Ponturi Pariuri Sportive

Aceasta pagina contine toate ponturile de la tipsterii Legalbet pentru perioada urmatoare. Biletul zilei la fotbal, tenis, hochei si alte tipuri de sport. Citeste analizele analistilor nostri, inspira-te, dar ia decizia singur!

Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Maximizeaza-ti castigurile cu tipsterii Legalbet – castigi chiar si atunci cand pontul este pierzator (afla mai jos cum)!

In fiecare zi publicam pe aceasta pagina cele mai importante predictii sportive, astfel incat sa puteti selecta ponturile care vi se par voua cele mai sigure si cu care sa va asigurati profitul!

Echipa Legalbet este formata din tipsteri profesionsti care ofera ponturi pariuri nu doar din fotbal, ci si din alte sporturi precum ponturi sportive din tenis, baschet, hochei, handbal, eSports si multe altele.

Avem specialisti pe cele mai puternice campionate si competitii din lume din toate sporturile, care urmaresc indeaproape toate stirile care ar putea influenta rezultatul unui meci intr-o anumita directie – de la evolutia vremii si pana la jucatori accidentati, indisponibili, echipe probabile, statistici, forma de moment si multe alte aspecte astfel incat sa va putem oferi GRATUIT ponturi bune, analize de meci detaliate si in final sa ne bucuram cu totii de pronosticuri castigatoare. 

Pe aceasta pagina veti gasi nu doar ponturile de azi, ci si predictii sportive pentru meciurile de maine si zilele urmatoare - intotdeauna ponturi sportive analizate cu mare atentie de echipa noastra de tipsteri si cu care speram si de multe ori reusim sa "bagam spaima" in casele de pariuri.

Cum iti recomandam sa pariezi pe meciurile propuse de tipsterii nostri?

Sub nicio forma nu recomandam bilete kilometrice formate dintr-o multime de pronosticuri sportive cu castiguri "doar pe hartie". Suna bine in teorie si mirajul unei cote mari formate din 10-15 ponturi pariuri propuse pe site, pe un singur bilet multiplu, te-ar putea atrage in prima faza. Dar, sfatul nostru este sa joci single (pronosticuri pariuri simple) cu preponderenta, iar daca vrei sa adaugi un plus de adrenalina, nu te avanta la mai mult de 4-5 pronosticuri pariuri pe un bilet, intrucat orice selectie in plus, intr-adevar iti creste castigul potential, dar in acelasi timp iti scade drastic sansele de castig. 

Asadar, nu include toate ponturile propuse de echipa Legalbet pe un singur bilet multiplu pentru ca sansele de a obtine procentaj de 100% la predictii sportive intr-o zi sunt scazute. Citeste, digera informatia, trece tot prin filtrul propriei gandiri si alege doar acele ponturi sportive care ti se par cele mai sigure din oferta disponibila.

Oferim premii substantiale daca te iei la intrecere cu tipsterii nostri!

Te invitam sa te implicit activ in dezvoltarea celei mai tari comunitati de pariori din Romania si implicarea ta va fi rasplatita!

In fiecare luna punem la bataie premii de sute de lei pentru cei care se iau la intrecere cu tipsterii nostri – nu trebuie decat sa citesti ponturile publicate pe site-ul nostru si in josul paginii vei gasi un sistem de votare – tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi cu “Da” sau “Nu” la intrebarea – “Va fi acest pont castigator?”.

Asadar, faci pariu ca ponturile tipsterilor nostri vor fi castigatoare? Ofera un pronostic, oricare ar fi el, castiga puncte si la final de luna te premiem!

Sunt ponturile 100% sigure?

Evident ca nu, nu exista ponturi pariuri sportive sigure! Nu despre asta este vorba la pariuri sportive si oricine va promite castiguri sigure, este o inselatorie!

Va putem garanta insa ca facem toate eforturile ca tipsterii nostri sa ofere in fiecare zi ponturi bune pentru biletul zilei la pariuri sportive si sa fie pe plus cand tragem linie – de cele mai multe ori asa se intampla si toate statisticile referitoare la profitul tipsterilor nostri sunt publice pe site si pot fi consultate de oricine.

Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri