Puncte forte

 • Poti depune si retrage direct de la agentiile de cartier
 • Beneficiaza de aplicatii pentru mobil
 • Bonus de bun venit atractiv

Puncte slabe

 • Oferta destul de modesta la pariuri sportive
 • Probleme foarte frecvente cu retrageri intarziate raportate de clienti

Pozitiile din clasamente

Toate evaluările

Bonusuri Casa Pariurilor

All bonuses

Metode de plata

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
20 RON
100000 RON
2%
Instant
20 RON
20000 RON
2%
Instant
20 RON
100000 RON
2%
Instant
10 RON
45000 RON
2%
Instant
20 RON
20000 RON
2%
Instant
20 RON
4500 RON
2%
Instant
25 RON
300 RON
2%
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision %
Timp procesare
50 RON
100000 RON
3% pana la 10 000 RON
2-7 zile
50 RON
100000 RON
3% pana la 10 000 RON
2-7 zile
50 RON
20000 RON
3% pana la 10 000 RON
Instant
50 RON
100000 RON
3% pana la 10 000 RON
2-7 zile
10 RON
45000 RON
3% pana la 10 000 RON
1-3 zile

Reclamatii 291

Toate reclamatiile
165
93 %
Rezolvat
2 %
Nerezolvat
5 %
In progress
Casa de pariuri nu colaboreaza direct cu Legalbet in rezolvarea reclamatiilor
Bubuiala1234
21 februarie 2023, 15:20
Neseioasa
Buna ziua.nu pot sa cred ceea ce fac cei de la casa pariurilor.nu vor sa de-a banii chiar daca le am trimis absolut tot ce mi au cerut.de o...
Bubuiala1234
21 februarie 2023, 15:20
7000 RON
0
pigna22pro
19 februarie 2023, 04:04
Nu Înțeleg hakerii
În data de 19 noiembrie 2022 seara sâmbătă am pariat după un bilet lung cu sistem pierdut și Maroc locurile 1-4 terminala mondial din Qatar...
pigna22pro
19 februarie 2023, 04:04
61 RON
0
tomescu.andrei05
22 decembrie 2022, 22:13
Apel Telefonic
Buna seara! Scriu aceasta reclamatie pentru a vedea daca exsista cumva o cale de a scapa din aceasta cursa :) Acum 2 sapt am primit un mail...
tomescu.andrei05
22 decembrie 2022, 22:13
11000 RON
1
DELETED_6393f8308d6f3
10 decembrie 2022, 05:04
Retragere refuzata
Eu nu am vazut de cand mama m-a facut asemenea casa de pariuri! Am procedat exact cum mi au cerut, tot nu reusesc sa mi retrag banii! Cum ae...
DELETED_6393f8308d6f3
10 decembrie 2022, 05:04
1000 RON
2
cuta1943
29 noiembrie 2022, 21:34
Casa Pariurilor refuza sa returneze castigurile
Buna seara, Am pariat 500 ron de 2 ori si am castigat, iar sold-ul contului este de 1600 ron. Casa Pariurilor mi-a inchis contul in...
cuta1943
29 noiembrie 2022, 21:34
1600 RON
0

Recenzia casei de pariuri Casa Pariurilor efectuata de Legalbet

Casa Pariurilor, urmasa „legendarei” Astra Sport Bets, este locul in care foarte multi romani au primit botezul pariurilor sportive.

Casa Pariurilor este un brand detinut de compania Prva sportska kladionica , o companie inregistrata in Zagreb, Croatia.

Este la origine un operator de pariuri traditionale, offline, cu peste 750 de agentii in Romania, dar care la inceputul lunii August 2015 a obtinut si licenta pentru pariuri online.

Casa Pariurilor are licenta de operare valabila pana in 31 iulie 2026, iar din anul  2018 fost preluata de compania care detine si operatorul de pariuri Fortuna. Acest lucru a creat o mare emulatie, iar Casa Pariurilor a luat tot mai mult avant. Sa nu uitam ca aceasta casa de pariuri este sponsorul oficial al Ligilor 1 si 2 de fotbal din Romania.

Desi este o casa de pariuri offline destul de apreciata, acest operator nu exceleaza inca la capitolul pariuri sportive online. 

Exista modalitatea de contact prin livechat, dar raspunsurile oferite de catre operatori sunt tip cliseu, robotizate, parca dupa un sablon predeterminat.

Problemele repetate pe care le-au avut, in ultima vreme, cu onorarea retragerilor in contul pariorilor, au facut ca increderea in aceasta casa de pariuri sa scada.

Cote — bine

Acest operator ofera cote bune raportat la nivelul actual al pietei din Romania.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Fotbal

La competitiile importante aceasta casa de pariuri opereaza in general cu o marja de profit de pana in 5%.

In ceea ce priveste campionatele medii, unde am inclus si Liga I, marja de profit este ceva mai ridicata: 5.5-6%.

In cele mai multe din cazuri, marja de profit este mai mica la pariurile pe rezultatul meciului (1,x,2), decat pe alte optiuni de pariere, precum Peste/Sub 2.5 goluri. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.

Tenis

Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de7%.

Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, acest operator aplica o marja de profit semnificativ mai mare fata de fotbal. La unele meciuri coeficientul depasesete si 8%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Oferta de pariuri pre-meci a acestei case de pariuri este una medie, in Romania existand alte optiuni cel putin la acelasi nivel..

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri online in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un pariu simplu (single) este de 1 RON, pe un pariu de tip sistem este de 2 RON, iar pe numerele la loto este tot 2 RON.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Nu
 • Totaluri Asiatice - Nu

Oferta Casa Pariurilor: pariuri pe fotbal

Numarul de optiuni de pariuri este unul relativ scazut, nu lipsesc insa cele mai populare pariuri precum: rezultat final, total goluri, pariuri cu handicap, prima repriza sau final, scor corect, pauza/ final si altele.

Remarcam de asemenea prezenta unor pariuri interesante precum: Hattrick in meci, autogol in meci, vreun jucator rezerva sa inscrie, pariuri pe cartonase rosii, galbene.

Oferta Casa Pariurilor: pariuri pe tenis

Nici la oferta de la tenis nu avem prea multe cuvinte de lauda, la majoritatea turneelor avand doar optiunea de a paria pe castigatorul meciului, mai putin turneele mari acolo unde sunt disponibile in general in jur de 5-6 optiuni de pariere: rezultat final, primul set, scor corect, handicap game-uri, total game-uri, castiga minim un set.

Oferta Casa Pariurilor: pariuri pe hochei

La momentul analizei, acest operator ofera pentru meciurile din NHL 7 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte, similar si pentru KHL si ligile importante din Europa.

Optiunile de pariuri care se regasesc in general la competitiile importante din hochei sunt: rezultat final, total goluri, handicap, prima perioada, prima perioada/final, prima perioada sau final, numar de goluri par/impar.

Oferta Casa Pariurilor: pariuri pe baschet

In timp ce operatorii de top de pe piata online din Romania ofera zeci de optiuni de pariuri pentru competitiile importante, precum NBA, la acest operator avem disponibile doar maxim 7 optiuni: rezultat final, prima repriza, a doua repriza, prima repriza/ final de meci, handicap, total puncte, par/impar.

Sisteme de pariuri

Sistemele englezesti precum Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31 etc nu sunt disponibile, in schimb aveti disponibile permutari sau meciuri combinate (X din Y).

Optiuni speciale

Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – nu este disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live la Casa Pariurilor este una medie. 

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online

Transmisiuni in direct

Desi numarul de evenimente transmise in direct nu este unul foarte mare, reprezinta totusi un mare plus faptul ca aceasta casa de pariuri ofera transmisiuni in direct.

Grafica si statistici

Nu sunt disponibile. Exista o sectiune de statistici, dar nu in pagina de pariuri Live.

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – nu este disponibila.

Casa Pariurilor: site-ul oficial

Site-ul Casa Pariurilor are un design placut si functionalitati simplu de folosit pentru pariori.

Culorile predominante ale site-ului sunt rosu, alb si galben, ceea ce creeaza deja o marca speciala Casa Pariurilor. Cel mai important lucru este insa ca ca interfata site-ului este intuitiva.

In bara de meniuri din stanga aveti la dispozitie lista completa a sporturilor pe care se poate paria. Nu sunt prea multe sporturi in oferta Casa Pariurilor, cu putin peste zece, in momentul intocmirii recenziei. Aceasta cuprinde cele mai cunoscute sporturi pe care se pariaza, precum fotbalul si tenisul, dar si evenimente din sporturi de mai mica popularitate in Romania.Oferta de E-sports este foiarte bine reprezentata la Casa Pariurilor.

Printr-un simplu click pe oricare dintre sporturile enumerate puteti vizualiza toate optiunile disponibile de pariere. La un meci de Premier League, spre exemplu, avem de ales dintre peste 100 de variante de pariere.

Nu uitati de butonul “pariuri live”, care se gaseste in bara de meniu orizontala de pe pagina principala, langa butonul “Sporturi”.

Casa Pariurilor: deschiderea si verificarea contului

Deschiderea unui cont la Casa Pariurilor este o actiune simpla in esenta, trebuie doar sa aveti rabdarea de a completa informatiile cerute. 
 • Procesul incepe cu un click pe butonul “Inregistrare”, colorat in galben, din partea din dreapta sus a site-ului;

Datele necesare deschiderii contului Casa Pariurilor

Detaliile dumneavoastra:

 • Nume utilizator;

 • Parola –formata din opt caractere;

 • Verificarea parolei;

 • Adresa de mail.

Verificare date  

 • Numele si prenumele;

 • Data nașterii;

 • Numarul de telefon mobil; 

 • Tara; 

 • Adresa si codul postal;

 • CNP;

 • Acceptare termini si conditii;

 • Click pe “Inregistrare”.

Nu uitati sa cititi regulamentul de joc inainte de a plasa primul pariu. 

Verificarea contului Casa Pariurilor 

Contul de pariere la Casa Pariurilor trebuie verificat în 30 de zile de la înregistrare. 

Pentru verificare trebuie să trimiteți o poza color a actului de identitate de pe adresa de mail cu care v-ați creat contul la  suport@casapariurilor.ro. Numele, prenumele, adresa și CNP-ul din actul de identitate trebuie să corespundă cu cele introduse la crearea contului.

Casa Pariurilor: bonusuri si promotii

La capitolul bonusuri si promotii, Casa Pariurilor  nu sta chiar foarte bine. In afara bonusului de inregistrare, mai exista oferta XXL, prin care obtineti cote marite pentru o anumita combinatie de meciuri oferita din campionatele de top ale Europei, dar si free bets cu diferite ocazii aniversare.

Tipuri de bonusuri la Casa Pariurilor:

 • Bonus de bun venit ( pana la 600 de lei la primele 3 depuneri)
 • Oferta XXL
 • Free Bets
 • Cash Out

Sectiunea de promotii este foarte vizibila pe site, se vede chiar in centrul paginii principale. Daca optati pentru un bonus sau o promotie, cititi cu atentie termenii si conditiile ale acestora, pentru a nu avea surprize neplacute la indeplinirea cerintelor de rulaj pentru finalizare. 

Bonusurile si promotiile de la Casa Pariurilor sunt prezentate, pe indelete, aici

Casa Pariurilor: depuneri si retrageri

Dupa ce v-ati creat contul de pariere la Casa Pariurilor, puteți incepe sa efectuati depuneri și retrageri de fonduri in si din cont. 

Cum se efectueaza o depunere sau o retragere la Casa Pariurilor

 • Loghează-te in contul Casa Pariurilor;

 • Click pe butonul "E-PORTOFEL" din dreapta sus a paginii şi vei fi redirecționat către un formular cu metodele de depunere;

 • Alege metoda de depunere dorita pentru a face o depunere la Casa Pariurilor și urmează instrucțiunile.

 • Pentru “Retrageri”, apesi, tot pe butonul “E-portofel”, apoi pe ”Retrageti fonduri”și selectează metoda de plată dorită.

