Puncte forte

 • Platformă intuitivă si bine structurată
 • Ofertă bogată de pariere
 • Diversitate metode de plată
 • Compartiment eficient de asistență clienți

Puncte slabe

 • Bonus de bun venit modest și puține recompense
 • Lipsă meciuri importante din program transmisiuni live
 • Retrageri minime în valoare de 80 RON

Bonusuri PariuriPlus

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
30 RON
9.000 RON
2%
Instant
30 RON
9.000 RON
2%
Instant
50 RON
9.000 RON
2%
Instant
30 RON
4.000 RON
2%
Instant
50 RON
9.000 RON
2%
Instant
30 RON
9.000 RON
2%
Instant
30 RON
9.000 RON
2%
Instant
30 RON
4.500 RON
2%
Instant
25 RON
300 RON
2%
Instant
30 RON
4.000 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
Între 3-6 zile lucrătoare
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
În câteva ore
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
În câteva ore
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
80 RON
4.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
În câteva ore
80 RON
9.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant
80 RON
4.000 RON
3% pana la 10.000 RON
După aprobare, instant

Recenzia casei de pariuri PariuriPlus efectuata de Legalbet

Unul dintre cei mai noi operatori de pariuri sportive online din România, Pariuriplus este pregătit să facă concurență coloșilor din această branșă, încă din startul anului 2024. Totul este perfect legal și sigur, www.pariuriplus.ro activează în industria românească prin prisma licenței L1160650W000194 valabilă în perioada 01.07.2016-30.06.2026. Lucrurile sunt foarte clare, este cu și despre pariuri sportive online pre-meci și pariuri live, plus multe alte opțiuni speciale care să ne facă să revenim de fiecare dată când dorim să plasăm biletul zilei sau cota 2 din fotbal. 

Atunci când vorbim despre securitatea platforme, să fim siguri că operatorul și-a luat toate măsurile de protecția în ceea ce privește informații personale și financiare pe care le furnizăm către el. Programele folosite sunt de cel mai înalt nivel și criptează toate aceste informații. Totodată, casa de pariuri online Pariuriplus se supune regulilor Uniunii Europene privind protecția datelor personale.

Casa de pariuri online Pariuriplus este un loc unde ne putem distra în voie și în același timp să ne etalăm cunoștințele în materie de pariuri sportive. În caz contrar, ne putem inspira din categoria ponturi pariuri a site-ului nostru, unde echipa Legalbet vine cu cele mai proaspete informații pentru toate meciurile de top. Nu lipsesc nici recompensele special dedicate tuturor acelora care doresc să profite de ele, inclusiv Pariuriplus bonus de bun venit. Metodele de depunere/retragere sunt nenumărate, iar departamentul asistență clienți este variat și mereu la dispoziția noastră.

Cote — mediu

Cotele furnizate de către casa de pariuri Pariuriplus sunt de valoare medie și relativ apropiate precum cele ale operatorilor importanți și aici trebuie menționat faptul că m-am raportat la meciurile din Superliga României. Acest aspect înseamnă că marja de profit este medie și cotele sunt mai mult decât decente. Te poți convinge de lucrul acesta dacă consulți clasamentul baza pe ratingul caselor de pariuri online în funcție de cote pe care ți-l propune echipa Legalbet.

Cote Fotbal

Campionatele precum Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Superliga României, la Liga, Serie A și campionatele importante au o marjă de profit care se încadrează între 2 și 4%. Este foarte bine pentru că lucrul acesta se traduce în limbajul pariorilor prin cote bune, uneori chiar foarte bune. Pe măsură ce marja de profit a casei de pariuri online Pariuriplus este mai mică, atunci cotele pe care operatorul le afișează sunt mai mari.

