Reclamatii
Nerezolvat

Refuz de a face plata . Mi se solicita acte inexistente

4 decembrie 2018, 12:11
4

Buna ziua. Va prezint si eu povestea mea cu aceasta minunata agentie de pariuri. Mi-am facut cont la ei , am pariat , am retras , ca orice om. Intre timp , mi s-au solicitat buletin , card credit . Am trimis. Dupa , am fost sunat , pentru verificare telefonica. Facut si asta. Intre timp , am primit mail , ca trebuie sa demonstrez ca acest numar de telefon este al meu . M-am conformat , am fost la Vodafone , si mi s-a spus ca nu exista o asemenea dovada , pentru ca este o simpla cartela SIM nu se inregistreaza persoanele in sistem cu datele personale. Le-am spus acest lucru celor de la Winmasters , si tot insista sa vin cu dovada. Am sunat la Relatii Clienti , acelasi lucru . Am inregistrat conversatia , le-am trimis-o pe mail . NIMIC. Insista cu dovada... Am mai fost o data la Vodafone , m-am certat cu ei , ei tot la fel , spun ca nu exista o asemenea dovada. Si ii cred. Le-am scris pe Facebook celor de la cateva zile , am primit raspuns, unde fix acelasi lucru mi s-a spus (vedeti poza atasata). Cei de la Winmasters tot insista ca trebuie sa dovedesc acest lucru . Le-am trimis poze cu cartela SIM , le-am raspuns la telefon. Asta nu se considera ca am dovedit ca numarul este al meu? Ce pot face? Mi se pare un abuz ce fac , si chiar nu stiu ce sa fac... Va rog sa ma ajutati !

Debris
0
Onjn sunt mana in mana cu nemernicii astia !
Buna ziua, tot ce va pot recomanda este sa va orientati catre o alta casa de pariuri din cele legale: legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/
Si noi am avut ceva probleme cu Winmasters si astfel am incheiat colaborarea cu ei.
Deci chiar nu stiu ce sa fac

Am fost in reprezentanta VODAFONE , si habar nu au de asa ceva

Au chemat si superiori , si nu stiau nici ei
aditza
0
Si eu sunt in exact aceeasi situatie, m-au sunat azi cica pentru verificare, apoi mi-au trimis mail sa le trimit dovada ca imi apartine numarul de tel, care este prepaid si nu am cum sa demonstrez. Se pare ca asa lucreaza ei, ca vad ca au mai fost plangeri cu aceeasi situatie.
Unele intrebari au fost destul de absurde gen cate reprize are un meci de hockey si cat dureaza o repriza (probabil fiindca pusesem niste pariuri pe hockey), evident ca am stiut sa le raspund ca cunosc sportul dar nu inteleg cum isi permit sa faca asemenea "verificari", poate ca sunt nebun si imi place sa pariez ca la pacanele pe ce mi se scoala mie in momentul ala, ce ii f*** pe ei grija? Acuma is obligat sa cunosc toate regulile sportive inainte sa pariez?
Auzi tu, dovada ca e nr meu de telefon, pai astia pot sa ceara absolut orice ca se pare ca ei fac toate regulile.
Sunt curios ONJN aia cum le permite sa opereze asa, sau sunt si aia degeaba si nu ii intereseaza?
Copy the token