Pareri Fortuna

Aceasta pagina contine pareri si recenzii despre casa de pariuri online Fortuna. Te rugam sa lasi si tu un feedback - astfel vei ajuta alti pariori sa ia o decizie corecta. Apreciem toate feedback-urile pe care pariorii le lasa pe site-ul nostru si nu le stergem in niciun caz, cu exceptia spam-ului, sau atunci cand feedback-ul nu prezinta nicio valoare pentru alti pariori.

Recenzii 14

Adauga feedback
Puncte forte:
Retragere si depunere in agentiile stradale.
Puncte slabe:
Cote mici pe live la urmatorul gol, nu ofera freebet-uri, suport live slab.
Puncte forte:
Bani in cont rapid.........................
Puncte slabe:
Suport neprofesionist 
Puncte forte:
Foarte buna din punctul meu de vedere
Puncte forte:
Prea bun, prea ca la tara, doar ca cateodata ..
Puncte forte:
Sunt o casa mediocra, nu am observat nimic de mentionat
Puncte slabe:
Live chatul este complet inutil, pur si simplu au un sablon cu care iti raspun "cererea ta este analizata de departamentul abilitat, de indata ce este gata vei primi un email' . Degeaba incerci sa le explici ca a trecut o saptamana si nu ai primit nici un email de confirmare, ei iti repeta la nesfarsit acelasi text. Retragerile sunt procesate cum vor muschi lor. Am depus cu cardul si apoi cu skril, iar cand am solicitat o retragere prin skrill mi-au trimis o parte din bani pe card, o parte prin skrill, restul inapoi in cont ca sa ii scot in agentie.
Puncte forte:
Plusuri: -pot depune cu skrill. -pot juca sume maricele, pe care nu am putut sa le joc la superbet sau unibet, pe acelasi meci(ex: 3900 ron pe un combo de 2 meciuri, 1.61 cota, WON apropos) -au foarte multe meciuri in oferta. Mi s-a intamplat sa gasesc la live la ei meciuri care nu erau nicaieri altundeva. Inteleg ca au probleme cu anumite sporturi, dar cel putin la fotbal si la tenis sunt ok.
Puncte slabe:
-dureaza mult sa retrag. Am depus de pe skrill, si retragere se pare ca se face tot pe skrill -departamentul lor de suport nu iti ofera absolut nici un ajutor. ma refer strict la livechat. iti spun doar ca cererea ta a fost trimisa la departamentul aferent.
Puncte forte:
Marele plus este faptul ca poti depune si retrage din agentii. Stau destul de bine cu cotele.
Puncte slabe:
Nu ofera transmisiuni live. Platforma lasa mult de dorit, atat ca design, cat si cu privire la facilitatea cu care este folosita.
Puncte forte:
Poti retrage la agentie, se misca foarte repede cu procesarile retragerilor in agentie, iar intr-o ora-doua poti sa mergi sa iti ridici banii. Raspund pe email foarte prompt.
Puncte slabe:
Platforma de live este execrabila. Aproape niciodata atat rezultatele afisate pe site cat si cotele nu coincid cu realitatea, mereu trebuie sa verifici scorurile pe alte site-uri ca sa stii in ce moment al meciului pui pariul. Atunci cand pui un pariu la baschet, de exemplu pe castigatoarea primului sfert, nu iti actualizeaza pariul decat dupa terminarea meciului, si nu imediat dupa terminarea sfertului asa cum ar fi normal. Diferenta de cote fata de platforma offline, ceea ce mi se pare cel putin dubios.
Puncte forte:
Interfata este destul de usor de utilizat, durand putine secunde pana sa gasim un anumit eveniment. Bonusurile sunt sub forma de freebet, ceea ce inseamna ca nu trebuie rulate decat o data. Nu ai neaparata nevoie de card sau portofel virtual pentru a efectua depuneri si retrageri, putand face asta de la orice agentie de cartier.
Puncte slabe:
Nu dispun de platforma pentru poker. Nu beneficiaza de transmisiuni live.
Puncte forte:
Au o interfata prietenoasa,usor de utilizat; o serie de bonusuri atractive; iti ofera posibilitatea de a inchide un pariu in orice moment si sa-ţi asiguri un câștig sau o pierdere mai mică prin early cashout; nu ai nevoie de card,poti face depuneri / retrageri direct din agentii.
Puncte forte:
cred ca interfata lor este cea mai buna de pe piata asemanatoare cu cea a celor de la bet365,oferta bogata la pariuri live
Puncte slabe:
pacat ca nu au si un soft pentru poker
Puncte forte:
Bonusul de 300 de lei pariu fara risc e destul de atractiv pentru persoanele care nu isi permit sa bage prea multi bani in pariuri .
Puncte forte:
Au un sistem bun de bonusuri și asigurare la biletele cu 4 meciuri dacă piezi un meci îți acordă miză sub formă de freebet . Retrageri rapide fără comision interfața site-ului este deosebită,ușor de utilizat
Puncte forte:
Depuneri si retrageri direct din agentie - reprezinta un mare avantaj pentru cei care nu au un card, sau au si nu vor sa il foloseasca in astfel de scopuri. Dat fiind numarul mare de agentii din tara, pentru multi pariori este la indemana aceasta metoda de depunere/retragere.
Puncte slabe:
Lipsa transmisiunilor in direct reprezinta un mare minus, din punctul meu de vedere, in special pentru cei ce pariaza mai mult live, cum este cazul meu.