Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Winmasters

Reinnoit: 01.07.2020
550 RON
jucatori noi
550 RON
jucatori noi
Feedback: 12
Adauga feedback
Reclamatii: 
1 / 4 / 4
Adauga o reclamatie

Puncte forte Winmasters

 • Promotii interesante, originale
 • Iti poti crea propriile pariuri
 • Poti castiga un bilet chiar si cu o selectie pierduta

Puncte slabe Winmasters

 • Suma minima crescuta la retrageri
 • Putine transmisiuni live
 • Conditii de rulaj diificile ale bonusului de inregistrare

Cote — bine

In Decembrie 2016 a trecut la o marja mai mica, asadar incepand de la acea data cotele sunt mai bune decat in trecut.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Per total aceasta casa de pariuri opereaza cu o marja de profit de aproximativ 5-5.5%.

Fotbal

La fotbal marja este de 5-5.5% la campionatele importante, precum La Liga, Premier League, Bundesliga sau Serie A.

Ca si in cazul celorlalte case de pariuri online din Romania, marja de profit la campionate medii, precum Liga I, este mai mare decat la campionatele importante, in jurul valorii de 7%.

La pariurile pe goluri, in toate cazurile, marja de profit este mai mare decat la pariurile pe rezultatul final (1,x,2).

Tenis

La tenis marja de profit este mai mare decat la fotbal, in unele cazuri depasind si 9%.

Baschet

La competitiile majore din baschet marja de profit este similara cu marja de profit la competitiile mari din fotbal, asadar in jur de 5-6%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Daca sunteti interesat doar de sporturile principale si optiunile de pariuri de baza, acest operator este o alegere buna. Daca va intereseaza optiuni mai avansate, exista alternative mai bune in Romania.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive.

Miza minima

Suma minima care se poate paria pe un cupon de pariere este de 0.2 Euro sau echivalentul acestei sume in moneda contului dvs.

Pariuri pe Handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice - Da

Pariuri winmasters pe fotbal

La evenimente majore precum Liga Campionilor, Liga Europa, campionatele interne de top (Primera Division, Premier League, Serie A, Bundesliga etc) oferta de pariuri este mai slaba decat la alti operatori. Nu lipsesc insa pariurile principale: cote de meci, sansa dubla, total goluri, pariuri cu handicap, scor corect, pauza/final, rezultatul primei reprize, primul gol si altele.

De mentionat faptul ca, asa cum am punctat la subcapitolul anterior, acest operator ofera handicapuri asiatice si totaluri asiatice. Inclusiv pentru fiecare repriza in parte.

Pariuri winmasters pe tenis

Oferta de pariuri la tenis este una modesta, la momentul in care s-a facut aceasta analiza, la un meci foarte important de la turneul ATP Paris, aceasta casa de pariuri are in oferta doar 4 optiuni de pariere.

Pariuri winmasters pe hochei

La meciurile din NHL din oferta de pariere fac parte in jur de 45 de optiuni de pariere, insa la majoritatea campionatelor nu avem decat 1-2 optiuni in oferta.

Pariuri winmasters pe baschet

La unele meciuri din NBA Winmasters ofera in jur de 35 de optiuni de pariere, iar la meciurile din campionatul Spaniei peste 40. La alte campionate si competitii oferta este modesta.

Sisteme de pariuri

In afara de pariurile simple si pariurile multiple, aceasta casa de pariuri va ofera de asemena posibilitatea de a juca sisteme.

In plus, puteti juca si bilete cu baza. Pentru a alege un pronostic ca si baza trebuie sa apasati semnul “B” din dreptul sau. Puteti selecta si mai multe baze. In final, trebuie sa alegeti sistemul cu care va doriti sa combinati bazele.

Optiuni speciale

Cash out” sau optiunea “Inchide Pariul” – Nu este disponibila.

Oferta de pariuri Live — mediu

Platforma de pariuri live este una relativ buna, cu un dezavantaj insa prin lipsa transmisiunilor in direct.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Ca si optiuni de pariere pentru pariurile live, oferta cuprinde in mare parte pariurile de baza, inclusiv pariurile asiatice.

Transmisiuni in direct

Nu sunt disponibile.

Grafica si statistici

In timp ce pariati live aveti posibilitatea de a verifica statisticile meciului, avand totodata la dispozitie si o reprezentare grafica a desfasurarii meciului.

Calendar Pariuri Live

Aveti la dispozitie si un calendar al evenimentelor live unde puteti verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live in functie de zi.

Optiunea de a adauga la favorite

Daca sunteti interesat de anumite meciuri doar, aveti posibilitatea de a le marca astfel incat sa le aveti mereu in prin plan.

Optiuni speciale

Optiunea “Cash out” sau “Inchidere pariu” – Nu este disponibila.

Puncte forte:
eu nu le gasesc nimic pozitiv
Puncte slabe:
Buna ziua,Am continuat sa joc pe https://www.winmasters.com si am sa va povestesc experienta mea cu ei:Am jucat sume considerabile la ei pe site iar in momentul in care am vrut sa fac o retragere de 20.000RON s-au fofilat, mi-au spus ca nu am nu stiu ce documente iar contul este invalid(ciudat, pana in momentul retragerii acestei sume de 20.000RON, la retragerile obisnuite nu aveam probleme iar banii ajungeau in contul meu in maxim o saptamana). De data asta, retragerea fiind una mai mare, WinMasters mi-au blocat contul. Am vrut sa primesc un raspuns pentru suma de 20.000RON pe care nu am apucat sa o primesc dar cei de la support au fost nepoliticosi. De ce a fost anulata retragerea? Cum de aveam contul invalid? De ce am putut efectua retrageri inainte cu cateva zile iar acum nu?Nu recomand WinMasters pentru motivele spuse mai sus, pentru supportul de slaba calitate(nu prea dai de ei) si pentru ca au slowdown pe site si poti pierde foarte multi bani din cauza problemelor lor tehnice pe care nu vor sa si le asume.
Puncte forte:
Are recenzii pozitive si o grila de pariere atractiva
Puncte forte:
Au tot felul de bonusuri, situl are aspect bun si atat.
Puncte slabe:
Mie mi-au confiscat un bonus de 200 euro dupa ce au facut rulajul de peste 1000 euro, cica am pus pariuri mai mari decat suma depusa!?! Evitati
Puncte forte:
Nu am avut o experienta pozitiva!
Puncte slabe:
Confisca bonusuri daca reusiti sa le rulati integral, cica nu se poate paria mai mult decat depunerea initiala, niste escroci, evitati!!
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am plasat un pariu pe meciul de supercupa Olandei dintre Ajax și Psv pe sub 27.5 faulturi. Suma nu a fost mare insa aici e vorba de principiu. Toate bune și frumoase verific la sfârșitul meciului flashscore și văd 16-11 la faulturi adică exact 27. Verific contul pariul închis necastigator. Stau până a doua zi sa vedem poate se actualizează pe flashscore. A doua zi aceeași statistician. Verific toate site-urile de rezultate peste tot aceeași statistică. Le scriu celor de la winmasters întrebând care este sursa oficială să îmi dea un link sa verific și eu. Inițial spun că sursa e UEFA. Ceea ce e ridicol pentru un meci din Olanda. Îi rog frumos sa îmi trimită un link. Ei îmi răspund că sursa e de fapt site-ul competiției. Din nou îi rog sa îmi trimită un link pt că eu nu găsesc nimic. Apoi îmi spun că e posibil sa fie numărătoarea winmasters conform termenilor și condițiilor și că nu pot sa îmi trimită niciun link pentru că doar departamentul de trading decide și să nu mai insist că asta e decizia finală și să mă adresez onjn dacă nu îmi convine.
Toate rapoartele de feedback (12)

Bonusuri Winmasters

110% bonus pana la 550 RON la prima depunere
 • Winmasters ofera la inregistrarea contului un bonus de 110% pana la 550 RON.
 • Pentru a obtine bonusul trebuie sa efectuezi un depozit de minim 75 lei si primul bonus va fi disponibil in cont. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate.
 • Imediat după ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, vei primi al doilea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri.
 • Apoi, dupa ce rulezi depunerea de 1.5 ori, vei primi al treilea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri.
 • Dupa ce rulezi depunerea de 3 ori, vei primi si al patrulea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri efectuate. 
 • Dupa ce rulezi depunerea de 5 ori, primesti un nou freebet in valoare de 20% din suma primei depuneri efectuate. 
 • Aceste cerinte de rulaj se pot realiza in termen de 60 de zile de la depunere.
 • Pariurile gratuite pot fi pariate fie pe evenimente single, fie combo, la o cota minima de 1.01, dar castigul este limitat la de 5 ori valoarea acestuia. Exemplu - daca ai obtinut un pariu gratuit de 20 RON, poti castiga maxim 100 RON.

NOTĂ: Pentru ca un client să obțină al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea sau al 5-lea Pariu Gratuit din oferta de bun venit, acesta trebuie să folosească mai întâi orice alt freebet disponibil în contul său, dobândit în urma altei oferte.

110% bonus pana la 550 RON la prima depunere

 • Winmasters ofera la inregistrarea contului un bonus de 110% pana la 550 RON.
 • Pentru a obtine bonusul trebuie sa efectuezi un depozit de minim 75 lei si primul bonus va fi disponibil in cont. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate.
 • Imediat după ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, vei primi al doilea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri.
 • Apoi, dupa ce rulezi depunerea de 1.5 ori, vei primi al treilea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri.
 • Dupa ce rulezi depunerea de 3 ori, vei primi si al patrulea pariu gratuit in valoare de 20% din suma primei depuneri efectuate. 
 • Dupa ce rulezi depunerea de 5 ori, primesti un nou freebet in valoare de 20% din suma primei depuneri efectuate. 
 • Aceste cerinte de rulaj se pot realiza in termen de 60 de zile de la depunere.
 • Pariurile gratuite pot fi pariate fie pe evenimente single, fie combo, la o cota minima de 1.01, dar castigul este limitat la de 5 ori valoarea acestuia. Exemplu - daca ai obtinut un pariu gratuit de 20 RON, poti castiga maxim 100 RON.

NOTĂ: Pentru ca un client să obțină al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea sau al 5-lea Pariu Gratuit din oferta de bun venit, acesta trebuie să folosească mai întâi orice alt freebet disponibil în contul său, dobândit în urma altei oferte.

Despre casa de pariuri

Winmasters este un brand detinut de WM Interactive Limited, o companie inregistrata in Malta la 15 mai 2014.

Winmasters este una dintre primele case de pariuri online care a obtinut licenta online in Romania. Produsul este in plina dezvoltare, dar, in mod obiectiv,  in acest moment nu poate fi inclus in topul operatorilor online din Romania. Oferta sportiva este un relativ buna, are majoritatea sporturilor in oferta de pariuri, insa este sub operatorii de top ca varietate si valoare, la fel si in cazul pariurilor Live. Interfata site-ului este una prietenoasa, usor de utilizat.

Casa de pariuri Winmasters are promotii interesante, dar exista case de pariuri online in Romania care stau mult mai bine la acest capitol.

Depunerea minima la  Winmasters  este de 40 RON. Mai multe detalii despre fiecare metoda de depunere, dar si de retragere in parte vei gasi citind recenzia de pe aceasta pagina. 

Site-ul winmasters.ro poate fi accesat si de pe mobil prin intermediul celor doua aplicatii:

 • aplicatie de Android - o poti descarca pe site si apoi instala in telefonul sau tableta ta
 • aplicatie de iOS - o poti descarca din AppStore

Referitor la metodele de contact disponibile, agentia Winmasters ofera toate metodele standard de a intra in legatura cu unul din agentii de la Relatii Clienti - live chat, telefon, mail.Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Winmasters, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Neteller
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Paysafecard
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Skrill
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Visa Electron
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Visa
40 RON
9000 RON
0%
Instant
Transfer bancar
250 RON
45000 RON
0%
3-5 zile
Mastercard
Neteller
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Paysafecard
Skrill
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Visa Electron
Visa
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Minim
40 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
Instant
Transfer bancar
Minim
250 RON
Maxim
45000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Mastercard
70 RON
5000 RON
0%
3-5 zile
Neteller
80 RON
9000 RON
0%
12-24 ore
Skrill
80 RON
9000 RON
0%
12-24 ore
Visa Electron
80 RON
9000 RON
0%
3-5 zile
Visa
80 RON
9000 RON
0%
3-5 zile
Transfer bancar
80 RON
9000 RON
0%
3-6 zile
Mastercard
Neteller
Minim
70 RON
Maxim
5000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
80 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
12-24 ore
Skrill
Visa Electron
Minim
80 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
12-24 ore
Minim
80 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Visa
Transfer bancar
Minim
80 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-5 zile
Minim
80 RON
Maxim
9000 RON
Comision
0%
Timp procesare
3-6 zile

Suport

0318 600 444
Program de lucru: Luni - Duminica, intre orele 09:00 - 23:00
Intrebari generale
Timp mediu de raspuns 1 zi
[email protected] .
Live chat
Program de lucru: Luni - Duminica intre orele 09:00 - 22:00

Aplicatii mobile

 • IOS
 • Android
 • Versiunea de mobil a site-ului
Evaluare rating: 0 / 5
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.

Comentarii
49
Comment transfered from Complaints section
buna seara!! pur si simplu am fost furata de aceasta agentie...am depus 800 ron,dupa ce am castigat cateva pariuri mi-au retinut castigurile spunand ca am pariat cu sume mai mari decat depozitul initial
Comment transfered from Complaints section
In data de 23/12/2019 la ora 18:18 PM am pariat 480 ron la ruleta dintre care 120 ron pe numarul 26. Numarul castigator fiind 26 asteptam sa dobandesc suma de 120 RON x 35 = 4200 ron. Din pacate nu am primit suma mentionata pentru ca pariul a fost respins. Cine a respins pariul si de ce? Eu pot demonstra ca conexiunea mea la internet a fost foarte buna si fara probleme la momentul incidentului.

Povestea incaodata pe scurt: Am facut o depunere de 500 ron, am intrat pe ruleta in urmatorul minut(18:18PM), am putut sa pariez 480 ron din suma abia depusa, mi-a iesit un numar castigator, 26 cu 120 ron. Ma asteptam sa primesc banii dar cu stupoare am aflat ca pariul a fost respins. De ce? Ma poate ajuta cineva sa primesc castigul? Multumesc!
salutare
ar putea cineva sa imi spuna care este diferenta dintre marja de profit si marja de profit meci?
am vazut ca sunt 2 valori diferite
ast raspuns
mrs
Iti atasez un exemplu cu modul de calcul a marjei de profit la casa de pariuri Winmasters.
Pentru a fi cat mai obiectiv rezultatul, am ales atat meciuri din ligi mari, cat si meciuri din ligi medii ca valoare. Multe case de pariuri ofera cote mai bune pentru ligile mari, dar la ligile de o importanta mai mica ofera cote mai mici. De aceea, am luat in calcul atat ligile importante, cat si cele mai putin importante.
Am calculat marja de profit a casei de pariuri pentru fiecare meci din acea lista. Aceasta ar fi marja de profit pe meci.
La final, vei gasi si o marja de profit medie - aici am facut media tuturor marjelor de profit/meci luate in analiza. Practic, ai marja de profit pe meci si marja de profit medie pe toate meciurile.
Comentariul a fost editat
atunci imi pute-ti spune cum se calculeaza o cota?
de ex:
la meciul astra - steaua
pentru pentru rezultatul 1 solist
cum calculezi cota?
de care marja de profit se tine de cont?
marja de profit sau marja profit meci?
intelbet.ro/alegerea-editorului/avem-cele-mai-bune-cote-semnat-toate-casele-de-pariuri/

Uite un articol din care vei afla mai multe despre marja de profit a caselor de pariuri. Daca te referi la altceva, te rog sa ne spui exact unde ai gasit cele doua valori si revenim cu un raspuns. Mersi!
Salut, ne poti oferi un exemplu concret, te rog? Unde ai intalnit marja de profit/marja de profit meci?
ex:
Osasuna - Barcelona
1
X
2
13.00
7.00
1.20
cote :peste/sub
P 2.5
S 2.5
1.40
3.10
Marja de profit
5.311-calculat la primele cote
3.687-calculat la cotele peste/sub
Marja de profit pe meci
4.499
4.499 este marja de profit medie pentru meciul respectiv. (5.311 + 3.687)/2 = 4.499
Marja de profit difera de la un tip de pariu la altul. La 1x2 poate fi in jur de 5, iar la un alt tip de pariu poate fi mult mai mica, sau mult mai mare. Depinde de meci si de campionat. Tocmai de aceea noi am prezentat atat marja de profit pentru 1x2, cat si pentru Peste/Sub. Sigur ca sunt multe alte tipuri de pariuri, dar le-am luat in considerare doar pe acestea pentru ca sunt cele mai intalnite si preferate de catre pariori.
as putea afla marja de profit la pariul de tip : "GG"?
din nou, depinde de meci. Da-mi un exemplu de meci din oferta lor si te ajut sa calculezi.
spune- mi daca gresesc
1/cota=probalitatea%
se tine cont si de marja de profit?
adica: cota=marja de profit/probabilitate
mai exact ma intereseaza sa aflu ce marja de profit folosesc la calculul unei cote
marja de la pariul 1x2,marja de la pariul p sau s 2.5
sau marja facuta din media celor 2 marje?
meci de azi
swansea - liverpool
1x2
10.25
5.45
1.31
ce marja de proft are?
gg: da -2.05 nu 1.80
ce marja de profit are?
ast raspuns dak ma poti ajuta
mrs mult
Hai sa luam un exemplu concret:

Swansea - Liverpool
Ambele echipe inscriu: Da (cota 2.05), Nu (cota 1.76)
Pentru a calcula marja de profit, facem urmatorul calcul: (1 / 2.05) * 100 + (1 / 1.76) * 100 = 105.5986696 %

Ce este peste 100% reprezinta marja de profit a casei de pariuri pentru pariul de tip "Ambele echipe inscriu", la acest meci (Swansea - Liverpool). Asadar, marja de profit pentru Ambele echipe inscriu la meciul Swansea - Liverpool este 105.5986696 - 100 = aprox. 5.6 %
ok
poti sa imi faci si pentru pariul 1x2 te rog
la acelasi meci?
si pentru pariul peste.sub 2,5 goluri acelasi meci?
te rog frumos
Pentru 1x2 cotele sunt:
1 (cota 10.25) - X (cota 5.45) - 2 (cota 1.31)

(1/10.25)*100 + (1/5.45)*100 + (1/1.31)*100 = aprox 104.44 %

Asadar, marja de profit pentru 1x2 la acest meci este de 4.44 %

Pentru peste/sub 2.5 goluri cotele sunt:
Peste 2.5 goluri (cota 1.58) - Sub 2.5 goluri (cota 2.30)

(1 / 1.58)*100 + (1 / 2.30)*100 = aprox 106.77 %

Asadar, marja de profit pentru Peste/Sub 2.5 goluri la acest meci este de 6.77%
multumesc frumos pentru ajutor
dar nu mi-ai raspuns la o intrebare
cum se calculeaza cota?
se tine cont de marja de profit?
Nu se tine cont, dar exista legatura directa intre ele. Cu cat marja de profit a casei de pariuri este mai mare, cu atat cota este mai mica. Si invers.
Ai aici un articol despre cum se calculeaza cotele: intelbet.ro/alegerea-editorului/cum-sunt-calculate-cotele-la-pariuri/
multumesc mult pentru ajutorul acordat
ma scuzi dak tiam rapit timpul
nu e suparare k nu imi raspunzi la intrebarea legata de cota.multumesc mult
multumesc mult pentru toate informatiile ce mi liea oferit
o zi buna
sall
O zi buna si tie! Daca mai ai neclaritati, ne poti scrie oricand.
va deranjez din nou
daca as vrea sa aflu marja de profit la un pariu de tip:
GM2+
GG3+
cum procedez
te referi la optiunea de pariere de mai jos?
da-mi un print screen cu optiunea de pariere si cotele pentru fiecare optiune in parte
NU
GM2+ gazdele marcheaza minim 2 goluri
GG3+ ambele marcheaza si minim 3 goluri marcate
dar poti sa imi explici si pentru optiunea care mi-ai aratat-o tu
poti sa iei exemplu tot meciul swansea - liverpool

mersii
in cazul total goluri trebuie sa iti stabilesti intervale separate pentru a putea calcula marja de profit.
Exemplu:
0-1 goluri (cota 4.50)
2+ goluri (cota 1.15)
Aplica formula de mai sus si afli marja de profit in cazul acestei combinatii.
Alte combinatii posibile ar mai fi: 0-2 goluri si 3+. 0-3 goluri si 4+ etc
Comentariul a fost editat
scz pt "ma-ul"de la intrebare
din graba
ok
si pentru GG3+
ambele marcheaza si minim 3 goluri marcate?
cu ce interval se ia?
in acest caz calculul este mai complicat - hai ca incercam in sens invers: la ce te-ar ajuta acest calcul? poate gasim o alta solutie la situatia ta, decat aceste calcule.
ai putea sa imi detaliezi acest calcul?
poti sa imi spui cum calculez marja de profit la pariul
GM2+
gazdele marcheaza 2 goluri minim
te rog
e ultima chestie cu care te mai stresez
ast rasp
s53.png
nu stiu ce reprezinta toate acele tipuri de pariuri. Ai pe acolo si o optiune gen gazdele marcheaa sub 2 goluri? Daca ai si optiunea asta, poti calcula marja cu formula de mai sus.
ma poti ajuta cu o intrebare?
imi poti spune cum se calculeaza forma unei echipe in procente?
Comentariul este transferat la Feedback Arata
Comentariul este transferat la Feedback Arata