Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Publicwin

Feedback: 2
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Publicwin

 • Oferirea de transmisiuni in direct
 • Posibilitatea tranzactionarii direct din agentii (fara a avea nevoie de card de credit)
 • Dispune de camera de poker

Puncte slabe Publicwin

 • Oferta pre-live modesta a pariurilor sportive
 • Lipsa live chatului
 • Cote modeste

Cote — mediu

Acest operator ofera cote mici in comparatie cu ceilalti operatori de pe piata.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal

Atat la competitiile importante, cat si la cele medii opereaza in general cu o marja de profit de aproximativ 7%.

Tenis

Marja de profit la tenis este in medie 6-7%.

Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, aceasta casa de pariuri aplica o marja de profit de aproximativ 5-7%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Nici la capitolul oferta de pariuri pre-meci acest operator nu straluceste, in Romania existand alte optiuni mult mai bune din acest punct de vedere.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Miza minima este de 0.5 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice – Da

Pariuri pe fotbal

Oferta de pariuri la fotbal este mai slaba decat in cazul altor operatori online de pe piata. In oferta de pariere pentru meciurile importante gasim variante de pariere caracteristice caselor de pariuri offline.

Pariuri pe tenis

Oferta de pariuri la tenis este nu este chiar atat de modesta. Printre optiuni enumeram rezultatul final, Total game-uri, total game-uri jucator, handicap game-uri, total seturi, total game-uri primul set, jucatorul sa ia minim un set, sa avem 6-0 sau 0-6 in meci etc.

Pariuri pe hochei

Marja de profit a operatorului este destul de ridicata, la un meci din Liga Campionilor, spre exemplu, prezentandu-ni-se aproximativ 30 optiuni.

Pariuri pe baschet

Oferta a competitiilor destul de modesta, dintre campionatele de top doar Franta masculin dispunand de multe optiuni pentru un eveniment.

Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, aceasta casa de pariuri va ofera, de asemenea, posibilitatea de a juca sisteme si chiar bilete cu baza.

Optiuni speciale

“Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – Disponibila

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live este una relativ buna, care functioneaza fara intreruperi, sau cu pauze foarte mari de modificare a cotelor.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Majoritatea evenimentelor importante sunt disponibile pentru pariuri live. Optiunile de pariere disponibile sunt mai multe ca in cazul ofertei pre-meci.

Transmisiuni in direct - disponibile

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live, unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prim plan, selectand steluta aflata in dreptul evenimentului ales.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – disponibila, atat pentru pariuri live cat si pre-meci. Aceasta optiune va da posibilitatea de a inchide pariul inainte de a se fi solutionat toate evenimentele de pe bilet.

Optiunea Inchide Pariul este disponibila atat pentru pariurile simple cat și pentru pariurile multiple.

Castigurile retrase sunt disponibile imediat.

Puncte forte:
retragerea mi-a fost totusi data in oarecum scurt timp
Puncte slabe:
Nu recomanda acesta casa de pariuri. Am facut initial un depozit de 150 de lei, apoi unul de 500, in aceeasi zi. Am pariat si am ajuns la 2500, tot in aceeasi zi, dupa care am fost limitat la 300 de lei pe pariu. In afara de asta, dupa ce am fost limitat, plasarea unui pariu a devenit o adevarata bataie de joc, necesitand uneori chiar si 2-3 minute de asteptare, timp in care se invartea un cerculet, si de cele mai multe ori la final aparea o eroare. Am jucat si la sloturi, unde in aceeasi zi, am ajuns la 8000 de ron. Am facut mai multe retrageri, pe care a trebuit sa le anulez pentru ca nu se confirmau. Am facut totusi o retragere apoi de 1000 de lei, si banii i-am avut in cont in mai putin de 48 de ore. Dar tot nu recomand. 
Puncte forte:
Imi plac cotele de la tenis!

Bonusuri Publicwin

300 RON Bonus

Bonusul la inregistrare este de 50% in limita a 300 RON. Asadar, pentru a obtine bonusul maxim trebuie sa faci o depunere de 600 RON. Conditia de rulaj, conform termenilor si conditiilor prezentate pe site, este de 1x - inainte de a putea solicita o retragere trebuie sa pariezi suma depusa o singura data la cote de minim 1.30 pe eveniment, pe bilete cu minim 6 evenimente. Asadar, daca beneficiezi de un bonus de 50 RON, de exemplu, si plasezi un pariu multiplu cu minim 6 evenimente, cota minima pe eveniment de 1.30, cu o miza de 50 RON, in cazul in care pariul este castigator, suma va fi disponibila in cont ca si bani cash si va putea fi retrasa.

300 RON Bonus

Bonusul la inregistrare este de 50% in limita a 300 RON. Asadar, pentru a obtine bonusul maxim trebuie sa faci o depunere de 600 RON. Conditia de rulaj, conform termenilor si conditiilor prezentate pe site, este de 1x - inainte de a putea solicita o retragere trebuie sa pariezi suma depusa o singura data la cote de minim 1.30 pe eveniment, pe bilete cu minim 6 evenimente. Asadar, daca beneficiezi de un bonus de 50 RON, de exemplu, si plasezi un pariu multiplu cu minim 6 evenimente, cota minima pe eveniment de 1.30, cu o miza de 50 RON, in cazul in care pariul este castigator, suma va fi disponibila in cont ca si bani cash si va putea fi retrasa.

Despre casa de pariuri

Publicwin este o casa de pariuri care a intrat pe piata din Romania in anul 2016 si a deschis pana in prezent peste 100 de agentii stradale. 

Din luna august 2017 Publicwin a lansat si site-ul de pariuri online.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Publicwin, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Toate casele de pariuri
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
Niciun comentariu momentan