 • Introdu suma pe care vrei să o retragi și apasă pe butonul ”Trimiteți cererea”.

Dacă vrei să ridici banii dintr-o locație stradala, trebuie sa o programezi initial: 

 • Apesi pe butonul  ”Retrage din agențiile Casa Pariurilor”;

 •  Se va deschide un formular unde trebuie să treci suma și să selectezi sucursala din care vrei să ridici câștigurile;

 •  În cateva ore primești o notificare prin care ți se spune că cererea a fost acceptată, după care te poți duce imediat să ridici banii.

 Casa Pariurilor ofera un numar suficient de optiuni atat pentru depunere cat si pentru retragerea sumelor de bani din contul de parior. 

Suma minima ce poate fi depusa, cu ajutorul cardului, este de doar 20 de lei, ceea ce este un avantaj pentru cei ce isi fac conturi noi. Suma minima ce poate fi retrasa este tot de 20 de lei.

Impozitul obligatoriu de 2% la depunere este plătit integral de Casa Pariurilor!

Gasiti aici, analizate pe larg, toate metodele de depunere si retragere in si din contul de pariere Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor: versiune de mobil si aplicatii

Site-ul casapariurilor.ro este optimizat pentru mobil si ofera inclusiv aplicatii mobile:

 • Aplicatie pentru Android (casa pariurilor apk) - o poti descarca de pe site si apoi fisierul cu extensia apk trebuie instalat in telefonul sau tableta proprie;

 • Aplicatie pentru iOS - disponibila in magazinul AppStore

Ambele aplicatii sunt gratuite.

Aplicatiile mobile de pariere Casa Pariurilor: puncte forte

 • Se pot paria aproape la fel de multe evenimente ca in versiunea de desktop;

 • Se pot viziona meciuri live direct din aplicatie;

 • Ai la dispozitie statistici la fiecare meci din oferta, dar si statistici live;

 • Poti seta alarme și notificări pentru meciurile preferate.

 • Poti adauga oricand un pariu live pe biletul de joc.


Aplicatiile mobile de pariere Casa Pariurilor: aspecte de imbunatatit

 • Oferta slaba de bonusuri in aplicatii;

 • Oferta destul de saraca de pariuri live.

Aveti aici tot ceea ce trebuie sa stiti despre aplicatiile mobile de la Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor: relatii cu clientii

Exista modalitatea de contact prin livechat, in partea de jos, dreapta, a paginii principale, dar, din pacate, raspunsurile oferite de catre operatori sunt tip cliseu, robotizate, parca dupa un sablon predeterminat.

Adresa de e-mail prin care se poate legatura cu cei de la Casa Pariurilor este suport@casapariurilor.ro.


Link-uri utile:

Daca inca nu esti hotarat ce casa de pariuri sa alegi, am categorisit cele mai bune case de pariuri online in functie de diferite criterii, pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, conform preferintelor tale. 

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Casa Pariurilor, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Reinnoit: 13.06.2024

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Evaluare rating: 3 / 5
Evalueaza:

Informatii despre companie

Contact
(021) 232 10 48

Intrebari si raspunsuri

👉Este Casa Pariurilor o casa de pariuri sigura?

Hatrick PSK d deține toate drepturile la Casa Pariurilor. Compania din Croația a primit drept de funcționare pe teritoriul României datorită îndeplinirii unor condiții la care a fost supusă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Astfel, ea activează în tara noastra  în baza licenței numărul LȘ1160652W000306 valabilă de la 1.08.2016 și până la 31.07.2026.

💳Ce metode de plata sunt disponibile la Casa Pariurilor?

Dat fiind faptul că acest operator activează și în plan terestru, respectiv are agenții stradale, printre modalitățile de plată cunoscute este și depunerea în agenție sau retragere în agenție. Drept urmare, metodele de plată sunt: prin card bancar, Apple Pay, Paysafecard, OKTO.CASH și agenții.

🎁Exista bonusuri pentru clientii noi la Casa Pariurilor?

