Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Pokerstars Sports (Betstars)

Reinnoit: 01.07.2020
Feedback: 1
Adauga feedback
Reclamatii: 
0 / 0 / 0
Adauga o reclamatie

Puncte forte Pokerstars Sports (Betstars)

 • Promotii disponibile intregul sezon
 • Oferta relativ bogata de pariuri
 • Bonus pariu multiplu de 100% pentru 18 evenimente

Puncte slabe Pokerstars Sports (Betstars)

 • Lipsa transmisiuni in direct
 • Lipsa unui bonus la inregistare

Cote — mediu

Pokerstar Sports (Betstars) se situeaza undeva la mijlocul clasamentului intr-un top al caselor de pariuri online din Romania in functie de cote.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al cotelor, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de cote.

Pokerstar Sports cote Fotbal

Marja de profit la fotbal difera in functie de competitie, dar si de echipe din cadrul aceleiasi competitii. Spre exemplu, un meci din La Liga la care participa echipe mari precum Barcelona sau Real Madrid are o marja de profit de 4-5.5%, in timp ce un meci intre echipe de la mijlocul clasamentului sau din partea inferioara, are o marja de profit ceva mai mare.

Raportat la ligile medii, precum Liga I din Romania, marja de profit este ceva mai ridicata, intre 7-8.5%.

Pokerstar Sports cote Tenis

Marja de profit la tenis este mai mare decat in cazul fotbalului, fiind undeva in jurul valorii de 8%.

Pokerstar Sports cote Baschet

La fel ca si in cazul tenisului, la baschet marja de profit este mai mare decat la fotbal, depasind 8%.

Cum a fost calculata marja.

Oferta de pariuri pre—meci — mediu

Oferta de pariuri pre-meci este una medie, in Romania existand si alte optiuni mai bune din acest punct de vedere.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri pre-meci, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri sportive

Miza minima

Miza minima pentru pariuri pre-meci este 0.1 euro.

Pariuri pe handicap

 • Handicap European – Da
 • Handicap Asiatic – Da
 • Totaluri Asiatice – Da

Pariuri pe fotbal

Oferta Pokerstar Sports la fotbal este modesta fata de cele ale altor case de pariuri, pentru ligile de top existand aproximativ 100 optiuni de pariere. Pentru alte competitii avem noroc daca vedem 70 optiuni de pariere. Liga I din Romania beneficiaza de aproximativ 60 optiuni. Nu lipsesc tipurile principale de pariuri, cum ar fi rezultatul final, total goluri, pauza/final, rezultatul la pauza, scor exact, insa nu vedem in oferta handicap asiatic, doar cel european fiind disponibil.

Pariuri pe tenis

Oferta Pokerstar Sports pentru evenimentele de tenis nu este una bogata, negasind mai mult de 10 pariuri pentru un eveniment pre-live. Si la unul live oferta este ceva mai buna, insa nu se compara cu ce vedem la alte case de pariuri de top. In afara rezultatului final, mai poti paria la tenis pe handicap game-uri, total game-uri, rezultat set 1, rezultat set 2, scor corect etc.

Pariuri pe baschet

Aici oferta este una mai buna ca la tenis, pentru NBA avand putin peste 50 optiuni de pariere, iar pentru celelalte meciuri din ligi importante sau din competitii europene avem aproximativ 25 optiuni. Live insa acestea sunt mult mai putine. Printre optiuni enumeram rezultatul final, handicap asiatic, total puncte, total puncte gazde, total puncte oaspeti etc.

Optiuni speciale

La Pokerstar Sports Romania este disponibila optiunea ‘’Cash out’’, care iti permite sa inchizi pariul oricand doresti.

Prin optiunea de bomus pariu multiplu poti obtine o multiplicare cu 100% a cotei de pariere pentru 18 evenimente pe bilet, de cote minim 1.50.

Oferta de pariuri Live — mediu

Oferta este destul de slaba in comparatie cu alte case de pariuri, atat ca numar de meciuri, cat si ca numar de optiuni. Exista si alte optiuni mai bune, insa in contextul actual al pietei din Romania ocupa o pozitie de mijloc.

Afla care sunt cele mai bune case de pariuri din punctul de vedere al ofertei de pariuri live, dar si pozitia casei de pariuri in aceasta ierarhie accesand ratingul caselor de pariuri online in functie de oferta de pariuri live.

Transmisiuni in direct

Nu exista

Grafica si statistica

Unul dintre singurele plusuri cand vine vorba de pariuri live, aici fiindu-ti prezentate cateva statistici din timpul meciului.

Calendar Pariuri Live

Nu exista

Posibilitatea de a adauga la favorite

Nu exista

Optiuni speciale

Este disponibila optiunea ‘’Cash out’’

Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am pariat pe primul meci in confruntarea dintre EG si OG(bo3) pe victoria primilor. Au castigat,dar cei de la betstars au dat pariul pierzator.Mentionez ca nu e singura problema avuta cu ei de-a lungul timpului si cel mai frustrant este ca nu iti raspunde nimeni de la suport (engleza,romana). 

Despre casa de pariuri

Totul a inceput in anul 2014, atunci cand Pokerstars a fost achizitionata de o companie din Canada. Noii patroni au avut o viziune mai larga, astfel ca in 2015 a fost lansata si o platforma de pariuri sportive.

