Reclamatii
Nerezolvat

Cont inchis. Motiv : am trimis acte doveditoare asupra cartelei sim false

5 noiembrie 2018, 17:55
8

Buna seara va spun si eu povestea mea cu agentia minunata Winmasters Mi-am facut cont la ei , am jucat , am dat retragere dupa ce am castigat. Totul bine si frumos. Sunt sunat pentru verificare telefonica , raspund , vorbesc , totul ok. Trimit toate actele solicitate , buletin , card credit , etc . Totul ok Ulterior , mi se solicita o factura telefonica a numarului inregistrat pe site. Le spun frumos ca este o cartela sim prepaid , si nu exista asa ceva. Imi spun ca trebuie sa aduc o dovada ca acea cartela imi apartine. Ma supun prostiei lor (deoarece in Romania nu se inregistreaza cartelele sim cu buletinul ; te duci la orice carciuma de cartier si iti poti cumpara o cartela cu numar) . Trec prin aproximativ 3 centre Vodafone , unde sunt luat efectiv in gluma de catre angajatii Vodafone , acestia spunandu-mi ca nu au auzit de asa la centrul Vodafone de pe Vasile Milea , unde acelasi lucru l-am patit , dar efectiv am inceput sa ma cert cu ei , pentru ca riscam sa pierd banii , eu fiind conditionat sa revin cu dovada in 48 de ore . Intr-un final , sunt de acord sa imi dea o hartie cum ca sunt inregistrat cu acea cartela in sistem. Fac o poza la acea hartie , le-o trimit domnilor , si primesc inapoi raspuns ca acea hartie trebuie sa fie color ( pur si simplu asa mi-au printat cei de acolo ) . Mai fac un drum la ei , ii rog sa printeze color (practic , doar logo-ul era color ) , le trimit pe mail poza , si primesc raspuns ca documentul este fals si ca acest cont este inchis definitiv. Ce pot face? Clar scopul lor de la bun inceput a fost sa nu imi dea banii , dar vazand ca nu au de ce sa se lege , si eu aducandu-le la cunostinta absolut tot ce mi-au solicitat , mi-au trantit acest raspuns in fata. Va rog sa ma ajutati . Nu este o suma tocmai mica. Nu este corect ce se intampla . Este un abuz . Le-am trimis poze cu cartela , le-am trimis poze cu dovada de la Vodafone , i-am sunat de pe numarul meu (deci clar este numarul meu ATATA TIMP CAT EU SUN DUPA EL ) . Chiar este un abuz nesimtit . Ce pot face? Multumesc

aditza
0
Ceva noutati cu privire la cazul asta? Ai incercat cu ONJN?
Voi solutiona reclamatia ta cu statusul nerezolvat. Nerezolvat inseamna ca agentia nu colaboreaza cu noi pentru rezolvarea problemelor aparute.
Salut, din pacate sau din fericire cu Winmaster nu mai avem niciun dialog de ceva vreme, tocmai pentru ca la randul nostru am fost nedreptatiti in relatia cu ei si am decis sa incheiem orice colaborare.

Am pastrat totusi pagina recenziei Winmaster pe site, din respect pentru cei care totusi pariaza la aceasta agentie, dar si pentru astfel de situatii abuzive. Este foarte bine ca ne-ai scris, va ramane public la noi pe site si toata lumea va sti despre ce este vorba...
Revenind la cazul tau, eu as incerca si cu ONJN, au fost cazuri rezolvate la ONJN in trecut. Desi dureaza destul de mult pana primesti un raspuns, eu cred ca merita incercat
Ce poti face?! Daca tu esti constient ca iti apartine contul, hartia este oficiala totul este in regula... Eu as încerca la televiziune! Trimis frumos email atasat cu tot ce ai tu (actul doveditor, simul, buletin, card, emailurile trimise intre tine si casa de pariuri) la digi tv, ziare toate de sport, oriunde sunt emisiuni de pariuri, macar sa incerci sa le strici si tu putin imaginea si sa vada si alti viitori clienti ce se poate intampla unui jucator care a declarat totul corect! Eu asa as proceda in speranta ca cineva ar lua in seama cazul! Tu banii aia nu ai sa ii mai vezi daca ti-au inchis contul, cu 500 de ONJN uri! Nu am auzit sa intervina ONJN in cazul unui parior si sa ii dea dreptate! Iti spun ce as face eu daca as pati ce ai patit tu! Macar cineva in ziar de ar scrie cazul asta m-as bucura si eu de banii care mi i-au luat!
Si eu ce pot face? Mi-e asa mi s-a dat foaia de la Vodafone.Daca mi-au dat-o sa scape de gura mea , eu ce vina am?
Salutare, ai pefecta dreptate in ce spui cum ca nimeni nu iti da o asemenea hartie pentru o cartela! Aici ei te-au intepat pentru ca, cu siguranta ei au sunat inainte la operatorii de telefonie sa se intereseze de asemenea hartie si raspunsul a fost clar si pentru ei ca si pentru tine! Nu exista o dovada color, stampilata oferita clientilor de cartela! Ei stiind acest lucru te au lasat sa faci rost de ceva ce ei stiau de la operatorul de telefonie ca nu se elibereaza! Acum ca ai facut rost clar este falsa pentru ca nu iti da nimeni asa ceva, iar daca nu faceai rost era clar ca iti inchideau contul pentru ca nu le ai oferit actele necesare verificarii! Sunt buni in asa ceva si orice ai face ei sunt acoperiti!
Am atasat si hartia de la Vodafone. Si poza cu cartela sim. REPET: Am 3 dovezi ca acea cartela este a mea(incluzand si apelul telefonic)
Scuze pentru textul putin ciudat.Nu am stiut ca nu se poate trece la un nou rand, si acum pare ciudat la prima vedere
Copy the token