Puncte forte

 • Bonus generos de bun venit
 • Multe opțiuni de pariere pentru competițiile de top
 • Reprezentare grafică meciuri live

Puncte slabe

 • Platforma prea aglomerată
 • Bonusuri foarte puține
 • Metode de plată puține
 • Lipsă aplicație mobilă

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Bonusuri Spin

coin
FREE BET DE BUN VENIT

Primul pariu fără risc pentru jucătorii noi!


Intră în competiție! Susține echipele tale preferate cu un Pariu Fără Risc! Doar pe Spin.ro ai 100% Freebet până la 500 RON pentru prima depunere de minim 50 RON.

coins

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
n/a
2%
Instant
20 RON
n/a
2%
Instant
50 RON
n/a
2%
Instant
20 RON
n/a
2%
Instant
20 RON
n/a
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
1-3 zile lucrătoare
20 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
1-3 zile lucrătoare
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
50 RON
n/a
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant

Recenzia casei de pariuri Spin efectuata de Legalbet

Casa de pariuri Spin a venit recent în România, iar daca îți faci cont aici totul e perfect legal și sigur. Jucătorii români și cei cu rezidență în țara noastră sunt singurii acceptați să parieze pe www.spin.ro și astfel să se bucure de toate avantajele existente și o ofertă de nota 10.

Există și câteva aspecte mai puțin pozitive, cum ar fi lipsa unei aplicații mobile, puține metode de plată, dar cu timpul toate lucrurile acestea se pot îmbunătăți dat fiind faptul că este o casă de pariuri apărută recent pe piața pariurilor sportive din țara noastră. Informațiile furnizate sunt sigure, operatorul se supune regulilor GDPR în vigoare, iar activitatea și-o desfășoară în baza licenței L1213823W001269 emisă de Comitetul de Supraveghere din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și valabilă de la 01.03.2021 și până la 28.02.2031. 

Cu toate că abia de la începutul anului 2024 este funcțională platforma, operatorul are deja experiență pentru că s-a orientat după ceea ce oferă casele de pariuri licențiate online din România. Spin ne permite să pariem pe evenimente din peste 25 sporturi, printre care se regăsesc automobilism, baseball, fotbal, box, ciclism, tenis, baschet

Platforma excelează la câteva aspecte, însă are și puncte mai puțin bune pe care le poate remedia în timp. Unul dintre aceste puncte ar fi lipsa aplicației mobile, dar lucrurile pot sta diferit în timp. Pariază responsabil și inspiră-te de la experții Legalbet care aduc cele mai bune ponturi pariuri ale zilei!

Cote — mediu

Nu mereu cotele listate de către casele de pariuri online sunt la fel, ci fluctuează, iar aici depinde de marja de profit propusă de fiecare operator în parte. Spin pariuri sportive susține pariorii cu o marjă de profit mică, iar cotele sunt decente, uneori mai mari decât media caselor de pariuri.  Consultă aici ratingul caselor de pariuri online în funcție de valoarea cotelor pe care Legalbet a alcătuit-o pentru tine. 

Cote Fotbal

„Sportul rege” stârnește mereu pasiuni și reprezintă o provocare pentru pariuri, iar oferta este una mai mult decât decentă. Spin pariuri sportive online abordează în stil de casă de pariuri de top evenimente și competițiile importante. Liga Campionilor, Premier League, Superliga României, Europa League, Europa Conference League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga beneficiază de multe opțiuni. Marja de profit a casei de pariuri Spin este undeva între 3 și 4%, iar lucrul acesta înseamnă că avem parte de cote mai mari. Când marja de profit a casei de pariuri este mai mică, atunci înseamnă că oferă cote mai mari.

Cote Tenis

Unul dintre cele mai populare sporturi în rânduri pariorilor, tenisul este foarte bine analizat de casa de pariuri Spin și oferă cote decente, iar marja de profit variază între 4% și 5% pentru competiții precum Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open. Turneele Challenger și ITF au o marjă mai mare de profit a casei de pariuri Spin și este cuprinsă între 6% și 7%.

