Legalbet nu este o casa de pariuri. Continutul de pe site are scop pur informativ. 18+
Utilizatori online:
13
Numarul maxim de utilizatori online:
84 utilizatori, 26.12.2018
Astazi:
2159
Inregistrati:
2173
 
18+

Casa Pariurilor

Puncte forte

  • Poti depune si retrage direct de la agentiile de cartier
  • Transmisiuni in direct
  • Beneficiaza de aplicatii pentru mobil

Puncte slabe

  • Nu ofera bonus la inregistrare
  • Oferta modesta la pariuri sportive
  • Nu exista live chat
205 utilizatori au ales Casa Pariurilor
Pariez aici!

Cote — mediu

Acest operator ofera cote bune raportat la nivelul actual al pietei din Romania.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.


Fotbal

La competitiile importante aceasta casa de pariuri opereaza in general cu o marja de profit de pana in 5.5%.


In ceea ce priveste campionatele medii, unde am inclus si Liga I, marja de profit este ceva mai ridicata: 5.5-6%.


In cele mai multe din cazuri, marja de profit este mai mica la pariurile pe rezultatul meciului (1,x,2), decat pe alte optiuni de pariere, precum Peste/Sub 2.5 goluri. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mica, cu atat cotele sunt mai mari.


Tenis

Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de 8%.


Baschet

La competitiile mari din baschetul mondial, acest operator aplica o marja de profit semnificativ mai mare fata de fotbal. La unele meciuri coeficientul depasesete si 10%.


Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — modest

Oferta de pariuri pre-meci a acestei case de pariuri este una mediocra, in Romania existand multe alte optiuni mai bune din acest punct de vedere.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri online in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.


Miza minima
Suma minima care se poate paria pe un pariu simplu (single) este de 1 RON, pe un pariu de tip sistem este de 2 RON, iar pe numerele la loto este tot 2 RON.

Pariuri pe Handicap
Handicap European – Da
Handicap Asiatic – Nu
Totaluri Asiatice - Nu

Pariuri pe fotbal
Numarul de optiuni de pariuri este unul relativ scazut,  nu lipsesc insa cele mai populare pariuri precum: rezultat final, total goluri, pariuri cu handicap, prima repriza sau final, scor corect, pauza/ final si altele.

Remarcam de asemenea prezenta unor pariuri interesante precum: Hattrick in meci, autogol in meci, vreun jucator rezerva sa inscrie, pariuri pe cartonase rosii, galbene.

Pariuri pe tenis
Nici la oferta de la tenis nu avem prea multe cuvinte de lauda, la majoritatea turneelor avand doar optiunea de a paria pe castigatorul meciului, mai putin turneele mari acolo unde sunt disponibile in general in jur de 5-6 optiuni de pariere: rezultat final, primul set, scor corect, handicap game-uri, total game-uri, castiga minim un set.

Pariuri pe hochei
La momentul analizei, acest operator ofera pentru meciurile din NHL 7 optiuni de pariere pentru fiecare meci in parte, similar si pentru KHL si ligile importante din Europa.

Optiunile de pariuri care se regasesc in general la competitiile importante din hochei sunt: rezultat final, total goluri, handicap, prima perioada, prima perioada/final, prima perioada sau final, numar de goluri par/impar.

Pariuri pe baschet
In timp ce operatorii de top de pe piata online din Romania ofera zeci de optiuni de pariuri pentru competitiile importante, precum NBA, la acest operator avem disponibile doar maxim 7 optiuni: rezultat final, prima repriza, a doua repriza, prima repriza/ final de meci, handicap, total puncte, par/impar.

Sisteme de pariuri
Sistemele englezesti precum Trixie, Patent, Yankee, Canadian, Lucky 31 etc nu sunt disponibile, in schimb aveti disponibile permutari sau meciuri combinate (X din Y).

Optiuni speciale 
Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – nu este disponibila.

