Winbet

Reinnoit: 07.02.2023
Feedback: 
Adauga feedback
Reclamatii: 
3 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Winbet

 • Puteti depune sau retrage bani direct in agentii, fara a fi nevoie de card
 • CashpayWinbet.ro Delivery - depuneri cash prin serviciul de curierat

Puncte slabe Winbet

 • Putine metode de plata (atat pentru depuneri, cat si pentru retrageri)
 • Lipsa Live Streaming
 • Lipsa aplicatiilor de mobil
Casa de pariuri online licentiata in Romania
Ghid complet pentru plasarea primului pariu

Cote — bine

In mod surprinzator, la momentul la care aceasta recenzie a fost scrisa, marja cotelor la fotbal este mai mică de 4.00, ceea ce propulseaza casa de pariuri Winbet in topul ratingului caselor de pariuri online din Romania in functie de cote

Winbet pariuri sportive - marja la fotbal 

La competitiile importante, precum finala Champions League si finala Europa League, care au fost luate in considerare la momentul la care recenzia a fost scrisa, marja a rezultat undeva in jur de 4%. In campionate precum Liga 1 marja este in jur de 5. 

Winbet pariuri sportive - marja la tenis 

La momentul la care a fost scrisa aceasta recenzie nu erau meciuri de tenis in oferta de pariere de pe winbet.ro. Revenim cu un update in momentul in care vom avea meciuri de tenis in oferta. 

Winbet pariuri sportive - marja la baschet

Nici marja de profit la baschet nu este deloc ridicata, meciurile din NBA vin cu o marja in jur de 5.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Daca la capitolul cote avem cuvinte de lauda la adresa winbet, nu aceeasi impresia am avut-o dupa ce am analizat oferta de pariuri pre-meci. 

Principala problema este nu atat numarul de optiuni de pariere, ci numarul de sporturi acoperit in oferta. La momentul la care am scris aceasta recenzie din oferta winbet faceau parte in jur de 15 sporturi. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia acestei case de pariuri in ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Pe winbet.ro putem plasa pariuri chiar si cu o valoare de 0.5 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European: Da
 • Handicap Asiatic: Nu
 • Totaluri asiatice: Nu

Winbet Fotbal - optiuni de pariere

Ligile de top din Europa se bucura de 100-150 iar ligile medii precum Liga I din Romania, in jur de 130. 

Winbet Tenis - optiuni de pariere

La momentul la care a fost scrisa aceasta recenzie nu erau meciuri de tenis in oferta de pariere de pe winbet.ro. Revenim cu un update in momentul in care vom avea meciuri de tenis in oferta. 

Winbet Baschet - optiuni de pariere

Aici putem gasi in jur de 50 de optiuni de pariere pentru meciurile din NBA. 

Winbet Hochei - optiuni de pariere

Pentru evenimente importante precum NHL, avem disponibile in jur de 30 de optiuni de pariere. 

Winbet online - Sisteme de pariuri

Un bilet tip sistem este acela in care, pentru a castiga, trebuie sa fie castigatoare cel putin atatea pariuri cate indica numaratorul. Spre exemplu, daca alegi 2/4 (doi din patru) trebuie ca minim doua pariuri din cele patru sa fie castigatoare pentru a castiga. In general insa, castigurile la pariurile tip sistem sunt mici, mai ales daca si cotele sunt mici (sub 2.5, sa zicem). 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” –aceasta optiune atat de utila pariorilor nu este disponibila la winbet. 

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live nu se ridica la nivelul caselor de pariuri de top din Romania, insa nu am avut nici dificultati majore in a plasa pariuri live. Pariurile sunt plasate in cateva secunde, asadar timpul de asteptare este decent, se poate intampla ca platforma sa se blocheze, dar se intampla si la case mai mari. 

Winbet live - Transmisiuni in direct

Principala problema o reprezinta lipsa transmisiunilor in direct, care pentru pariori este un mare minus. Este cu totul altceva sa pariezi in timp ce urmaresti meciul live, in functie de cum evolueaza cele doua echipe. 