Cote Baschet

Iubitorii de ponturi baschet găsesc prin intermediul site-ului nostru cele mai bune ponturi și analize la pariuri, iar la Spin pot paria pe recomandările noastre. NBA și Euroliga sunt cele mai mari competiții din SUA și Europa, iar marja pe care am calculat-o este cuprinsă între 5% și 6%.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Spin pariuri sportive este o casă online care a intrat recent pe piață, dar știe foarte bine să își facă treabă și astfel să atragă atenția jucătorilor prin ceea ce oferă. Astfel, stă bine la numărul de piețe existente pentru toate sporturile, în special pentru cele mai importante. Handicap asiatic, handicap european, total goluri, interval goluri și alte pariuri interesante sunt disponibile să pariem.

Miza minimă

Suma minimă pe care o putem paria pe platforma de pariuri Spin este de 1 leu.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European - Da
 • Handicap Asiatic - Da
 • Totaluri Asiatice - Nu

Tipuri de pariuri sportive prin care Spin se remarcă

 • Sub/Peste Goluri
 • Margine Victorie
 • Par/Impar
 • Pauză sau Final
 • Șansă dublă pauză/șansă dublă final
 • 1, X, 2 interval minutele 1-10

Pariuri pe fotbal

Fotbalul este sportul care strânge tot mai multă lume în jurul pariurilor sportive, iar la Spin avem ocazia să pariem cu peste 370 de opțiuni în cazul meciurilor din Superliga. În schimb, pentru un meci din Europa am avut surprinderea să găsim și 1300 de piețe. Cornere, pariuri speciale, șuturi pe poartă și spre poartă, offside-uri, marcatori sunt câteva dintre toate aceste categorii propuse de casa de pariuri sportive online Spin.

Pariuri pe tenis

Este foarte greu ca tenisul să egaleze fotbalul la opțiunile disponibile, dar cu toate acestea are tot mai mulți adepți. Găsești ponturi tenis și pe site-ul nostru, în timp ce la Spin poți paria pe 31 de opțiuni pentru un meci de la Indian Wells. Numărul acestor opțiuni variază de la un turneu la altul. Dacă  vrem să pariem la Wimbledon sau oricare dintre cele patru Grand Slam-uri cu siguranță numărul opțiunilor este mai mare. Victorie, handicap, primul set, al doilea set sunt câteva dintre pariurile de bază pentru pariurile pe tenis.

Pariuri pe baschet

NBA este cel mai interesant campionat de baschet din lume, iar lucrul acesta atrage și mai mult pariorii. 

Spin pariuri sportive vine cu o gamă impresionantă și de peste 500 de pariuri la un singur meci dintre care nu lipsesc pariurile pe jucători, combo jucători, margine victorie, prima repriză, prelungiri. Pentru Euroliga numărul opțiunilor pentru un meci este de aproximativ 320 în funcție de partidă și importanța ei.

Pariuri pe hochei

Hocheiul este printre sporturile preferate de către pariori, iar la Spin pariuri sportive există în medie 35 de optiuni dedicate sportului cu puc și crosă. Handicap, sub/peste, prima perioadă, a doua perioadă, a treia perioadă, primul gol, scor corect sunt câteva dintre categorii.

Opțiuni speciale

 • Spin bonus – Dacă pe bilet avem minimum 26 evenimente cu cotă minimă 1.25, primim 150% bonus.
 • Spin Cotă – Cote mărite față de oferta pieței
 • Spin Extra – Cote mărite pentru rezultatul final (1, X, 2).

Oferta de pariuri Live — bine

„Evenimente Live” este rubrica prin intermediul căreia avem acces către o gamă impresionantă de pariuri live. Pe măsură ce meciul live face parte dintr-o competiție mai importantă, atunci și numărul de piețe crește. Sute de opțiuni au găsit pentru un meci din Europa League, în timp ce pentru un duel din liga de fotbal feminină a Spaniei am găsit doar câteva zeci de opțiuni.

Transmisiuni în direct

Nu. Prin intermediul Spin putem plasa pariuri live, să vizionăm grafica și statisticile, însă nu există posibilitatea de a urmări live vreun eveniment.

Grafică și statistici

Meciurile Live beneficiază de statistici și o grafică special dedicată prin care suntem informați unde este mingea în fiecare moment al meciului. Același principiu se aplică pentru toate sporturile. Putem să mărim sau să restrângem reprezentarea grafică a fiecărui meci live.

Calendar Pariuri Live

Categoria special dedicată „Calendar” este amplasată pe bara de sus a site-ului și ne oferă lista cu evenimente și ora lor de începere în funcție de zile.

