 lei, plus un freebet de 25lei. 

La cazino toate cele trei depozite au un bonus de 100% din suma depusa. Pentru primul depozit bonusul maxim este de 500 lei, la care se adauga 47 rotiri gratuite. La al doilea depozit avem un bonus de 200 lei, plus 77 rotiri gratuite, iar la ultimul se acorda un bonus maxim de 300 lei, plus 53 rotiri gratuite.

La inceput, pomeneam si de ofertele "Winner Avantaj" si "Winner Plus". Oferta  “Winner Avantaj” consta in meciuri cu o cota marita la victorie, ce pot fi pariate combinat, dar si simplu. De cealalta parte, oferta “Winner Plus” acorda cote mai bune unui meci din oferta de pariere pentru rezultat final si sansa dubla. Acest tip de meci se poate juca doar combinat cu inca 5 alte evenimente din oferta standard.

Seven: depuneri si retrageri

Dupa ce ti-ai creat contul la Seven poti depune, pe cand retrageri poti efectua doar daca ai trimis documentele de verificare si ai primit confirmarea verificarii contului. Depunerile se pot realiza in agentiile offline sau prin card bancar, in vreme ce retragerile pot fi efectuate prin aceleasi doua metode. Retragerea se poate efectua doar prin metoda pe care ai folosit-o ultima oara la depunere. 

Cum se efectueaza o depunere la Seven

 • Logheaza-te cu adresa de mail si parola/codul primit prin SMS.

 • Apasa pe semnul “+” din dreptul contului tau.

 • Alege bonusul pe care vrei sa il primesti (daca esti eligibil la vreunul).

 • Alege suma pe care vrei sa o depui.

 • Completezi datele si confirmi transactia.

Cum se efectueaza o retragere la Seven

 • Logheaza-te cu adresa de mail si parola/codul primit prin SMS.

 • Acceseazati contul (ultima pictograma din partea dreapta sus).

 • Selecteaza butonul "Retragere".

 • Alege suma pe care doresti sa o retragi (online sau din agentii).

 • Completezi datele si confirmi transactia.

Dupa cum am specificat mai sus, suma maxima totala pe care o poti depune este 900 lei daca nu ai contul verificat. Apoi poti depune si retrage cat doresti. Conform legii, fiecare depunere este taxata cu 2% din valoare, iar fiecare retragere pana in 10,000 lei cu 3%. Pentru o retragere peste 10,000 lei, dar pana in 66,750, taxa este de 300 lei + 20% din ceea ce depaseste 10,000 lei. Pentru o retragere peste 66,750 lei taxa este de 11,650 lei + 40% din ceea ce depaseste 66,750 lei.

Seven: versiune mobila si aplicatie

Casa de pariuri Seven nu beneficiaza de aplicatie de mobil. In schimb, versiunea de mobil a site-ului o accesezi facil, putand naviga cu usurinta pe site.

Seven: relatii cu clientii

Daca intampini o problema privind pariurile la Seven sau daca ai orice alta intrebare, poti scrie nelamurirea ta pe adresa de mail  suport@seven.ro . Alternativ, poti suna la numarul de telefon 0314336303 sau poti consulta rubrica “FAQ” de pe site. Casa de pariuri Seven nu dispune de live chat.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online
Reinnoit: 20.06.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Intrebari si raspunsuri

👉Este Seven o casa de pariuri sigura?

Având în vedere sistemul de protecție al datelor folosit și că nu se pot frauda conturile, din punct de vedere al securității este cât se poate de sigur. Activitatea pe teritoriul României nu o putea desfășura dacă Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc nu permite lucrul acesta. Seven apare pe lista operatorilor cu drept de organizare de jocuri de noroc online și pariuri sportive la distanță prin licența numărul L1193408W001140.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Seven?

Dat fiind faptul că dispune și de agenții fizice distribuite în țară, retragerea prin agenție este una dintre metodele prin care poți depune la Seven. Mai mult, există și posibilitatea prin card bancar Visa, Maestrocard și MasterCard. Contul este alimentat imediat, fără să fie nevoie de timp de așteptare.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Seven?

Bonusul de bun venit nu lipsește, iar valoarea lui este de 50% din suma depusă până la valoarea maximă de 200 de lei, plus un freebet de 25 de RON.

⚽Seven ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Sunt oferite freebet-uri, unul dintre ele care este și cel mai consistent se acordă la bonusul de bun venit. Însă mai există și alte freebet-uri cu valoare mai mică, pe care operatorul le adaugă prin diferite promoții zilnice. Trebuie doar să urmărești cu atenție campaniile Seven.

⏳Cat dureaza o retragere la Seven?

Durata unei retrageri depinde în funcție de metoda aleasă și de cât de repede se mișcă banca la care ai un card bancar. Dacă optezi pentru retragere prin card Visa, MasterCard, Maestrocard, atunci să te aștepți să dureze și trei zile lucrătoare. Singura condiție să dureze mai mult este să prinzi weekend-ul. În schimb, în doar 24 de ore ai banii retrași dacă optezi să o faci prin agențiile Seven. Găsești lista cu agențiile pe site-ul operatorului, la rubrica „Agenții”.

📡Exista disponibil livestreaming la Seven?

Nu este disponibil încă livestreaming-ul prin intermediul platformei Seven, dar în schimb poți paria live pe toate evenimentele sportive și nu numai.

🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Seven?

Câștigurile generate de către freebet-ul pariat sunt acordate sub formă de bonus. Rulajul pentru convertirea în bani reali este de 3 X și trebuie plasate pariuri live și pre-live pe o cotă de minim 1.70 pentru pariurile single, iar pentru pariurile combinate sau sistem, fiecare selecție să aibă minim 1.40.

💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Seven?

Este disponibilă opțiunea de cash-out la Seven. Doar că, nu la toate evenimentele, deoarece depinde de desfășurarea lor, de cum evoluează lucrurile comparativ cu selecția de pe bilet. În principiu este disponibilă pentru cele mai multe dintre pariuri, ceea ce înseamnă că poți oricând să închizi pariul efectuat.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Seven?

Există două metode prin care nelămurirea ta își găsește rezolvarea și acestea sunt: prin e-mail, la suport@seven.ro și timpul meciul de așteptare este de 24-48 de ore. În general primești răspuns mult mai repede, undeva sub 24 de ore. Mai există și posibilitatea de a discuta prin telefon cu operatorii, la numărul 031.433.63.03, doar în intervalul orar 10:00-22:00.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Seven?

Bonusul de bun venit este acel bonus care în prezent este cel mai atractiv pentru pariorii sportivi din România care vor să deschidă cont la Seven. Acesta constă din bonus la prima depunere în valoare de 50% din această primă depunere, dar bonusul nu poate fi mai mare de 200 RON, plus un FreeBet de 25 LEI.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii