Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de Pariuri Internaționale 2024

Fie că ești în România, fie că nu, cel mai probabil ți-ai pus și tu măcar o singură dată întrebarea ”care sunt cele mai bune case de pariuri internaționale”? Ei bine, în acest articol vei găsi nu doar informații generale despre aceste case de pariuri ci și date concrete despre bonusuri de bun venit atractive, detalii despre metodele de depunere și retragere acceptate, vei învăța cum poți paria online în România dar si daca esti in afara tarii.

Voi incepe cu cateva cuvinte despre Bet365, una dintre cele mai importante case de pariuri internaționale, care a avut licenta si pentru România si care a fost foarte apreciata de pariorii români. Bet 365 a operat în trecut pe teritoriul României, însă e bine stiut ca acum nu mai deține o licență de funcționare emisă de către ONJN. Oferta Bet365 poate fi accesată prin VPN, însă acest lucru este ilegal – așadar nu este o practică pe care o recomandăm. Va voi spune în continuate care sunt variantele disponibile de case de pariuri licentiate, atat in Romania cat si in Europa pentru pariorii români care locuiesc sau lucreaza în strainatate.

Ei bine, nume importante de case de pariuri care au licență în acest moment în România, au oferte în diferite jurisdicții din Europa. Amintim aici:

Casa de pariuri Bonus Licență Recenzii
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
casa de pariuri legala
Aceste pozitii sunt platite de casele de pariuri

Despre siteurile internaționale de pariuri

Diaspora României pare să se extindă de la an la an, iar printre milioanele de români plecați peste hotare se numără cu siguranță destul de mulți amatori ai pariurilor sportive. Aceștia își doresc să utilizeze în continuare site- urile de pariuri legale și să se poată bucura de pariuri sportive online.

Case de pariuri în străinătate

Pariurile sportive reprezintă o activitate perfect legală în majoritatea statelor din Europa. Așadar dacă ești plecat în Spania, Italia, Anglia sau chiar în țările scandinave – nu îți face griji! Te vei putea bucura în continuare de hobby-ul tău, la casele de pariuri licențiate în țara respectivă.

Betano sau Unibet – printre cele mai populare nume din industria jocurilor de noroc de la noi operează în mai multe țări europene – din care tu îți poți deschide un cont online si poti paria in siguranta cu acel cont deschis in tara in care te afli.

Case de pariuri sportive Anglia

Casa de pariuri 888sport

888sport este un nume foarte important pe piața jocurilor de noroc din Europa. Compania operează și pe teritoriul Angliei, așadar pariorii din peninsulă își pot deschide un cont online.

Printre punctele forte se numără bonusul generos la înregistrare, piețele de pariere multiple și cotele competitive. În schimb, la capitolul relații cu clienții acest operator online are încă unele lacune. Momentan nu există un serviciu disponibil de live chat.

Casa de pariuri Betfair

Betfair este un alt operator online de pariuri pe care îl regăsești atât în România, cât și în Anglia. Această casă de pariuri se remarcă prin existența unei platforme de Exchange, ce rar este întâlnită în domeniu.

Promoțiile oferite de Betfair sunt printre cele mai atractive de pe piață, funcția Cash Out este bine definită, iar cotele pe platforma de exchange sunt cele mai bune din această industrie. Mai mult decât atât, Betfair oferă comisioane mici la depunere și retragere (0 în România).

Sediul companiei este chiar în Londra, iar în prezent este cotată la Bursa de Valori din Londra – așadar prezența pe piața din peninsulă nu este deloc o surpriză.

Casa de pariuri Unibet

Un alt nume pe care îl putem menționa la categoria case de pariuri online internaționale și nu mai are nevoie de prezentări este Unibet. Poate una din cele mai complexe platforme online de a paria din Europa, aceasta își întâmpină clienții cu o ofertă variată și cote de top pentru evenimentele live.

De asemenea promoțiile sunt diversificate, iar transmisiunile în direct se regăsesc în număr mare. Dacă ești în Anglia în momentul de față, atunci îți poți deschide un cont online chiar acum! În România acest operator îți oferă 300 lei cu care poți să pariezi fără risc, dar ofertele în alte țări diferă.

Case de pariuri sportive Spania

Betfair

Betfair, platforma numărul 1 atunci când vine vorba de opțiunile de Exchange Betting, poate fi accesată din Spania. Românii ce se află pe tărâm iberic își pot deschide un cont online la Betfair și pot opta pentru platforma de pariuri sportive clasice, sau pentru Betfair Exchange.

Acest operator online are o experiență de peste 2 decenii, compania luând naștere în anul 2000. De atunci atât oferta de evenimente sportive cât și bonusurile oferite sunt printre cele mai bune. Bursa de pariuri cea mai vestita din lume are o vechime si o faima care ofera siguranta pariorilor.

888sport

888sport se plasează în topul preferințelor pariorilor români. Dacă și tu ai testat această casă de pariuri în România, iar acum te afli pe teritoriul Spaniei – nu trebuie să îți faci griji.

Ai ocazia să accesezi 888sport din Spania, operatorul fiind prezent și în această țară. De asemenea, nu uita de faptul ca 888 oferă o platformă de cazino online cât și un serviciu destinat poker-ului.

Bet365

Da, celebra Bet365 este operativă pe teritoriul Spaniei. Din păcate în România nu poți accesa această casă de pariuri, deoarece ea nu deține o licență de funcționare emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

În Spania însă, dacă ești rezident, îți poți deschide un cont online și te poți bucura de toate opțiunile acestei case de pariuri. Bet365 este una din cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Brand-ul a fost înființat în anul 2000 pe teritoriul Regatului Unit, iar în prezent această casă de pariuri online însumează peste 4000 de angajați.

Case de pariuri sportive Germania

888sport

888sport este un operator online prezent în marea majoritate a țărilor importante din Europa. Este și cazul Germaniei, așadar românii de acolo se pot bucura de această platformă online. De asemenea, 888 pune la dispoziție amatorilor jocurilor de noroc și secțiuni dedicate cazinoului sau jocului de poker, alături de aplicații mobile.

Unibet

Unibet se remarcă în primul rând datorită bonusurilor și promoțiilor foarte atractive. În al doilea rând, conform opiniei pariorilor, acest operator are unele dintre cele mai bune cote pentru evenimentele live.

Dacă ești în Germania îți poți deschide un cont online la Unibet fie de pe site-ul oficial, fie cu ajutorul aplicației mobile. În timp ce pariezi ai ocazia de a urmări transmisiuni în direct ale evenimentelor favorite, 24/24.

Betano

Vești excelente pentru pariorii români din Germania! Betano, una din cele mai populare case pariuri internationale prezente si in Romania este prezentă și în această țară.

Operatorul are un site web bine pus la punct, o aplicație mobilă excelent optimizată și o ofertă de bun venit peste media pieței. De asemenea, Betano are o ofertă de evenimente sportive bogată, iar bonusurile oferite sunt printre cele mai atractive de pe piață.

Case de pariuri sportive Austria

Unibet

Austria este o altă piață de pariuri sportive în care Unibet și-a făcut simțită prezența. Operatorul online care în România oferă 300 RON pariu gratuit pentru jucătorii noi, este disponibil pentru clienții ce sunt rezidenți pe teritoriul Austriei. Punctul forte al ofertei de pariuri la Unibet este dat de handicapurile si totalurile asiatice care minimizeaza riscul asumat de catre pariori.

888sport

888sport a adus inovație în domeniu atunci când a fost lansat, iar operatorul s-a extins în majoritatea țărilor importante din Europa. Clienții din Austria pot accesa platforma online și aplicația mobilă, pentru a se bucura de oferta de pariuri sportive existentă.

Betfair

Betfair se remarcă în primul rând prin unicitate, oferind un sistem de trading sportiv pe care cel puțin în România nu îl putem întâlni. În România clienții noi se pot bucura de 550 RON după înregistrare, iar în Austria cu siguranță există bonusuri și promoții atractive atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care decid să se înregistreze.

Case de pariuri sportive Italia

Betfair

Betfair – compania ce a luat naștere pe teritoriul Marii Britanii – este prezentă și în Italia, acolo unde oferă atât o platformă de pariuri sportive, cât și una de trading. La capitolul trading sportiv, Betfair este un lider de piață nu doar în ”cizmă”, ci și în toată Europa.

888sport

888, operatorul ce a dezvoltat pe lângă platforma de pariuri sportive, una de cazino și alta de poker, deține o licență de funcționare pe teritoriul Italiei. Fotbalul italian este unul cu care românii au făcut destul de des cunoștiință, cu ajutorul unor fotbaliști precum Adrian Mutu, Cristian Chivu și mai noi, Răzvan Marin.

Așadar pariorii români din Italia se pot bucura de cele mai bune cote pe platforma online a celor de la 888sport. De asemenea, este disponibilă și o aplicație mobilă.

Unibet

Unibet este considerată de mulți pariori drept platforma online de pariuri sportive cea mai complexă. Oferta pe live este una excelentă, iar clienții acestui operator se pot bucura zilnic de transmisiuni în direct ale partidelor favorite.

Pe lângă cele 3 case de pariuri ce se regăsesc și în România, pariorii din Italia pot accesa platforme cunoscute precum Bwin sau Eurobet.

Case de pariuri sportive Franța

Unibet

Franța nu abundă în nume de case de pariuri ce operează și în România, însă pariorii români ce se află în Hexagon au un motiv de bucurie. Unibet – unul din cei mai apreciați operatori online din domeniu – deține o licență de funcționare în Franța. Această casă de pariuri le oferă în România șansa noilor clienți să plaseze un prim pariu fără risc, așadar este posibil ca o ofertă similară să se regăsească și peste hotare.

Netbet

Netbet este un nume cunoscut pe piața pariurilor sportive din România. Operatorul aparține companiei NetBet Enterprises Ltd., care are sediul în Malta. Această casă de pariuri are printre cele mai bune bonusuri de pe piață, în România oferind un pariu gratuit în valoare de 100 RON – imediat după înregistrare.

Pokerstars Sports

Pokerstars este un brand ce evident nu a cunoscut adevărata glorie prin intermediul pariurilor sportive. Platforma a fost dedicată inițial jocului de poker, fiind un lider absolut în industrie.

Apoi însă, Pokerstars a decis să înființeze și filiera de pariuri sportive, ce este disponibilă în acest moment atât în România – cât și în Franța.

Case de pariuri sportive Ungaria

Unibet

Vecinii României au o piață destul de bogată atunci când vine vorba de pariurile sportive. Românii ce se află peste hotare au la dispoziție în primul rând oferta Unibet – unul din cei mai importanți operatori online.

Această casă de pariuri oferă un site bine optimizat, o aplicație mobilă de top, transmisiuni LIVE ale evenimentelor favorite și bonusuri peste medie. 

Betfair

Amatorii tradingului sportiv au ocazia să își măsoare forțele și în Ungaria. Românii din această țară își pot deschide un cont online la Betfair, acolo unde au acces la platforma clasică de pariuri sportive și la cea de sports trading.

Bonusul de bun venit pentru utilizatorii noi este de 550 RON în România, dar în alte țări valoarea poate alterna.

Bet365

Bet365, numărul 1 în industria pariurilor sportive conform opiniei pariorilor din Europa, se regăsește pe piața din Ungaria. Din păcate, în România acest operator a avut unele probleme de licentiere din cauza platii unor impozite restante uriase și nu mai deține o licență de funcționare ONJN.

În schimb, Bet365 operează la vest de țara noastră, acolo unde oferă piețe unice pe handicap asiatic, cote peste medie, posibilitatea de a-ți crea propriul pariu și transmisiuni live în aplicația mobilă.

Case de pariuri sportive Danemarca

Unibet

Țările scandinave găzduiesc destul de mulți români în momentul de față. Tocmai de aceea este posibil ca interesul pentru pariuri sportive să fie ridicat în nordul Europei. În mare toate țările scandinave oferă 3 nume importante ce se regăsesc în România. Primul este Unibet – platforma considerată de către pariori drept numărul 1 la nivel de cote și pariuri live.

888sport

Grupul 888 s-a extins și în Scandinavia, oferind o platformă de pariuri sportive în majoritatea țărilor importante din acea zonă. Acest operator are în momentul de față 3 platforme diferite ce dispun de aceeași titulatură – 888sport, 888poker & 888cazino.

Betfair

Interesul pentru tradingul sportiv a crescut în ultimii ani, iar Betfair este un lider de piață în acest sens. Compania operează perfect legal în Danemarca, așadar dacă ești român și te afli în țara din care provine Christian Eriksen – nu îți face probleme. Te vei putea bucura de toată oferta operatorului online Betfair!

Case de pariuri sportive Suedia

Betfair

Zona nordică a Europei se poate bucura de prezența acestui operator online foarte cunoscut, mai ales pentru zona de trading. La Betfair, clienții din Suedia și nu numai au ocazia să parieze unul contra celuilalt și pot anticipa schimbările de cote.

Unibet

Unibet este un alt operator online prezent pe piața din Suedia. Platforma acestei case de pariuri este foarte bine optimizată, iar clienții noi cât și cei deja existenți se pot bucura de bonusuri și promoții în fiecare săptămână.

La nivel de pariuri live, Unibet este considerat de multă lume un lider de piață.

888sport

Grupul 888 operează pe teritoriul Suediei, acolo unde le oferă acces clienților români la platforma sportivă. La capitolul bonusuri și promoții, 888sport se prezintă foarte bine. De asemenea cotele sunt peste media pieței, iar aplicația mobilă funcționează fără erori.

Case de pariuri sportive Norvegia

888sport

Norvegia este o altă ”casă” a operatorului online 888, ce își are sediul principal în Gibraltar. Platforma 888Sport este accesibilă pentru românii din țara lui Erling Haaland, acolo unde se pot bucura și de o aplicație mobilă.

La înregistrare, 888sport își întâmpină toți clienții noi cu un bonus de bun venit generos, peste media pieței.

Betfair

Betfair, platformă numărul 1 pentru trading sportiv și singura disponibilă în România, poate fi accesată legal și din Norvegia. În prezent, clienții de la noi din țară se pot bucura de suma de 550 RON după înregistrare. Cel mai probabil și în Norvegia un astfel de bonus este disponibil, însă sumele diferă.

Unibet

Unibet este un operator online ce se menține în top de mulți ani. Compania a investit mult și face tot posibilul pentru a menține o relație cât mai plăcută cu clienții săi. Acest operator pune la dispoziție o aplicație mobilă, mii de transmisiuni LIVE în fiecare zi și oferte constante.

Case de pariuri sportive Finlanda

Betfair

Ultima dar nu cea din urmă, este piața pariurilor sportive din Finlanda. Deși clima nu este una pe placul românilor, există o comunitate puternică în această țară.

Ei bine, românii din Finlanda pot accesa oferta Betfair și își pot deschide un cont online atât pentru a plasa pariuri sportive clasice, cât și pentru a testa tradingul sportiv.

888sport

888sport este o platformă online de pariuri sportive ce se regăsește în majoritatea țărilor din Europa ce au o piață reglementată. Aceasta face parte din grupul 888 Holdings, ce mai deține 888poker sau 888casino, printre altele.

Unibet

Unibet pune la dispoziție una din cele mai bune platforme online de pariuri sportive din lume. Acest operator este prezent în Finlanda, acolo unde clienții români cu rezidență se pot bucura de cote de top la pariuri sportive, promoții și bonusuri, dar și transmisiuni live în fiecare zi!

Cum folosești un site de pariuri internațional în siguranță?

Asigură-te ca site-ul este autorizat

Primul pas, dacă vrei să utilizezi în România un site de pariuri internațional, este să te asiguri că acesta este autorizat să funcționeze. Pe teritoriul țării noastre, operatorii sunt nevoiți să dețină o licență de funcționare emisă de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). La fel se procedeaza si in tarile europene, in fiecare exista o autoritate care reglementeaza pariurile sportive.

Înregistrează-te și verifică-ți contul

După ce te-ai asigurat de faptul că operatorul în cauză funcționează legal, atunci nu îți mai rămâne decât să parcurgi procesul de înregistrare. Un alt pas extrem de important este și procesul de verificare KYC.

Un cont ce nu este verificat riscă după 30 de zile să fie închis, iar mai mult decât atât să se supună unor restricții de a paria și de a retrage fondurile.