Grafica si statistici

Nu am gasit nicio sectiune de grafica si statistici la pariurile live. Exista o sectiune de statistici la pariurile inainte de meci, dar nu avem o reprezentare grafica insotita de statistici in timp real pentru pariurile live, ceea ce din nou reprezinta un mare minus. 

Calendar pariuri live

In partea din dreapta a meniului principal, dai click pe «Calendar» si iti sunt afisate toate evenimentele care vor fi disponibile pentru pariere live pe o perioada de 7 zile. 

Optiunea de a adauga la favorite

Si aceasta optiune lipseste la winbet. Nu putem adauga meciurile la favorite pentru a ne usura navigarea pe site. 

Optiuni speciale

“Cash Out” sau “Inchide pariul” – Optiunea nu este disponibila. 

Puncte forte:
Hotie pe fata
Puncte slabe:
Mii de depuneri și câștigul nu a depășit 500 leisi aceștia pierduți.Zero câștig,nu jucați.
Puncte forte:
Pozitiv ,nu am ce scrie.
Puncte slabe:
Am vrut sa retrag,3 zile m-am chinuit într-una, Îmi băgau banii înapoi în cont.Am vb pe chat ,de vreo 10 ori ,mereu același lucru ,banca refuza tranzacțiile.Sun la banca, la BCR ,d-le cardul e ok,nu sant probleme, în schimb nu vad nici o tranzacție înaintată de winbet ,decât una ,pe 17 .11.2022.,și aceea atunci când am depus 400.Winbet îmi spune una, banca alta.Aveam vreo 1000 ,În concluzie, nu am putut retrage banii ,aband confirmare de la bcr ca totul e ok.Pt cei care vor cont aici ,nu vreți sa pățiți ca mine ,nu?Banii ,i-am pus aiurea pe niște meciuri, și sau dus .Am cerut autoexcludere. 
Puncte forte:
Retrageri rapide (<30 min pe card visa)
Puncte slabe:
Lipsa aplicatiilor pentru ios/ androidConditii de rulaj greu de indeplinit (30x la bonusul de prima depunere cu max 15 lei/ pariu)
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am facut cont la winbet in 20 august. De atunci pina astazi am depus de mai multe ori puna la suma de 1300 lei. pentru unele din aceste depuneri am primit rotiri gratuite fara rulaj sau freebeturi. Din aceste bonusuri am cistigat cam 250 300 lei. Banii depusi i-am rulat la pariuri unde am mai avut cistig cam 130 lei. Per total cind am facut pe 12 septembrie cerere de retragere aveam peste 1700 lei in cont.La retragere mi-au sters din cont ceea ce depasea 1000 lei pe motiv ca asta era suma maxima ce putea fi scoasa pe baza ofertelor bonus.Am depus 1300 Am cistigat din rulajul lor 130 lei si din bonusuri 300 lei. Ei zic ca toti cei peste 1700 lei i-am cistigat din rularea celor 300 lei bonusuri lucru imposibil deoarece am depus de pe card 1300 lei.Nu raspund la telefon. La asistenta imi da aceeasi placa ca suma maxima este maxim 1000.Ma felicit ca nu am depus mai mult. daca depuneam 5000 lei cred ca imi luau 4000 lei.
Puncte forte:
nimic pozitiv...100ron pe miza de 1-2 ron se duc in 2-3minute
Puncte slabe:
HORROR,am depus de pe contul meu 4000ron pe acelasi joc pe miza de 2-4ron ..nu a dat nimic.Acum a depus sotul de pe contul sotului 1000ron pe 1-2ron ,NIMIC!!!Incredibil de hoti.Nu a-si recomanda WINBET..am mai jucat si pe alte platforme dar in halul asta nu am mai vazut.
Toate recenziile casei de pariuri Winbet (13)

Bonusuri Winbet

Pana la 5000 de lei, 100 de lei freebet si 200 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri

PRIMA DEPUNERE

Bonus 1 – Bonus Cazino de 100% până la 2000 RON

+ Bonus 2 CADOU - 50 RON Pariu Gratuit Sport

 A DOUA DEPUNERE

Bonus 3 – Bonus Cazino de 125% până la 1500 RON

+ Bonus 4 CADOU – 50 RON Pariu Gratuit la Live Cazino

 A TREIA DEPUNERE

Bonus 5 – Bonus Cazino de 150% până la 1500 RON

+ Bonus 6 CADOU – 200 Rotiri Gratuite

Pana la 5000 de lei, 100 de lei freebet si 200 de rotiri gratuite la primele 3 depuneri

PRIMA DEPUNERE

Bonus 1 – Bonus Cazino de 100% până la 2000 RON

+ Bonus 2 CADOU - 50 RON Pariu Gratuit Sport

 A DOUA DEPUNERE

Bonus 3 – Bonus Cazino de 125% până la 1500 RON

+ Bonus 4 CADOU – 50 RON Pariu Gratuit la Live Cazino

 A TREIA DEPUNERE

Bonus 5 – Bonus Cazino de 150% până la 1500 RON

+ Bonus 6 CADOU – 200 Rotiri Gratuite

Despre casa de pariuri

Produsele Winbet sunt operate de Global Interactive Solution Limited, companie înregistrată în Malta.

In Romania www.winbetgroup.ro este operat de Niko Group Com S.R.L

Dreptul de organizare este acordat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc prin Licența nr. L1183150W000826 emis la 01.03.2018 cu valabilitate până la 29.02.2028. 

Sectiunea de pariuri sportive este la inceput de drum si acest lucru se observa atat in varietatea scazuta a ofertei, cat si in atractivitatea ei.


Winbet: site-ul oficial

Interfata site-ului Winbet este una prietenoasa, intuitiva.

Culorile predominante ale site-ului sunt alb, negru si gri. 

In bara de meniuri principala, orizontala, avem la dispozitie lista sporturilor pe care se poate paria. Sunt doar cel mult zece sporturi in oferta si aici am luat in considerare si e-sports. In bara de meniu din stanga sunt afisate toate ligile de fotbal disponibile pentru pariere.

Printr-un click pe oricare dintre sporturile disponibile puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci de Premier League, spre exemplu, am descoperit un numar de aproximativ 170 de variante de pariere, ceea ce nu este foarte rau.

Butonul de  “pariuri live” se gaseste la loc de cinste, in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Sport”. Insa trebuie spus ca oferta de meciuri disponibile pentru pariuri live este destul de saraca.

Winbet: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Winbet este o operatiune simpla, pasii ce trebuie urmati sunt foarte intuitivi. Procesul incepe cu un click pe butonul “ Inregistrare”, colorat in portocaliu, din partea din dreapta sus a site-ului.

Datele necesare deschiderii contului Winbet

1. Date personale

 • Prenume;
 • Nume de familie;
 • Tipul actului de identitate;
 • CNP;
 • Sexul;
 • Data nasterii;

2. Date despre locatie:

 • Tara;
 • Orasul;
 • Codul Postal;
 • Adresa;
 • Numarul de telefon.

3. Date despre contul de parior:

 • Numele de utilizator;
 • Parola;
 • E-mailul;
 • Alias / Nickname / Porecla;
 • Intrebare de siguranta;
 • Raspuns la intrebarea de siguranta;
 • Moneda
 • Confirmati ca ati citit termenii si conditiile si ca aveti peste 18 ani;
 • Bifati modalitatile prin care doriti sa primiti notificari de la Winbet;
 • Odata finalizat procesul de inregistrare, veti primi un email la adresa pe care ati introdus-o la inregistrare. In acel mail se afla un link pe care va trebui sa dati click pentru a va confirma adresa de e-mail.

Verificarea contului Winbet

Contul de pariere la Winbet trebuie verificat în termen de 30 de zile de la înregistrare. 

 • Utilizatorii vor trebui sa isi scaneze sau sa faca o poza actului de identitate si cardului pe care il vor folosi pentru depuneri/retrageri.
 • Se merge la  numele de utilizator si se da  click pe sectiunea “Profil”
 • Se alege sectiunea “Documente”. 
 • Se incarca pozele si se face click pe butonul “Incarcare”. 

Verificarea se poate efectua si prin trimiterea pozelor la adresa de email [email protected]

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Winbet: bonusuri si promotii

Winbet ofera un bonus de pana la 5000 de lei, 100 de lei freebet si 200 de rotiri gratuite fara depunere pentru primele 3 depuneri pe care le faci.

PRIMA DEPUNERE

Bonus 1 – Bonus Cazino de 100% până la 2000 RON

+ Bonus 2 CADOU - 50 RON Pariu Gratuit Sport

 A DOUA DEPUNERE

Bonus 3 – Bonus Cazino de 125% până la 1500 RON

+ Bonus 4 CADOU – 50 RON Pariu Gratuit la Live Cazino

 A TREIA DEPUNERE

Bonus 5 – Bonus Cazino de 150% până la 1500 RON

+ Bonus 6 CADOU – 200 Rotiri Gratuite


Winbet: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Winbet, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere la  Winbet

 • Te loghezi in contul Winbet;
 • Click pe butonul “DEPUNERE”;
 • Transfer la formularul de depunere;
 • Aici vom selecta metoda de depunere.
 • La Winbet, singurele modalitati de depunere sunt Card de Credit sau Debit si Skrill. 
 • Dupa selectarea metodei de depunere ne va aparea un nou camp – “Cod Promotional”. 
 • Introducem suma, completam  codul promotional, daca avem unul si apasam pe “Depunere”.
 • Completam detaliile aferente cardului de debit sau de credit si dam click pe “Aprobarea platii”. 

Cum se efectueaza o retragere la Winbet

Cand vine vorba de retrageri, metodele acceptate prin care ne putem incasa castigurile sunt tot Card de Credit sau Debit si Skrill. Exista si modalitati de retragere in locatiile stradale ale Winbet, sau chiar prin curier, o metoda originala.

 • CashpayWinbet.ro  -  Vă puteți  alimenta contul de jucător cu numerar direct în locațiile de Pariuri Sportive WinBet.  Este necesar doar să aveți cartea de identitate și să vă exprimați intenția  pentru alimentarea contului. Casierul va încasa depunerea, va credita contul Winbet online și vă va înmâna chitanța pe care va trebui să o semnați.
 • CashpayWinbet.ro Delivery - depuneri cash prin serviciul de curierat. Comenzile pot fi plasate sunând la 0755.630.000  între orele 10:00 - 20:00. Curierul se deplasează către adresa specificata la telefon, încasează depunerea, creditează contul Winbet online și vă înmânează chitanța. Serviciul este disponibil doar în București si este necesar un act de identitate pentru a confirma ca sunteti detinatorul real al contului de joc.

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de 20 de lei, o suma accesibila pentru un parior la inceput de drum. Suma minima ce poate fi retrasa este  de 60 de lei.

Winbet: versiune de mobil si aplicatii

Winbet nu dispune, cel putin deocamdata, de aplicatii de pariuri sportive pentru dispozitivele mobile.

Winbet: relatii cu clientii

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Winbet, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Descarca applicatiile pentru mobil

Evaluare rating: 2 / 5
Evalueaza:
Din pacate majoritatea pariorilor lasa recenzii doar atunci cand sunt nemultumiti. Te rugam sa completezi si feedback-ul pozitiv, nu doar pe cel negativ, astfel incat recenzia ta sa fie cat se poate de obiectiva. Suntem siguri ca ai avea de spus si lucruri bune, si lucruri rele la adresa casei de pariuri Winbet.
Te rugam sa citesti regulile inainte de a trimite o reclamatie. Acceptam reclamatii doar pentru case de pariuri licentiate in Romania.
Comentarii
1
E o casa destul de ok,singurul lucru negativ e timpul de retragere prin Skrill(72 de ore ca si la card bancar)...la concurenta se aproba in 3-5 ore...poate nu au personal...