Un operator cu state vechi în această industrie oferă clienților pasionați de pariuri sportive și un bonus generos de bun venit. Aceștia au parte de până la 600 RON la următoarele trei depuneri, după cum urmează:

 • Bonus 50% la prima depunere de până la 200 RON
 • Bonus 50% la a doua depunere de până la 200 RON
 • Bonus 100% la a treia depunere de până la 200 RON

⚽Casa Pariurilor ofera Freebeturi/Pariuri Gratuite?

Există promoții care oferă și recompense care vin sub formă de FreeBet-uri și la Casa Pariurilor. Nu este o chestie generală, ci trebuie doar urmărită periodic  secțiunea de promoții, unde vei putea să vezi exact care sunt promoțiile active și ce oferă ele mai exact. 

⏳Cat dureaza o retragere la Casa Pariurilor?

O retragere durează în medie undeva la o zi lucrătoare, dar înainte de a fi aprobată ea este spusă unor verificări atente, din acest motiv doar până la aprobare timpul poate fi de 72 de ore. Iată cât durează o retragere în funcție de metoda aleasă:

 • Card bancar (VISA, Mastercard, Maestro): până la 24 de ore de la aprobare
 • Portofel electronic (Skril): până la 24 de ore din momentul aprobării
 • Paysafecard: imediat cum tranzacția este aprobată
 • 📡Exista disponibil livestreaming la Casa Pariurilor?

  Livestreaming-ul este funcția care face furori în rândul amatorilor de pariuri sportive. Este un plus important dacă luăm în considerare faptul că poți viziona meciul tău favorit în același timp în care plasezi pariul. Există posibilitatea de a urmări live doar anumite meciuri din competitiile importante pe platforma Casa Pariurilor.

  🤷‍♂️Cum se foloseste un Pariu Gratuit la Casa Pariurilor?

  Regulile sunt oarecum asemănătoare pentru toți operatorii care oferă Pariu Gratuit. Depinde foarte mult și de promoția care permite obținerea unui Freebet, din acest motiv este foarte bine de știut că aceste pariuri gratuite sunt supuse unor termeni și condiții. În principiu, pariul gratuit se pariaza pe evenimente de anumite cote, iar profitul se obtine scazand din valoarea castigului total valoare freebetului. 

  💸Este disponibila optiunea de Cash-out la Casa Pariurilor?

  Opțiunea poate fi utilizată doar în anumite condiții și trebuie acceptată de către Casa Pariurilor. Dacă există posibilitatea de a fi acceptată opțiunea de Cash Out, atunci optiunea aferentă va fi vizibilă in dreptul evenimentului respectiv.

  ☎️Cum pot contacta serviciul de clienti la Casa Pariurilor?

  Prin diferite metode pot fi contactați reprezentanții serviciului de relații cu clienții. Înainte de a face lucrul acesta, asigură-te că problema ta nu are rezolvare în cadrul categoriei „Ajutor”. Adresa de mail esrte suport@casapariurilor.ro, iar numarul de contact este 031 9884.

  🧐Care este cea mai atractiva promotie la Casa Pariurilor?

  Depinde foarte mult și cum privești. Din punct de vedere financiar, cea mai atractivă promoție este cea de bun venit, care este supusă unor termeni și condiții. Se acordă pentru primele trei depuneri, iar primele două depuneri de 50% până la 200 RON trebuie rulate de patru ori pentru convertirea banilor bonus în bani reali. A treia depunere de 100% până la 200 RON trebuie rulată de 6 ori pentru a putea fi retrasă.