Opțiunea de a adăuga la favorite

Da. Steaua amplasată sub codul fiecărui eveniment înseamnă că avem opțiunea disponibilă prin care adăugăm meciuri la favorite. Trebuie doar să facem click pe ea.

Pariuri Live de pe mobil

Telefonul mobil este indisponibil în zilele noastre, din acest motiv tot mai mulți alegem să-l folosim pentru a juca la pariuri sportive prin intermediul dispozitivului mobil. Există o versiune de mobil foarte bine optimizată.

Spin - Site oficial

Site-ul www.spin.ro este destul de aglomerat la o primă vedere, dar după ce navighezi de câteva ori te obișnuiești cu lucrul acesta. În partea stângă sunt zilele, competițiile și sporturile pe care putem paria. Butoanele „Conectare” și „Cont nou” apar în dreapta sus. Pariurile selectate apar în partea dreaptă, acolo sunt vizibile biletele.

Bara de căutare este amplasată  în partea dreaptă, deasupra ligilor importante și ne permite să ajungem mai repede la evenimentul căutat. Meciurile sunt bine reprezentate, opțiunile sunt vizibile și se pot distinge foarte clar. Meniul contului este ușor de accesat, iar fiecare categorie este ușor de accesat, cu un simplu click.

Iată cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Spin

 • 1, X, 2
 • Total cornere
 • Șansă dublă pauză/final
 • Șansă dublă final
 • DNB
 • Pauză-final
 • Sub/peste goluri
 • Total cornere

Spin - deschiderea și verificarea contului

Deschiderea și verificarea contului deschis la Spin pariuri sportive putem plasa pariuri pe bani reali.  Aceste două procese durează puțin și sunt obligatorii.

Cum deschidem cont pe platforma Spin?

 • Mergem la „Cont Nou” în dreapta sus identificat cu galben.
 • Introduci e-mail-ul, numărul de telefon, parola, bifăm că acceptăm termenii și condiții și apoi „Da, sunt de acord„.
 • Adaugi detalii precum numele de utilizator, adresa, nume și prenume.
 • Un cod este trimis prin SMS și mail pe care le adăugăm în rubrica special dedicată pentru a verifica numărul de telefon și mail-ul.

Verificarea contului la Spin

Prin verificarea contului nostru deschis la Spin pariuri permite depunerea unor sume de bani mai mari de 200 euro și în același timp ni se permite să inițiem retrageri. Procesul de verificare poate fi efectuat foarte simplu. Intrăm în contul de pariuri, selectăm  verificare cont și apoi mergem la Documentele mele unde atașăm fotocopia color a actului de identitate. În cel mult 24 de ore primim și răspunsul din partea operatorului. 

Totodată procesul de verificare a contului este obligatoriu și trebuie efectuat în cel mult 30 de zile. În caz contrar contul va fi închis și fondurile trimise către bugetul de stat.

Spin - bonusuri și promoții

Casele de pariuri online se remarcă prin mai multe elemente printre care și bonusurile oferite către jucătorii noi și vechi. 

Spin bonus de bun venit constă într-un Pariu Gratuit de 100% până la 500 LEI pentru prima depunere de minim 50 LEI.

Freebetul se acordă doar dacă primul pariu este stabilit ca fiind pierzător, în procent de 100% din valoarea mizei până la 500 LEI.

Alte tipuri de bonusuri la Spin

 • Spin bonus – Dacă pe bilet avem minimum 26 evenimente cu cotă minimă 1.25, primim 150% bonus.
 • Spin Cotă – Cote mărite față de oferta pieței
 • Spin Extra – Cote mărite pentru rezultatul final (1, X, 2).
 • Cash Out – Retrageri în timpul desfășurării evenimentului.
 • Roata Norocului – Deblocată după primele trei depuneri efectuate.

Spin - depuneri și retrageri

Depunerile ne permit să putem paria pe bani reali la Spin pariuri sportive, iar în prezent există doar trei metode prin care putem alimenta contul - Card bancar, TopPay sau Paysafecard. În schimb, retrageri putem efectua doar prin două metode - Card bancar și TopPay.

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la Spin

Următorul pas după deschiderea contului nostru Spin pariuri sportive este să alimentăm contul, iar cu puțină șansă avem ocazia să retragem fonduri. Procesul este unul foarte simplu, trebuie urmați 3 pași:

1.     Ne autentificăm și intrăm în cont.

2.     Selectăm depuneri/retrageri din meniu.

3.     Alegem metoda de plată dorită.

În cazul retragerilor, o metodă este acceptată în momentul în care există cel puțin o depunere prin aceeași metodă.