Cote Tenis

Dacă vrem să pariem pe tenis atunci înseamnă că abia așteptăm perioada când se vor disputa cele mai interesante competiții. Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open aduce în sprijinul nostru o gamă impresionantă de pariuri pre-meci și pariuri live, unde marja de profit ajunge între 3 și 5%, în timp ce ea crește dacă ne referim la competiții mai modeste precum cele de ip ITF și Challenger. Conform calculelor noastre, media este în jur de 5-6%.

Cote Baschet

Dacă sunt fani baschet printre pariorii care aleg casa de pariuri online Pariuriplus, atunci cu siguranță sunt interesați de oferta NBA și Euroliga. Ei bine, lucrurile sunt pe drumul cel bun, marja de profit fiind calculată între 5 și 6%. Cele două sunt principalele competiții în materie de baschet, iar pasionații de ponturi baschet care frecventează site-ul nostru știu bine lucrul acesta pentru că găsesc recenziile meciurilor tari.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Cu toate că vorbim despre unul dintre cei mai noi operatori de pariuri sportive online licențiați în România, Pariuriplus este deschis să vină în sprijinul pariorilor cu nenumărate opțiuni. Pentru un meci modest al Superligii României, ACS Sepsi – CFR Cluj, putem plasa ponturi pariuri fotbal pe goluri, cornere, cartonașe handicap, 1, X, 2 și multe alte opțiuni dintre care nu lipsesc pariurile speciale. În total, cu trei zile înaintea startului acestui duel există 367 de piețe.

Miza minimă

Fiecare operator în parte are propria politică de pariere, iar miza minimă pe biletul de pariuri al Pariuriplus este de 1 leu. Lucrul acesta se aplică atât pentru pariurile pre-meci, cât și pentru pariurile live.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European - DA
 • Handicap Asiatic - DA
 • Totaluri Asiatice - DA

Tipuri de pariuri sportive prin care Pariuriplus se remarcă

 • Pariuri pe handicap european și asiatic
 • Total goluri
 • Pariuri speciale
 • Cartonașe galbene/roșii
 • Pariuri pe jucători
 • Rezultat și goluri Peste/Sub
 • Total cornere

Pariuri pe fotbal

Principalul sport ales de pariori, fotbalul vine în sprijinul nostru cu foarte multe piețe de pariere pentru fiecare eveniment în parte. Numărul opțiunilor crește e măsură ce competițiile sunt de top. Champions League, Premier League, Europa Conference League, Europa League, Ligue 1, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Superliga România ne permit să alegem pariuri speciale pe lângă cele deja existente și des întâlnite în oferta de pariuri fotbal.

Pariuri pe tenis

Un sport popular și preferate printre aceia care aleg să plaseze pariuri online, tenisul este la mare căutare și pe platforma celor de la PariuriPlus, unde pentru turneele importante avem și peste 160 de opțiuni. Pe lângă pariurile clasice pe victoria favoriților și a celor care câștigă primul sau al doilea set, Pariuriplus mai propune și pariuri precum câștigător și total game-uri, numărul de game-uri câștigate de jucători, handicap, scor corect, numărul de ași sau break-uri reușite. 

Pariuri pe baschet

Dacă sunt pasionați de ponturi baschet NBA și Euroliga, trebuie să știe că există peste 360 de opțiuni care le permit să plaseze biletul zilei. Numărul de opțiuni este variat și poate crește în funcție de importanța evenimentului. Am remarcat câteva opțiuni interesante printre care se numără și pariurile pe handicap, marja victoriei, numărul de puncte înscrise, câștigător prima repriză, handicap prima repriză, pariuri pe numărul de puncte înscrise de anumiți jucători, cât și pariuri speciale nenumărate.

Pariuri pe hochei

Câteva luni pe an avem parte doar de distracție la cel mai înalt nivel în materie de hochei pe gheață, iar NHL este competiția supremă. Numărul opțiunilor variază de la un meci la altul, dar sunt peste 220 de opțiuni. Total goluri jucători în tot meciul, total șuturi pe poartă ale anumitor jucători, handicap asiatic, total goluri peste/sub echipă, scor corect prima repriză, a doua repriză și a treia repriză, dar și multe alte opțiuni.