Oferta de pariuri Live — modest

Platforma de pariuri live este una mediocra, in Romania existand alternative mult mai bune in momentul de fata.


Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.


Transmisiuni in direct

Desi numarul de evenimente transmise in direct nu este unul foarte mare, reprezinta totusi un mare plus faptul ca aceasta casa de pariuri ofera transmisiuni in direct.


Grafica si statistici

Nu sunt disponibile. Exista o sectiune de statistici, dar nu in pagina de pariuri Live.


Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi sau sport.


Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.


Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – nu este disponibila.

Feedback(5)

Adauga feedback

Reclamatii(35)

Lasa o reclamatie
Toate reclamatiile (35)

Depuneri si retrageri

Transfer bancar

Min.
1 RON
Timpul de procesare a depunerii
1-2 zile

Mastercard

Min.
20 RON
Max.
5000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Paysafecard

Min.
20 RON
Max.
5000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Skrill

Min.
50 RON
Max.
5000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa Electron

Min.
20 RON
Max.
5000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Visa

Min.
20 RON
Max.
5000 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Agentie

Min.
10 RON
Timpul de procesare a depunerii
Instant

Transfer bancar

Min.
1 RON
Timpul de procesare a retragerii
1-2 zile

Mastercard

Min.
20 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-3 zile

Skrill

Min.
50 RON
Timpul de procesare a retragerii
24-48 ore

Visa Electron

Min.
20 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-3 zile

Visa

Min.
20 RON
Timpul de procesare a retragerii
2-3 zile

Agentie

Min.
10 RON
Timpul de procesare a retragerii
Pana la 24 de ore

Despre casa de pariuri

Desi este o casa de pariuri offline destul de apreciata, acest operator nu exceleaza inca la capitolul pariuri sportive online. Cu toate acestea, si-a creat un brand in Romania, asadar o putem include in lista operatorilor de incredere. Este de asteptat ca pe viitor produsul sa fie imbunatatit. 

 

Este un brand detinut de compania Prva sportska kladionica d.o.o., o companie inregistrata in Zagreb, Croatia.


Este la origine un operator de pariuri traditionale, cu peste 750 de agentii in Romania, dar care la inceputul lunii August 2015 a obtinut si licenta pentru pariuri online.


Site-ul casapariurilor.ro este optimizat pentru mobil si ofera inclusiv aplicatii mobile:

  • Aplicatie pentru Android - o poti descarca de pe site si apoi fisierul cu extensia apk trebuie instalat in telefonul sau tableta proprie
  • Aplicatie pentru iOS - disponibila in AppStore


Daca nu ai inca un cont la aceatsa agentie, iti recomandam sa citesti acest ghid in care vei afla care sunt pasii de la inregistrare si pana la plasarea primului pariu, indiferent daca este pariu simplu, multiplu sau pariuri sistem. Ti-am pregatit si un alt articol daca vrei sa afli cum verific rezultatul unui bilet plasat la Casa Pariurilor.


Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Casa Pariurilor, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.


Appstore
Google Play
Site optimizat pentru mobil
Toate casele de pariuri
Start typing your username
Atasati poza
Atasati poza
17.12.2018 ora 15:11
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Daca in regulamet la Articolul 13 paragraful 13.1 este specificat 36 de ore pana la reluarea evenimentului sportiv si aici dau exeplu in data de 15.12.2018 ora 14.00 erau programate in Serbia Super Liga meciurile Zemun- Din. Vranje si Mladost L.-RAD au fost amanate initial pentru data de 16.12.2018 si ulerior au mai suferit o amnare pentru data de 17.12.2018 orele 14.00.Pentru meciul Mladost -RAD ati fost corecti si ati dat cota 1 pentru celalalt Zenum-Din.Vranje nu l-ati paus la rejucare desi amndoua au mai mult de 36 de ore la care au fost programate initial.Prin prezenta cva comnica ca am sa fac plingere si la toate institutiile statul.
Raspunde
04.07.2018 ora 07:30
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
aparate cu metoda frana la casa pariurilor din eforie nord mare grije cu aparatele tip slot in agentia din eforie nord langa frizerie o sa revin cu o reclamatie la protectia consumatorului luni
Raspunde
11.04.2018 ora 11:46
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Am jucat in data de 30 noiembrie 2017 biletul cu pinul110812194578 , iar la meciul astra-chindia trebuia sa puneti cota 1 deoarece gazdele erau chindia, meciul era chindia-astra, Astept un raspuns, va multumesc.
Raspunde
11.04.2018 ora 11:45
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua sunt un jucator in varsta de 18 ani, am fost la agentia de pariuri situata in comuna Matasari, Judetul Gorj unde angajata Loredana refuza in mod repetat sa ini bage bilete la agentie avand un comportament neadecvat. Va rog sa la luati masuri deoarece angajata nu este la prima abatere. Va multumesc anticipat.
Raspunde
11.04.2018 ora 11:43
+
0
-
#
Comment transfered from Complaints section
Buna ziua.De ce nu pot alege casa de pariuri din zona de la mine ca sa pot scoate bani dupa contul online?imi da doar sa aleg si nu sunt foarte multe.De ce nu pot sa aleg casa din zona mea?
Raspunde
06.02.2018 ora 07:50
+
0
-
#
Comment deleted for terms violation
Raspunde
05.05.2016 ora 17:27
+
0
-
#
buna ziua! nu se pot efectua retrageri direct pe cardul bancar si nici cu Neteller.
Raspunde
Administratorul
05.05.2016 ora 20:08
+
0
-
#
Mersi pentru feedback. Mai nou au introdus toate casele de pariuri care au si agentii offline, posibilitatea de a retrage si din agentie. Vom revizui si modifica metodele de depunere/retragere pentru toate.

In rest, care crezi ca sunt punctele forte si punctele slabe la Casa Pariurilor? Feedback-ul tau va fi de folos si unor alti membri ai comunitatii care poate isi doresc sa joace la casa pariurilor, dar nu au suficiente informatii de la alti pariori...
Raspunde
Statistici tipsteri
Pentru februarie / de la inceput
Tipster Pariuri Cota medie
IulianGGMU (5) 21/0/8 1.59
Milan (4) 14/7/10 2.43
Mironica (2) 14/0/11 1.67
Paul 5/0/2 1.60
Rafa (3) 11/1/12 1.76
Pardo 0/0/1 2.12
Karbacher (3) 6/0/14 1.70
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 14/0/11 1.67
Pardo 0/0/1 2.12
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
IulianGGMU (5) 21/0/8 1.59
Milan (4) 14/7/10 2.43
Paul 5/0/2 1.60
Rafa (3) 11/1/12 1.76
Karbacher (3) 6/0/14 1.70
Tipster Pariuri Cota medie
Karbacher (3) 534/2/351 1.72
Mironica (2) 645/2/466 1.69
IulianGGMU (5) 470/5/323 1.78
Rafa (3) 138/10/95 1.71
Paul 128/3/86 1.73
Pardo 277/0/248 2.16
Milan (4) 108/20/83 2.36
Experti Pariuri Cota medie
Mironica (2) 645/2/466 1.69
Pardo 277/0/248 2.16
Statisticile pariorilor profesionisti, cu o rata de profitabilitate excelenta, demonstrata, raportata la un numar de minim 300 de pariuri.
Profesionisti Pariuri Cota medie
Karbacher (3) 534/2/351 1.72
IulianGGMU (5) 470/5/323 1.78
Rafa (3) 138/10/95 1.71
Paul 128/3/86 1.73
Milan (4) 108/20/83 2.36
Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatatii experienta dumneavoastra. Continuarea navigarii pe site-ul nostru implica accceptarea acestora. 
Mai multe informatii
Accept