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

Se aplică o taxă de 3% pentru fiecare retragere de până la 10.000 LEI.

Spin - versiune de mobil și aplicații

Nu există aplicație mobilă Spin pariuri sportive, însă există o versiune mobilă a site-ului care ne permite să plasăm pariuri și să navigăm pe site prin intermediul dispozitivului mobil.

Spin - relații cu clienții

Inevitabil există riscul să apară o problemă sau o nelămurire pe care o avem în legătură cu vreun bonus sau un eveniment din ofertă și atunci există oportunitatea de a contacta cu departamentul relații clienți. Spin pariuri sportive pune la dispoziția noastră Live Chat, cât și pagina de Contact, unde putem trimite mesajul nostru și în cel mult 24 de ore primim răspunsul. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Spin, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 24.06.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Chat
24/7

Intrebari si raspunsuri

👉Este Spin o casa de pariuri sigura?

Da. În primul rând regăsim site-ul pe lista cu case de pariuri licențiate clasa I afișată pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Totodată, funcționează și în baza licenței cu numărul L1213823W001269 emisă de Comitetul de Supraveghere din cadrul ONJN și valabilă din data de 01.03.2021 până la data de 28.02.2031.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Spin?

Destul de multe. Operatorul Spin pariuri sportive ne permite să alimentăm contul prin diferite metode diferite. A-bon este una dintre ele și este destinată jucătorilor care nu doresc să atașeze un card bancar contului de pariuri. Cu toate acestea, avem la dispoziție și varianta card bancar (Revolut, Visa, Maestrocard, Mastercard), fie transfer bancar.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Spin?

Da. Precum orice casă de pariuri online licențiată în România care se respectivă, Spin pariuri sportive dispune și de bonusuri care se adresează clienților noi. Spin bonus de bun venit este o astfel de recompensă și constă într-un Freebet de până la 500 lei pe care-l putem folosi fără risc.

⚽Spin ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Da. Operatorul de pariuri sportive online Spin îi întâmpină pe jucători cu o serie de câteva bonusuri importante menite să-i ajute atât pe jucătorii noi, cât și pe aceia care sunt deja înregistrați printre care și bani bonus sub formă de Freebet/Pariu Gratuit.

⏳Cat dureaza o retragere la Spin?

Depinde de opțiunea aleasă. Putem efectua retrageri prin card bancar, transfer bancar, iar durata este de cel mult trei zile lucrătoare. Poate dura atât de mult doar la prima retragere, după ce toate detaliile sunt confirmat putem retrage în cel mult 24 de ore.

📡Este disponibil live streaming la Spin?

Nu. Spin nu oferă transmisiune directă a evenimentelor live. Totuși, reprezentarea grafică ne este utilă și ne ajută să urmărim desfășurarea partidelor.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la Spin?

Exact ca un pariu normal. FreeBet-ul sau Pariul Gratuit se folosește foarte simplu la casa de pariuri online Spin. Selectăm biletul și ne asigurăm că îndeplinim cerința de cotă minimă impusă și apoi selectăm căsuța prin care dorim folosirea Freebet-ului, iar câștigul este calculat după formula (câștig total – valoarea Pariului Gratuit).

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la Spin?

Da. Casa de pariuri online Spin oferă un astfel de privilegiu acelora care aleg să deschidă cont pentru a paria prin intermediul platformei. Funcția Cash Out ne permite să închidem orice eveniment aflat încă în desfășurare în schimbul unei sume de bani.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Spin?

Foarte ușor. Este nevoie să accesezi Chat Live amplasat în partea dreaptă a platformei. Inițial apare un robot automat și trebuie să alegi categoria dorită. Mai există și posibilitatea de a accesa paginade Contact, unde poți trimite mesajul dorit. Trebuie doar să introduci nume, prenume, subiectul și mesajul dorit.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la Spin?

Bonusul de bun venit. Casa de pariuri online Spin aduce în fața noastră mai multe promoții interesante, însă cea mai consistentă și atractivă este Spin bonus de bun venit care constă în 500 lei Freebet pe care îl putem folosi fără risc.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
Bonus 50% la prima depunere
500 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii