Pareri Betfair

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Betfair. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 9

Adauga feedback
Puncte forte:
cel mai bun sait de pariuri(exchange)  parerea mea...joc la ei de pe timpul cand nu erau probleme cu licente...niciodata cand am retras nu am intalnit vre-o problema...la verificare mi-au cerut doar buletinul(nici nu mai retin) in skrill retragi seara si a doua zi pana in ora 12 ai banii....comisionul scade in timp ce joci la ei .in opinia mea cel mai bun sait.... nu m-a pus nimeni sa scriu asta e doar expierenta mea la ei.
Puncte forte:
Pariuri combinate la un singur meci si partea de exchange...
Puncte slabe:
Pariurile combinate se pot juca doar single...
Puncte forte:
Salut1 Mi-am facut cont ca sa corectez doua afirmatii gresite facute de userul "don". El spune ca aplicatiile gen geekstoy, betangel nu merg pe betfair.ro. Total fals, acestea merg foarte bine si asta de cand si-a luat licenta betfair. Trebuie selectat Romania la tara. La fel el a mai spus ca este disponibila in piete doar lichiditatea din Romania, afrimatie total gresita. Ce vedem pe betfair.com este si pe betfair.ro. Doar domeniul este schimbat, atat Concluzie - NU este nici o diferenta intre betfair.ro si betfair. com la lichiditate si softuri de trading. Consider betfair exchange un pas important in cariera unui parior. Odata ce inveti sa faci trading pe exchange vei vedea cu alta perspectiva pariurile.
Puncte slabe:
Cotele pe Betfair Sportbook nu sunt la fel de mari ca pe Betfair Exchange, dar pe exchange ai si comision 6.5%. Am vazut ca este pus la review site, la minusuri ca nu are live video. Are live video dar trebuie pe Sportbook sa apesi pe iconita de video cand intri pe un meci/ cursa de cai sau intri pe site-ul lor de video - https://livevideo.betfair.ro/. Trebuie sa fii intai logat in contul de betfair. Succces!
Puncte forte:
avand in vedere ca pinnacle nu are autorizatie la noi in tara pentru unele pariuri SIMPLE in exchange sunt cote interesante
Puncte slabe:
1 - Am observat ca de ceva timp cotele multor case de pariuri de la noi sunt mai bune decat la betfair nu in totatilate dar asta depinde si de meciuri etc 2 - Cotele sportback sau parierea contra casei (nu exchange) sunt derizorii, chiar nu vad cum ar putea paria cineva cu ei cand la Stanley, fortuna etc se castiga mai mult cu acealeasi pronosticuri 3 - Fiind o casa de pariuri care este pentru pariuri exchange nu exista programe ptr a face trading adaptate la betfair.ro iar aici fac referire la betangel, geekstoy etc asa ca sa nu va faceti iluzii dar e din start un handicap fata de cei care pariaza folosind programe de genu. Aici fac o mica precizare, betangel si geekstoy sunt practicabile doar cu liquiditatiile din romania ceea ce un dezavantaj.
Puncte forte:
super tare recomand :) chiar au cotelele cele mai marite in campionatul angliei
Puncte forte:
Foarte utila optiunea acca edge. Cash out foarte convenabil, pronabil cel mai convenabil.
Puncte forte:
O casa de pariuri cu reputatie foarte buna la nivel international. Au cote foarte bune, in special pe betting exchange, desi nu trebuie sa uitam si de taxa de 5% la plasarea fiecarui pariu pe betting exchange. Cotele la sectiunea sportsbook sunt medii.
Puncte slabe:
Lipsa transmisiunilor in direct. Oferta de pariuri live nu este cea mai buna.
Puncte forte:
Una dintre cele mai bune case de pariuri din lume. Cele mai bune cote la fotbal. Păcat că au plecat de pe piata din Rusa.
Puncte forte:
Best odds on top football leagues in the world,
Puncte slabe:
very low variants of bets.