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri pentru tine?

Probabil te întrebi cum poți alege cea mai bună casă de pariuri internațională? Nu avem rețeta succesului, însă te putem ajuta cu câteva criterii de care să ții cont, atunci când te decizi la ce operator vei depune fonduri:

 • Operatorul online trebuie să aibă o licență de funcționare;
 • Aruncă o privire peste oferta de bun venit, deoarece acela va fi primul tău contact cu operatorul în cauză;
 • Consultă opiniile altor pariori de încredere;
 • Verifică metodele de depunere/retragere disponibile, pentru a te asigura ca opțiunea dorită de tine este disponibilă;
 • Aruncă o privire peste oferta de pariere;
 • Documentează-te cu privire la bonusurile și promoțiile oferite;
 • Asigură-te că interfața este pe placul tău;
 • Verifică dacă există evenimente transmise LIVE.

Cum faci depuneri și retrageri în străinătate?

Dacă te afli în străinătate și vrei să îți deschizi un cont online la pariuri, ei bine atunci vei putea utiliza mai multe metode pentru a-ți alimenta contul și ulterior pentru a efectua retrageri. Evident metodele diferă de la țară la țară și este posibil ca ele să se schimbe uneori, așadar este indicat să consulți politica fiecărei case de pariuri înainte de a te înregistra.

Iată cele mai populare metode cu ajutorul cărora poți face depuneri și retrageri în străinătate:

 • Cardul bancar (VISA / Mastercard / Maestro)
 • Transfer bancar
 • Revolut
 • Skrill 
 • Neteller
 • Mobilpay (Danemarca)
 • iDEAL (Olanda)
 • Paypal
 • Paysafecard

Concluzii

Concluzia principala este că indiferent unde te-ai afla, te poți bucura de pariuri sportive în țările cu o piață reglementată. Deși nu mai ești rezident în România, asta nu înseamnă că nu te mai poți bucura de aceleași metode de divertisment.

După cum poți observa, operatori de pariuri importanți precum Unibet, 888Sport sau Betfair sunt prezenți în marea majoritate a Europei. Tot ce trebuie să faci este să utilizezi doar platforme autorizate, să nu încalci regulile și să pariezi responsabil! Ai ocazia să urmărești articolele și predicțiile echipei Legalbet de oriunde te-ai afla!

FAQ - Intrebari frecvente si raspunsuri

❓Cât de sigure sunt casele de pariuri online?

O casă de pariuri ce deține o licență de funcționare (în cazul României emisă de către ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) este sigură. Această licență oferă garanții din partea guvernului țării respective. Acesta este primul lucru pe care trebuie sa il verifici, in orice tara te-ai afla.

❓Care sunt cele mai populare metode de plată?

Cardul bancar este de departe metoda numărul 1 în opinia pariorilor din toata Europa. Acesta este utilizat cu ușurință, iar majoritatea băncilor au dezvoltat deja aplicații de home banking. De asemenea portofelele electronice au crescut și ele în popularitate, datorită ușurinței cu care se pot utiliza. Amintim aici Skrill, Neteller sau Paysafe.

❓Cum pot activa bonusurile de bun venit?

Primul pas este să te înregistrezi pe platforma online a casei de pariuri respective. Apoi consultă termenii și condițiile promoției, pentru a vedea dacă bonusul de bun venit necesită efectuarea unei depuneri sau nu. În cazul în care este un bonus de bun venit fără depunere, atunci trebuie doar să îl revendici. Dacă implică însă depunerea, va trebui să îți alimentezi contul cu suma minimă menționată si sa indeplinesti termenii si conditiile cerute de bonus.

❓Cum deschid cont la o casă de pariuri online?

Pentru a-ți deschide un cont la o casă de pariuri online poți accesa site-ul nostru, acolo unde găsești lista tuturor operatorilor licențiați (mai exact, casele de pariuri legale). Următorul pas este să accesezi site-ul sau aplicația mobilă și să parcurgi pașii menționați. Îți recomandăm să parcurgi și verificarea (mai exact procesul KYC – Know Your Customer).

Fără verificarea contului riști să întâmpini probleme la retrageri, iar dupa o lună contul poate fi închis.

Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Postat de:

Copy the token