  Alte case de pariuri

  100% până la 5000 RON + 250 Lei Pariu gratuit prima depunere
  5250 RON
  bonus bun venit
  1750 RON
  bonus de 100% la primele 3 depuneri
  800 RON
  Free bet pentru prima depunere
  200 RON
  bonus prima depunere
  500 RON
  Bonus 50% la prima depunere
  500 RON
  Pentru prima depunere
  200 RON
  Pentru prima depunere
  200 RON
  500 RON
  + 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
  1000 RON
  Bonus 100% la prima depunere sub forma de Freebet
  500 RON
  bonus bun venit
  2000 RON
  bonus de bun venit
  600 RON
  + 100 RON Freebet bonus bun venit la primele 3 depuneri
  900 RON
  Bonus bun venit 600
  600 RON
  pariu fara risc
  750 RON
  Bonus bun venit
  500 RON
  Bonus bun venit
  500 RON
  100% Freebet pana la 500 RON
  500 RON
  Obtine pentru primele 3 depuneri pana la 900 Lei
  900 RON
  500 RON
  Bonus la înregistrare
  800 RON
  Bonus bun venit pariu fara risc
  300 RON
  Bonus la primele 3 depuneri si verificare cont
  200 RON
  Bonus la primele 3 depuneri
  1000 RON
  Freebet + 200% Profit Boost
  150 RON
  pariu fara risc
  500 RON
  Bonus bun venit
  550 RON
  bonus la primele 3 depuneri
  500 RON
  150 RON
  pentru primele 3 depuneri
  700 RON
  100% bonus la prima depunere sub forma de Freebet
  500 RON
  La primele 3 depuneri
  180 RON

  Comentarii 32

  Comment transfered from Complaints section
  Dacă îmi apare acest lucru, trebuie sa aștept ca să îmi aprobe casa pariurilor retragerea? Și după intra în contul bancar? Mulțumesc!
  Comment transfered from Complaints section
  Buna ziua ma numesc Razvan Calinescu la data de 08.11.2019 Am plasat din greseala un pariu uitânduma la televizor si avand telefonul in mana am trimis din neatenție un pariu nu am vrut am facut repede o poza chiar in momentul in care Mi sa trimis pariul si am trimis un email dar nu mi-au raspuns imi vreau bani nu am vrut sa pariez pe acel meci am trimis repede email pentru mai anula biletul
  Clau33
  0
  Comment transfered from Complaints section
  Update!! Vineri 04.10 am mai facut o retragere la ei .De data aceasta am ales retragerea direct prin card( vazand ca celelalte 4 retrageri prin transfer bancar nu au intrat). Cea facuta direct pe card mi-a intrat acu 5 min. Sper ca pana la urma sa vina si celelalte . Atasez poza cu incasarea
  Comment transfered from Complaints section
  Ce sperante sa mai ai sa iti intre banii cand din data de 18/19 la unii inca nu le-au intrat.
  Din punctul meu de vedere mie destul de clar ... e tzeapa curata iar banii nu o sa-i mai vedem.
  Comment transfered from Complaints section
  retragere in cont bancar in data de 28-09-2019,suma relativ mica.dupa 11 zile si confirmarea de la Casa Pariurilor prin email ca suma a fost procesata,in schimb la cererea dovezii ca transferul a fost efectual catre banca...nici un raspuns.Inteleg ca sunt multi in aceeasi situatie,multi cu sume de bani foarte mari retrase si nici un raspuns.Teapa?
  Comment transfered from Complaints section
  După o săptămână nu am primit nici câștigul și nici un răspuns la zecile de emailuri expediate o noua bătaie de joc la adresa noastră din partea casei pariurilor au avut ce învăța de la înmormântata astra. Cred ca mai vedem mielul de Paști. Fugiți de la acești vagabonzi! Anpc are vreun rol în aceasta situație?
  Comment transfered from Complaints section
  Am fost la ANPC pentru reclamație u este de competența lor. CP nu da nici un raspuns de 12 zile lucrătoare astept banii nici un raspuns. ONJN are program de gravide 2 ore o sa merg si la ei cand vor fi acolo. Mentionez ca sunt din Timișoara.
  dani20
  0
  Comment transfered from Complaints section
  https://www.zoso.ro/casa-pariurilor-probleme-banii/
  Va recomand sa lăsați și acolo comentariile voastre cu problemele Casa Pariurilor. Sa sa răspândească vestea pe tot internetul.
  Clau33
  0
  Comment transfered from Complaints section
  Multumim legalbet.ro pt gazduire!
  Comment transfered from Complaints section
  Dacă îmi pare asta inseamna ca o sa meargă sa ii scot?
  Comment transfered from Complaints section
  Ma poate ajuta cineva?
  De ce mi se refuza retragerea? Nu inteleg.
  Arata mai mult