Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

888Sport

1.000 RON
jucatori noi
Feedback: 2
Adauga feedback
Reclamatii: 
1 / 1 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte 888Sport

 • Cote destul de bune, cu o marja de profit mica
 • Oferta foarte bogata
 • Bonus mare de inregistrare (1000 lei la pariuri sportive)

Puncte slabe 888Sport

 • Nu beneficiaza de live chat
 • Bonusul de bun-venit are conditii dificile de rulaj
 • Nu ofera transmisiuni live video

Cote — bine

Acest operator este in topul caselor de pariuri din punct de vedere al cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal

La campionatele mari si competitiile importante, precum Liga Campionilor, Europa Legaue, La Liga, Premier League etc, opereaza cu o marja de profit de sub 5% in cele mai multe cazuri.

Nu acelasi lucru putem spune si despre campionatele medii, precum Liga I din Romania, acolo unde marja este de peste 7%. Per total, insa, ofera printre cele mai bune cote dintre casele de pariuri online din Romania.

Tenis

La tenis cotele sunt ceva mai mici, marja operatorului fiind de 7% la turneele ITF.

Baschet

La competitiile majore, precum NBA sau Euroleague, marja de profit este de pana in 5% in cele mai multe din cazuri, asadar cote bune si la baschet.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — bine

Acest operator nu sta rau nici la capitolul oferta sportiva, strict din acest punct de vedere putem afirma ca se afla in topul caselor de pariuri din Romania. Regasim in oferta de la fotbal, tenis, baschet pana la trotting, yachting sau sah.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 0.1 Eur sau echivalentul in valuta.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) ofera peste 100 de piete pre-meci, de unde nu lipsesc cele mai populare pariuri precum: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap inclusiv pe reprize, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si multe altele.

Pariuri pe tenis

Oferta de pariuri la tenis nu este stralucitoare, optiunile de pariuri fiind relativ reduse. La turneele WTA sau ATP in general avem disponibile pana in 30 optiuni de pariere. Nu lipsesc pariurile meci, total game-uri, handicap seturi si pariuri pe fiecare set in parte.

Pariuri pe hochei

La turneele mari, precum meciurile din NHL, oferta depaseste 100 de pariuri pentru fiecare meci: rezultatul meciului cu si fara prelungiri, total goluri, handicap cu 3 variante, scor corect, puncte realizate de jucatori si multe altele.

O oferta buna de buna de pariere regasim si la campionatele importante din Europa, cu peste 100 de optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte.

Pariuri pe baschet

La unele meciuri din competiile majore, precum NBA, ofera peste 70 de optiuni de pariere pentru fiecare meci: castigatorul meciului, handicap, pariuri pe numarul de puncte realizate de anumiti jucatori, numarul de recuperari si multe altele.

La meciurile din Euroleague oferta este chiar mai buna, cu peste 90 de optiuni de pariere.

Sisteme de pariuri

Se pot juca permutari, insa nu sunt disponibile sisteme de pariere precum Yankee, Canadian, Lucky 31 etc.

In plus, puteti juca si bilete cu baza. Pentru a juca un astfel de bilet, trebuie sa activati campul “Bankers” din coltul stanga sus al cuponului de pariere. Apoi, pentru a alege un pronostic ca si baza trebuie sa apasati semnul “B” din dreptul sau. Puteti selecta si mai multe baze. In final, trebuie sa alegeti sistemul cu care va doriti sa combinati bazele.

Optiuni speciale

Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Desi oferta pre-meci este una bogata, oferta la pariuri Live nu se ridica la acelasi nivel.

Transmisiuni in direct

Nu ofera transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, insa nu si reprezentarea grafica.

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe biletul dvs.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple.

Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Puncte forte:
Oferta pre-live foarte bogata
Puncte slabe:
Lipsa transmisiunilor sportive, durata mare de procesare a platilor (chiar si prin Skrill)
Puncte forte:
Cote bune, iar oferta de pariuri atat pre-meci cat si live este variata.
Puncte slabe:
Lipsa transmisiunilor in direct

Bonusuri 888Sport

Bonus 100% pana la 1000 RON

5bd174604792c_1540453472.png

Casa de pariuri 888 ofera unul dintre cele mai bune bonusuri de pe piata la Sport, in valoare de 100% pana la 1000 RON. Jucatorii care nu au contul verificat insa in momentul depunerii vor primi un bonus de 100% pana la 900 lei. Bonusul de bun-venit va fi transferat in transe de cate 40 RON, prima transa fiind acordata ca un bonus imediat.

De fiecare data cand ai pariat 400 lei pe orice cota ti se va acorda urmatoarea transa in valoare de 40 lei ca bonus imediat. Fiecare transa din aceste bonusuri imediate trebuie rulata de inca 10 ori pe o cota minima cumulata de 2.00. Bonusul si castigurile trebuie rulate in termen de 60 zile de la data la care prima transa a fost creditata in cont.

Pentru detalii suplimentare despre bonusul la inregistrare, dar si cele mai actuale promotii atat pentru clienti noi cat si pentru clienti existenti iti recomandam acest articol.

Bonus 100% pana la 1000 RON

5bd174604792c_1540453472.png

Casa de pariuri 888 ofera unul dintre cele mai bune bonusuri de pe piata la Sport, in valoare de 100% pana la 1000 RON. Jucatorii care nu au contul verificat insa in momentul depunerii vor primi un bonus de 100% pana la 900 lei. Bonusul de bun-venit va fi transferat in transe de cate 40 RON, prima transa fiind acordata ca un bonus imediat.

De fiecare data cand ai pariat 400 lei pe orice cota ti se va acorda urmatoarea transa in valoare de 40 lei ca bonus imediat. Fiecare transa din aceste bonusuri imediate trebuie rulata de inca 10 ori pe o cota minima cumulata de 2.00. Bonusul si castigurile trebuie rulate in termen de 60 zile de la data la care prima transa a fost creditata in cont.

Pentru detalii suplimentare despre bonusul la inregistrare, dar si cele mai actuale promotii atat pentru clienti noi cat si pentru clienti existenti iti recomandam acest articol.

Despre casa de pariuri

Are oferta sportiva foarte bogata, iar oferta de pariuri Live, care in trecut reprezenta un minus, s-a imbunatatit in ultima vreme. Cotele sunt bune comparativ cu ceilalti operatori licentiati din Romania si din acest punct de vedere putem include aceasta casa de pariuri in topul operatorilor din Romania.

La capitolul promotii pe 888sport.ro vei fi intampinat deseori de diferite oferte cashback sau boost, bonusuri de reincarcare si multe alte bonusuri, iar pentru clienti noi, in afara de bonusul standard in multe randuri aveti parte si de oferte cu cote marite.

Un minus pe partea de contact si Relatii Clienti la 888 ar fi acela ca lipseste live chat-ul. In schimb, putem lua legatura cu un agent prin intermediul telefonului si a emailului.

Site-ul 888sport.ro poate fi accesat si din browserul de mobil, dar operatorul ofera si aplicatii de mobil. Aplicatia de Android trebuie descarcata accesand site-ul de pe mobil, in timp ce aplicatia de iOS este disponibila in AppStore, la fel ca si in cazul celorlalti operatori care dispun de versiuni optimizate pentru mobil.

Este parte a grupului 888 Holdings plc, o companie listata la London Stock Exchange.

Compania a fost infiintata in anul 1997, iar platforma de pariuri sportive 888 sport a fost lansata in 2008. Odata cu lansarea pariurilor sportive, 888 acopera intreaga gama de produse online gaming: Casino, Poker, Pariuri Sportive, Bingo.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online 888, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 8 ore
suport@888.ro
+350 20060529
Program de lucru: Luni - Vineri intre 10:00 - 22:00 si Sambata-Duminica intre 10:00 - 16:00
Viziteaza website-ul casei de pariuri
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
4
Comment transfered from Complaints section
Am retras 540 roni din cont si nu mi au virat banii in cont nici după 2 saptamani...Ma duc cu vrajeala...gunoaie.....
Si 400 roni au fugit din cont fără explicații!
Cică au cotat ei greșit!!!!!!
Rusine 888
Rusineeeee
ar putea imbunatati putin partea de pariuri LIVE
Am jucat un bilet cu 12 meciuri unul nu s a jucat biletul mi sa inchis cu lost adica pierdut nu inteleg de ce nu mi s a restituit suma care trebuia înmânată online asa am jucat mi sa in chis biletul cu lost
Trebuia să mise dea cota de 1 pentru cel care nu s a jucat si suma care imi revenea din cele 11 jucate lucru care nu s a intamplat