Sisteme de pariuri

Putem paria bilete sistem de pariuri, ceea ce înseamnă că putem alege bilet simplu, multiplu sau de tip sistem și totul pe platforma PariuriPlus

Opțiuni speciale

Bet Builder a început să fie ales tot mai mult de către pariorii care vor să combine mai multe opțiuni într-un singur pariu. Marjă 0% vine cu profit mărit pentru meciuri zilnice, fără griji la 0-0, deoarece miza este returnată, Combo + dedicat jucătorilor care preferă meciuri multe pe bilet. Au cu 60% câștiguri mărite, iar Pariul Șansă se acordă dacă am pierdut la limită.

Oferta de pariuri Live — bine

Sunt pariori care preferă pariurile live și au de ce la Pariuriplus. Oferta este diversificată și depinde în funcție de sportul și importanța evenimentului. Peste/sub goluri, peste/sub număr de cornere, peste/sub cartonașe, cât și multe alte pariuri pe echipe sunt disponibile în materie de fotbal.

Transmisiuni în direct

Da. Există transmisiuni în direct oferite de către casa de pariuri online Pariuriplus. Este creată chiar o categorie specială în sensul acesta, respectiv „Program meciuri Live”, însă evenimentele nu fac parte din top campionate. Partea bună este că putem urmări și meciuri din sportul electronic cum ar fi Counter-Strile, Dota 2 sau Valorant.

Grafică și statistici

Evenimentele care nu sunt transmise live sunt descrise printr-o reprezentare grafică și pot fi consultate statistici datorită cărora ne putem forma o părere asupra unui eventual pariu live plasat.

Calendar Pariuri Live

Da. Există un program live cu evenimentele care urmează să se dispute și totodată să fie transmise în direct de Pariuriplus. Sunt foarte bine așezate, cu intervale orare.

Opțiunea de a adăuga la favorite

Nu. În prezent nu există acea stea disponibilă din fața evenimentului pentru a plasa meciul la favorite. Nu există nici o astfel de categorie care ne permitea să putem accesa mai ușor meciurile pe care le dorim.

Pariuri Live de pe mobil

Da. Există posibilitatea să folosim dispozitivul mobil pentru a plasa pariuri live de pe mobil. Deși nu există o aplicație mobilă Pariuriplus, operatorul oferă o versiune de mobil a site-ului care este foarte bine optimizată.

PariuriPlus: site oficial

Platforma de pariuri sportive Pariuriplus a deschis porțile în România de puțin timp, dar vine cu o ofertă variată de pariuri pre-meci, pariuri live. Jucătorii au ocazia să urmărească în timp real meciuri de tenis, fotbal, baschet și multe alte competiții și sport electronic în timp ce plasează pariurile live preferate.

Oferta este și ea variată, avem ocazia să alegem din nenumărate sporturi unde fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață sunt piesa de rezistență. Spre exemplu, în cazul „sportului rege” avem aproape 2.000 de evenimente pe care putem plasa pariuri, fiind sportul cel mai căutat de către pariuri.

O platformă simplă la o primă vedere, www.pariuriplus.ro este disponibil în limba română și îi adăpostește atât pe cetățenii români, cât și pe cei care au rezidență în țara noastră. Putem accesa site-ul atât prin prisma unui computer, cât și a unui laptop sau dispozitiv mobil cu sistem de operare Android și iOS. Fiecare categorie în parte este vizibilă și ușor de accesat. Site-ul este optimizat și există informații care să ne ajute să navigăm mai ușor.

Lista cu sporturi este amplasată în partea stângă a site-ului, foarte bine vizibilă. Pentru a reduce și mai mult timpul de căutare al evenimentelor există o bară de căutare. De asemenea, categoria cu pariuri live este și ea bine vizibilă și unele meciuri se bucură de transmisiune live.