 Initial, platforma a fost disponibila doar pariorilor din Marea Britanie, dupa care s-a extins si in alte tari europene. De pe platforma de pariuri sportive poti ajunge cu un singur click pe Pokerstars sau pe Pokerstarscasino, platforma care ofera jocuri de cazino.

Pokerstars Sports (Betstars) este noul brand pentru pariuri sportive al concernului PokerStars, ce inlocuieste vechiul Betstars. Se stie ca Pokerstars este site-ul de poker numarul 1 in lume, astfel ca e de asteptat ca si sectiunea de pariuri sportive sa fie tratata cu multa seriozitate.

La prima vedere, aceasta casa de pariuri da o impresie placuta, interfata fiind asemanatoare celei de la Sportingbet, mai ales in versiunea sa veche. Oferta de pariuri este insa putin mai slaba ca la Sportingbet, mai e loc de dezvoltare aici. 

Site-ul poate fi accesat si de pe mobil, Pokerstars Sports oferind pariorilor atat o versiune de mobil a site-ului cat si aplicatii pentru Android si iOS. In ceea ce priveste metodele de contact, operatorul nu exceleaza la acest capitol, singura modalitate fiind prin intermediul emailului.

Odata cu rebranduirea la Pokerstars Sports, ma astept la o imbunatatire a interfetei site-ului, dar si a ofertei de pariere. Si - de ce nu? - chiar la oferirea unui bonus la inregistrare, de care pariorii nu beneficiaza in acest moment.

Daca ai o reclamatie la adresa casei de pariuri online Betstars, te rugam sa ne detaliezi situatia in sectiunea de comentarii de mai jos si vom contacta reprezentantii casei de pariuri pentru a incerca sa iti rezolvam problema.

Depuneri si retrageri

Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Neteller
24 RON
N/A
2%
Instant
Paysafecard
5 $
N/A
2%
Instant
Skrill
24 RON
N/A
2%
Instant
Visa Electron
24 RON
N/A
2%
Instant
Visa
24 RON
N/A
2%
Instant
Mastercard
24 RON
N/A
2%
Instant
Neteller
Paysafecard
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
5 $
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Skrill
Visa Electron
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Visa
Mastercard
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
2%
Timp procesare
Instant
Metoda de plata
Minim
Maxim
Comision
Timp procesare
Neteller
24 RON
N/A
0%
Pana la 12 ore
Skrill
24 RON
N/A
0%
Pana la 12 ore
Visa Electron
24 RON
N/A
0%
3-10 zile
Visa
24 RON
N/A
0%
3-10 zile
Mastercard
24 RON
N/A
0%
3-10 zile
Neteller
Skrill
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 12 ore
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
Pana la 12 ore
Visa Electron
Visa
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
3-10 zile
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
3-10 zile
Mastercard
Minim
24 RON
Maxim
N/A
Comision
0%
Timp procesare
3-10 zile

Suport

Intrebari generale
Betstars contact: Timp mediu de raspuns 8 ore
[email protected]

Descarca applicatiile pentru mobil

Evaluare rating: 0 / 5
Din pacate, pariorii lasa feedback doar atunci cand nu sunt multumiti cu privire la o situatie, iar cand au cuvinte de lauda, nu zic nimic. Va rugam sa completati si la sectiunea “Pozitiv” pentru a da o nota de obiectivitate feedback-ului. Suntem siguri ca puteti lasa atat un feedback negativ, cat si un feedback pozitiv la adresa acestei case de pariuri.

Facem intotdeauna tot posibilul sa rezolvam disputele care apar intre jucatori si case de paruri. Dar va rugam, de asemenea, sa luati in calcul faptul ca anumite situatii pot fi in afara competentei noastre. De exemplu:


 • Castiguri anulate din cauza suspiciunilor asupra unui anumit meci (meciuri aranjate).
 • Castiguri anulate din cauza unor pariuri live plasate pe evenimente care s-au incheiat.
 • Fonduri pierdute din cauza accesarii contului de catre persoane terte (alte persoane decat titularul).
 • Blocarea contului pentru inregistrarea de conturi multiple.
 • Mai multe conturi pot fi utilizate pentru a evita limitari, pentru a profita de mai multe bonusuri si alte astfel de situatii care nu sunt permise prin regulamentul caselor de pariuri.
 • Limitarea contului (limitare impusa pe miza sau cote).
 • Puteti lasa un feedback pentru astfel de situatii si cu siguranta va fi luat in calcul de catre casele de pariuri si alti utilizatori.


Chiar daca reclamatia ta se incadreaza intr-una din categoriile de mai sus dar in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de catre casa de pariuri, completeaza formularul de mai jos. Vom face tot posibilul sa te ajutam.


Important

Iti recomandam sa contactezi serviciul de relatii clienti al respectivei case de pariuri ca si prim pas si sa incerci sa afli care este motivul pentru care s-a recurs la solutia care te nemultumeste. Dupa ce poti fi sigur de faptul ca nu ai obtinut nicio rezolvare din partea departamentului de relatii clienti, ne poti trimite reclamatia. Te rugam sa tii cont ca analizam doar reclamatii de actualitate, nu si situatii care s-au petrecut cu mai bine de o luna in urma.