Iată cele mai populare tipuri de pariuri sportive oferite de Pariuriplus

 • 1, X, 2
 • Câștigătorul meciului și total goluri
 • Total cornere
 • Următorul gol
 • Șansă dublă
 • Pariuri special
 • Handicap asiatic

PariuriPlus: deschiderea si verificarea contului

Accesul către gama impresionantă de pariuri online înseamnă deschiderea unui cont, iar la Pariuriplus trebuie parcurs un proces de scurtă durată. În doar 2 minute avem posibilitatea de a plasa pariuri pe bani reali pe platforma PariuriPlus.  

Cum deschidem cont la PariuriPlus? 

1.     Alegem „Înregistrare” din partea dreapta sus a site-ului.

2.     Scriem e-mail, nume de utilizator și o parolă care să conțină minim 8 caractere, o literă și un număr, apoi confirmăm parola.

3.     Selectăm genul, scriem nume, prenume, data nașteri, alegem naționalitate și introducem CNP.

4.     Introducem adresa completă, numărul de telefon și bifăm „Nu sunt robot”, cât și acordul că suntem majori.

5.     Verificăm numărul de telefon prin introducerea codului de 6 cifre iar apoi  a adresei de email.

Verificarea contului PariuriPlus

Procesul de verificare al contului deschis la casa de pariuri online Pariuriplus este unul foarte simplu și trebuie parcurs obligatoriu în cel mult 30 de zile de la deschiderea contului. Pe lângă faptul că ne permite să ne bucurăm de pariuri fără restricții, respectiv să putem depune mai mult de 200 euro (1.000 lei), ne oferă și dreptul de a efectua retrageri. În cazul în care nu parcurgem pașii de mai jos, contul va fi închis și eventualele fonduri din bani reali vor merge către bugetul de stat.Pariuriplus: bonusuri și promoții

1.     Accesăm contul nostru

2.     Mergem la meniul din stânga și selectăm „Verificare cont”

3.     Încărcăm fișierul care să conțină poza actului de identitate jpg, jpeg, pdf, png, cu dimensiunea maximă de 4MB.

4.     Așteptăm verificarea contului

PariuriPlus: bonusuri si promotii

Dacă parcurgi această recenzie Pariuriplus vei vedea că am vorbit de mai multe ori despre bonusul de bun venit. Pe lângă faptul că este cea mai consistentă recompensă, este și singura destinată pasionaților de pariuri sportive online.

Este vorba despre un pachet de 50% până la 500 LEI la o primă depunere de minimum 50 LEI. Trebuie ca în momentul depunerii să selectăm Pariuriplus bonus de bun venit pentru ca acesta să fie creditat în contul nostru. Prima depunere trebuie efectuată în cel mult 14 zile de la deschiderea contului.

Pariuriplus bonus de bun venit trebuie rulat de șapte ori depunerea + bonusul acordat pe pariuri simple la cote de cel puțin 1.80. Pentru ca pariul multiplu să contribuie la calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie de minimum 1.80. MARE GRIJĂ! Pariurile contradictorii (sub 2.5 goluri – peste 2.5 golur)i la același eveniment nu sunt luate în considerare.

PariuriPlus: depuneri si retrageri

După ce am creat contul nostru Pariuriplus, nu avem decât să plasăm pariuri, iar pentru a face asta trebuie să alegem una dintre numeroasele metode de plată disponibile. Spre exemplu, unele metode ne permit doar să alimentăm contul nostru de pariuri, dar nu să efectuăm și retrageri. Card bancar, portofel electronic (Skrill/Neteller), Paysafecard, A-bon, OKTO.CASH, Aircash, Apple Pay, transfer bancar. În același timp, trebuie să știm că nu putem retrage dacă prin metoda respectivă nu am efectuat minimum o depunere.

Cum se efectuează o depunere sau o retragere de fonduri la Pariuriplus

Depunerea și retragerea reprezintă un proces care durează doar câteva secunde și presupune să parcurgem câțiva pași:

1.     Accesăm contul de jucător

2.     Mergem la casierie unde avem retragere/depunere

3.     Alegem metoda dorită

4.     Completăm câmpurile solicitate

5.     Așteptăm aprobarea și banii vor intra în contul nostru bancar.

De regulă se percepe o taxă de 2% pentru fiecare depunere, iar în funcție de bancă (în cazul depunerilor prin card) se pot solicita sume suplimentare care vor fi impuse ulterior de bancă.

PariuriPlus: versiune de mobil si aplicatii

Trăim în era tehnologiei, iar lucrul acesta se vede foarte bine pentru că mulți am migrat către pariurile sportive online. Lucrul acesta a făcut ca operatorii să conceapă aplicații mobile special dedicate utilizatorilor de device-uri cu sistem de operare Android și iOS. Pariuriplus încă nu a dezvoltat o astfel de aplicație, dar putem paria pe mobil prin versiunea de mobil a site-ului.

PariuriPlus: relatii cu clientii

Este foarte important ca atunci când apare o simplă nelămurire sau o eventuală problemă, aceasta să fie rezolvată în cel mai scurt timp posibil. Pariuriplus știe lucrul acesta și oferă asistență clienți prin: 

 • Live Chat (10:00 – 23:00 de luni până duminică), 
 • prin e-mail, accesând adresa support@pariuriplus.ro (24/7), 
 • prin asistență telefonică la numărul 0316.318.357 disponibil în fiecare zi de luni și până duminică.
Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online PariuriPlus, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Reinnoit: 19.07.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului

Informatii despre companie

Contact
Chat
De Luni până Duminică, între orele 10:00 - 23:00
Apel telefonic
De Luni până Duminică, între orele 10:00 - 23:00
0316.318.357

Intrebari si raspunsuri

👉Este PariuriPlus o casa de pariuri sigura?

Da. Găsim Pariuriplus în lista caselor de pariuri online licențiate în România cu licență clasa I afișată pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. De asemenea, există o licență L1160650W000194 valabilă în perioada 01.07.2016-30.06.2026 care-i permite să-și desfășoare activitatea în țara noastră. 

💳Ce metode de plata sunt disponibile la PariuriPlus?

Foarte multe. Metodele de plată reprezintă un punct important dacă dorim să alegem platforma de pariuri online preferată, iar Pariuriplus vine în spriinul nostru cu mai multe opțiuni de alimentare și retragere. Nu lipsește cardul bancar Visa, Mastercard, Maestrocard, Paysafecard, Apple Pay, Aircash, OKTO.CASH, portofel electronic Skrill/Neteller transfer bancar și A-bon.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la PariuriPlus?

Da. Însă din păcate acestea sunt foarte limitate, bonusul de bun venit fiind singurul pachet promoțional pe care casa de pariuri online Pariuriplus îl oferă la ora actuală. El este special conceput pentru jucătorii abia înregistrați. Constă în 50% până la 500 LEI la prima depunere în valoare de minimum 50 LEI și trebuie rulat de cel puțin șapte ori la cotă minimă de 1.80.

⚽PariuriPlus ofera freebeturi/pariuri gratuite?

Încă nu. Operatorul de pariuri sportive Pariuriplus este abia la început și mai mult ca sigur urmează să introducă tot mai multe recompense fie ele pentru o perioadă scurtă de timp sau pe termen îndelungat. Printre cele regăsite deja nu se regăsește și acordarea de Freebeturi sau Pariuri Gratuite.

⏳Cat dureaza o retragere la PariuriPlus?

Depinde de metoda aleasă. Există mai multe opțiuni prin care putem retrage fonduri de la casa de pariuri online Pariuriplus. Card bancar (Visa, Mastercard, Maestrocard), portofel electronic (Skrill, Neteller), Apple Pay, transfer bancar și Paysafecard. Uneori retragerea se efectuează instant după ce este aprobată, alteori poate dura între 3 și 6 zile precum se întâmplă în cazul transferului bancar.

📡Este disponibil live streaming la PariuriPlus?

Da. Cu toate că este un operator care și-a început activitatea recent în România, Pariuriplus ne oferă posibilitatea de a paria live și totodată de a viziona în direct anumite evenimente. Pune mult accentul pe meciuri din eSports, respectiv Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Valorant, însă transmite și meciuri de fotbal, tenis, dar din campionate care nu sunt în prim-plan.

🤷‍♂️Cum se foloseste un freebet la PariuriPlus?

În prezent nu exist pariuri gratuite la Pariuriplus, însă operatorul poate oricând să introducă o astfel de recompensă și în cazul acesta este important să știm cum trebuie folosit. Procedura este standard, în sensul că alegem evenimentele pe care le dorim pe biletul zilei la pariuri sportive, iar apoi mai jos avem o căsuță unde bifăm dacă dorim să folosim Pariuriplus Pariu Gratuit.

💸Este disponibila optiunea de Cash Out la PariuriPlus?

Da, doar în anumite condiții. Cash Out ne permite să încheiem pariul în orice moment al jocului, fie că vorbim despre pariuri live sau pre-live. Cu toate acestea, spre exemplu Pariuriplus nu ne permite să facem acest lucru când pariem pe baseball, liga nord-americană. Nu va fi disponibil Cash-Out când jocul este live și când există o schimbare a aruncătorului titular după ce pariul a fost plasat înaintea începerii jocului.

☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la PariuriPlus?

Foarte simplu. Există o categorie special concepută pentru a avea acces mult mai ușor către serviciul de relații cu clienții. Asistență Clienți ne permite să putem lua legătură cu reprezentanții cazinoului atât prin Live Chat (10:00 – 23:00 de luni până duminică), prin e-mail-ul support@pariuriplus.ro (24/7), cât și prin asistență telefonică la numărul 0316.318.357 disponibil în fiecare zi de luni și până duminică.

🧐Care este cea mai atractiva promotie la PariuriPlus?

Pariuriplus bonus de bun venit. Din păcate însă pperatorul de pariuri sportive online Pariuriplus nu vine în sprijinul jucătorilor noi și vechi cu recompense variate, printre puținele și fiind cea mai atractivă, este Pariuriplus bonus de bonus venit, deoarece ne permite familiarizarea cu platforma atât pe bani reali, cât și pe bani bonus. Pachetul constă în 50% până la 500 RON la o primă depunere de minimum 50 LEI, însă trebuie să selectăm bonusul de bun venit pentru sport în timpul procesului de depunere.

Alte case de pariuri

100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
5250 RON
Bonus până la 200% la primele 3 depuneri
1750 RON
bonus de 100% la primele 3 depuneri
800 RON
bonus prima depunere
500 RON
pariu fara risc
750 RON
Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
900 RON
bonus bun venit
2000 RON
500 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
1000 RON
Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
bonus de bun venit
600 RON
+ 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
900 RON
Bonus bun venit 600
600 RON
Free bet pentru prima depunere
200 RON
Bonus bun venit
500 RON
Bonus bun venit
500 RON
100% Freebet pana la 500 RON
500 RON
Pentru prima depunere
200 RON
500 RON
bonus de bun venit
600 RON
Bonus la înregistrare
400 RON
Bonus bun venit pariu fara risc
500 RON
Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
200 RON
Bonus la primele 3 depuneri
1000 RON
Freebet + 200% Profit Boost
150 RON
pariu fara risc
500 RON
Bonus bun venit
550 RON
bonus la primele 3 depuneri
500 RON
150 RON
pentru primele 3 depuneri
700 RON
500 RON
La primele 3 depuneri
180 RON
Pariuri gratuite la primele 2 depuneri
150 RON
Bonus 50% la primele 5 depuneri
500 RON

Comentarii